Jump to content

Microsoft Lumia 950 XL

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα πεταχτεί κανείς τώρα και θα πει δεν έχετε υπομονή μόνο ένα εφτάωρο έχει περάσει :lol:

Όχι. Θα σε πούνε πως τώρα κατεβάζει εφαρμογές! ;)

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Δεν υπάρχει αυτή η κάμερα πάντως,τόσες συσκευές πέρασαν από τα χέρια μου,είναι τέρας η κάμερα.

Με διαφορά το καλύτερο προσόν του κινητού. Θα το χρησιμοποιώ σαν φωτογραφικό όταν μας αφήσει χρόνους το λειτουργικό.

From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Lumia 950XL

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Εμένα πάντως η μπαταρία με αποχαιρέτησε. Ξεκίνησε πριν κανα μήνα με επανεκκινήσεις και κολλήματα, συχνότητας μία με δύο την ημέρα, και όσο περνούσε ο καιρός αυξανόταν, μέχρι που δεν πήγαινε άλλο. Με το που την άλλαξα (πήρα μία από κίνα) όλα διορθώθηκαν. Και δεν είχε συμπληρωθεί ούτε χρόνος που είχα το κινητό. Σε αυτό το link http://www.gsmarena.com/newscomm-15349.php διαβάστε και από άλλους τι προβλήματα αντιμετωπίζουν με την μπαταρία. Μάλιστα, στο ίδιο διάστημα ήμουν διπλά άτυχος γιατί μου χάλασε και η glance screen. Δυστυχώς έπαψε να λειτουργεί καθώς ανάβει μόνο για 1 δευτερόλεπτο και σβήνει απότομα. Το πρόβλημα είναι γνωστό διαβάστε και εδώ http://forums.windowscentral.com/microsoft-lumia-950-xl/406368-glance-screen-not-working.html και είναι -μάλλον- θέμα hardware. Εννοείται ότι δοκίμασα hard reset και πάλι τα ίδια. Είναι μη σου τύχει. Τώρα θα το πακετάρω, μιας και είμαι μέσα στην εγγύηση, και θα τους το στείλω να δω τι θα το κάνουν. Και φυσικά θα τους βάλω και την παλιά μπαταρία να την χαίρονται !!!

Εμένα πάντως η μπαταρία με αποχαιρέτησε. Ξεκίνησε πριν κανα μήνα με επανεκκινήσεις και κολλήματα, συχνότητας μία με δύο την ημέρα, και όσο περνούσε ο καιρός αυξανόταν, μέχρι που δεν πήγαινε άλλο. Με το που την άλλαξα (πήρα μία από κίνα) όλα διορθώθηκαν. Και δεν είχε συμπληρωθεί ούτε χρόνος που είχα το κινητό. Σε αυτό το link http://www.gsmarena.com/newscomm-15349.php διαβάστε και από άλλους τι προβλήματα αντιμετωπίζουν με την μπαταρία. Μάλιστα, στο ίδιο διάστημα ήμουν διπλά άτυχος γιατί μου χάλασε και η glance screen. Δυστυχώς έπαψε να λειτουργεί καθώς ανάβει μόνο για 1 δευτερόλεπτο και σβήνει απότομα. Το πρόβλημα είναι γνωστό διαβάστε και εδώ http://forums.windowscentral.com/microsoft-lumia-950-xl/406368-glance-screen-not-working.html και είναι -μάλλον- θέμα hardware. Εννοείται ότι δοκίμασα hard reset και πάλι τα ίδια. Είναι μη σου τύχει. Τώρα θα το πακετάρω, μιας και είμαι μέσα στην εγγύηση, και θα τους το στείλω να δω τι θα το κάνουν. Και φυσικά θα τους βάλω και την παλιά μπαταρία να την χαίρονται !!!

Μόλις σήμερα το μεσημέρι έκανε τη πρώτη του επανεκκίνηση! Να αρχίσω να ανησυχώ;.... :worry:

Μόλις σήμερα το μεσημέρι έκανε τη πρώτη του επανεκκίνηση! Να αρχίσω να ανησυχώ;.... :worry:

Ε και μένα έκανε προχθές σιγά, εγώ πάντως το έχω για δεύτερο,δεν έχω εμπιστοσύνη πλέον στα ,windows.

Στάλθηκε από το Le X829 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με γρήγορη φόρτιση τι θέλατε να παθαίνει η μπαταρία. Δεν μιλάω μόνο για το 950xl.

Όλα των μεγάλων εταιριών.

Εγώ θα πάρω σίγουρα μια να βρίσκεται για το 950 μου.

Δεν λέτε που μπορεί να την αλλάξουμε απευθείας χωρίς επέμβαση...

Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

Σε αντίθεση με την λογική που σχεδόν επιβάλλει αλλαγή λειτουργικού, δεν άντεξα και συνέχισα σε WP :)

Lumia 950 XL προχθές λοιπόν, σε αντικατάσταση του πιστού και αγαπημένου (παρά τα προβληματάκια) για 2.5 χρόνια 930.

Στήθηκε εξαρχής πολύ εύκολα και οι πρώτες εντυπώσεις είναι άκρως θετικές : Κάμερα, οθόνη, glance, MicroSD είναι όλα ένα (και περισσότερα) κλίκ παραπάνω από του 930.

Η μπαταρία με βαρβάτη χρήση φεύγει σαν νεράκι, αλλά αυτό γίνεται με όλα τα τηλέφωνα αυτού του βεληνεκούς.

Το μέγεθος συνηθίζεται πανεύκολα, ο σαρωτής ίριδας δουλεύει αρκούντως καλά και γενικά δεν έχω κανένα παράπονο από τη συσκευή προς το παρόν. Ελπίζω η MS να μην μας πουλήσει (πάλι) και η συσκευή να συνεχίσει να υποστηρίζεται τουλάχιστον για κανα-δυο χρόνια...και μετά βλέπουμε.

Μπήκε ήδη το (εξαιρετικό) Tempered glass της Nillkin και αναμένονται MicroSD και original back cover σε λευκό :)

iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL

iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4

Σε αντίθεση με την λογική που σχεδόν επιβάλλει αλλαγή λειτουργικού, δεν άντεξα και συνέχισα σε WP :)

Lumia 950 XL προχθές λοιπόν, σε αντικατάσταση του πιστού και αγαπημένου (παρά τα προβληματάκια) για 2.5 χρόνια 930.

Στήθηκε εξαρχής πολύ εύκολα και οι πρώτες εντυπώσεις είναι άκρως θετικές : Κάμερα, οθόνη, glance, MicroSD είναι όλα ένα (και περισσότερα) κλίκ παραπάνω από του 930.

Η μπαταρία με βαρβάτη χρήση φεύγει σαν νεράκι, αλλά αυτό γίνεται με όλα τα τηλέφωνα αυτού του βεληνεκούς.

Το μέγεθος συνηθίζεται πανεύκολα, ο σαρωτής ίριδας δουλεύει αρκούντως καλά και γενικά δεν έχω κανένα παράπονο από τη συσκευή προς το παρόν. Ελπίζω η MS να μην μας πουλήσει (πάλι) και η συσκευή να συνεχίσει να υποστηρίζεται τουλάχιστον για κανα-δυο χρόνια...και μετά βλέπουμε.

Μπήκε ήδη το (εξαιρετικό) Tempered glass της Nillkin και αναμένονται MicroSD και original back cover σε λευκό :)

Καλορίζικο το εργαλείο!

Μπορεί ομάδα να μη ξέρεις να διαλέγεις αλλά στα smartphone το 'χεις.. .. :lol: :lol:

Με υγεία να το χαρείς

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Μπορεί ομάδα να μη ξέρεις να διαλέγεις αλλά στα smartphone το 'χεις.. .. :lol: :lol:

Με υγεία να το χαρείς

Ευχαριστώ!

Ομάδα δεν διαλέγεις, σε διαλέγει αυτή :):p

iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL

Ευχαριστώ!

Ομάδα δεν διαλέγεις, σε διαλέγει αυτή :):p

Καλό.......;)

Παιδια μετα την αναβαθμιση το ρολοι της γρηγορης ματιας στην οθονη αν δεν χρησιμοποιησω το τηλεφωνο για ωρα δεν τρεχει μενει στην τελευταια φορα που χρησιμοποιησα το τηλεφωνο.Το εχει δει και αλλος αυτο το κουφο;

Τελικα δεν υπαρχει περιπτωση να διορθωσουν κατι με τις αναβαθμισεις στην microsoft παρα μονο να χαλανε κατι που δουλευε πριν.

Παιδια σκέφτομαι να το παρω απο γνωστο το κινητο..προοριζεται για πρωτο κινητο μιας και θα φυγω απο android που ηδη εχω..εχω 2-3 ερωτησεις που με φοβιζουν και δεν το αγοραζω..

οι εφαρμογές ανοίγουν τόσο τραγικα όσο λένε κάποιοι; πχ 10 δευτερολεπτα για να ανοιξει το facebook κτλπ..

ζεσταίνεται όντως τόσο πολύ..

η μπαταρία βγάζει μέρα;

• Administrators
Το έχεις πιάσει στα χέρια σου; Το έχεις δουλέψει καθόλου; Τρεις (3) φορές το έχω πάρει για να το κρατήσω και απ' ότι θυμάμαι κάθε επόμενη φορά ήθελα να το διώξω και πιο γρήγορα από την προηγούμενη. Βέβαια αυτό είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου και κατά πόσο ταιριάζει σε κάποιον το λειτουργικό. Θα συνιστούσα πάντως να το βρεις κάπου να το δουλέψεις πρώτα αν και στην αρχή είναι ευχάριστη η αίσθηση του διαφορετικού σε σχέση με τα άλλα λειτουργικά... στην πορεία διαπιστώνεις ελλείψεις και bug που δεν δικαιολογούνται για την εποχή αλλά και από μια εταιρία του βεληνεκούς της Microsoft.

Modpic.gif

Παιδια σκέφτομαι να το παρω απο γνωστο το κινητο..προοριζεται για πρωτο κινητο μιας και θα φυγω απο android που ηδη εχω..εχω 2-3 ερωτησεις που με φοβιζουν και δεν το αγοραζω..

οι εφαρμογές ανοίγουν τόσο τραγικα όσο λένε κάποιοι; πχ 10 δευτερολεπτα για να ανοιξει το facebook κτλπ..

η μπαταρία βγάζει μέρα;

Αν δεν το δεις εσύ προσωπικά πρώτα, δεν μπορούμε να σε πούμε κάτι.

Αν δεν σε πειράζει που δεν εχει τις εφαρμογές του Android, παρ' το. Αλλιώς μένεις εκεί που είσαι!

Αν δεν το δεις εσύ προσωπικά πρώτα, δεν μπορούμε να σε πούμε κάτι.

Αν δεν σε πειράζει που δεν εχει τις εφαρμογές του Android, παρ' το. Αλλιώς μένεις εκεί που είσαι!

οι βασικες (fb,messenger,insta, youtube) με καλύπτουν, αρκει να τρεχουν απροβληματιστα

οι βασικες (fb,messenger,insta, youtube) με καλύπτουν, αρκει να τρεχουν απροβληματιστα

viber, whatsapp, skype, messenger, facebook, τρεχουν μια χαρα. στον facebook messenger δεν υποστηριζονται ("ακόμα?") κλησεις και βιντεοκλησεις, αλλα σιγουρα μπορεις με τις αλλες προαναφερθεισες εφαρμογες να κανεις δουλεια σου.

για εμενα αξιζει μια χαρα ως συσκευη .απορω πως εξαφανιστηκε μεμιάς , μαζι με το μικρο του αδερφακι το 950, από το skroutz.

edit: επανεμφανιστηκε προς αγορα, στην ΤΙΜΗ των 400ευρώ !!!!

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

400 ούτε για αστείο...:lol:

Στα 170Ε (άψογο/αγρατζούνιστο) μτχ που το πήρα εγώ πχ είναι κλοπή...αξίζει κάθε cent, έστω και με τις χαζομάρες τις MSFT

Παιδια μετα την αναβαθμιση το ρολοι της γρηγορης ματιας στην οθονη αν δεν χρησιμοποιησω το τηλεφωνο για ωρα δεν τρεχει μενει στην τελευταια φορα που χρησιμοποιησα το τηλεφωνο.Το εχει δει και αλλος αυτο το κουφο;

Τελικα δεν υπαρχει περιπτωση να διορθωσουν κατι με τις αναβαθμισεις στην microsoft παρα μονο να χαλανε κατι που δουλευε πριν.

ποτε δεν μου εχει εμφανισει κατι τετοιο.

για κανε του ενα soft reset (πατημενο το κουμπι ενεργοποιησης μαζι με το κουμπι μειωσης εντασης ηχου για περιπου 10δευτερολεπτα, μεχρι να δονηθει και να επανεκκινησει (ισως το πατημα του πληκτρου μειωσης εντασης ηχου ειναι περιττο).

η μπαταρία βγάζει μέρα;

Άγγελε, στο fb και στο messenger υπάρχει μια καθυστέρηση καθώς και κάποιες ελλείψεις (κλήση/βιντεοκληση, live μετάδοση). Εφόσον είναι από φίλο σου τότε κάνε μια δοκιμή ο ίδιος.

Προσωπικά το λειτουργικό αλλά και η συσκευή μου αρέσουν πολύ. Όμως καλύτερα να του κάνεις ο ίδιος ένα test drive.......

Υ. Γ. Σχετικό άσχετο. Βλέπω σε γειτονικό φορουμ αγγελία 950xl στα 120 και 150€!!!!

η μπαταρία βγάζει μέρα;

Εγώ το πήρα αλλά κράτησα και το android μου,πήρα και δυο σιμ με τον ίδιο αριθμό και τέλος.

Παιδιά να βάλω tempered glass στην συσκευή κάθεται καλά; Έχω αλλάξει τόσες συσκευές τον τελευταίο καιρό που ούτε θυμάμαι όταν την είχα ξανά αν εφάρμοζε καλά.

Παιδιά να βάλω tempered glass στην συσκευή κάθεται καλά; Έχω αλλάξει τόσες συσκευές τον τελευταίο καιρό που ούτε θυμάμαι όταν την είχα ξανά αν εφάρμοζε καλά.

βαλε ναι.

καθονται τελεια, εχει επιπεδη οθονη στα πλαγια κι οχι αυτη την αηδια μοδα των κυρτων άκρων...

ΥΓ. εγω το τελευταιο που εβαλα, ηταν Nilkin, και ειχε και προστατευτικο ζελατινακι απλο ομως, για τον φακο καμερας, το οποιο επισης εβαλα.

• The title was changed to Microsoft Lumia 950 XL