Jump to content

Microsoft Surface Pro 4

kek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φτου φτου μην το γρουσουζέψω, ούτε κλικ ούτε κλακ ούτε bleed. Με λίγο θόρυβο μπορώ να ζήσω, όλα καλά. :p

Το μόνο που δεν μπορώ να υπολογίσω είναι η αυτονομία. Σε σχέση με το λαπτοπ προφανώς απίστευτη. Αλλά δεν έχω δουλέψει άλλα ταμπλέτα για να έχω μέτρο σύγκρισης.

• Απαντήσεις 958
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φτου φτου μην το γρουσουζέψω, ούτε κλικ ούτε κλακ ούτε bleed. Με λίγο θόρυβο μπορώ να ζήσω, όλα καλά. :p

Το μόνο που δεν μπορώ να υπολογίσω είναι η αυτονομία. Σε σχέση με το λαπτοπ προφανώς απίστευτη. Αλλά δεν έχω δουλέψει άλλα ταμπλέτα για να έχω μέτρο σύγκρισης.

Σε σχεση με macbook pro ειναι ολιγον απογοητευση, αλλα οκ, παραμενει καλο.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Ε καλα οτιδηποτε σε σχεση με macbook pro ή iPad ειναι απογοητευση στο θεμα της αυτονομιας!

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Το οποιο macbook εχει διπλασιο βαρος. Ρε παιδια, καθηστε φρονιμα. Το ένα υπερφορητο μηχανακι (το οποιο με μια βαση για το γραφειο μετατρεπεται σε ένα πολύ καλο υπολογιστη) και το άλλο ο ορισμος του μπογου. Ε, οι 2 ωρες περιπου διαφορα στην αυτονομια δεν είναι τιποτα μπροστα στα οφέλη (touchscreen, active digitizer και και και...).

Το οποιο macbook εχει διπλασιο βαρος. Ρε παιδια, καθηστε φρονιμα. Το ένα υπερφορητο μηχανακι (το οποιο με μια βαση για το γραφειο μετατρεπεται σε ένα πολύ καλο υπολογιστη) και το άλλο ο ορισμος του μπογου. Ε, οι 2 ωρες περιπου διαφορα στην αυτονομια δεν είναι τιποτα μπροστα στα οφέλη (touchscreen, active digitizer και και και...).

Το mbp ορισμος του μπογου?

Κατσε ρε Βαγγελη, οχι και ετσι..

Το διπλασιο βαρος ναι, αλλα εχει και πληκτρολογιο πανω.

Το mbp ορισμος του μπογου?

Κατσε ρε Βαγγελη, οχι και ετσι..

Ε πως όχι ρε Γιαννη. Πιασε το 13αρι mpb σου και στα καπακια το surface pro 4+type cover. Ε, νομιζω θα συμφωνήσεις ότι το mbp είναι απαρχαιωμένος μπόγος, με πολύ λιγοτερες δυνατότητες πλεον...;)

Γι'αυτο και εχει και μεγαλυτερη μπαταρια.

Αν θες να συγκρινεις το 13ρη MBP,θα πρεπει να το κανεις με το Surface Book και οχι με το SP.Αν και παλι θα ειναι αδικη η συγκριση,γιατι το ενα εχει 2μπαταριες(tablet&keyboard) και οχι μονο μια(keyboard).

Edited by ector7

Να υπενθυμίσω ότι το παρόν τόπικ δεν προσφέρεται για συγκρίσεις συσκευών.

Για ανάλογες συζητήσεις μπορείτε να απευθύνεστε στην ενότητα Τεχνολογικοί διαξιφισμοί.

Καλή χρονιά! :)

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Παιδια εγω εχω το i5 4gb εδω και κανα μηνα (χαρη σε σας παιδια που μου πατε να το παρω απο ξενο store...thnx για τη βοηθεια!) και το πηρα στα 1100...δεν εχει παρουσιασει κανα προβλημα περα απο το οτι οταν ανοιγω το ταμπλετ εμφανιζεται μια ανεπαισθητη "κηλιδα" στη μαυρη οθονη λιγο πιο φωτισμενη...αλλα οταν ανοιξει κανονικα στα windows δε βλεπω τπτ...γενικα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος...το μονο που ακομα σκεφτομαι ειναι αν θα αξιζε να δωσω παραπανω λεφτα για τα 8gb ram...αλλα θα δω μηπως με κανα μικρο στικακι του βαλω virtual ram...γενικα το συστημα πεταει...απο αποψη αυτονομιας δεν το χω μετρησει αλλα με την οικονομια μπαταριας και λιγο ρεγουλα στο φωτισμο κραταει αρκετα...φωτισμος μερα θα μπορουσε να ναι λιγο καλυτερος...μερικα blue screen η bugs στα windows παιζουν αλλα πολυ λιγα...γενικα το κακο ειναι οτι τετοιο μηχανημα επειδη ειναι ακριβο και ειναι ετσι κατασκευασμενο καλο ειναι να αγορασετε στα καπακια θηκη-προστατευτικο...εγω ηδη εκανα ενα πολυ μικρο σημαδι στο σταντ και ξενερωσα τη ζωη μου..απο αποψη gaming ειμαι πολυ ευχαριστημενος...τερματισα max payne 3 στα 1024χ768 με high settings...αυτα...

Υ.Γ.:δοκιμαστε το touch engine στο store...φοβερο app

Παιδια εγω εχω το i5 4gb εδω και κανα μηνα (χαρη σε σας παιδια που μου πατε να το παρω απο ξενο store...thnx για τη βοηθεια!) και το πηρα στα 1100...δεν εχει παρουσιασει κανα προβλημα περα απο το οτι οταν ανοιγω το ταμπλετ εμφανιζεται μια ανεπαισθητη "κηλιδα" στη μαυρη οθονη λιγο πιο φωτισμενη...

Υ.Γ.:δοκιμαστε το touch engine στο store...φοβερο app

Καλοδουλευτο!

Εγω παντως ,για την συγκεκριμενη κυλιδα που βλεπεις πριν να ανοιξει εντελως η οθονη,θα το εστελα πισω για service/αντικατασταση.

Η εφαρμογη που λες ,μηπως εννοεις το TouchMe Gesture Studio?

Edited by ector7

Ε καλα οτιδηποτε σε σχεση με macbook pro ή iPad ειναι απογοητευση στο θεμα της αυτονομιας!

Υπάρχουν σε Asus Zenbook, XPS 13,Toshiba Porteze z20t ,Helix 2 αυτονομίες Mac εξίσου.

Αρκεί να ψάξεις και βρίσκεις προτάσεις.

Στα του surface on topic θα βοηθούσε αν υπήρχε power cover και να δώσει 2-3 ώρες αυτονομία επιπλέον.

Και ας είναι 200 γραμμάρια επιπλέον το όλο πακέτο tablet +keyboard cover.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Καλοδουλευτο!

Εγω παντως ,για την συγκεκριμενη κυλιδα που βλεπεις πριν να ανοιξει εντελως η οθονη,θα το εστελα πισω για service/αντικατασταση.

Η εφαρμογη που λες ,μηπως εννοεις το TouchMe Gesture Studio?

Ναι αυτο εννοω!σε κανει να αφηνεις πληκτρολοποντικο στην ακρη!

Έφτασε Αθήνα το i5 λογικα κατα 99% σήμερα πρεπει να παραλάβω.

Άντε να δούμε.

http://s16.postimg.org/i9a91sy2t/image.png

Έφτασε Αθήνα το i5 λογικα κατα 99% σήμερα πρεπει να παραλάβω.

Άντε να δούμε.

http://s16.postimg.org/i9a91sy2t/image.png

Μόλις παρέλαβα το δεύτερο. Βέβαια, εκκρεμεί ακόμα η επιστροφή χρημάτων από το πρώτο.

Θα ανοιχτεί αργά το απόγευμα.

Καλή μας τύχη Άλεξ!!!:)

Αντε με το καλό και οι δύο :p

i5/4ram πήρατε?

Εγώ ναι.:)

Μόλις παρέλαβα το δεύτερο. Βέβαια, εκκρεμεί ακόμα η επιστροφή χρημάτων από το πρώτο.

Θα ανοιχτεί αργά το απόγευμα.

Καλή μας τύχη Άλεξ!!!:)

Παρέλαβα πριν κανα 2ωρο και εγω Γιάννη.

Εως τωρα αψογο(χτυπά ξύλο μην μου κάτσει καμία αναποδιά:p)

Ίδια παρτίδα με το δευτερο m3 απο ms store που επέστρεψα πισω και οθονη εως τωρα που κοίταξα πολυ ελάχιστο bleeding σε φυσιολογικά επιπεδα κατω μονο(εξαιρετικα πολυ δύσκολο να πετύχεις full free of bleeding)και ευτυχώς οχι καμένα pixel οπως το δευτερο m3.

Οπουδήποτε αλλου απο άκρη εις άκρων αψογο περιμετρικά της συσκευής,θύρες,kickstand κλπ.

Εκανα όλα τα Windows/firmware update και ουτε ζεστάθηκε ουτε το fan πήρε εστω ελαχιστα εμπρός.

Θετικό σημάδι και εδω.

Σε πρώτη φάση όλο βαίνουν καλώς.

Αντε με το καλό και οι δύο :p

i5/4ram πήρατε?

Ναι το i5 αυτή τη φορα αφου τα 2 m3 αποδείχθηκαν σκέτη αποτυχία.

http://s26.postimg.org/6vwfgny49/image.jpg

Edited by alextrela

@ Alex

Και το δικό μου το πρώτο, λίγο bleeding είχε, μόνο κάτω, 3-4 δέσμες. Σε κανονική χρήση δεν φαινόταν, μόνο κατά το άνοιγμα.

Τα 2 σημαδάκια αριστερά και δεξιά της θύρας φόρτισης , ήταν τόσο ανεπαίσθητα που τα ανακάλυψα μετά από 5-6 ημέρες. Φαίνονταν μόνο υπό γωνία στο φως. Τέλος πάντων, ελπίζω να μην τύχω σε χειρότερο κομμάτι και να τελειώσουν εδώ τα βάσανά μου. :/

Πάντως επειδη τα εχω διπλα διπλα με το πρώτο m3 με το i5 το λευκο εχει διαφορετική απεικόνιση το ενα απο το αλλο.

Του m3 ελαφρώς προς το ψυχρό τόνο που μου αρεσει περισσότερο και το i5 προς το ελαφρώς πιο θερμό τόνο.

Συνηθισμένα πράγματα μιας και σε αλλες συσκευες άλλων εταιριών 2 ίδια σχεδόν ποτε δεν εχουν την ίδια 100% απεικόνιση του λευκού.

Αναμένουμε εντυπώσεις Γιάννη και απο το δικό σου.

Πάντως επειδη τα εχω διπλα διπλα με το πρώτο m3 με το i5 το λευκο εχει διαφορετική απεικόνιση το ενα απο το αλλο.

Του m3 ελαφρώς προς το ψυχρό τόνο που μου αρεσει περισσότερο και το i5 προς το ελαφρώς πιο θερμό τόνο.

Συνηθισμένα πράγματα μιας και σε αλλες συσκευες άλλων εταιριών 2 ίδια σχεδόν ποτε δεν εχουν την ίδια 100% απεικόνιση του λευκού.

Αναμένουμε εντυπώσεις Γιάννη και απο το δικό σου.

Το δικό μου θα ανοιχτεί αργότερα, λόγω δουλειάς.

Πάντως Άλεξ, οι οθόνες, είτε έτσι, είτε αλλιώς, είναι για χάζεμα...

Το δικό μου θα ανοιχτεί αργότερα, λόγω δουλειάς.

Πάντως Άλεξ, οι οθόνες, είτε έτσι, είτε αλλιώς, είναι για χάζεμα...

Καλά ναι ετσι.

Απλά εμείς το ψειριζουμε λιγο παραπάνω :lol::p

Τεσπα κλασικά αυτές οι 1-2 εβδομάδες θα περάσει υπο δοκιμασία και το i5 να δούμε τι ψάρια πιάνει σε όλους τους τομείς.

Με γειές παιδιά!!

Ευχαριστούμε!

Δεν σταθηκα τυχερος ουτε τη δευτερη φορα. Ηδη μπηκε στο κουτι για επιστροφη. Θα δοκιμασω αλλου την τυχη μου, με εχει χαλασει απιστευτα η MS...

Δεν σταθηκα τυχερος ουτε τη δευτερη φορα. Ηδη μπηκε στο κουτι για επιστροφη. Θα δοκιμασω αλλου την τυχη μου, με εχει χαλασει απιστευτα η MS...

Έλα ρε συ απίστευτο.:blink:

Τόσο Surface από τα χέρια μου ουδέποτε θέμα με το kickstand.

Επιστροφή και δοκιμάζεις με την τρίτη και φαρμακερη.

Που θα πάει, δεν μπορει θα σου κάτσει νορμάλ παρτίδα.

• The title was changed to Microsoft Surface Pro 4