montoya_42 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Καλά κάνει και κλείνει, μην υπάρξει καμιά αστοχία υλικού και βραχυκυκλώσει και φουσκώσει ή ακόμα χειρότερα σκάσει η μπαταρία. Υπερβολή; Έχει τύχει όμως... Κοινώς δεν ζορίζουμε οτιδήποτε έχει μπαταρία λιθιου μέχρις αφανισμού. Δεν αφήνεις αυτά τα "εκρηκτικά" να μας φτιάξεις έναν οδηγό φωτογραφίας σαν αυτόν που μας έκανε ο paok για το 1020? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=398617 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Δεν αφήνεις αυτά τα "εκρηκτικά" να μας φτιάξεις έναν οδηγό φωτογραφίας σαν αυτόν που μας έκανε ο paok για το 1020? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=398617 Τωρα που πες για 1020 πρεπει να το βγάλω απο το κουτί να συνεχίσω το συγκρητικο.. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Μολις πέρασα .545 Αν παρατηρήσω κατι θα σας πω. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Σε fast ring κυκλοφορει εδω και 20 μερες καινουρια Version camera Με πανοραμα...τη δοκιμασε κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Σε fast ring κυκλοφορει εδω και 20 μερες καινουρια Version camera Με πανοραμα...τη δοκιμασε κανεις? Fast ring ειναι του διαβόλου δεν ακουμπάω το ξέρεις.. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Fast ring ειναι του διαβόλου δεν ακουμπάω το ξέρεις.. Δεν έχω 950 αλλά 640 και το πανόραμα λειτουργεί καλά,φαντάζομαι στο 950 που έχει καλύτερη κάμερα θα είναι καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ant23 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Το τηλέφωνο μου ήταν σαν είχε πάρει φωτιά, με wifi μόνο και edge απλό web surfng έκαιγε η οθόνη και η μπαταρία έπεφτε με τρελό ρυθμό. Απενεργοποίησα όλα τα background apps δε κατέβαζα τίποτα από το store και τα email τα είχα sync στις δύο ώρες. Δε ξέρω αν έφταιγε το καινούριο update αλλά η κατάσταση με εκνεύριζε πάρα πολύ, τα δοκίμασα όλα και έφτασα τώρα στην έσχατη λύση του hard reset μπας και στρώσει. Δεν ήταν φυσιολογικό αυτό που γινόταν πριν, μέσα σε ένα μισάωρο με χαλαρό web surfing να πέφτει η μπαταρία από το 100% στο 75% και άμα θέλω να ψήνω και αβγά πάνω. Εσάς όλα είναι εντάξει με το καινούριο update? Εμένα έδειχνε κατανάλωση μπαταρίας 70% οθόνη 25% σύστημα και 4%wifi 1%4g Από το σύστημα ο edge είχε 30-35%. Να τονίσω ότι είχα όλους τους συγχρονισμούς με cloud απενεργοποιημένους, ακόμα και από το store τα downloads -updates τα έχω manual Οι εφαρμογές που είχα μέσα είναι Viber, Facebook, Twitter , 6tag, Messenger, Skype, Metro, Mega Privacy, Hitman Go, Autocad, Spotify, myTube, 8 zip, ΕΟΟΠΥ, Shazam, Total Commander, Κάποιες για κάμερα. Θα ενημερώσω μετά το hard reset αν έστρωσε, λέτε να είναι θέμα hardware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Το τηλέφωνο μου ήταν σαν είχε πάρει φωτιά, με wifi μόνο και edge απλό web surfng έκαιγε η οθόνη και η μπαταρία έπεφτε με τρελό ρυθμό. Απενεργοποίησα όλα τα background apps δε κατέβαζα τίποτα από το store και τα email τα είχα sync στις δύο ώρες. Δε ξέρω αν έφταιγε το καινούριο update αλλά η κατάσταση με εκνεύριζε πάρα πολύ, τα δοκίμασα όλα και έφτασα τώρα στην έσχατη λύση του hard reset μπας και στρώσει. Δεν ήταν φυσιολογικό αυτό που γινόταν πριν, μέσα σε ένα μισάωρο με χαλαρό web surfing να πέφτει η μπαταρία από το 100% στο 75% και άμα θέλω να ψήνω και αβγά πάνω. Εσάς όλα είναι εντάξει με το καινούριο update? Εμένα έδειχνε κατανάλωση μπαταρίας 70% οθόνη 25% σύστημα και 4%wifi 1%4g Από το σύστημα ο edge είχε 30-35%. Να τονίσω ότι είχα όλους τους συγχρονισμούς με cloud απενεργοποιημένους, ακόμα και από το store τα downloads -updates τα έχω manual Οι εφαρμογές που είχα μέσα είναι Viber, Facebook, Twitter , 6tag, Messenger, Skype, Metro, Mega Privacy, Hitman Go, Autocad, Spotify, myTube, 8 zip, ΕΟΟΠΥ, Shazam, Total Commander, Κάποιες για κάμερα. Θα ενημερώσω μετά το hard reset αν έστρωσε, λέτε να είναι θέμα hardware? Κάτι πήγε στραβά. Δεν δικαιολογούνται αυτά που σου συμβαίνουν. Το δικό μου είναι"παγωτό".... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Κάτι πήγε στραβά. Δεν δικαιολογούνται αυτά που σου συμβαίνουν. Το δικό μου είναι"παγωτό".... Καθαρά από περιέργεια. Στο σερφαρισμα περίπου ποσο σου καταναλώνει η συσκευή ανα ώρα; Μου φαίνεται δυσκολο σε ανάλυση 2500 επι 1400 να μπορει να γινει σερφαρισμα με κατανάλωση μικροτερη απο 30% την ωρα. Σε ταμπλετς με μεγαλυτερη μπαταρια και με πολυ μικροτερες απαιτησεις επεξεργαστικης ισχυος (πχ 1280 επι 800 εχει περιπου το 1/4 σε απαιτηση επεξεργαστικης ισχυος να λειτουργήσει) και με το ζορι βγαινει 5 ωρες σερφαρισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Καθαρά από περιέργεια. Στο σερφαρισμα περίπου ποσο σου καταναλώνει η συσκευή ανα ώρα; Μου φαίνεται δυσκολο σε ανάλυση 2500 επι 1400 να μπορει να γινει σερφαρισμα με κατανάλωση μικροτερη απο 30% την ωρα. Σε ταμπλετς με μεγαλυτερη μπαταρια και με πολυ μικροτερες απαιτησεις επεξεργαστικης ισχυος (πχ 1280 επι 800 εχει περιπου το 1/4 σε απαιτηση επεξεργαστικης ισχυος να λειτουργήσει) και με το ζορι βγαινει 5 ωρες σερφαρισμα. Δεν το έχω μετρήσει αλλα σίγουρα δεν ζεσταίνεται. Και σίγουρα δεν πέφτει τόσο αφού σερφάρω κανένα 2ωρο (και βάλε) την ημέρα. Θα το μετρήσω από περιέργεια Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ant23 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Μετά το hard reset έστρωσε ως προς την θερμοκρασία, διαφορά τεράστια, τώρα απλά μπορεί να ζεσταθεί λίγο. Όσον αφορά τη μπαταρία, όταν δεν το δουλεύετε πχ το βράδυ, πόσο πέφτει με την ώρα. Τώρα εγώ από τις 5 και 20 που το έβγαλα από τη μπρίζα με 2-3 τηλεφωνήματα λίγο messenger και λίγο ιντερνετ,ψάξιμο στις ρυθμίσεις και ένα soft reset μου έπεσε 10%. * δεν το έχω σε power save Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Παιδια μη ρωτάτε για τη μπαταρία συνέχεια ειναι καθαρά υποκειμενικό. Εχουμε μια ενεργοβορα συσκευή λόγω οθόνης και επεξεργαστή. Ειναι πολυ λογικό. Επίσης αν έχετε πολλούς συγχρονισμούς παίζει ρόλο. Επίσης το σήμα παίζει ρόλο. Για μένα ειναι λογική η κατανάλωση γι αυτη τη συσκευή. Ο καθένας ας ψάξει πως μπορεί να το βελτιώσει. Το χω ξαναπεί. Το να μου βγάζει μια μέρα με νορμάλ χρήση και με σκληρή να του πετάς μια γρήγορη φόρτιση και να σαι παντα φορτισμένος δεν ειναι θέμα. Τωρα για υπερθερμάνσεις κλπ ψαχτείτε ο καθένας μόνος του τι φταίει. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 επεισα τον ανηψιο να το παρει.και καλα εκανε :lol: . αυτο ερχεται με 8.1 σωστα?αλλα με windows insider του βαζω τα 10αρια ετσι?ρωταω να ειμαι προετοιμασμενος μην χανουμε χρονο :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 επεισα τον ανηψιο να το παρει.και καλα εκανε :lol: . αυτο ερχεται με 8.1 σωστα?αλλα με windows insider του βαζω τα 10αρια ετσι?ρωταω να ειμαι προετοιμασμενος μην χανουμε χρονο :happy: Όχι βρε. Με 10ρια έρχεται. Απλά θα κάνει κάμποσα updates μαζεμένα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 (edited) Δεν έφτιαξε τίποτα η τελευταία αναβάθμιση. Οι φωτογραφίες αργούν ως προς τις "τελευταίες πινελιές". Η ανίχνευση προσώπου είναι αίσχος. 3 στις 4 φωτο πορτραίτου κακοεστιασμενες. Πως κόβεται αυτη η μ******; Το ψήσιμο συνεχίζεται με όλες τις εφαρμογές στο παρασκήνιο κομμένες. Τι φταίει; Θέμα ρομ καθαρά Edited August 12, 2016 by natna Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Δεν έφτιαξε τίποτα η τελευταία αναβάθμιση. Οι φωτογραφίες αργούν ως προς τις "τελευταίες πινελιές". Το ψήσιμο συνεχίζεται με όλες τις εφαρμογές στο παρασκήνιο κομμένες. Τι φταίει; Θέμα ρομ καθαρά Τι στον κόρακα βρε παιδιά? Εγώ πως δεν έχω τέτοια θέματα? Μόνο κατά την (γρήγορη) φόρτιση μου ανεβάζει θερμοκρασία. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 α ναι?μια χαρα.τον εψησα τοσο να το παρει αφου λιγο πριν το παραγγειλω του ειπα με αυτα τα λεφτα παιρνεις τουμπανο android και ειπε οχιιιιιιι!950 θελω :lol: ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 α ναι?μια χαρα.τον εψησα τοσο να το παρει αφου λιγο πριν το παραγγειλω του ειπα με αυτα τα λεφτα παιρνεις τουμπανο android και ειπε οχιιιιιιι!950 θελω :lol: ευχαριστω Σε λιγο που θα τον παρακαλας για ανταλλαγή θα σε δω....:) ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν έφτιαξε τίποτα η τελευταία αναβάθμιση. Οι φωτογραφίες αργούν ως προς τις "τελευταίες πινελιές". Η ανίχνευση προσώπου είναι αίσχος. 3 στις 4 φωτο πορτραίτου κακοεστιασμενες. Πως κόβεται αυτη η μ******; Το ψήσιμο συνεχίζεται με όλες τις εφαρμογές στο παρασκήνιο κομμένες. Τι φταίει; Θέμα ρομ καθαρά Τις φωτογραφίες τις αποθηκεύεις σε micro SD ? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Σε λιγο που θα τον παρακαλας για ανταλλαγή θα σε δω....:) μακαρι να επαιρνα και εγω ενα τετοιο.εγω εχω ενα ταπεινο κινεζακι τι ανταλλαγη να κανουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Τις φωτογραφίες τις αποθηκεύεις σε micro SD ? Οχι φυσικα :) Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 τι διαφορά έχει; εγω στην sd αποθηκεύω τις φωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Άμα δεν έχει καλή ταχύτητα η sd αργεί να κάνει αποθήκευση και επεξεργασία. Ειδικά σε λήψη βίντεο. Προσωπικά με την ενημέρωση βλέπω ότι παραμένει ακριβώς το ίδιο όπου μάλιστα αποθηκεύω σε sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Δεν έφτιαξε τίποτα η τελευταία αναβάθμιση. Οι φωτογραφίες αργούν ως προς τις "τελευταίες πινελιές". Η ανίχνευση προσώπου είναι αίσχος. 3 στις 4 φωτο πορτραίτου κακοεστιασμενες. Πως κόβεται αυτη η μ******; Το ψήσιμο συνεχίζεται με όλες τις εφαρμογές στο παρασκήνιο κομμένες. Τι φταίει; Θέμα ρομ καθαρά Μισο λεπτο...εκτος απο το update για το λογισμικο .545 , εχει ερθει και Update για το firmware .00053.αυτο το περασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Μισο λεπτο...εκτος απο το update για το λογισμικο .545 , εχει ερθει και Update για το firmware .00053.αυτο το περασες? Ναι απο οτι βλεπω. Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ant23 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 (edited) Παρατήρησα ότι άμα αλλάξεις τη γλώσσα δεν τα μεταφράζει όλα. Έιχα κάνει setup στα ελληνικά και region ελληνικά. Στο store στις περιγραφές των εφαρμογών μου έβγαζε αλλαμπουρνέζικα και λέω να βάλλω τη γλώσσα στα αγγλικά. Κάνω το restart και παρατηρώ ότι τα μηνύματα μου τα έχει ελληνικά στο tile και αγγλικά στο μενού των εφαρμογών βγάζω το tile το ξαναβάζω και έμενε ελληνικά. Οι ειδήσεις αντί για news έμεναν ειδήσεις και στο tile και στο μενού των εφαρμογών, κάνω άλλο ένα restart τίποτα, σβήνω το app των ειδήσεων και το ξανακάνω install και έστρωσε με τα μηνύματα έκανα restart χωρίς το tile στην επιφάνεια και έστρωσε και αυτό. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το κινητό έκαιγε μετά την αλλαγή γλώσσας δε ξέρω αν έφταιγαν αυτά τα micro bugs αλλά σε όποιον του ανεβάζει θερμοκρασία να τσεκάρει και αυτό. Το ξαναγύρισα όλο στα ελληνικά τελικά. To messaging παραμένει δεν γυρνάει σε μηνύματα. Wthf? Update Μετά από ένα ακόμη soft reset έχουν όλα ελληνικά αλλά τι bug είναι πάλι αυτο? Edited August 13, 2016 by Ant23 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts