Jump to content

Microsoft Lumia 950 XL

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Windows 10 Mobile: Υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις.

- 2018-06 - Ενημέρωση για Windows 10 Version 1709 για συσκευές Phone που βασίζονται σε arm.

June 12, 2018—KB4316692 Update for Windows 10 Mobile (OS Build 15254.489)

Edited by Katsaras_John

Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC

iOSiPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) Microsoft BAND

✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3

Με την .489 βλέπω οτι ο edge δεν κολλάει και είναι γρήγορος... προς το παρόν!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

• 2 weeks later...
φουσκωσε η μπαταρια μου απο το Xl και δεν χωραει πλεον στο κινητο.

Υπαρχει καποια λυση?

Οι μπαταρίες δεν ξεφουσκώνουν λογικά... Οπότε θέλει αλλαγή! ;)

• 2 months later...
Μετά από τόσα update πόσο κρατάει η μπαταρία από πλήρη φόρτιση;

Η ιμιτασιόν ούτε μέρα!.... :(

Η ιμιτασιόν ούτε μέρα!.... :(

Η ιμιτασιόν γράφει Microsoft;; Είναι και ανάλογα τη χρήση για να μην κρατάει μέρα. Εμένα τη βγάζει τη μέρα με λίγη χρήση. Εγώ σκέφτομαι για hard reset... Να ξεκαθαρίσει λιγο.

Η ιμιτασιόν γράφει Microsoft;; Είναι και ανάλογα τη χρήση για να μην κρατάει μέρα. Εμένα τη βγάζει τη μέρα με λίγη χρήση. Εγώ σκέφτομαι για hard reset... Να ξεκαθαρίσει λιγο.

Τι ήθελες να γράφει, Nokia; ;)

Γιατί η μαμίσια Nokia έγραφε;;

Εννοώ η συσκευή ειναι Microsoft τι ήθελες να γράφει, Samsung έστω...

Επειδή είναι ιμιτασιόν τι θα έπρεπε να γράφει;

Εννοώ η συσκευή ειναι Microsoft τι ήθελες να γράφει, Samsung έστω...

Επειδή είναι ιμιτασιόν τι θα έπρεπε να γράφει;

Την κολοκυθιά θες να παίξουμε τώρα;; Άμα δεν θες να απαντήσεις μην απαντάς. Εμένα η μαμίσια δεν βγάζει μέρα πάντως με μέτρια χρήση.

Απάντησα. Δεν είναι μαμίσια κι ας γράφει Microsoft. Ιμιτασιόν είναι και δεν βγάζει μέρα!

Η δικιά του την έβγαζε τη μέρα άνετα!

Απάντησα. Δεν είναι μαμίσια κι ας γράφει Microsoft. Ιμιτασιόν είναι και δεν βγάζει μέρα!

Η δικιά του την έβγαζε τη μέρα άνετα!

Σε παρακαλω evris, ο katsiletras ξερει καλυτερα..Οταν τονιζα το σοβαροτατο θεμα των μπαταριων των 950..Που δεν εβρισκες-βρισκεις γνησια ουτε με αιτηση στο υπουργειο...Τοτε εβγαινε και με ελεγε τρολλ...Ενω τωρα ερχεται και γκρινιαζει για την δικη του μπαταρια.

Α ρε πως γυρναει ο καιρος...Α ρε...Γιομισε ο τοπος ιμιτιτασιον...:lol:

Δεν είναι μόνο ότι είναι όλες ιμιτασιόν, τις πληρώνεις και με τιμές γνήσιας μπαταρίας! :( Αν είσαι τυχερός μπορεί να σε βγει και καλή!

Δεν είναι μόνο ότι είναι όλες ιμιτασιόν, τις πληρώνεις και με τιμές γνήσιας μπαταρίας! :( Αν είσαι τυχερός μπορεί να σε βγει και καλή!

Νομίζω μετά από αρκετό καιρό και χρήση θέλει ένα hard reset και στήσιμο από την αρχή. Έχω δει τεράστια βελτίωση που το κάνω κατά καιρούς.

Νομίζω μετά από αρκετό καιρό και χρήση θέλει ένα hard reset και στήσιμο από την αρχή. Έχω δει τεράστια βελτίωση που το κάνω κατά καιρούς.

Δεν έχω και υπολογιστή για να κάνω back up για να κάνω hard reset! :(

Εμένα η μαμίσια δεν βγάζει μέρα πάντως με μέτρια χρήση.

Ούτε εμένα βγάζει μέρα με μέτρια χρήση το 950. Με ελαφριά χρήση φτάνει το βράδυ.

Αλλά δεν έχω αλλάξει μπαταρία και κοντεύω 2μιση χρόνια. Την επόμενη βδομάδα που θα αλλάξω, θα ενημερώσω αν ευθύνεται η ενημέρωση ή το ότι η μπαταρία είναι (σχεδόν)ψόφια. Επανεκκινήσεις δεν είχα ποτέ πάντως ή άλλου τέτοιου είδους προβλήματα.

Ρώτησα στο κέντρο. Εκεί γύρω. Έχουν μπαταρίες. Ιμιτασιόν λογικά θα είναι, αλλά δε με ενδιαφέρει. Και ένας χρόνος αρκεί.

Ούτε εμένα βγάζει μέρα με μέτρια χρήση το 950. Με ελαφριά χρήση φτάνει το βράδυ.

Αλλά δεν έχω αλλάξει μπαταρία και κοντεύω 2μιση χρόνια. Την επόμενη βδομάδα που θα αλλάξω, θα ενημερώσω αν ευθύνεται η ενημέρωση ή το ότι η μπαταρία είναι (σχεδόν)ψόφια. Επανεκκινήσεις δεν είχα ποτέ πάντως ή άλλου τέτοιου είδους προβλήματα.

Ρώτησα στο κέντρο. Εκεί γύρω. Έχουν μπαταρίες. Ιμιτασιόν λογικά θα είναι, αλλά δε με ενδιαφέρει. Και ένας χρόνος αρκεί.

Εμένα κάνει αραιά και που, επανεκκινήσεις!

Απ' όταν την άλλαξα την μπαταρία σταμάτησαν και οι επανεκκινήσεις.

Κι εμένα σταματάνε όταν αλλάζω μπαταρία, αλλά μετά σε 10 μήνες το πολύ, αρχίζουν ξανά σιγά σιγά να επανέρχονται!

Κι εμένα σταματάνε όταν αλλάζω μπαταρία, αλλά μετά σε 10 μήνες το πολύ, αρχίζουν ξανά σιγά σιγά να επανέρχονται!

Δηλαδή άλλα 30-35 (15 x 2) ευρώ μέχρι το '20 (να 'μαστε καλά). Μια χαρά.

Δηλαδή άλλα 30-35 (15 x 2) ευρώ μέχρι το '20 (να 'μαστε καλά). Μια χαρά.

Σωστός!! Εμένα πιο πολύ έχει καταπονηθεί από το dock station γιατί ζεσταίνεται αρκετά κατά την χρήση.

'Οταν χρησιμοποιώ τον δικό του φορτιστή....αφαιρώ την πλάτη! Υπερβολικό? Αλλά έτσι δεν ΥΠΕΡΘΕΡΜΕΝΟΝΤΑΙ η μπαταρία,το soc και ιδιαίτερα η καρτα μνήμης που άλλως ψήνεται λόγω της κάκιστης τοποθέτησής της πάνω από το soc. Εάν δεν έχω χρόνο συμβιβάζομαι. Τις περισσότερες πάντως φορές το φορτίζω απο την θύρα του laptop.

Αλλά έτσι δεν ΥΠΕΡΘΕΡΜΕΝΟΝΤΑΙ η μπαταρία,το soc και ιδιαίτερα η καρτα μνήμης που άλλως ψήνεται

Δε θα έπρεπε να υπερθερμαίνεται. Δεν έχω το 950 XL (αλλά το απλό), οπότε καλύτερα -εννοείται- θα σου πουν αυτοί που το έχουν για αν το XL σηκώνει θερμοκρασία κατά τη φόρτιση. Αν όχι, ίσως ένα hard reset θα βοηθούσε για την υπερθέρμανση.

Υπερθερμαίνεται. Το 950 XL έχει τον 810 που είναι φούρνος και παρά το "liquid cooling" (που ούτε liquid είναι, στην πράξη δεν κάνει τίποτε, ή μήπως χωρίς αυτό δεν γνωρίζω αν θα υπήρχε κανένα 950 XL να λειτουργεί). Πάντως μετά από τρία χρόνια δεν μου έχει συμβεί κανένα άλλο πρόβλημα .π.χ. κολλήματα, restart κ.λ.π.

• The title was changed to Microsoft Lumia 950 XL