bill_thes Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Απ οτι βλεπω στο συγκριτικο αλλα και στο δικο μου 950 τα χρώματα έχουν μια τάση προς το κίτρινο, βγαίνουν αρκετά θερμά. Ευτυχώς υπάρχει η επιλογή να τα διορθώσεις μετά αφου τραβήξεις τη φωτογραφία.. εκεί που δίνει ρεσιταλ ειναι στο ρυθμιζόμενο hdr, πραγματικά για σεμινάριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Επανέρχομαι με το θέμα μου.. Δυστυχώς και με τον άλλο φορτιστή τον δικό του με το ενσωματωμένο καλώδιο, η φόρτιση δε πάει πάνω 66-68% Πιστεύω οτι η μπαταρία παρέδωσε πνεύμα (το καλό σενάριο) Ξέρει κανείς αν η εγγύηση για τη μπαταρία είναι 6 ή 12 μήνες; Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ant23 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Επανέρχομαι με το θέμα μου.. Δυστυχώς και με τον άλλο φορτιστή τον δικό του με το ενσωματωμένο καλώδιο, η φόρτιση δε πάει πάνω 66-68% Πιστεύω οτι η μπαταρία παρέδωσε πνεύμα (το καλό σενάριο) Ξέρει κανείς αν η εγγύηση για τη μπαταρία είναι 6 ή 12 μήνες; Από ότι είχα διαβάσει είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η μπαταρία και ο φορτιστής έχει 6 μήνες εγγύηση. Κάνε μία αποφόρτιση μέχρι να κλείσει και φόρτισε το μετά. Αν σταματήσει πάλι κάντου ένα soft reset ενώ φορτίζει και δες τι γράφει όταν ανοίξει. Τέλος κάνε ένα hard reset και δες αν φτιάξει. Άμα βρεις που πουλάνε τη μπαταρία του ενημέρωσε μας να ξέρουμε και εμείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Επανέρχομαι με το θέμα μου.. Δυστυχώς και με τον άλλο φορτιστή τον δικό του με το ενσωματωμένο καλώδιο, η φόρτιση δε πάει πάνω 66-68% Πιστεύω οτι η μπαταρία παρέδωσε πνεύμα (το καλό σενάριο) Ξέρει κανείς αν η εγγύηση για τη μπαταρία είναι 6 ή 12 μήνες; 6 μήνες όλες οι μπαταρίες όλων των κινητών! Είναι αξεσουάρ γι αυτό. ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Προσπάθησα να του κάνω και τα test με το lumia phone test application στο pc (6.2.44) αλλά δυστυχώς δε μπαίνει σε Test mode. Ίσως με το νέο firmware και τα νέα builds δε δουλεύει το application πλεον. Κριμα.. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Μου έκανε ενα κουλό πριν λίγο που δέχθηκα μια κλήση.. η οθόνη δεν άναψε ποτέ, ενω το κουδούνισμα ακουγόταν κανονικά. Πατάω το power button και μπαίνει στο αθορυβο, κάνω διπλό ταπ και άναψε κανονικά και απάντησα την κλήση. Αν δεν είχα ενεργοποιημενο το διπλό ταπ δηλαδή θα έπρεπε να κάνω ζογκλερικά στη μαύρη οθόνη για να πετύχω το gesture της απάντησης κλήσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Μου έκανε ενα κουλό πριν λίγο που δέχθηκα μια κλήση.. η οθόνη δεν άναψε ποτέ, ενω το κουδούνισμα ακουγόταν κανονικά. Πατάω το power button και μπαίνει στο αθορυβο, κάνω διπλό ταπ και άναψε κανονικά και απάντησα την κλήση. Αν δεν είχα ενεργοποιημενο το διπλό ταπ δηλαδή θα έπρεπε να κάνω ζογκλερικά στη μαύρη οθόνη για να πετύχω το gesture της απάντησης κλήσης Όχι, απλά θα ξαναπατούσες το power button..... Περίεργα πράγματα με αυτά τα προβλήματα. Πως γίνεται αλλου να είναι οκ και αλλού προβληματικά? Πρέπει να ψαχτεί η ms Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 να αναφέρω και ένα bug που έχω εδώ και αρκετές εκδόσεις, στις φωτογραφίες το pinch to zoom δεν δουλεύει πάντα. Δλδ ζουμάρεις και όταν κάνεις δεξιά αριστερά να δεις το υπόλοιπο της φώτο αλλάζει φωτογραφία, ή ζουμάρει και μαυρίζει και κάτι τέτοια κουλά. Νομίζω της anniversary bug είναι αυτό. Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 να ρωτησω λιγα πραγματάκια γιατι τώρα το πηρα κ εγω !! Από ότι καταλαβα Η εφαρμογή lumia camera δεν υφίσταται πλεον . Στην εφαρμογή κάμερας που έχει τι είναι καλύτερο να εχω 16mpx ή 8 + 16 DNG ; Στο βίντεο φανταζομαι η καλυτερη επιλογή είναι 1080/60. Εχει δοκιμασει κανει 4κ και να τα δει σε αντιστοιχη οθόνη αξίζει ; Τέλος έχετε να προτείνεται καμια καλή κάρτα μνήμης ; Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 να αναφέρω και ένα bug που έχω εδώ και αρκετές εκδόσεις, στις φωτογραφίες το pinch to zoom δεν δουλεύει πάντα. Δλδ ζουμάρεις και όταν κάνεις δεξιά αριστερά να δεις το υπόλοιπο της φώτο αλλάζει φωτογραφία, ή ζουμάρει και μαυρίζει και κάτι τέτοια κουλά. Νομίζω της anniversary bug είναι αυτό. και εδω τα ιδια. εγινα ρομπα χτες που εδειχνα φωτος σε ενα φιλο μου. απαραδεκτα πραγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Κι εγώ τα ίδια με τις φωτογραφίες..Πολλές φορές βγαίνω και ξαναμπαίνω για να ανοίξουν καννονικά.Αλλά το αποδέχεσαι και συνεχίζεις,μάλλον Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Αν μαυρισει κανε διπλο ταπ και ξανακεντραρει την φωτο. Ειναι bug της εφαρμογης για τις φωτογραφιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Βλέπω ότι έχει αρχίσει ελεύθερη πτώση στις τιμές των 950 & 950xl. Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Βλέπω ότι έχει αρχίσει ελεύθερη πτώση στις τιμές των 950 & 950xl. Στα πόσα πήγαν; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Βλέπω ότι έχει αρχίσει ελεύθερη πτώση στις τιμές των 950 & 950xl. Που ακριβώς το είδες γιατί στο σκρουτζ έχει τις γνωστές τιμές. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Και μιας και πιάσαμε τα bug να πω και άλλο ένα που έχω από τις αρχές που το πήρα. Ορισμένες στιγμές σε εναλλαγή οθονών δλδ να το ανοίξω από αναμονή ή ενώ μιλάω και είναι σβηστή η οθόνη και το πάρω από το μάγουλο και ανοίξει η οθόνη κάνει ένα τρέμουλο σαν τα παράσιτα που κάνει η αναλογική τηλεόραση. Το κάνει σε κανένα άλλον; Μιλάμε για δεύτερα του δευτερολέπτου όχι για κάτι συνεχόμενο. Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 (edited) Που ακριβώς το είδες γιατί στο σκρουτζ έχει τις γνωστές τιμές. Παρατηρώ κάθε μέρα τις τιμές τους & βλέπω ότι σταθερά πέφτουν. Το 950 στα 270,00 & το XL στα 356,00. Αν θυμάμαι καλά πριν από καμιά 10αριά μέρες το 950 είχε 288,00 & το ΧL 380,00-400,00. 288,00 πήρα το δικό μου 950 στις 7/9/2016 από το γνωστό σκρουτζομάγαζο στο κέντρο της Αθήνας. Από τη δεύτερη μέρα βέβαια έχει ταξιδέψει στη Γερμανία μήπως το φτιάξουν... Edited September 19, 2016 by bill971 Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Παρατηρώ κάθε μέρα τις τιμές τους & βλέπω ότι σταθερά πέφτουν. Το 950 στα 270,00 & το XL στα 356,00. Αν θυμάμαι καλά πριν από καμιά 10αριά μέρες το 950 είχε 288,00 & το ΧL 380,00-400,00. Αυτό συμβαίνει με όλες τις συσκευές. Εδώ η μεγάλη πτώση έγινε πριν μήνες που από 700 κατρακύλησαν στα 400. Τώρα η πτώση είναι νορμάλ. Μη ξεχνάμε και την προσφορά της vodafone πριν λίγο καιρό στα 259€ το 950. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 να αναφέρω και ένα bug που έχω εδώ και αρκετές εκδόσεις, στις φωτογραφίες το pinch to zoom δεν δουλεύει πάντα. Δλδ ζουμάρεις και όταν κάνεις δεξιά αριστερά να δεις το υπόλοιπο της φώτο αλλάζει φωτογραφία, ή ζουμάρει και μαυρίζει και κάτι τέτοια κουλά. Νομίζω της anniversary bug είναι αυτό. Το χω πει καιρό γι αυτό το bug. Πάντως από τη προχθεσινή αναβάθμιση .189 δε μου το χει ξανακάνει. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 στο ζοομστις φωτο δεν μου το κανει και εχω την .189,zoom in-zoomout και μετακινηση,της φψτο δεν εχω δει σκαλωμα Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 έκδοση 189. Bug στην αναπαραγωγή αρχείων ήχου. Ακούω ένα αρχείο ήχου - εγγραφή φωνής στην συγκεκριμένη περίπτωση. Με ακουστικά. Πατάω πίσω για να βγώ και συνεχίζει να παίζει στο παρασκήνιο. Κατεβάζω το μενού με τις πολλαπλές συντομεύσεις προς τα κάτω. Δε δείχνει τίποτα για αναπαραγωγή. Βγάζω ακουστικά και σταματάει να παίζει. Μετά από λίγο παρατηρώ στην μπλέ οθόνη κλειδώματος ότι η εφαρμογή συνεχίζει να είναι ανοιχτή σε κατάσταση pause. Πατάω να συνεχίσει η αναπαραγωγή και ακούγεται ορθώς από το μεγάφωνο. Πάλι καμία ένδειξη πουθενά αλλού ότι η εφαρμογή είναι ανοιχτή. Πατάω παρατεταμένα πίσω βελάκι και κλείνω όλες τις εφαρμογές. Το αρχείο συνεχίζει να παίζει από το μεγάφωνο σταθερά... Χρειάστηκε να κάνω επανεκκίνηση για να σταματήσει. Τώρα παρατηρώ ότι δυσκολεύεται να ξεκινήσει η ασύρματη φόρτιση... Πανέμορφα. Είμαι σίγουρος πλέον ότι πρέπει με φλασάρισμα να πάω στην έκδοση ακριβώς πριν την anniversary. Μπράβο MS. Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 έκδοση 189. Bug στην αναπαραγωγή αρχείων ήχου. Ακούω ένα αρχείο ήχου - εγγραφή φωνής στην συγκεκριμένη περίπτωση. Με ακουστικά. Πατάω πίσω για να βγώ και συνεχίζει να παίζει στο παρασκήνιο. Κατεβάζω το μενού με τις πολλαπλές συντομεύσεις προς τα κάτω. Δε δείχνει τίποτα για αναπαραγωγή. Βγάζω ακουστικά και σταματάει να παίζει. Μετά από λίγο παρατηρώ στην μπλέ οθόνη κλειδώματος ότι η εφαρμογή συνεχίζει να είναι ανοιχτή σε κατάσταση pause. Πατάω να συνεχίσει η αναπαραγωγή και ακούγεται ορθώς από το μεγάφωνο. Πάλι καμία ένδειξη πουθενά αλλού ότι η εφαρμογή είναι ανοιχτή. Πατάω παρατεταμένα πίσω βελάκι και κλείνω όλες τις εφαρμογές. Το αρχείο συνεχίζει να παίζει από το μεγάφωνο σταθερά... Χρειάστηκε να κάνω επανεκκίνηση για να σταματήσει. Τώρα παρατηρώ ότι δυσκολεύεται να ξεκινήσει η ασύρματη φόρτιση... Πανέμορφα. Είμαι σίγουρος πλέον ότι πρέπει με φλασάρισμα να πάω στην έκδοση ακριβώς πριν την anniversary. Μπράβο MS. Αύριο δεν είναι bug. Έτσι δούλευαν πάντα τα Windows. Μόνο παύση υπάρχει αλλιώς παίζει και με κλειστή την εφαρμογή. Αν θέλεις κατέβασε μια εφαρμογή τύπου stop music. Ουσιαστικά είναι για ψυχολογικούς λόγους αφού δεν τρώει προς ή μπαταρία. Μια συνήθεια είναι. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Αύριο δεν είναι bug. Έτσι δούλευαν πάντα τα Windows. Μόνο παύση υπάρχει αλλιώς παίζει και με κλειστή την εφαρμογή. Αν θέλεις κατέβασε μια εφαρμογή τύπου stop music. Ουσιαστικά είναι για ψυχολογικούς λόγους αφού δεν τρώει προς ή μπαταρία. Μια συνήθεια είναι. Έτςι ακριβώς. Και αν δε συνεχίσεις το τραγούδι κάποια στιγμή κλείνει μόνο του. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 (edited) ΟΚ γράψτε λάθος. Δεν το ήξερα... (Θα ξεχάσουμε ότι ξέρουμε για εφαρμογές, μνήμη κτλ με τα wp :D Διαβάστε λιγάκι το τέλος της υπογραφής μου...) Edited September 20, 2016 by natna Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 ΟΚ γράψτε λάθος. Δεν το ήξερα... (Θα ξεχάσουμε ότι ξέρουμε για εφαρμογές, μνήμη κτλ με τα wp :D Διαβάστε λιγάκι το τέλος της υπογραφής μου...) Από τα καλά του λειτουργικού...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts