evris2013 Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Ναι άλλα η HMD έχει και αυτούς που έφυγαν από τη Microsoft. Μπορεί να μην έχει την αίγλη που είχε τότε (αυτό το ξέρουμε όμως μόνο εμείς στα φόρουμ), οπότε για τον υπόλοιπο κόσμο είναι σαν μη συμβαίνει τίποτα! ;) Η Seat σαν όνομα είναι Seat, άσχετα αν είναι πιο Volkswagen από τη Volkswagen, αλλά ανήκει και στο group της Volkswagen και είναι λογικό να συμβαίνει αυτό. Αντίθετα η Samsung δεν ανήκει στη Nokia για να πεις ότι Samsung είναι πιο Nokia κι από την Nokia! Αυτό εννοώ! Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Ναι αυτό το ξέρουμε όμως μόνο εμείς στα φόρουμ Αφού όμως το ξέρεις όπως λες, δεν "δικαιολογεισαι" να αποκαλείς τις συσκευές της HMD ως νόκια. Απλά δεν είναι. Η νόκια που ξεπούλησε τα πάντα (κυρίως εμάς τα πρόβατα) για εύκολο, γρήγορο και σίγουρο κέρδος, τώρα πούλησε και το τελευταίο της περιουσιακό στοιχείο, τα 5 γράμματα, στη HMD. Όπως σου είπε ο φίλος, αύριο μπορεί να βάλει (έναντι αμοιβής πάντα) το όνομά της σε ένα oppo, xiaomi κλπ. Αυτό δεν θα τα κάνει νοκια. Τώρα τα marketiνηστικα τύπου "νέο 3310" για να μας πει πως είναι η ίδια νοκια τα αφήνω για άλλους...... Γι αυτό θα σου το ξαναπώ πως από τις σημερινές συσκευές, πιο κοντά στα νοκια που γουστάραμε είναι τα Samsung (γνώμη μου βέβαια). Και μη ξεχνάς. Δεν κάνουν τα ράσα (όνομα) τον παπά (smartphone).....;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 (edited) Αφού όμως το ξέρεις όπως λες, δεν "δικαιολογεισαι" να αποκαλείς τις συσκευές της HMD ως νόκια. Απλά δεν είναι. Η νόκια που ξεπούλησε τα πάντα (κυρίως εμάς τα πρόβατα) για εύκολο, γρήγορο και σίγουρο κέρδος, τώρα πούλησε και το τελευταίο της περιουσιακό στοιχείο, τα 5 γράμματα, στη HMD. Όπως σου είπε ο φίλος, αύριο μπορεί να βάλει (έναντι αμοιβής πάντα) το όνομά της σε ένα oppo, xiaomi κλπ. Αυτό δεν θα τα κάνει νοκια. Τώρα τα marketiνηστικα τύπου "νέο 3310" για να μας πει πως είναι η ίδια νοκια τα αφήνω για άλλους...... Γι αυτό θα σου το ξαναπώ πως από τις σημερινές συσκευές, πιο κοντά στα νοκια που γουστάραμε είναι τα Samsung (γνώμη μου βέβαια). Και μη ξεχνάς. Δεν κάνουν τα ράσα (όνομα) τον παπά (smartphone).....;) Μια χαρά Smartphone είναι το Nokia που είναι Nokia. Τι παραπάνω κάνει ή έχει το S8+ από το Nokia 8 δηλαδή; Κι όσο από πίσω είναι οι πρώην Nokia εργάτες, είναι Nokia. Είναι οι ίδιοι που έφυγαν από τη Microsoft! Πως θες να τις αποκαλώ τις συσκευές δηλαδή, HMD; Nokia είναι και Nokia θα τις πω. Δεν το έβαλε όμως ούτε σε Oppo ούτε σε Xiaomi. Αυτό το όνομα δεν το βάζει εκτός Φινλανδιας έναντι καμιάς αμοιβής. Ο πρώην CEO της Nokia σε/μας πούλησε, όχι ο τωρινός! Αυτό δε σημαίνει ότι ολόκληρη η Nokia σε πούλησε. Μια και λες ότι σε πούλησε, γιατί ξαναπήρες Nokia όπως τα 920, 925 και 950; ;) ....και το τελευταίο Nokia είναι!!!! Edited November 14, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Μια χαρά Smartphone είναι το Nokia που είναι Nokia. Τι παραπάνω κάνει ή έχει το S8+ από το Nokia 8 δηλαδή; Κι όσο από πίσω είναι οι πρώην Nokia εργάτες, είναι Nokia. Είναι οι ίδιοι που έφυγαν από τη Microsoft! Πως θες να τις αποκαλώ τις συσκευές δηλαδή, HMD; Nokia είναι και Nokia θα τις πω. Δεν το έβαλε όμως ούτε σε Oppo ούτε σε Xiaomi. Αυτό το όνομα δεν το βάζει εκτός Φινλανδιας έναντι καμιάς αμοιβής. Ο πρώην CEO της Nokia σε/μας πούλησε, όχι ο τωρινός! Αυτό δε σημαίνει ότι ολόκληρη η Nokia σε πούλησε. Μια και λες ότι σε πούλησε, γιατί ξαναπήρες Nokia όπως τα 920, 925 και 950; ;) ....και το τελευταίο Nokia είναι!!!! Ποιος Ceo σε πούλησε βρε evris? Πας καλά? Νομίζεις ότι τέτοιες αποφάσεις για έναν γίγαντα τις παίρνει ένα και μόνο άτομο? Ήταν απόφαση του συμβουλίου και όρισαν τον ελοπ να ολοκληρώσει την συναλλαγή που θα γέμιζε την τσεπουλα τους. Στην πραγματικότητα ο ελοπ ήταν απλά ένας υπάλληλος..... Τώρα για τις διαφορές του s8 με το νοκια 8, μόλις δεις την οθόνη δεν θα το συνεχίσεις. Όσο για το αν βάζει το όνομα εκτός Φιλανδίας, μια χαρά το έβαλε στο αμερικα. Evris, σου πουλάνε παπά (τουλάχιστον για την ώρα). Μη τσιμπάς. Αυτά και το κλείνω γιατί δεν βγαίνει άκρη. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Ποιος Ceo σε πούλησε βρε evris? Πας καλά? Νομίζεις ότι τέτοιες αποφάσεις για έναν γίγαντα τις παίρνει ένα και μόνο άτομο? Ήταν απόφαση του συμβουλίου και όρισαν τον ελοπ να ολοκληρώσει την συναλλαγή που θα γέμιζε την τσεπουλα τους. Στην πραγματικότητα ο ελοπ ήταν απλά ένας υπάλληλος..... Τώρα για τις διαφορές του s8 με το νοκια 8, μόλις δεις την οθόνη δεν θα το συνεχίσεις. Όσο για το αν βάζει το όνομα εκτός Φιλανδίας, μια χαρά το έβαλε στο αμερικα. Evris, σου πουλάνε παπά (τουλάχιστον για την ώρα). Μη τσιμπάς. Αυτά και το κλείνω γιατί δεν βγαίνει άκρη. Αυτό δεν αναιρεί ότι παρ' όλα αυτά, εσύ τσίμπησες τουλάχιστον 2-3 Nokia Lumia! Ή δεν ένιωθες προδομένος τότε; ;) Λες αυτοί της HMD να είναι όλοι οι σύμβουλοι που έφεραν τον Elop;... Samsung S8+ με τίποτα. Προτεραιότητα δίνω στη κάμερα, οπότε η Nokia εκεί δεν πιάνεται με τους Zeiss!!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Μια χαρά Smartphone είναι το Nokia που είναι Nokia. Τι παραπάνω κάνει ή έχει το S8+ από το Nokia 8 δηλαδή; Κι όσο από πίσω είναι οι πρώην Nokia εργάτες, είναι Nokia. Είναι οι ίδιοι που έφυγαν από τη Microsoft! Πως θες να τις αποκαλώ τις συσκευές δηλαδή, HMD; Nokia είναι και Nokia θα τις πω. Δεν το έβαλε όμως ούτε σε Oppo ούτε σε Xiaomi. Αυτό το όνομα δεν το βάζει εκτός Φινλανδιας έναντι καμιάς αμοιβής. Ο πρώην CEO της Nokia σε/μας πούλησε, όχι ο τωρινός! Αυτό δε σημαίνει ότι ολόκληρη η Nokia σε πούλησε. Μια και λες ότι σε πούλησε, γιατί ξαναπήρες Nokia όπως τα 920, 925 και 950; ;) ....και το τελευταίο Nokia είναι!!!! :lol::lol::lol: Εν αρχή, πρέπει να κατανοήσεις πως άλλο το να υπογράφεις εσύ ως εσύ και άλλο εσύ μέσω αντιπροσώπου σου. Εδώ το όνομα είναι απλά "άδεια χρήσης". Ως Evris2013 έφτιαχνες κινητά και καράβια πριν καμιά 5ετία. Έκλεισες την επιχείρηση EvrisPhone και συνεχίζεις την ναυπηγική. Ως MadMax έχω φτιάξει ένα κινητό, σπάω το κεφάλι μου να βρώ όνομα και τρόπο να χωθώ στην αγορά. Σου δίνω πέντε φραγκάκια ανά συσκευή λοιπόν για να χρησιμοποιήσω το ονομά σου και boom. "ΕvrisPhone" πάνω στη συσκευή "Made by MadMax" στο πίσω μέρος. Εσύ, εξακολουθείς πάντως να φτιάχνεις βαπόρια και να ανταγωνίζεσαι την ThyssenKrupp Marine ενώ λαμβάνεις loyalities από τη χρήση του ονόματός σου από εμένα.. Πλέον, το όνομά σου κοσμεί μία συσκευή που σχεδίασα και υλοποίησα εγώ και εσύ απλά συμφώνησες να το χρησιμοποιώ. Ότι συσκευές και αν είχες παρουσιάσει εσύ πριν, πλέον δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που κατασκευάζω εγώ και απλά κοτσάρω το όνομά σου πάνω τους. Άρα οι συσκευές Nokia πλέον είναι HDM που απλά πλασάρονται σαν Nokia. Επίσης, η HMD έχει δώσει την κατασκευή στη Foxconn. :lol: Easy. Το 8άρι απέχει παρασάγγας από το S8. Κάτι σαν.. Αθήνα- Μόναχο απόσταση. Στην ίδια ήπειρο μεν, σ' αλλο κόσμο δε. :rolleyes: :!:[Και η Zeiss παρέχει απλά τα οπτικά. Τους καλύτερους φακούς να βάλεις στα γυαλιά σου, αν έχεις καταρράχτη, δε βλέπεις γρι! Μη δίνεις τόση σημασία στο λογότυπο "Zeiss" που αποτελεί ένα μέρος του συστήματος της κάμερας αλλά στο ΟΛΟΝ. ΟΛΟΝ=φακοί, αισθητήρας, λογισμικό, φλας. ]:!: Επίσης στο 930 μου γράφει Made in Finland. Ο τελευταίος Βίκινγκ. Εσένα Evris? Made in China ή Vietnam? Ανήκει στην άρια Νοκιακή φυλή ή είναι τίποτε μιγάς; :lol: Καλές και άγιες οι συζητήσεις αυτές με αρκετό φραμπαλά, μα όταν κοιτάμε τα οικονομικά στοιχεία και τις εμπορικές συμφωνίες υπό το συναισθηματικό πρίσμα χάνουμε την μπάλα. Η αλήθεια είναι πως οι Φιλανδοί έκαναν εξαιρετικό deal, αλλά με τέτοια επιχειρήματα αμφιβάλλω αν χρειάζεται να το αναλύσουμε και δε στο θέμα για μία απλή συσκευή. :rolleyes: Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Αυτό δεν αναιρεί ότι παρ' όλα αυτά, εσύ τσίμπησες τουλάχιστον 2-3 Nokia Lumia! Ή δεν ένιωθες προδομένος τότε; ;) Λες αυτοί της HMD να είναι όλοι οι σύμβουλοι που έφεραν τον Elop;... Samsung S8+ με τίποτα. Προτεραιότητα δίνω στη κάμερα, οπότε η Nokia εκεί δεν πιάνεται με τους Zeiss!!!! Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά η κάμερα του s8+ είναι κορυφαία. Γι αυτό σου λέω ότι είναι πιο ΝΟΚΙΑ. Αλλά αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πως εσύ έμεινες στην παλιά νόκια. Όσο για τα lumia που πήρα και ξεκινώντας από το 920, τότε δεν με είχε προδώσει κανένας. Μετά κόλλησα με το λειτουργικό και τέλος πήρα Microsoft και όχι νοκια. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 (edited) Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά η κάμερα του s8+ είναι κορυφαία. Γι αυτό σου λέω ότι είναι πιο ΝΟΚΙΑ. Αλλά αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πως εσύ έμεινες στην παλιά νόκια. Όσο για τα lumia που πήρα και ξεκινώντας από το 920, τότε δεν με είχε προδώσει κανένας. Μετά κόλλησα με το λειτουργικό και τέλος πήρα Microsoft και όχι νοκια. Με τη λογική του MadMaxS πάλι Nokia πήρες. ;) Απλά κότσαρε η Microsoft το λογότυπό της! :lol: Αλήθεια πιάσατε κιόλας το Nokia 8 στα χέρια σας και συγκρίνατε τη κάμερα με το S8;;; @MadMaxS το iPhone γράφει made in USA μήπως; Κι αυτό στη Foxconn φτιάχνεται!!! Επίσης εγώ λέω πως θα φτιάξεις το EvrisPhone. Το ίδιο κάνει και η HMD στη Foxconn! Edited November 15, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Με τη λογική του MadMaxS πάλι Nokia πήρες. ;) Απλά κότσαρε η Microsoft το λογότυπό της! :lol: Αλήθεια πιάσατε κιόλας το Nokia 8 στα χέρια σας και συγκρίνατε τη κάμερα με το S8;;; @MadMaxS το iPhone γράφει made in USA μήπως; Κι αυτό στη Foxconn φτιάχνεται!!! Επίσης εγώ λέω πως θα φτιάξεις το EvrisPhone. Το ίδιο κάνει και η HMD στη Foxconn! Θα σε συμβούλευα να μη χρησιμοποιήσεις ξανά παρερμηνεία των γραφομένων μου για να υποστηρίξεις το τωρινό σου κόλλημά με τη Nokia. Αρχικά, δεν τα έχεις καταλάβει -γιατί προφανώς τα διαβάζεις πάνω από το γαιδούρι- και αφετέρου όσα απάντησες δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που σου απάντησε ο χρήστης Montoya_42. Το μόνο που κάνεις είναι να απαντάς με ";)", καθώς και με ανούσια/στοχευμένα ερωτήματα που σκοπό έχουν να εκτρέψουν τη συζήτηση σε κάτι που -ίσως- μπορείς να θέσεις κάποια επιχειρηματική γραμμή. Για την ταμπακέρα όμως περί άλλων τυρβάζεις. Αυτή η χειριστική σου τακτική είναι επιεικώς αισχρή. Επίσης, το να χρησιμοποιείς συνεχώς δείγματα των γραφομένων των υπολοίπων χρηστών κατά το δοκούν, ώστε να υποστηρίξεις ένα κόλλημά σου, είναι -εκτός από απαράδεκτο- και άκρως λυπηρό. ΥΓ: :lol::lol::lol::lol::lol: Εσύ δε μου λες τίποτε! Σε πληρώνω για το όνομα και εγώ λέω στη Foxconn πως θα κάνει τι για τις συσκευές μου. Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Αλήθεια πιάσατε κιόλας το Nokia 8 στα χέρια σας και συγκρίνατε τη κάμερα με το S8;;; Εγώ δεν σύγκρινα το s8+ με το νοκια 8 ή οποιοδήποτε άλλο. Σου είπα μόνο ότι η κάμερα του s8+ είναι κορυφή. Εσύ όμως έβγαλες συμπεράσματα κι ας μην έχεις πιάσει στα χέρια σου την συσκευή.... Αλλά ξέχασα, θα έχει zeiss άρα κορυφή και χωρίς να το δούμε...... Προτεραιότητα δίνω στη κάμερα, οπότε η Nokia εκεί δεν πιάνεται με τους Zeiss!!!! Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Με τη λογική του MadMaxS πάλι Nokia πήρες. ;) Απλά κότσαρε η Microsoft το λογότυπό της! :lol: Επίσης εδώ έγινε το αντίθετο. Έχουμε μια συσκευή νοκια (όχι όνομα αλλά τα καλούδια που γουστάραμε όπως Pure view, clear black κλπ) με την φίρμα Microsoft. Ενώ στα σημερινά νοκια απέμειναν μόνο τα γράμματα και τίποτα από την παλιά νόκια. Άρα λοιπόν το λογότυπο κάνει την συσκευή ή η τεχνολογία που φέρει??? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Παιδια, γεια σας. κανενας λόγος "κόντρας" θεωρω δεν υπαρχει. Υπαρχει μηπως καποια ρυθμιση, εκτος του να κλεινω απλα τα δεδομενα, ωστε ν αποφευγω να κατεβαινουν εφαρμογες οταν δεν ειμαι σε wifi ? δε θελωω να καταναλωνων απ τα δεδομενα μου, παρολο που βρηκα καποιες εφαρμογες που χρειαζομαι και τις εχω στην ουρα ληψης. Υγ.στις ρυθμισεις του store, εχω επιλεξει "ενημερωση εφαρμογων μονο μεσω wifi συνδεσης". Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Παιδια, γεια σας. κανενας λόγος "κόντρας" θεωρω δεν υπαρχει. Υπαρχει μηπως καποια ρυθμιση, εκτος του να κλεινω απλα τα δεδομενα, ωστε ν αποφευγω να κατεβαινουν εφαρμογες οταν δεν ειμαι σε wifi ? δε θελωω να καταναλωνων απ τα δεδομενα μου, παρολο που βρηκα καποιες εφαρμογες που χρειαζομαι και τις εχω στην ουρα ληψης. Υγ.στις ρυθμισεις του store, εχω επιλεξει "ενημερωση εφαρμογων μονο μεσω wifi συνδεσης". Δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλεις να κάνεις. Αν δεν θέλεις να την κατεβάσεις με δεδομένα τότε απλά δεν την κατεβάζεις όταν δεν έχεις wifi. Αν δεν θέλεις να την ξεχάσεις τότε πάτησε να κατέβει και μετά πάτησε παύση και συνέχισε το κατέβασμα όταν βρεθείς σε WiFi. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 (edited) Επίσης εδώ έγινε το αντίθετο. Έχουμε μια συσκευή νοκια (όχι όνομα αλλά τα καλούδια που γουστάραμε όπως Pure view, clear black κλπ) με την φίρμα Microsoft. Ενώ στα σημερινά νοκια απέμειναν μόνο τα γράμματα και τίποτα από την παλιά νόκια. Άρα λοιπόν το λογότυπο κάνει την συσκευή ή η τεχνολογία που φέρει??? Πάντως όταν γράφει Zeiss στη κάμερα δεν είναι μόνο γράμματα! Αν το πάρουμε έτσι και το PureView μόνο γράμματα είναι. Δηλαδή αν τα έπαιρνε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά από τη Microsoft θα ήταν η Nokia, ενώ τώρα που εχει μόνο Zeiss δεν είναι; Edited November 15, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Πάντως όταν γράφει Zeiss στη κάμερα δεν είναι μόνο γράμματα! Αν το πάρουμε έτσι και το PureView μόνο γράμματα είναι. Δηλαδή αν τα έπαιρνε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά από τη Microsoft θα ήταν η Nokia, ενώ τώρα που εχει μόνο Zeiss δεν είναι; Αν και απαντάς επιλεκτικά, ναι. Αν είχε όλα αυτά τα καλούδια που την έκανα κορυφαία τότε θα ήταν Nokia. Τώρα είναι μια ακόμη από τις πολλές. Εσένα δεν σου λέει κάτι ότι δεν έχει τίποτα απο την γνωστή νόκια? Αν όχι τότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω άλλο. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Αν και απαντάς επιλεκτικά, ναι. Αν είχε όλα αυτά τα καλούδια που την έκανα κορυφαία τότε θα ήταν Nokia. Τώρα είναι μια ακόμη από τις πολλές. Εσένα δεν σου λέει κάτι ότι δεν έχει τίποτα απο την γνωστή νόκια? Αν όχι τότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω άλλο. Προ 808 δεν είχαν clear black και PureView (πχ.N8). Δεν ήταν γνήσιο Nokia αυτό; Εμ έτσι κι εσύ επιλεκτικά απαντάς! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Προ 808 δεν είχαν clear black και PureView (πχ.N8). Δεν ήταν γνήσιο Nokia αυτό; Εμ έτσι κι εσύ επιλεκτικά απαντάς! Πραγματικά οι απαντήσεις σου τα σπανε..... :lol: Και πριν δεν είχαν οθόνη αφής. Και πιο πριν ήταν ασπρόμαυρα. Ότι να 'ναι. Εδώ μιλάμε για δικές τις πρωτοπορίες που τις ξεπούλησε και έμεινε γυμνή κι εσύ πας στο πριν. Έλεος βρε evris. Ότι ήταν νοκια πουλήθηκε. Τώρα πούλησαν και το τελευταίο τους απομεινάρι, το όνομα για να τσιμπήσει κανένα θυματακι. Τι δεν καταλαβαίνεις? Τελος πάντων, δεν υπάρχει ελπίδα. Αποφάσισες να φας τον παπά, καλή όρεξη..... :) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Πραγματικά οι απαντήσεις σου τα σπανε..... :lol: Και πριν δεν είχαν οθόνη αφής. Και πιο πριν ήταν ασπρόμαυρα. Ότι να 'ναι. Εδώ μιλάμε για δικές τις πρωτοπορίες που τις ξεπούλησε και έμεινε γυμνή κι εσύ πας στο πριν. Έλεος βρε evris. Ότι ήταν νοκια πουλήθηκε. Τώρα πούλησαν και το τελευταίο τους απομεινάρι, το όνομα για να τσιμπήσει κανένα θυματακι. Τι δεν καταλαβαίνεις? Τελος πάντων, δεν υπάρχει ελπίδα. Αποφάσισες να φας τον παπά, καλή όρεξη..... :) Από τη μια δεν είναι η Nokia που ήταν τότε και από την άλλη είναι η Nokia που σε πούλησε! Αυτά τα δύο δεν ταιριάζουν μεταξύ τους. Ή είναι η γνήσια Nokia ή δεν είναι! :) Αποφάσισε ποιά σε πούλησε... :lol: Έχουμε όμως ξεφύγει πολύ απ' το θέμα.... :confused: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Από τη μια δεν είναι η Nokia που ήταν τότε και από την άλλη είναι η Nokia που σε πούλησε! Αυτά τα δύο δεν ταιριάζουν μεταξύ τους. Ή είναι η γνήσια Nokia ή δεν είναι! :) Αποφάσισε ποιά σε πούλησε... :lol: Έχουμε όμως ξεφύγει πολύ απ' το θέμα.... :confused: Evris, τα γράφουμε τόσο απλά που και παιδί του δημοτικού τα καταλαβαίνει. Η γνωστή νοκια πούλησε τα πάντα και τώρα πουλάει το τελευταίο το κουφάρι της (όνομα). Σκέτο, γυμνό, χωρίς τεχνολογία, χωρίς πρωτοπορία, χωρίς τίποτα. Πες μου τι δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Evris, τα γράφουμε τόσο απλά που και παιδί του δημοτικού τα καταλαβαίνει. Η γνωστή νοκια πούλησε τα πάντα και τώρα πουλάει το τελευταίο το κουφάρι της (όνομα). Σκέτο, γυμνό, χωρίς τεχνολογία, χωρίς πρωτοπορία, χωρίς τίποτα. Πες μου τι δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις. Άρα και τα Android Nokia είναι η γνήσια Nokia! Αν δεν είναι η γνήσια, τότε δεν κολλάει και το πούλημα. Εκεί κολλάω! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Τώρα δεν είναι Nokia... Είναι Fokia :D Πως ήτανε τα SFIKO που πουλάγανε για SEIKO ; Έτσι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Άρα και τα Android Nokia είναι η γνήσια Nokia! Αν δεν είναι η γνήσια, τότε δεν κολλάει και το πούλημα. Εκεί κολλάω! Για να σε ξεκολλήσω κάνω την συζήτηση. Η νοκια δεν μας πούλησε επειδή πήγε στο Android. Μας πούλησε όταν μας έταζε Carla, Donna και 2ετη (αν θυμάμαι υποστήριξη και στην συνέχεια τα έβαλε ένα x και πούλησε τα πάντα στην ms πλην του ονόματος. Αυτό το πούλησε τώρα για μια τελευταία αρπαχτή. Και μια τελευταία προσπάθεια για να το καταλάβεις. Ποιο είναι πιο "νοκια"? Το Microsoft 950xl που έχεις ή το nokia 6? Μονολεκτική απάντηση και όχι ιστορίες πάλι. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Για να σε ξεκολλήσω κάνω την συζήτηση. Η νοκια δεν μας πούλησε επειδή πήγε στο Android. Μας πούλησε όταν μας έταζε Carla, Donna και 2ετη (αν θυμάμαι υποστήριξη και στην συνέχεια τα έβαλε ένα x και πούλησε τα πάντα στην ms πλην του ονόματος. Αυτό το πούλησε τώρα για μια τελευταία αρπαχτή. Και μια τελευταία προσπάθεια για να το καταλάβεις. Ποιο είναι πιο "νοκια"? Το Microsoft 950xl που έχεις ή το nokia 6? Μονολεκτική απάντηση και όχι ιστορίες πάλι. Οι εργαζόμενοι στη Nokia με Symbian πήγαν στη Microsoft οπότε τα Microsoft είναι Nokia. Οι ίδιοι έφυγαν από τη Microsoft και πήγαν στην HMD. Άρα όχι μόνο το Nokia 6 αλλά και όλες οι Nokia με Android συσκευές είναι πάλι Nokia. Δεν νομίζω ότι όλοι αυτοί οι εργαζόμενοι ήθελαν να σε πουλήσουν. Οι υπόλοιποι που σε πούλησαν CEO, σύμβουλοι κλπ σίγουρα πήραν το χρήμα και έφυγαν. Δεν νομίζω να πήγαν κι αυτοί να εργαστούν για την HMD!!! Στη Samsung πάντως σίγουρα κανείς δεν πήγε! Για μένα όλες αυτές οι συσκευές είναι Nokia! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 (edited) Οι εργαζόμενοι στη Nokia με Symbian πήγαν στη Microsoft οπότε τα Microsoft είναι Nokia. Οι ίδιοι έφυγαν από τη Microsoft και πήγαν στην HMD. Άρα όχι μόνο το Nokia 6 αλλά και όλες οι Nokia με Android συσκευές είναι πάλι Nokia. Δεν νομίζω ότι όλοι αυτοί οι εργαζόμενοι ήθελαν να σε πουλήσουν. Οι υπόλοιποι που σε πούλησαν CEO, σύμβουλοι κλπ σίγουρα πήραν το χρήμα και έφυγαν. Δεν νομίζω να πήγαν κι αυτοί να εργαστούν για την HMD!!! Στη Samsung πάντως σίγουρα κανείς δεν πήγε! Για μένα όλες αυτές οι συσκευές είναι Nokia! Και όταν οι εργαζόμενοι της BMW πάνε στην skoda τότε η skoda θα γίνει BMW..... Ax βρε eris....... Nokia είναι η τεχνολογία της evris, όχι οι εργαζόμενοι που είναι "αναλώσιμοι"....... Πόσο πιο απλά. Τα microsoft λοιπόν έχουν την τεχνολογία της nokia και ας μην έχουν το όνομα. Τα σημερινά nokia έχουν το όνομα (σκετο) αλλά δεν έχουν την τεχνολογία γιατί την ξεπούλησαν. Κι ας έχουν τους υπαλλήλους που τόσο συχνά και άσχετα αναφέρεις. Από εκεί και πέρα ας τα έχεις στο μυαλό σου όπως θες. Προφανώς ανήκεις στο target group που απευθύνεται η ταμπελίτσα nokia...... Edited November 17, 2017 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Και όταν οι εργαζόμενοι της BMW πάνε στην skoda τότε η skoda θα γίνει BMW..... Ax βρε eris....... Nokia είναι η τεχνολογία της evris, όχι οι εργαζόμενοι που είναι "αναλώσιμοι"....... Πόσο πιο απλά. Τα microsoft λοιπόν έχουν την τεχνολογία της nokia και ας μην έχουν το όνομα. Τα σημερινά nokia έχουν το όνομα (σκετο) αλλά δεν έχουν την τεχνολογία γιατί την ξεπούλησαν. Κι ας έχουν τους υπαλλήλους που τόσο συχνά και άσχετα αναφέρεις. Από εκεί και πέρα ας τα έχεις στο μυαλό σου όπως θες. Προφανώς ανήκεις στο target group που απευθύνεται η ταμπελίτσα nokia...... Η Nokia ξεπουλήθηκε και επανέρχεται, όχι BMW. Καμιά σχέση... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts