Memorex Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Και να ισχύει εξακολουθώ να κάνω την ερώτηση στον εαυτό μου αν αξίζει ακόμα και στα 99€ με τόσα προβλήματα του λειτουργικου. Έχω το 640 με αρκετά θέματα για άλλη μια φορά. Είμαι σίγουρος ότι και το 950xl θα έχει πολλά από αυτά όπως διαβάζουμε εδώ μέσα. Οπότε η εμπειρία χρήσης παραμένει κακή. Ακόμα και στα 99€ πάλι στο ράφι θα τους μείνει από την στιγμή που δεν ξέρουμε ξεκάθαρα τι σκοπό έχει να κάνει η Microsoft με τα κινητά. Και μονο για κάμερα να το έχεις, αξίζει και ειναι πολύ λίγα τα λεφτά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Και να ισχύει εξακολουθώ να κάνω την ερώτηση στον εαυτό μου αν αξίζει ακόμα και στα 99€ με τόσα προβλήματα του λειτουργικου. Έχω το 640 με αρκετά θέματα για άλλη μια φορά. Είμαι σίγουρος ότι και το 950xl θα έχει πολλά από αυτά όπως διαβάζουμε εδώ μέσα. Οπότε η εμπειρία χρήσης παραμένει κακή. Ακόμα και στα 99€ πάλι στο ράφι θα τους μείνει από την στιγμή που δεν ξέρουμε ξεκάθαρα τι σκοπό έχει να κάνει η Microsoft με τα κινητά. Καμία σχέση! Στο 950 XL έχεις καλύτερη εμπειρία χρήσης! Ακόμα κι απ' το 830 που είχα, που δεν είχε τα προβλήματα των 640! Κι εγώ θα το έπαιρνα ξανά!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Eυκαιρία από την Wind τρέξτε όποιος προλάβει μόνο 400 ευρώ https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/smartphones/microsoft-lumia-950-xl-4g-ds-black :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Memorex Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Ρε παλικάρια, για βοηθήστε λίγο τον αοματο. Ποιο Facebook χρησιμοποιείτε;;; Έκτος του Beta και το εργοστασιακο, υπάρχει κι άλλο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kioun Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Καλημέρα.Εάν το βρείτε 99 γιούργια καινούργιο το 950 xl ds πέστε μου που να πάω να πάρω δυό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 η προσφορά ισχύει,αλλά είναι σχεδόν ανύπαρκτο το στοκ. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Ποια 99 ευρω πλακα κανετε 398.99 λεει η γουιντ. ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- η προσφορά ισχύει,αλλά είναι σχεδόν ανύπαρκτο το στοκ. Για βαλε λινκ εγώ δε το βρισκω πουθενα Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Ζητημα να υπήρξαν 5 6 συσκευές και να καβατζωθηκαν απ τους υπαλληλους Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Τι μαυρη προσφορα ειναι αυτη μαλλον θα ειναι τιποτα ανακατασκευασμενα και οι υπαλληλοι ξερουν οτι εχουν θεματα συνεχεια με το λειτουργικο τι να τα κανουν; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Ποια 99 ευρω πλακα κανετε 398.99 λεει η γουιντ. ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για βαλε λινκ εγώ δε το βρισκω πουθενα Άμα είχα λινκ δεν θα το έβαζα; Η προσφορά ήταν μάλλον για τους ίδιους και απλά μαθεύτηκε και παρα έξω. Έτσι και αλλιώς,ζήτημα να έδωσαν και 5 Lumia(αν είχαν και τόσα). είναι σαν τις προσφορές του Γερμανού,που οι πωλητές τα παίρνουν όλα για πάρτι τους. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redragon7 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 (edited) Η προσφορά όντως ίσχυε, αλλά τα διαθέσιμα 950XL ανα την Ελλάδα πρέπει να μετριόντουσαν στα δάχτυλα του ενός χεριού (άντε των 2) οπότε μην κουράζεστε τζάμπα... Εχω κάνει πάνω απο 50 τηλεφωνήματα σε καταστήματα Wind απο το πρωί :wacko::lol: ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι μαυρη προσφορα ειναι αυτη μαλλον θα ειναι τιποτα ανακατασκευασμενα και οι υπαλληλοι ξερουν οτι εχουν θεματα συνεχεια με το λειτουργικο τι να τα κανουν; Σε περίπτωση που το βρείς κάπου και δεν το θέλεις, στείλε μου pm το συντομότερο δυνατόν... Θα πάρεις και ενα 20αρικο για τον κόπο σου :) Edited June 15, 2017 by Redragon7 Παράθεση iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Η προσφορά όντως ίσχυε, αλλά τα διαθέσιμα 950XL ανα την Ελλάδα πρέπει να μετριόντουσαν στα δάχτυλα του ενός χεριού (άντε των 2) οπότε μην κουράζεστε τζάμπα... Εχω κάνει πάνω απο 50 τηλεφωνήματα σε καταστήματα Wind απο το πρωί :wacko::lol: ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε περίπτωση που το βρείς κάπου και δεν το θέλεις, στείλε μου pm το συντομότερο δυνατόν... Θα πάρεις και ενα 20αρικο για τον κόπο σου :) Xaxaxaxa αμ δε το βρηκα πηρα 9 μαγαζια στην Αττική και μου ειπαν να παρω τα κεντρικά να μαθω που εχουν ξεμεινη αλλα βαρέθηκα άνθρακας ο θησαυρός. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Εγώ πάντως δίνω το δικό μου. 6 μηνών με 2 πίσω καπάκια (άσπρο, μαύρο) και θήκη σιλικόνης. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Εγώ πάντως δίνω το δικό μου. 6 μηνών με 2 πίσω καπάκια (άσπρο, μαύρο) και θήκη σιλικόνης. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm. Δίκαρτο ειναι ή με μία; πόσο; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Memorex Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Ρώτησα και πριν, αλλά σας συνεπήρε το 99εύρο λουμια και πάθατε κοκομπλόκο. Οποτε θα ξαναρωτήσω. Ποιο Facebook χρησιμοποιείτε;; Εγώ οταν έκανα ενα hard reset και δηλαδή όταν το πρωτοπήρα το κινητο, είχε μέσα ένα εργοστασιακό, το οποίο ναι μεν απεγκατέστησα, αλλά κάτι πρέπει να έχει μείνει πίσω ρε μάγκες, γιατί πολύ απλά, όταν κατέβασα ένα άλλο facebook και πήγα στις Επαφές για να διαλέξω ποιες θα εμφανίζει, μου έγραφε κάτι κουλά του τύπου Facebook (app local). σας δινω και το screenshot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 (edited) Ρώτησα και πριν, αλλά σας συνεπήρε το 99εύρο λουμια και πάθατε κοκομπλόκο. Οποτε θα ξαναρωτήσω. Ποιο Facebook χρησιμοποιείτε;; Εγώ οταν έκανα ενα hard reset και δηλαδή όταν το πρωτοπήρα το κινητο, είχε μέσα ένα εργοστασιακό, το οποίο ναι μεν απεγκατέστησα, αλλά κάτι πρέπει να έχει μείνει πίσω ρε μάγκες, γιατί πολύ απλά, όταν κατέβασα ένα άλλο facebook και πήγα στις Επαφές για να διαλέξω ποιες θα εμφανίζει, μου έγραφε κάτι κουλά του τύπου Facebook (app local). σας δινω και το screenshot Αυτό το "app local" πρώτη φορά το βλέπω! Εγώ έχω την beta, αλλά υπάρχει και η κανονική. Αλλά αυτά τα ρωτάνε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=425750 Εδώ για το 950 XL είναι το νήμα. Οπότε λογικά ασχολούνται με το... 950 XL! Edited June 15, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Memorex Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Αυτό το "app local" πρώτη φορά το βλέπω! Εγώ έχω την beta, αλλά υπάρχει και η κανονική. Αλλά αυτά τα ρωτάνε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=425750 Εδώ για το 950 XL είναι το νήμα. Οπότε λογικά ασχολούνται με το... 950 XL! To 950XL έχω κι εγώ αδερφέ.. Και λέω μήπως έχει και κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα!! ΓΙατί έχω ένα σκασμό άλλα, μην έχω και με το facebook.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 To 950XL έχω κι εγώ αδερφέ.. Και λέω μήπως έχει και κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα!! ΓΙατί έχω ένα σκασμό άλλα, μην έχω και με το facebook.. Με ποιά άλλα έχεις προβλήματα; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Memorex Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Με ποιά άλλα έχεις προβλήματα; Πχ, η ενταση στο ακουστικο οταν περιμενω να απαντησει αυτος που καλω, αυξομειωνεται, δηλαδη αυτο το μακροσυρτο μπιιιιιπ, ανεβοκατεβαινει η ενταση, αλλα αυτο μπορει να ειναι και θεμα παροχου. τις προαλλες με πηραν τηλεφωνο και κολλησε σε ενα μακροαυρτο συριγμο και επρεπε να κανω reset. Το double tap δουλευει με... six tap για να ανοιξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Πχ, η ενταση στο ακουστικο οταν περιμενω να απαντησει αυτος που καλω, αυξομειωνεται, δηλαδη αυτο το μακροσυρτο μπιιιιιπ, ανεβοκατεβαινει η ενταση, αλλα αυτο μπορει να ειναι και θεμα παροχου. τις προαλλες με πηραν τηλεφωνο και κολλησε σε ενα μακροαυρτο συριγμο και επρεπε να κανω reset. Το double tap δουλευει με... six tap για να ανοιξει Αν το κανει και με άλλη sim στο service γρηγορα. Οσο για το sixtap μηπως εχεις κανα προστατευτικο στην οθονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Καλησπερα σε ολους παιδια. Σε περιπτωση βλαβης, τα καλυπτει η εγγυηση μεσω IMEI, δηλαδη ακομα και χωρις αποδειξη αγορας ? εμενα το δικο μου, παραμενει εντος εγγυησης εως Νοεμβριο του 2017. Αλλα το πισω καπακι του ειναι σε αθλια κατασταση, χτυπημενο και λιγο σπασμενο. Ειναι αυτο λόγος αρνησης επισκευης εντος εγγυησης? Αν ειναι, ν παρω ενα ανταλακτικο από ebay (18ευρω περιπου με ενσωματωμενη ασυρματη φορτιση και NFC). Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Καλησπερα σε ολους παιδια. Σε περιπτωση βλαβης, τα καλυπτει η εγγυηση μεσω IMEI, δηλαδη ακομα και χωρις αποδειξη αγορας ? εμενα το δικο μου, παραμενει εντος εγγυησης εως Νοεμβριο του 2017. Αλλα το πισω καπακι του ειναι σε αθλια κατασταση, χτυπημενο και λιγο σπασμενο. Ειναι αυτο λόγος αρνησης επισκευης εντος εγγυησης? Αν ειναι, ν παρω ενα ανταλακτικο από ebay (18ευρω περιπου με ενσωματωμενη ασυρματη φορτιση και NFC). ....και δεν το παίρνεις! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redragon7 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Να πω πως μετά το τελευταίο update, η ώρα στη glance screen δεν μου έχει ξανακολλήσει (ακόμα τουλάχιστον)...! Γενικά πολύ ευχαριστημένος....μακάρι να συνεχίζουν να το υποστηρίζουν/βελτιώνουν Παράθεση iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Memorex Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Αν το κανει και με άλλη sim στο service γρηγορα. Οσο για το sixtap μηπως εχεις κανα προστατευτικο στην οθονη? Όχι ρε φίλε. Ούτε προστατευτικά ούτε τίποτα! Αλλα εμενα ειλικρινά με καίει το θέμα με το Facebook που σας έγραψα. Τι στον άνεμο είναι αυτό το app local?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 ίσως λιγο off-topic, αλλά σε διπλανο "άυπνο" φορουμ, όμορφη νέα αγγελία: "950xl dual sim χθεσινο, με απόδειξη, σφραγισμενο, 250ευρω''. εάν βρεθέι αγοραστής, που θα δώσει 250 για ενα προιον που αγοραστηκε 99, είναι ν απορεί κανεις με τους συμπατριώτες μας... πώς να παραλαβουμε λοιπον οσοι καναμε τηλεφωνικώς χωρις "βυσμα" υπάλληλο?.... τραγική εταιρεια και υπάλληλοι. αντι να ευχαριστησουν πελάτες, προτιμούν την (προσκαιρη) δικη τους ικανοποιηση και κερδοφορία. θεμα χρονου να υποδεχτούμε κ εδω ανάλογες αγγελιες πιστευω. Υγ. σε εντατική λήψη βιντεο και φωτογραφιων εντός θηκης σιλικονης, μου έχει κολλησει και διαμαρτυρηθει ουκ ολιγες φορες για "υψηλή θερμοκρασία" όπως και να "κολλήσει" και να περιμένω να κάνει "αποθήκευση" προτου βγάλω νέα λήψη. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts