x700 Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Καλησπερα. Μου έδωσε ένας φίλος το 950xl γιατί του έπεσε κ έσπασε το τζαμάκι της αφής. Μήπως ξέρετε που μπορω να το παω για επισκευή και ποσό θα κοστίσει; Σε Nokia care θα το φτιάξουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Καλησπερα. Μου έδωσε ένας φίλος το 950xl γιατί του έπεσε κ έσπασε το τζαμάκι της αφής. Μήπως ξέρετε που μπορω να το παω για επισκευή και ποσό θα κοστίσει; Σε Nokia care θα το φτιάξουν; Νομίζω όπου κι αν το πας, έξω θα το στείλουν. Ουγγαρία συγκεκριμένα. Τιμή δεν ξέρω. Δεν μου έτυχε να σπάσει η οθόνη του ακόμα. Έχω tempered glass. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Καλησπερα. Μου έδωσε ένας φίλος το 950xl γιατί του έπεσε κ έσπασε το τζαμάκι της αφής. Μήπως ξέρετε που μπορω να το παω για επισκευή και ποσό θα κοστίσει; Σε Nokia care θα το φτιάξουν; Η ασχολείσαι. Η τιμή είναι απαγορευτική (παθών κι ο ίδιος). Κοντά στο 200αρι. Μπορείς να βάλεις κινέζικο ως υποκατάστατα..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias74gr Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Μας στεναχωρεί ή δε μας στεναχωρεί η πορεία της ΝΟΚΙΑ, και ότι κουβαλάει αυτό το όνομα, ξέρω ότι μετά το αθάνατο 808 μου και το 950, θα έχω κάτι άλλο εκτός από ΝΟΚΙΑ, που θα μου κάνει μια χαρά τη δουλειά. Παράθεση nokia....., nokia N8, nokia 808, lumia 950. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x700 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Η ασχολείσαι. Η τιμή είναι απαγορευτική (παθών κι ο ίδιος). Κοντά στο 200αρι. Μπορείς να βάλεις κινέζικο ως υποκατάστατα..... 200!!!!!!:blink::blink: Το τζαμάκι πάει μαζί με την οθονη; Δεν αλλάζει μόνο αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Και όταν οι εργαζόμενοι της BMW πάνε στην skoda τότε η skoda θα γίνει BMW..... Ax βρε eris....... Nokia είναι η τεχνολογία της evris, όχι οι εργαζόμενοι που είναι "αναλώσιμοι"....... Πόσο πιο απλά. Τα microsoft λοιπόν έχουν την τεχνολογία της nokia και ας μην έχουν το όνομα. Τα σημερινά nokia έχουν το όνομα (σκετο) αλλά δεν έχουν την τεχνολογία γιατί την ξεπούλησαν. Κι ας έχουν τους υπαλλήλους που τόσο συχνά και άσχετα αναφέρεις. Από εκεί και πέρα ας τα έχεις στο μυαλό σου όπως θες. Προφανώς ανήκεις στο target group που απευθύνεται η ταμπελίτσα nokia...... Να πω πως το αντιλαμβανομει εγω το ολο σκηνικο. Η παλια Νοκια πεθανε...this is the new Nokia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Να πω πως το αντιλαμβανομει εγω το ολο σκηνικο. Η παλια Νοκια πεθανε...this is the new Nokia Αυτό ακριβώς. Η νέα νόκια για την ώρα, είναι "απλές" συσκευές της σειράς. Χωρίς κάτι το πρωτοποριακό, το καινοτόμο. Και στις τιμές κλασικά αλμυρή, χωρίς λόγο. Δυστυχώς κάποιοι νομίζουν ότι η νέα νοκια είναι ίδια με την παλιά. Όμως η παλιά νοκια ξεχώριζε γι αυτά που μας έδινε. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Ακριβώς. Για την ώρα η νέα νοκια βγάζει συσκευές επιπέδου xiaomi (και αν). Επειδή αναφέρθηκε και κάτι για την κάμερα. Υπάρχουν συγκριτικά στο YT , και η κάμερα με τους φακούς Zeiss του Nokia 8 είναι πολύ υποδεέστερη των αλλων ναυαρχιδων με Android (Samsung, htc, pixel). Μην είστε λοιπόν (όσοι είστε) λάτρεις των ονομάτων. Πλέον η Νοκια, είναι μια εταιρεία που βάζει (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) πράγματα από το κάτω ράφι. Βέβαια, πρέπει να της δώσουμε χρόνο. Ωστόσο, δε πιστεύω ότι θα ξαναγίνει το θηρίο που ήταν. Εκείνη, που όλοι περίμεναν να μάθουν τα σχέδια της για να την αντιγράψουν. Άλλοι τώρα παίζουν αυτό τον ηγετικό ρόλο. Δεν έχει την δύναμη η Nokia σήμερα να πάει κόντρα στο ρέμα και να "φτιάξει" συνήθειες, όπως έκανε η Samsung πχ!! Έφτιαξε οθόνη 18,5:9 και τώρα ακολουθούν όλοι!! Ίσως δούμε κάποια στιγμή κάτι καλό που να αξίζει από τη Nokia. Αλλά ακόμα δε το έκανε. Και αν θεωρεί κάποιος ότι το 8 είναι άξιο λόγου, ρωτώ. Τώρα που κοστίζει τα ίδια με το S8, αν αύριο αγοράζατε κινητό με σκοπό να το κρατήσετε για καιρό (και όχι για την τρέλα της δοκιμής), τι θα αγοράζατε; Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Ακριβώς. Για την ώρα η νέα νοκια βγάζει συσκευές επιπέδου xiaomi (και αν). Επειδή αναφέρθηκε και κάτι για την κάμερα. Υπάρχουν συγκριτικά στο YT , και η κάμερα με τους φακούς Zeiss του Nokia 8 είναι πολύ υποδεέστερη των αλλων ναυαρχιδων με Android (Samsung, htc, pixel). Μην είστε λοιπόν (όσοι είστε) λάτρεις των ονομάτων. Πλέον η Νοκια, είναι μια εταιρεία που βάζει (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) πράγματα από το κάτω ράφι. Βέβαια, πρέπει να της δώσουμε χρόνο. Ωστόσο, δε πιστεύω ότι θα ξαναγίνει το θηρίο που ήταν. Εκείνη, που όλοι περίμεναν να μάθουν τα σχέδια της για να την αντιγράψουν. Άλλοι τώρα παίζουν αυτό τον ηγετικό ρόλο. Δεν έχει την δύναμη η Nokia σήμερα να πάει κόντρα στο ρέμα και να "φτιάξει" συνήθειες, όπως έκανε η Samsung πχ!! Έφτιαξε οθόνη 18,5:9 και τώρα ακολουθούν όλοι!! Ίσως δούμε κάποια στιγμή κάτι καλό που να αξίζει από τη Nokia. Αλλά ακόμα δε το έκανε. Και αν θεωρεί κάποιος ότι το 8 είναι άξιο λόγου, ρωτώ. Τώρα που κοστίζει τα ίδια με το S8, αν αύριο αγοράζατε κινητό με σκοπό να το κρατήσετε για καιρό (και όχι για την τρέλα της δοκιμής), τι θα αγοράζατε; Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ολόσωστος...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 (edited) Ακριβώς. Για την ώρα η νέα νοκια βγάζει συσκευές επιπέδου xiaomi (και αν). Επειδή αναφέρθηκε και κάτι για την κάμερα. Υπάρχουν συγκριτικά στο YT , και η κάμερα με τους φακούς Zeiss του Nokia 8 είναι πολύ υποδεέστερη των αλλων ναυαρχιδων με Android (Samsung, htc, pixel). Μην είστε λοιπόν (όσοι είστε) λάτρεις των ονομάτων. Πλέον η Νοκια, είναι μια εταιρεία που βάζει (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) πράγματα από το κάτω ράφι. Βέβαια, πρέπει να της δώσουμε χρόνο. Ωστόσο, δε πιστεύω ότι θα ξαναγίνει το θηρίο που ήταν. Εκείνη, που όλοι περίμεναν να μάθουν τα σχέδια της για να την αντιγράψουν. Άλλοι τώρα παίζουν αυτό τον ηγετικό ρόλο. Δεν έχει την δύναμη η Nokia σήμερα να πάει κόντρα στο ρέμα και να "φτιάξει" συνήθειες, όπως έκανε η Samsung πχ!! Έφτιαξε οθόνη 18,5:9 και τώρα ακολουθούν όλοι!! Ίσως δούμε κάποια στιγμή κάτι καλό που να αξίζει από τη Nokia. Αλλά ακόμα δε το έκανε. Και αν θεωρεί κάποιος ότι το 8 είναι άξιο λόγου, ρωτώ. Τώρα που κοστίζει τα ίδια με το S8, αν αύριο αγοράζατε κινητό με σκοπό να το κρατήσετε για καιρό (και όχι για την τρέλα της δοκιμής), τι θα αγοράζατε; Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Nokiaaaaaa!!!!!! ;) What else... Ενώ τα Nokia Lumia ήταν από την παλιά Nokia έτσι; Γι αυτό τα αγοράζατε!!! Edited November 24, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 (edited) Nokiaaaaaa!!!!!! ;) What else... Ενώ τα Nokia Lumia ήταν από την παλιά Nokia έτσι; Γι αυτό τα αγοράζατε!!! Εμ βέβαια ήταν η παλιά Nokia. Τα είπαμε 100 φορές με επιχειρήματα και όχι με αερολογίες. PureView, clear black, amoled (οι ναυαρχίδες τουλάχιστον) κορυφαία κάμερα κλπ. Ότι γουστάραμε από την νοκια και όχι από την γυμνή ξεπουλημενη νοκια. Τώρα μόνο οι τιμές θυμίζουν παλιά νοκια........ :lol: Επίσης σου ξαναείπα ότι θέλαμε wm. Ξέρεις καμία καλύτερη επιλογή για wm εκτός από lumia? Edited November 24, 2017 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Εμ βέβαια ήταν η παλιά Nokia. Τα είπαμε 100 φορές με επιχειρήματα και όχι με αερολογίες. PureView, clear black, amoled (οι ναυαρχίδες τουλάχιστον) κορυφαία κάμερα κλπ. Ότι γουστάραμε από την νοκια και όχι από την γυμνή ξεπουλημενη νοκια. Τώρα μόνο οι τιμές θυμίζουν παλιά νοκια........ :lol: Επίσης σου ξαναείπα ότι θέλαμε wm. Ξέρεις καμία καλύτερη επιλογή για wm εκτός από lumia? Χάχα επειδή λείπουν αυτά τα τρία χαρακτηριστικά δεν είναι Nokia; Αυτά δεν τα είχε ούτε το N8. Δεν ήταν Nokia αυτό; Πες μας τώρα επειδή κατασκευάζονται στη Κίνα δεν είναι και ευρωπαϊκά!!! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafalef1 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Δικιο εχουν βρε evris οι φίλοι από πανω... Σε τιποτα δεν θυμίζει ΝΟΚΙΑ η νεα ΝΟΚΙΑ. Ουτε σε innovation ουτε σε design ακόμα.Μέτρια κινητά με λιγο τσιμπημενη τιμή.Ετσι όπως το πάνε θα ξαναφτιάξουν κ την Εφρικσον και θα ξαναρχίσουν οι Ομηρικές μάχες εδω μεσα για όσους θυμούνται τα παλιά:-D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Χάχα επειδή λείπουν αυτά τα τρία χαρακτηριστικά δεν είναι Nokia; Αυτά δεν τα είχε ούτε το N8. Δεν ήταν Nokia αυτό; Πες μας τώρα επειδή κατασκευάζονται στη Κίνα δεν είναι και ευρωπαϊκά!!! ;) Είσαι η χαρά των εταιρειών βρε evris. Το κλείνω εδώ γιατί δεν. Καλές αγορές. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Nokiaaaaaa!!!!!! ;) What else... Ενώ τα Nokia Lumia ήταν από την παλιά Nokia έτσι; Γι αυτό τα αγοράζατε!!!Επειδή δεν συνεννοούμαστε με απλή επιχειρηματολογία. Έχω το S7 και σκέφτηκα κάποια στιγμή να το αλλάξω για το Nokia 8. Μπαίνω και βλέπω αρχικά κάμερα. Τελείως μέτρια για high-end συσκευή. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, τα review υπάρχουν για όποιον θέλει. Στην συνέχεια του τεστ, ήταν λογικό λόγω chipset, το Νοκια να είναι μπροστά. Έτριβα τα μάτια μου όμως όταν είδα την προσπάθειά του να κλειδώσει δορυφόρους το GPS... Πρέπει να προσπαθούσε 1' παραπάνω από το S7!! Και όταν τα κατάφερε, χρειάστηκε άλλο ένα λεπτό για να βγάλει το ίδιο accuracy... Εκεί ήταν που το βίντεο το έκλεισα.. δε χρειαζόταν να δω κάτι άλλο. Η παρακάτω φράση τα λέει όλα: "However, the camera tends to become extremely noisy in dark areas. When disregarding the special features, it is ultimately a good but not superb camera.". Μετριότητες λοιπόν. https://www.notebookcheck.net/Nokia-8-Smartphone-Review.259132.0.html Μετριότητες και στην οθόνη, που παρά την υψηλή φωτεινότητα το μαύρο είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα (0,79... Μίλησε κανείς για clearBlack;;) , και το ίδιο και οι αποκλίσεις από τα χρώματα. Ένα άλλο κομμάτι όσον αφορά την ποιότητα των κλήσεων "However, the integrated noise suppression sometimes had difficulties transmitting our voice clearly in louder environments. Calls sounded satisfactory when using hands-free mode, but pleasant conversations require quiet surroundings here." Ενώ λοιπόν στην αρχή το πήρα πολύ θετικά, ψάχνοντας το είδα πως αν θέλω Νοκια, θα περιμένω. Τα λεφτά που ζητάει είναι πολλά. Αν είναι δυνατόν δηλαδή να γυρίσει κάποιος σε Android και να σκάσει 500€+ όχι για το S8, αλλά για το Nokia 8... Πρέπει να είναι πολύ αντι-sammy για να κάνει κάτι τέτοιο! :-) Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 (edited) Επειδή δεν συνεννοούμαστε με απλή επιχειρηματολογία. Έχω το S7 και σκέφτηκα κάποια στιγμή να το αλλάξω για το Nokia 8. Μπαίνω και βλέπω αρχικά κάμερα. Τελείως μέτρια για high-end συσκευή. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, τα review υπάρχουν για όποιον θέλει. Στην συνέχεια του τεστ, ήταν λογικό λόγω chipset, το Νοκια να είναι μπροστά. Έτριβα τα μάτια μου όμως όταν είδα την προσπάθειά του να κλειδώσει δορυφόρους το GPS... Πρέπει να προσπαθούσε 1' παραπάνω από το S7!! Και όταν τα κατάφερε, χρειάστηκε άλλο ένα λεπτό για να βγάλει το ίδιο accuracy... Εκεί ήταν που το βίντεο το έκλεισα.. δε χρειαζόταν να δω κάτι άλλο. Η παρακάτω φράση τα λέει όλα: "However, the camera tends to become extremely noisy in dark areas. When disregarding the special features, it is ultimately a good but not superb camera.". Μετριότητες λοιπόν. https://www.notebookcheck.net/Nokia-8-Smartphone-Review.259132.0.html Μετριότητες και στην οθόνη, που παρά την υψηλή φωτεινότητα το μαύρο είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα (0,79... Μίλησε κανείς για clearBlack;;) , και το ίδιο και οι αποκλίσεις από τα χρώματα. Ένα άλλο κομμάτι όσον αφορά την ποιότητα των κλήσεων "However, the integrated noise suppression sometimes had difficulties transmitting our voice clearly in louder environments. Calls sounded satisfactory when using hands-free mode, but pleasant conversations require quiet surroundings here." Ενώ λοιπόν στην αρχή το πήρα πολύ θετικά, ψάχνοντας το είδα πως αν θέλω Νοκια, θα περιμένω. Τα λεφτά που ζητάει είναι πολλά. Αν είναι δυνατόν δηλαδή να γυρίσει κάποιος σε Android και να σκάσει 500€+ όχι για το S8, αλλά για το Nokia 8... Πρέπει να είναι πολύ αντι-sammy για να κάνει κάτι τέτοιο! :-) Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χμμμ μήπως σε πέρασε καθόλου απ' το νου ότι ίσως να έχουν οι πρώτες παρτίδες προβλήματα νεότητας; ή κάπως έτσι πως τα λένε... Ή ίσως να έφταιγε η συγκεκριμένη συσκευή μόνο που τεστάριζαν; Δικιο εχουν βρε evris οι φίλοι από πανω... Σε τιποτα δεν θυμίζει ΝΟΚΙΑ η νεα ΝΟΚΙΑ. Ουτε σε innovation ουτε σε design ακόμα.Μέτρια κινητά με λιγο τσιμπημενη τιμή.Ετσι όπως το πάνε θα ξαναφτιάξουν κ την Εφρικσον και θα ξαναρχίσουν οι Ομηρικές μάχες εδω μεσα για όσους θυμούνται τα παλιά:-D Εμένα πάντως σε αρκετά μου θυμίζει Nokia. Πέρα απ' το όνομα. Edited November 26, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Χμμμ μήπως σε πέρασε καθόλου απ' το νου ότι ίσως να έχουν οι πρώτες παρτίδες προβλήματα νεότητας; ή κάπως έτσι πως τα λένε... Ή ίσως να έφταιγε η συγκεκριμένη συσκευή μόνο που τεστάριζαν; Εμένα πάντως σε αρκετά μου θυμίζει Nokia. Πέρα απ' το όνομα. Χαχαχα...... Ότι να 'ναι βρε evris και χωρίς επιχειρήματα. Για πες τώρα τα "αρκετά" που θυμίζουν νοκια να μας από τελειώσεις. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Χαχαχα...... Ότι να 'ναι βρε evris και χωρίς επιχειρήματα. Για πες τώρα τα "αρκετά" που θυμίζουν νοκια να μας από τελειώσεις. Στη κατασκευή κατ' αρχήν!... Έπιασα τα Nokia 3 και 5... Ε δε νομίζω τα 6,7 και 8 να είναι χειρότερα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Στη κατασκευή κατ' αρχήν!... Έπιασα τα Nokia 3 και 5... Ε δε νομίζω τα 6,7 και 8 να είναι χειρότερα. Καλή κατασκευή έχουν και τα τελευταία κινέζικα πλέον. Είχα ένα leagoo M5 των 70€. Για πες μου αλλά 3 από τα "αρκετά"....... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Στη κατασκευή κατ' αρχήν!... Έπιασα τα Nokia 3 και 5... Ε δε νομίζω τα 6,7 και 8 να είναι χειρότερα.Μα ειδικά η κατασκευή τους μέχρι στιγμής δεν έχει να δείξει κάτι. Οκ είναι στιβαρή, πιάνοντας τα, αλλά σαν σχέδιο και υλικά είναι απλά μέτρια. Να δώσω τόσα χρήματα για τέτοια μετριότητα, με τίποτα!! Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Μα ειδικά η κατασκευή τους μέχρι στιγμής δεν έχει να δείξει κάτι. Οκ είναι στιβαρή, πιάνοντας τα, αλλά σαν σχέδιο και υλικά είναι απλά μέτρια. Να δώσω τόσα χρήματα για τέτοια μετριότητα, με τίποτα!! Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλή κατασκευή έχουν και τα τελευταία κινέζικα πλέον. Είχα ένα leagoo M5 των 70€. Για πες μου αλλά 3 από τα "αρκετά"....... Γιατί τα άλλα τι παραπάνω έχουν; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Γιατί τα άλλα τι παραπάνω έχουν; Ακριβώς αυτό (αλλά αντίστροφα). Τα νέα Nokia δεν έχουν τίποτα παραπάνω από τα άλλα πάρα μόνο τιμή...... Αντίθετα έχουν λιγότερα πχ κατώτερη κάμερα (άκουσον άκουσον για nokia), ναυαρχίδα εν έτη 2017 με 5,3" οθόνη (οι άλλοι με το ίδιο μέγεθος συσκευής ξεπέρασαν τις 6") καμία υπέροχη ΠΟΥΘΕΝΑ. Δεν υπερτερεί ΠΟΥΘΕΝΆ ώστε να πει κάποιος "θέλω το nokia γιατί έχει αυτό". ΤΊΠΟΤΑ απολύτως. Αν δεν το κατάλαβες ακόμη τότε τι να σου κάνω.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Ακριβώς αυτό (αλλά αντίστροφα). Τα νέα Nokia δεν έχουν τίποτα παραπάνω από τα άλλα πάρα μόνο τιμή...... Αντίθετα έχουν λιγότερα πχ κατώτερη κάμερα (άκουσον άκουσον για nokia), ναυαρχίδα εν έτη 2017 με 5,3" οθόνη (οι άλλοι με το ίδιο μέγεθος συσκευής ξεπέρασαν τις 6") καμία υπέροχη ΠΟΥΘΕΝΑ. Δεν υπερτερεί ΠΟΥΘΕΝΆ ώστε να πει κάποιος "θέλω το nokia γιατί έχει αυτό". ΤΊΠΟΤΑ απολύτως. Αν δεν το κατάλαβες ακόμη τότε τι να σου κάνω.... Nokia και πάλι Nokia! Εφόσον δεν έχουν τίποτα παραπάνω και τα υπόλοιπα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 (edited) Nokia και πάλι Nokia! Εφόσον δεν έχουν τίποτα παραπάνω και τα υπόλοιπα. Έτσι μπράβο. Καταλήξαμε στο ότι δεν σου δίνουν τίποτα παραπάνω από τον ανταγωνισμό πάρα μόνο πιο αλμυρές τιμές. ΤΙΠΟΤΑ όμως. Εσυ λοιπόν αγοράζεις 5 κενά, γυμνά, σκέτα γράμματα. Αυτό σου πουλάνε. 5 γυμνά γράμματα και ένα ένδοξο παρελθόν με μηδαμινό παρόν (για το μέλλον θα δούμε και μακάρι να αλλάξει αυτο). Παπά δηλαδή...... Δεν περιμένω να ανοίξεις τα μάτια σου. Εν γνώση σου επιθυμείς να πληρώνεις το παρελθόν. Εγώ σου τα γράφω για να τα διαβάσει κανένα μέλος ώστε να σκεφτεί τι παίρνει. Μην μείνουμε κολλημένοι όπως στο παρελθόν. Ποιος τα λέει αυτά? Κάποιος που στο παρελθόν αγόρασε σχεδόν όλες τις ναυαρχίδες της Nokia σχεδόν day one ξεκινώντας από το θρυλικό 6110 και που μέχρι πρόσφατα (20 χρόνια) δεν είχε πιάσει στα χέρια του συσκευή άλλης εταιρίας. Edited November 27, 2017 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Nokia και πάλι Nokia! Εφόσον δεν έχουν τίποτα παραπάνω και τα υπόλοιπα.Πρέπει να είναι κάποιος τελείως άσχετος για να συμπεράνει πως κανένα smartphone δεν έχει κάτι καλύτερο από το Νοκια 8.!! Και μόνο που τα περισσότερα συγκριτικά το βάζουν δίπλα από το S7, και όχι το s8 αυτό τα λέει όλα. Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts