Jump to content

Microsoft Lumia 950

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όπως το βλέπω υπάρχει μπέρδεμα με την φωτεινότητα. Έτσι όπως το βλέπω, με κάθε επιφύλαξη, δεν μου φαίνεται να είναι η αυτόματη που είναι στο 640 ή 1020 που είχα.
Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Μήπως έχεις απενεργοποιημένη την αύξηση της φωτεινότητας στον ήλιο ή πειραγμένο το προφίλ φωτεινότητας;

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

Εγώ όταν το είδα στο Πλαίσιο μια χαρά μου φάνηκε αυξομείωση της φωτεινότητας...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Λίγο off topic αλλά όταν λέτε 25% 50% 75% 100% μαζί με αυτόματο κλπ κλπ τι εννοείτε ;; Εγώ στο 535 με .63 ( δεν νομίζω βέβαια να παίζει ρόλο η build) μου έχει μόνο 4 επιλογές, low, medium, high και automatic, τα ποσοστά % από που τα βγάλατε ;;

Λίγο off topic αλλά όταν λέτε 25% 50% 75% 100% μαζί με αυτόματο κλπ κλπ τι εννοείτε ;; Εγώ στο 535 με .63 ( δεν νομίζω βέβαια να παίζει ρόλο η build) μου έχει μόνο 4 επιλογές, low, medium, high και automatic, τα ποσοστά % από που τα βγάλατε ;;

και εγω αυτο λεω...

Αυτα υπηρχαν και στο 640..

Τωρα στο 950 υπαρχουν αυτα που εχω αναφερει..

Έχετε κάνει κυπριακό ένα απλό θέμα. Δεν μπορώ να καταλάβω που μπερδεύεστε. Στο 950 μπορείς να επιλέξεις ξεχωριστά το επίπεδο της φωτεινότητας από την αυτόματη προσαρμογή της. Δηλαδή:

• Μπορείς να απενεργοποιήσεις την αυτόματη προσαρμογή (δεν το συνιστώ) και να επιλέξεις τη φωτεινότητα από 1 έως 100. Η φωτεινότητα θα παραμένει σταθερή στην τιμή που επέλεξες ανεξαρτήτως συνθηκών.
  • Μπορείς να ενεργοποιήσεις την αυτόματη προσαρμογή, επιλέγοντας ταυτόχρονα και το επίπεδο της φωτεινότητας, από 1 έως 100 πάλι. Όπου και να το βάλεις αυτόματο θα είναι, αλλά σε άλλη στάθμη. Και στο 30 και στο 50% θα αυξομειώνεται, αλλά στο 50 θα είναι πιο φωτεινό από το 30 υπό τις ίδιες συνθήκες. Τι είναι αυτό που σας φαίνεται τόσο δύσκολο;

όπως τα λέει ο από πάνω φίλος έτσι είναι και στην τελική σιγά την πόση φωτεινότητα έχει η συσκευή από την στιγμή που κάτω από τον ήλιο φαίνεται τέλεια και η φωτεινότητα τις οθόνης είναι μια χαρά τι το ψάχνετε και διαβάζετε σε αλλα site πχ gsmarena ότι η μεγιστη είναι τόσο... χαρείτε την συσκευή όσοι την έχετε το κινητό έχει μια χαρά φωτεινότητα και οθοναρα

spacer.png

Όλα καλά. Σε ποια ρύθμιση το έχετε εσείς; σε τι ποσοστό εννοώ.

Όλα καλά. Σε ποια ρύθμιση το έχετε εσείς; σε τι ποσοστό εννοώ.

εγώ προσωπικά το έχω στην αυτόματη και σε ποσοστό 50%

spacer.png

εγώ προσωπικά το έχω στην αυτόματη και σε ποσοστό 50%

ok ευχαριστω. Η μπαταρια ποσο κραταει ?

εμενα μου κρατα μιάμιση μέρα με ανοιχτό όλη μέρα το wifi και το gps όλα τα αλλα κλειστά

πριν είχα το 930 που έβγαζε μια μέρα μονο άσε που μόλις το φόρτιζα και το έκλεινα την αλλη μέρα το πρωί που θα το άνοιγα θα άνοιγε με 95% εδώ δεν το έχω αυτό. Γενικά η συσκευή από μπαταρία και οθόνη είναι μια χαρά 1-2 update να πάρει να φτιαχτούν μερικά bugs και μια χαρά συσκευή είναι

spacer.png

Το παρήγγειλα από το ιταλικό amazon, λέει Παρασκευή με Δευτέρα θα έρθει... (ελπίζω Δευτέρα γιατί είναι κλειστό το ταχυδρομείο το Σκ)

Αντε...!

If today was perfect, there would be no need for tomorrow...

Η μπαταρία είναι μια χαρά. Μιαμιση μέρα χαλαρά με ανοιχτά όλα. Σε σύγκριση με το 1020 που είχα μέρα με τη νύχτα. Για να μη πούμε για τη ταχύτητα φόρτισης...

Edited by Jamesc
- There is no place like 127.0.0.1 -

Antutu και gfx benchmark και κανα 2 αλλες βγάζουν την συσκευή για τα μπαζα .... να υποθεσω οτι φταίνε οι εφαρμογές;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλα, για τα μπάζα σίγουρα δεν είναι... Εγώ το περιμένω σε καμία βδομάδα!

Επίσης, είδα ότι κρατώντας πατημένο το space όταν γράφεις μήνυμα, μαζεύει ελάχιστα το πληκτρολόγιο και μπορείς να γράψεις πιο άνετα αν έχεις μικρό χέρι.

Γενικά η διάταξη του πληκτρολογιου πολύ σωστή...

If today was perfect, there would be no need for tomorrow...

Για να λέμε του στραβού το δίκιο τώρα η αυτόματη φωτεινότητα δεν είναι κι η πιο....έξυπνη που θα μπορούσε, αλλα είπαμε τα 10 έχουν ακόμα κάποια θεματάκια. Επίσης από μπαταρία δεν είμαι και τόσο ικανοποιημένος αν κι είχα το 930 πριν που ήταν ψιλοχάλια. Άντε να βγει κάνα update, οι insiders λένε ότι σε κάποια builds που δεν έχουμε εμείς ακόμα έχει βελτιωθεί θεαματικά.

Αυτό με το πληκτρολόγιο που λες, αν πατήσεις παρατεταμένα το σύμβολο "&123" σου βγάζει ένα εικονίδιο με πληκτρολόγιο και μπορείς να επιλέξεις κάπως σμικρινσμενο για δεξιόχειρα ή αριστερόχειρα, βολεύει καλύτερα υποτίθεται στην πληκτρολόγηση με το ένα χέρι.

Γίνετε να εμφανίζετε και ο αριθμός του τηλεφώνου μαζί με τα ονοματα στις επαφές;και υπάρχει επιλογή αποθήκευσης νέας επαφής στην σιμ και όχι στο outlook γιατί δεν βρήκα άλλη επιλογή.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Antutu και gfx benchmark και κανα 2 αλλες βγάζουν την συσκευή για τα μπαζα .... να υποθεσω οτι φταίνε οι εφαρμογές;

Δηλαδή τι σου λέει το Antutu, "gia ta mpaza"; Γιατί εμένα μου λέει 27238.

Δηλαδή τι σου λέει το Antutu, "gia ta mpaza"; Γιατί εμένα μου λέει 27238.

Συγνώμη που θα κάνω το δικηγόρο του διαβόλου, αλλά το 27238 είναι ικανοποιητικό δλδ; Εδώ άλλα Android που είναι πραγματικά για τα μπάζα σε χαρακτηριστικά σε σχέση με το 950 φτάνουν πάνω από 30000........

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Συγνώμη που θα κάνω το δικηγόρο του διαβόλου, αλλά το 27238 είναι ικανοποιητικό δλδ; Εδώ άλλα Android που είναι πραγματικά για τα μπάζα σε χαρακτηριστικά σε σχέση με το 950 φτάνουν πάνω από 30000........

Αυτό που έχει σημασία είναι τι αίσθηση σου δίνει στη χρήση και όχι τα νούμερα. Και στη χρήση το 950 XL δεν το ένιωσα ποτέ να ζορίζεται, πουθενά.

Αυτό που έχει σημασία είναι τι αίσθηση σου δίνει στη χρήση και όχι τα νούμερα. Και στη χρήση το 950 XL δεν το ένιωσα ποτέ να ζορίζεται, πουθενά.

Έτσι ναι σωστός, έχεις απόλυτο δίκιο σε ότι είπες. Σε αυτό φυσικά συμβάλει το λειτουργικό που είναι κλειστό και δεν έχει απαιτήσεις.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Το antutu για windows phone δεν λειτουργεί ακόμα σωστά. Το γράφει στο about. Edited by emm_stra

• The title was changed to Microsoft Lumia 950