Katsaras_John Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 (edited) Windows 10 Mobile: Υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις. - 2018-06 - Ενημέρωση για Windows 10 Version 1709 για συσκευές Phone που βασίζονται σε arm. June 12, 2018—KB4316692 Update for Windows 10 Mobile (OS Build 15254.489) Edited June 12, 2018 by Katsaras_John Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Με την .489 βλέπω οτι ο edge δεν κολλάει και είναι γρήγορος... προς το παρόν! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 φουσκωσε η μπαταρια μου απο το Xl και δεν χωραει πλεον στο κινητο. Υπαρχει καποια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 φουσκωσε η μπαταρια μου απο το Xl και δεν χωραει πλεον στο κινητο. Υπαρχει καποια λυση? Οι μπαταρίες δεν ξεφουσκώνουν λογικά... Οπότε θέλει αλλαγή! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Μετά από τόσα update πόσο κρατάει η μπαταρία από πλήρη φόρτιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Μετά από τόσα update πόσο κρατάει η μπαταρία από πλήρη φόρτιση; Η ιμιτασιόν ούτε μέρα!.... :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Η ιμιτασιόν ούτε μέρα!.... :( Η ιμιτασιόν γράφει Microsoft;; Είναι και ανάλογα τη χρήση για να μην κρατάει μέρα. Εμένα τη βγάζει τη μέρα με λίγη χρήση. Εγώ σκέφτομαι για hard reset... Να ξεκαθαρίσει λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Η ιμιτασιόν γράφει Microsoft;; Είναι και ανάλογα τη χρήση για να μην κρατάει μέρα. Εμένα τη βγάζει τη μέρα με λίγη χρήση. Εγώ σκέφτομαι για hard reset... Να ξεκαθαρίσει λιγο. Τι ήθελες να γράφει, Nokia; ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Τι ήθελες να γράφει, Nokia; ;) Γιατί η μαμίσια Nokia έγραφε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Γιατί η μαμίσια Nokia έγραφε;; Εννοώ η συσκευή ειναι Microsoft τι ήθελες να γράφει, Samsung έστω... Επειδή είναι ιμιτασιόν τι θα έπρεπε να γράφει; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Εννοώ η συσκευή ειναι Microsoft τι ήθελες να γράφει, Samsung έστω... Επειδή είναι ιμιτασιόν τι θα έπρεπε να γράφει; Την κολοκυθιά θες να παίξουμε τώρα;; Άμα δεν θες να απαντήσεις μην απαντάς. Εμένα η μαμίσια δεν βγάζει μέρα πάντως με μέτρια χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Απάντησα. Δεν είναι μαμίσια κι ας γράφει Microsoft. Ιμιτασιόν είναι και δεν βγάζει μέρα! Η δικιά του την έβγαζε τη μέρα άνετα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Απάντησα. Δεν είναι μαμίσια κι ας γράφει Microsoft. Ιμιτασιόν είναι και δεν βγάζει μέρα! Η δικιά του την έβγαζε τη μέρα άνετα! Σε παρακαλω evris, ο katsiletras ξερει καλυτερα..Οταν τονιζα το σοβαροτατο θεμα των μπαταριων των 950..Που δεν εβρισκες-βρισκεις γνησια ουτε με αιτηση στο υπουργειο...Τοτε εβγαινε και με ελεγε τρολλ...Ενω τωρα ερχεται και γκρινιαζει για την δικη του μπαταρια. Α ρε πως γυρναει ο καιρος...Α ρε...Γιομισε ο τοπος ιμιτιτασιον...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Δεν είναι μόνο ότι είναι όλες ιμιτασιόν, τις πληρώνεις και με τιμές γνήσιας μπαταρίας! :( Αν είσαι τυχερός μπορεί να σε βγει και καλή! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Δεν είναι μόνο ότι είναι όλες ιμιτασιόν, τις πληρώνεις και με τιμές γνήσιας μπαταρίας! :( Αν είσαι τυχερός μπορεί να σε βγει και καλή! Νομίζω μετά από αρκετό καιρό και χρήση θέλει ένα hard reset και στήσιμο από την αρχή. Έχω δει τεράστια βελτίωση που το κάνω κατά καιρούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Νομίζω μετά από αρκετό καιρό και χρήση θέλει ένα hard reset και στήσιμο από την αρχή. Έχω δει τεράστια βελτίωση που το κάνω κατά καιρούς. Δεν έχω και υπολογιστή για να κάνω back up για να κάνω hard reset! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Εμένα η μαμίσια δεν βγάζει μέρα πάντως με μέτρια χρήση. Ούτε εμένα βγάζει μέρα με μέτρια χρήση το 950. Με ελαφριά χρήση φτάνει το βράδυ. Αλλά δεν έχω αλλάξει μπαταρία και κοντεύω 2μιση χρόνια. Την επόμενη βδομάδα που θα αλλάξω, θα ενημερώσω αν ευθύνεται η ενημέρωση ή το ότι η μπαταρία είναι (σχεδόν)ψόφια. Επανεκκινήσεις δεν είχα ποτέ πάντως ή άλλου τέτοιου είδους προβλήματα. Ρώτησα στο κέντρο. Εκεί γύρω. Έχουν μπαταρίες. Ιμιτασιόν λογικά θα είναι, αλλά δε με ενδιαφέρει. Και ένας χρόνος αρκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Ούτε εμένα βγάζει μέρα με μέτρια χρήση το 950. Με ελαφριά χρήση φτάνει το βράδυ. Αλλά δεν έχω αλλάξει μπαταρία και κοντεύω 2μιση χρόνια. Την επόμενη βδομάδα που θα αλλάξω, θα ενημερώσω αν ευθύνεται η ενημέρωση ή το ότι η μπαταρία είναι (σχεδόν)ψόφια. Επανεκκινήσεις δεν είχα ποτέ πάντως ή άλλου τέτοιου είδους προβλήματα. Ρώτησα στο κέντρο. Εκεί γύρω. Έχουν μπαταρίες. Ιμιτασιόν λογικά θα είναι, αλλά δε με ενδιαφέρει. Και ένας χρόνος αρκεί. Εμένα κάνει αραιά και που, επανεκκινήσεις! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Απ' όταν την άλλαξα την μπαταρία σταμάτησαν και οι επανεκκινήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Απ' όταν την άλλαξα την μπαταρία σταμάτησαν και οι επανεκκινήσεις. Κι εμένα σταματάνε όταν αλλάζω μπαταρία, αλλά μετά σε 10 μήνες το πολύ, αρχίζουν ξανά σιγά σιγά να επανέρχονται! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Κι εμένα σταματάνε όταν αλλάζω μπαταρία, αλλά μετά σε 10 μήνες το πολύ, αρχίζουν ξανά σιγά σιγά να επανέρχονται! Δηλαδή άλλα 30-35 (15 x 2) ευρώ μέχρι το '20 (να 'μαστε καλά). Μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Δηλαδή άλλα 30-35 (15 x 2) ευρώ μέχρι το '20 (να 'μαστε καλά). Μια χαρά. Σωστός!! Εμένα πιο πολύ έχει καταπονηθεί από το dock station γιατί ζεσταίνεται αρκετά κατά την χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo60 Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 'Οταν χρησιμοποιώ τον δικό του φορτιστή....αφαιρώ την πλάτη! Υπερβολικό? Αλλά έτσι δεν ΥΠΕΡΘΕΡΜΕΝΟΝΤΑΙ η μπαταρία,το soc και ιδιαίτερα η καρτα μνήμης που άλλως ψήνεται λόγω της κάκιστης τοποθέτησής της πάνω από το soc. Εάν δεν έχω χρόνο συμβιβάζομαι. Τις περισσότερες πάντως φορές το φορτίζω απο την θύρα του laptop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Αλλά έτσι δεν ΥΠΕΡΘΕΡΜΕΝΟΝΤΑΙ η μπαταρία,το soc και ιδιαίτερα η καρτα μνήμης που άλλως ψήνεται Δε θα έπρεπε να υπερθερμαίνεται. Δεν έχω το 950 XL (αλλά το απλό), οπότε καλύτερα -εννοείται- θα σου πουν αυτοί που το έχουν για αν το XL σηκώνει θερμοκρασία κατά τη φόρτιση. Αν όχι, ίσως ένα hard reset θα βοηθούσε για την υπερθέρμανση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo60 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Υπερθερμαίνεται. Το 950 XL έχει τον 810 που είναι φούρνος και παρά το "liquid cooling" (που ούτε liquid είναι, στην πράξη δεν κάνει τίποτε, ή μήπως χωρίς αυτό δεν γνωρίζω αν θα υπήρχε κανένα 950 XL να λειτουργεί). Πάντως μετά από τρία χρόνια δεν μου έχει συμβεί κανένα άλλο πρόβλημα .π.χ. κολλήματα, restart κ.λ.π. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts