focusinos Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Αν έχεις λίγο χρόνο (και όρεξη), του κάνεις ένα Hard reset και θα στρώσει. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Μόνο αντιπροσωπεία δεν έχει πάει ακόμα αλλά θα το στείλω και εκεί να δω τι θα πουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Παιδιά με μια συνδεση miracast λειτουργεί το continioum. Δοκιμασμένο. Επίσης να πω οτι δεν την παλεύω για πολύ ακόμα με τα κολλήματα που παθαίνει. Με το που αρχίζει να ψήνει αυγά και να καίγεται το χέρι "παγώνει" για δυο λεπτά και μετά κάνει λαγκαρίσματα αν δεν το κάνω ριστάρτ. Αφήστε και το άλλο, battery drain που δεν υπάρχει οταν ψήνεται! Κρίμα γιατί το λειτουργικό είναινπολύ γαμάτο. Πάντως τέτοια προβλήματα δεν αντιμετωπίζω προς το παρόν. Ειδικά αυτή η συσκευή που πήρα τώρα, την άλλη την έχασα, ούτε η μπαταρία ζεσταίνετε πολύ όπως στο προηγούμενο! Ακόμα και όταν τη χρησιμοποιώ κατά τη φόρτιση! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Το 950 έχει κολλήματα με το Continuum στο Ασύρματο Mode? :blink: Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos07 Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Το 950 έχει κολλήματα με το Continuum στο Ασύρματο Mode? :blink: Δυστηχως κολλαει ενω με το dock ειναι αψογο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Πάντως τέτοια προβλήματα δεν αντιμετωπίζω προς το παρόν. Ειδικά αυτή η συσκευή που πήρα τώρα, την άλλη την έχασα, ούτε η μπαταρία ζεσταίνετε πολύ όπως στο προηγούμενο! Ακόμα και όταν τη χρησιμοποιώ κατά τη φόρτιση! ;) Άρα θα το πάω πρώτα στο service να δω τι θα μου πουν και εφόσον δε λυθεί θα το δώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Αν είναι σε καλή τιμή το θέλω εγώ για την συλλογή μου :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Δεν πρόκειται να το "σκοτώσω " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Δεν πρόκειται να το "σκοτώσω " Χάχα, τι θα το κάνεις; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Δεν πρόκειται να το "σκοτώσω " Θα μου το χαρίσεις; :D Πάντως στείλε το στο σέρβις να το τσεκάρεις, και μετά αν δεν το θες βάλτο αγγελία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Εγώ που το ξαναβρήκα αυτό που έχασα τι να το κάνω; Είναι και dual sim... Τώρα το έχω απενεργοποιημένο! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Το 950 έχει κολλήματα με το Continuum στο Ασύρματο Mode? :blink: Δυστηχως κολλαει ενω με το dock ειναι αψογο Δεν νομίζω Τάκη... Στη δική μου τηλεόραση, μια LG 5ετίας, έχει θέμα. Κολλάει, αποσυνδέεται κλπ. Όπως και το τάμπλετ μου, όπως, όπως. Σε μια Samsung 4k 2016 του κουμπάρου μου, το λειτουργούσα κάπου μισή ώρα χωρίς κανένα θέμα (χάρτες, κι άλλα βαριά). Ίσα-Ίσα, που το δικό του S6 έχει θέματα...χάνει τη σύνδεση, αργεί, βγάζει φωτό και βίντεο παραμορφωμένα. Θέμα συνδυασμού είναι συνήθως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Εγώ που το ξαναβρήκα αυτό που έχασα τι να το κάνω; Είναι και dual sim... Τώρα το έχω απενεργοποιημένο! Μου το δίνεις εμένα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Airness6 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 (edited) Καλησπέρα απο το μέτωπο HP Elite X3! Σήμερα ήρθε επιτέλους στα χέρια μου! Το πακέτο λες και έκανα μετακόμιση! Ηταν και το Lapdock μαζί βέβαια αλλά πάλι τεράστιο! Το Lumia 650 δίπλα του μοιάζει σαν παιδάκι σε διαστάσεις! Το Lapdock μόνο το άνοιξα να το δώ αλλά ποιοτική σαν κατασκεύη. Το κινητό επίσης σου εμπνέει μια αίσθηση ποιότητας και ελίτ φάσης σε όλα του. Ίσως λίγο μεγάλο για τα γούστα μου αλλά όλα θέμα συνήθειας είναι. Είμαι σε φάση αναβαθμίσεων ακόμα αλλά έχω ένα-δυό σχόλια να κάνω. Πρώτον και κυριότερο (δεν ξέρω αν το έχουν και τα ios και android) αλλά αυτό που με ξάφνιασε πολύ ευχάριστα είναι πως όταν το άνοιξα εκτός απο όλα τα βασικά με ρώτησε αν ήθελα να κάνω επαναφορά απο το παλιό μου κινητό ή να το στήσω απο την αρχή. Εγώ ο αφελής θεώρησα ότι εννοεί επαφές μάλλον. Ελα μου που αυτό που έκανε ήταν να μου "φτιάξει" το κινητό ακριβώς όπως το είχα στο 650. Εγκατέστησε όλες μου τις εφαρμογές που είχα, έβαλε τα tiles ακριβώς όπως τα είχα, ακόμα και οι ταπετσαρίες ίδιες μαζί με ΟΛΕΣ μου τις ρυθμίσεις που είχα στο 650. Ακόμα και τα sms! Όχι και άσχημα για ένα πεθαμένο και προβληματικό λειτουργικό, έτσι??? Εννοείται ότι καλύτερη άποψη θα έχω μόλις τελειώσω με τις ανανεώσεις (το στήσιμο έγινε μόνο του!) και ασχοληθώ καθημερινά μαζί του. Πάντως οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές! Πολύ γρήγορο πάντως στην επαφή μαζί του. Θα σας κρατάω ενήμερους! Υ.Γ. Φίλε montoya_42 για σένα φίλε! :) Edited October 10, 2017 by Airness6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Καλησπέρα απο το μέτωπο HP Elite X3! Σήμερα ήρθε επιτέλους στα χέρια μου! Το πακέτο λες και έκανα μετακόμιση! Ηταν και το Lapdock μαζί βέβαια αλλά πάλι τεράστιο! Το Lumia 650 δίπλα του μοιάζει σαν παιδάκι σε διαστάσεις! Το Lapdock μόνο το άνοιξα να το δώ αλλά ποιοτική σαν κατασκεύη. Το κινητό επίσης σου εμπνέει μια αίσθηση ποιότητας και ελίτ φάσης σε όλα του. Ίσως λίγο μεγάλο για τα γούστα μου αλλά όλα θέμα συνήθειας είναι. Είμαι σε φάση αναβαθμίσεων ακόμα αλλά έχω ένα-δυό σχόλια να κάνω. Πρώτον και κυριότερο (δεν ξέρω αν το έχουν και τα ios και android) αλλά αυτό που με ξάφνιασε πολύ ευχάριστα είναι πως όταν το άνοιξα εκτός απο όλα τα βασικά με ρώτησε αν ήθελα να κάνω επαναφορά απο το παλιό μου κινητό ή να το στήσω απο την αρχή. Εγώ ο αφελής θεώρησα ότι εννοεί επαφές μάλλον. Ελα μου που αυτό που έκανε ήταν να μου "φτιάξει" το κινητό ακριβώς όπως το είχα στο 650. Εγκατέστησε όλες μου τις εφαρμογές που είχα, έβαλε τα tiles ακριβώς όπως τα είχα, ακόμα και οι ταπετσαρίες ίδιες μαζί με ΟΛΕΣ μου τις ρυθμίσεις που είχα στο 650. Ακόμα και τα sms! Όχι και άσχημα για ένα πεθαμένο και προβληματικό λειτουργικό, έτσι??? Εννοείται ότι καλύτερη άποψη θα έχω μόλις τελειώσω με τις ανανεώσεις (το στήσιμο έγινε μόνο του!) και ασχοληθώ καθημερινά μαζί του. Πάντως οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές! Πολύ γρήγορο πάντως στην επαφή μαζί του. Θα σας κρατάω ενήμερους! Υ.Γ. Φίλε montoya_42 για σένα φίλε! :) Μη σταματάς να γράφεις, θέλουμε κι άλλα....... :) Η επαναφορά από back είναι άψογη. Πραγματικά κάνει το στήσιμο της συσκευής υπόθεση λίγων λεπτών..... Τι αλλα???? ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ που το ξαναβρήκα αυτό που έχασα τι να το κάνω; Είναι και dual sim... Τώρα το έχω απενεργοποιημένο! Πλάκα μας κάνεις? Που το έχασες, που το βρήκες? Άντε βάλε καμιά αγγελία να γίνει χαμός..... :) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Καλησπέρα απο το μέτωπο HP Elite X3! .... Θα σας κρατάω ενήμερους! Εννοείται ενήμερους. Να ανοιχτεί και νήμα για το HP:) Μιας και δε βλέπω φως από MS πριν το '19 είναι πιθανό να σε ακολουθήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Εννοείται ενήμερους. Να ανοιχτεί και νήμα για το HP:) Μιας και δε βλέπω φως από MS πριν το '19 είναι πιθανό να σε ακολουθήσω. Θα σου ζητήσουν και χαρτί από γιατρό όταν πας να το αγοράσεις..... :lol: :lol: :lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Airness6 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Μη σταματάς να γράφεις, θέλουμε κι άλλα....... :) Η επαναφορά από back είναι άψογη. Πραγματικά κάνει το στήσιμο της συσκευής υπόθεση λίγων λεπτών..... Τι αλλα???? Προς το παρόν είμαι σε αναμονή αναβαθμίσεων! Θα προσπαθώ να ενημερώνω όσο πιο συχνά γίνεται! Απλά μια μικρή διαπίστωση. Γενική. Την συγκεκριμένη προσφορά (κινητό και Lapdock μαζί) το συγκεκριμένο κατάστημα την έβγαλε Πέμπτη βράδυ που έκανα και εγώ την αγορά. Είχε πάνω απο 20 κομμάτια διαθέσιμα. Λοιπόν μέχρι την Κυριακή είχαν εξαντληθεί όλα! Είμαστε λίγοι αλλά πιστοί! ;) Απλά να ενημερώσω όλα αυτά στην Σουηδία που ζώ, όπου τα iPhone είναι κάτι σαν θεός εδώ... ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εννοείται ενήμερους. Να ανοιχτεί και νήμα για το HP:) Μιας και δε βλέπω φως από MS πριν το '19 είναι πιθανό να σε ακολουθήσω. Έτσι να γινόμαστε πολλοί! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Προς το παρόν είμαι σε αναμονή αναβαθμίσεων! Θα προσπαθώ να ενημερώνω όσο πιο συχνά γίνεται! Απλά μια μικρή διαπίστωση. Γενική. Την συγκεκριμένη προσφορά (κινητό και Lapdock μαζί) το συγκεκριμένο κατάστημα την έβγαλε Πέμπτη βράδυ που έκανα και εγώ την αγορά. Είχε πάνω απο 20 κομμάτια διαθέσιμα. Λοιπόν μέχρι την Κυριακή είχαν εξαντληθεί όλα! Είμαστε λίγοι αλλά πιστοί! ;) Απλά να ενημερώσω όλα αυτά στην Σουηδία που ζώ, όπου τα iPhone είναι κάτι σαν θεός εδώ... ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έτσι να γινόμαστε πολλοί! :lol: Παντού είναι θεός τα iphone..... :lol: Ανέβασε φωτογραφίες και κανένα βιντεακι. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Airness6 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Θα σου ζητήσουν και χαρτί από γιατρό όταν πας να το αγοράσεις..... :lol: :lol: :lol: Μου έστειλαν μια πορτοκαλί απόδειξη. Λες να είναι το τρελόχαρτο??? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Μου έστειλαν μια πορτοκαλί απόδειξη. Λες να είναι το τρελόχαρτο??? :blink: Δεν χρειάζεσαι χαρτί εσύ. Δείχνεις την συσκευή και πιστοποιεί την κατάστασή σου..... :lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Θα σου ζητήσουν και χαρτί από γιατρό όταν πας να το αγοράσεις..... :lol: :lol: :lol: Κατανοητό. Θα το 'χω. Μάλλον θα χρειαστεί να κουβαλήσω τον ίδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Airness6 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 https://imgur.com/YcWcFAn https://imgur.com/ZaTDxBt https://imgur.com/2bcRva8 Μια μικρή ιδέα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Καλοδούλευτο το κινητό σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 https://imgur.com/YcWcFAn https://imgur.com/ZaTDxBt https://imgur.com/2bcRva8 Μια μικρή ιδέα... Δωσεεεεε....... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Airness6 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 (edited) Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Μόλις τελείωσε όλες τις αναβαθμίσεις και τις εγκαταστάσεις, μέσα σε 4 ώρες. Αρκετά γρήγορα πιστεύω. Ακόμα στην αρχή είμαι με το κινητό. Περιμένω και μία θήκη και μία προστασία για την οθόνη να μου έρθει απο HP επίσης και μετά θα αρχίσω να το παίρνω και μαζί μου! :lol: Υ.Γ. Ενημέρωση εφαρμογών πάνε σφαίρα! Στο 650 τις κατέβαζα μία μία και έβαζα σε αναμονή τις άλλες αλλά εδώ κανένα πρόβλημα!!! Edited October 10, 2017 by Airness6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts