PIT Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 φιλε μου ολα υπαρχιυν και ειναι ολα τσεκαρισμενα αλλα μου εμφανιζει την ωρα για ενα δευτερολεπυο και μετα μαυρη οθονη.Για να δω αν εχω αναπαντητες πρεπει να αναψα την οθονη (διπλο χτυπημα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 φιλε μου ολα υπαρχιυν και ειναι ολα τσεκαρισμενα αλλα μου εμφανιζει την ωρα για ενα δευτερολεπυο και μετα μαυρη οθονη.Για να δω αν εχω αναπαντητες πρεπει να αναψα την οθονη (διπλο χτυπημα) Έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή "εμφάνιση οθόνης γρήγορης επισκόπησης όταν η οθόνη σας είναι απενεργοποιημένη"? Απ' ότι δοκίμασα, εκεί έχεις κάνει λάθος.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Και να φαινεται ενεργοποιημενη καλο ειναι να δοκιμασει να ανοιγοκλεισει την επιλογη μηπως με το update μηδενιστηκε η καταχωρηση. Αλλιως τα κλασικα, κλεισιμο συσκευης - βγαλσιμο μπαταριας για να κανει σοφτ ρεσετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 παιδια και ειναι ενεργοποιημενη και εχω κανει soft reset αλλα συνεχειζει τα ιδια μου αναβει για ενα δευτερολεπτο στο πρωτο κλεισιμο της οθονης μετα τα τσεκαρισματα αλλα μετα τιποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuDo Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 παιδια και ειναι ενεργοποιημενη και εχω κανει soft reset αλλα συνεχειζει τα ιδια μου αναβει για ενα δευτερολεπτο στο πρωτο κλεισιμο της οθονης μετα τα τσεκαρισματα αλλα μετα τιποτε Μήπως έχεις screen protector στην οθόνη; Αν έχεις δοκίμασε να το αφαιρέσεις, το είχα πάθει και εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 παιδια και ειναι ενεργοποιημενη και εχω κανει soft reset αλλα συνεχειζει τα ιδια μου αναβει για ενα δευτερολεπτο στο πρωτο κλεισιμο της οθονης μετα τα τσεκαρισματα αλλα μετα τιποτε Όπως είπε ο φίλος πιο πάνω, ανοιγόκλεινε μια φορά την επιλογή. Ανέβασέ μας κι ένα screen shot αν θέλεις Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 παιδια τα εχω κανει ολα αυτα που μου λετε και εχω και ειχα επιλογη παντα ενεργοποιημενη αλλα μου κανει κατι σαν φλας μου δειχνει την ωρα μια φορα και τελος. Πως να παρω screen shot και πως να το ανεβασω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Εγώ βρήκα και άλλο πρόβλημα,στις επαφές δεν συνδέονται οι επαφές του fb με τις επαφές μου για να έχω σε μια επαφή το προφίλ του fb κάποιου,τηλέφωνο κλπ.Όσες φορές και να το έκανα μετά από λίγο πάλι μου τις εμφανίζει διαφορετικές επαφές,νομίζω αυτή η εφαρμογή του fb είναι πολύ προβληματική... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 παιδια εκανα 2 Hard Reset επαναφορα σε πιο πλιο αντιγραφο ασφαλειας αλλα τιποτε με την οθονη γρηγορης ματιας.Παρατηρησα οτι μου χαμηλωνει πολυ τον φωτισμο και ετσι δεν βλεπω την ωρα κ.τ.λ.π.. Αυτο πρεπει να ργινε μετα την προηγουμενη αναβαθμιση που δωσανε γιατι μου αλλαξε και το χρωμα των εικονιδιων εργασιας σε πορτοκαλι.Φυσικα δοκιμασα την αλλαγη χρωματος αλλα παλι τιποτε, μετα το σβησιμο της οθονης δεινει ενα κλασμα του δευτεριλεπτου φως και μετα το κατεβαζει τελειως και δεν φαινεται τιποτε. Υπαρχει καποια λυση σ'αυτο;Απο οτι ειδα δεν γινεται τιποτε με την ρυθμιση φωτισμου της οθονης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 παιδια εκανα 2 Hard Reset επαναφορα σε πιο πλιο αντιγραφο ασφαλειας αλλα τιποτε με την οθονη γρηγορης ματιας.Παρατηρησα οτι μου χαμηλωνει πολυ τον φωτισμο και ετσι δεν βλεπω την ωρα κ.τ.λ.π.. Αυτο πρεπει να ργινε μετα την προηγουμενη αναβαθμιση που δωσανε γιατι μου αλλαξε και το χρωμα των εικονιδιων εργασιας σε πορτοκαλι.Φυσικα δοκιμασα την αλλαγη χρωματος αλλα παλι τιποτε, μετα το σβησιμο της οθονης δεινει ενα κλασμα του δευτεριλεπτου φως και μετα το κατεβαζει τελειως και δεν φαινεται τιποτε. Υπαρχει καποια λυση σ'αυτο;Απο οτι ειδα δεν γινεται τιποτε με την ρυθμιση φωτισμου της οθονης. Ποια έκδοση λογισμικού έχεις την 14905; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Εγώ βρήκα και άλλο πρόβλημα,στις επαφές δεν συνδέονται οι επαφές του fb με τις επαφές μου για να έχω σε μια επαφή το προφίλ του fb κάποιου,τηλέφωνο κλπ.Όσες φορές και να το έκανα μετά από λίγο πάλι μου τις εμφανίζει διαφορετικές επαφές,νομίζω αυτή η εφαρμογή του fb είναι πολύ προβληματική... Εγώ έχω ενώσει τις επαφές με το fb beta ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδια εκανα 2 Hard Reset επαναφορα σε πιο πλιο αντιγραφο ασφαλειας αλλα τιποτε με την οθονη γρηγορης ματιας.Παρατηρησα οτι μου χαμηλωνει πολυ τον φωτισμο και ετσι δεν βλεπω την ωρα κ.τ.λ.π.. Αυτο πρεπει να ργινε μετα την προηγουμενη αναβαθμιση που δωσανε γιατι μου αλλαξε και το χρωμα των εικονιδιων εργασιας σε πορτοκαλι.Φυσικα δοκιμασα την αλλαγη χρωματος αλλα παλι τιποτε, μετα το σβησιμο της οθονης δεινει ενα κλασμα του δευτεριλεπτου φως και μετα το κατεβαζει τελειως και δεν φαινεται τιποτε. Υπαρχει καποια λυση σ'αυτο;Απο οτι ειδα δεν γινεται τιποτε με την ρυθμιση φωτισμου της οθονης. Αν δεν βαριέσαι, κάνε ένα Hard Reset χωρίς επαναφορά από παλιό αντίγραφο και δοκίμασε την γρήγορη ματιά. Κάνε και τα updates για να είσαι οκ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jean07 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Μια ερώτηση βρε παιδιά. Επειδή μιλάω πάντα με bluetooth, όπως ίσως γνωρίζετε, όταν έχω μια ειδοποίηση οποιαδήποτε πχ. sms, viber email, το ηχητικό του τηλεφώνου πηγαίνει κατευθείαν στο ακουστικό του bluetooth. Βέβαια αυτό δεν είναι πρόβλημα του χι ψι τηλεφώνου μιας και οι συσκευές bluetooth μπορούν να μεταδόσουν τον ήχο. Γνωρίζετε αν υπάρχει ρύθμιση έτσι ώστε και το bluetooth να λειτουργώ αλλά από το ηχείο του τηλεφώνου να ακούω τις ηχητικές ειδοποίησεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Μια ερώτηση βρε παιδιά. Επειδή μιλάω πάντα με bluetooth, όπως ίσως γνωρίζετε, όταν έχω μια ειδοποίηση οποιαδήποτε πχ. sms, viber email, το ηχητικό του τηλεφώνου πηγαίνει κατευθείαν στο ακουστικό του bluetooth. Βέβαια αυτό δεν είναι πρόβλημα του χι ψι τηλεφώνου μιας και οι συσκευές bluetooth μπορούν να μεταδόσουν τον ήχο. Γνωρίζετε αν υπάρχει ρύθμιση έτσι ώστε και το bluetooth να λειτουργώ αλλά από το ηχείο του τηλεφώνου να ακούω τις ηχητικές ειδοποίησεις; Την ίδια απορία έχω και εγώ αλλά προφανώς έτσι δουλεύει το λογισμικό με συνδεδεμένα ακουστικα( Bluetooth -hands free).Το μόνο που μπορείς να κανεις είναι στις ρυθμίσεις-τηλεφωνο-δρομολογηση ήχου, να επιλέξεις το ηχειο. Εκεί όμως μεταφέρει μετά και τις κλήσεις και μάλιστα σε ανοικτή ακρόαση. Θα πρέπει όταν απαντήσεις την κλήση από το τηλέφωνο να επιλέξεις την μεταφορά στο Bluetooth ώστε να μιλήσεις από αυτό. Κάτι βέβαια που είναι πολύ σπαστικό. Άλλη λύση δεν έχω βρει, δυστυχώς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jean07 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Την ίδια απορία έχω και εγώ αλλά προφανώς έτσι δουλεύει το λογισμικό με συνδεδεμένα ακουστικα( Bluetooth -hands free).Το μόνο που μπορείς να κανεις είναι στις ρυθμίσεις-τηλεφωνο-δρομολογηση ήχου, να επιλέξεις το ηχειο. Εκεί όμως μεταφέρει μετά και τις κλήσεις και μάλιστα σε ανοικτή ακρόαση. Θα πρέπει όταν απαντήσεις την κλήση από το τηλέφωνο να επιλέξεις την μεταφορά στο Bluetooth ώστε να μιλήσεις από αυτό. Κάτι βέβαια που είναι πολύ σπαστικό. Άλλη λύση δεν έχω βρει, δυστυχώς! Αυτό το έχω δοκιμάσει με τη δρομολόγηση και είναι όπως το λες. Αλλά είναι κρίμα να μην μπορείς να επιλέξεις μόνο τις κλήσεις για το bluetooth, διότι "αναγκάζεσαι" να κοιτάς την αρχική οθόνη του τηλεφώνου αν ήρθε κάποια ειδοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Μια ερώτηση βρε παιδιά. Επειδή μιλάω πάντα με bluetooth, όπως ίσως γνωρίζετε, όταν έχω μια ειδοποίηση οποιαδήποτε πχ. sms, viber email, το ηχητικό του τηλεφώνου πηγαίνει κατευθείαν στο ακουστικό του bluetooth. Βέβαια αυτό δεν είναι πρόβλημα του χι ψι τηλεφώνου μιας και οι συσκευές bluetooth μπορούν να μεταδόσουν τον ήχο. Γνωρίζετε αν υπάρχει ρύθμιση έτσι ώστε και το bluetooth να λειτουργώ αλλά από το ηχείο του τηλεφώνου να ακούω τις ηχητικές ειδοποίησεις; Αυτό συμβαίνει & στο android. Ή κάνω λάθος; Ασ μας πει κάποιος που γνωρίζει & τα δύο λειτουργικά. Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 (edited) Αυτο που έχω παρατηρήσει με το blue@me (bluetooth αυτοκινητου της fiat) είναι ότι οταν εισαι συνδεδεμένος και σε παιρουν τηλέφωνο ακουγεται και απο το τηλέφωνο και απο τα μεγαφωνα ο ηχος κλήσης... Αν το σηκωσεις απο το κουμπι στο τιμονι τοτε μπαινει ανοιχτη ακροαση του αυτοκινητου... αν το σηκώσεις απο την οθονη του κινητου τότε η κληση μεταδιδεται απο το ακουστικο του κινητο.. Οι ειδοποιησεις και ολα τα άλλα ακουγονται απο το κινητο... Μοναδικη εξαιρεση η πλοηγηση που οι οδηγιες ακουγονται απο τα μεγαφωνα του αυτοκινήτου Edited August 26, 2016 by niotheros Απαγορεύεται η γραφή SMS Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rozak Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Στο Plantronics Voyager Edge που έχω, μπορείς να ρυθμίσεις αν θα ακούγονται οι ήχοι του συστήματος από το handsfree, μέσω software από το PC. Παράθεση Note 10+ 12/256, iPhone 12 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Μαλλον χρειαζομαι αυτο που προτινει ο φιλος montoya 42 γιατι εχω κανει 3 hard reset και επαναφορα αλλα τιποτε.Παντος μου κανει εντυπωση πως μονο εγω εχω αυτο το προβλημα και δεν το εχει παρατηρησει κανενας αλλος,εγω μαλιστα που θεωρω την εφαρμογη (οθονη γρηγορης επισκοπισης) την πιο σημαντικη των windows. Φιλε Giwrgoe Gk εχω την τελευταια 10.0.14393.67. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Μαλλον χρειαζομαι αυτο που προτινει ο φιλος montoya 42 γιατι εχω κανει 3 hard reset και επαναφορα αλλα τιποτε.Παντος μου κανει εντυπωση πως μονο εγω εχω αυτο το προβλημα και δεν το εχει παρατηρησει κανενας αλλος,εγω μαλιστα που θεωρω την εφαρμογη (οθονη γρηγορης επισκοπισης) την πιο σημαντικη των windows. Φιλε Giwrgoe Gk εχω την τελευταια 10.0.14393.67. Όλοι την θεωρούμε σημαντικότατη. Όπως και το double tap επίσης. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 παιδια κιαλλη απογοητευση που ειναι η φωνητικη στους χαρτες;που ειναι η αποθηκευση σελιδας στα αγαπημενα;Μπηκα στην σελιδα του myphone και δεν μπορουσα να παω στην επομενη σελιδα εβλεπα μονο την πρωτη και τα σχολια.(εκτος οτι κολλαει και αργει).Αυτοι το χαλασαν τελειως το κινητο,οτι κοροϊδευα το βλεπω στο κινητο μου τι γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Σελιδα στα favorites μπορεις να βαλεις πατωντας τις 3 τελιτσες κατω δεξια στο browser και επιλεγοντας add to favorites. Κόλλημα στο browser δεν εχω δει. Ο edge παει πολυ στρωτα σε ολα τα σαιτ που δοκιμασα - στις διακοπες εφαγα 12 GB mobile data στο 535 που εχει snapdragon 200. Το ελιωσα το τηλεφωνο. Αν κολλαει ο snapdragon 800 κατι δεν παει καλα. Η πλοηγηση εχει φωνη υπο την προυποθεση οτι το gps εχει κλειδωσει με στιγμα ακριβειας περιπου 10 μετρων. Οταν πατησεις το κυκλακι ποσο σου δειχνει να κλειδωσε; Τωρα τι ακριβως φταιει θελει ψαξιμο. Μπορει να ειναι απο κουκουρουκου kingston sd καρτα του κιλου , μεχρι ελλατωματικη εγκατασταση ή προβλημα hardware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 εκανα Hard reset setup σαν κενουργιο τηλεφωνο αλλα παλι τιποτε με την οθονη γρηγορης ματιας δεν βλεπω τιποτε.Μου χαλασανε το τηλεφωνο οι μ@!! της microsoft.Παει ο αισθητηρας φωτινοτητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 εκανα Hard reset setup σαν κενουργιο τηλεφωνο αλλα παλι τιποτε με την οθονη γρηγορης ματιας δεν βλεπω τιποτε.Μου χαλασανε το τηλεφωνο οι μ@!! της microsoft.Παει ο αισθητηρας φωτινοτητας. Πήγαινε σε ένα κατάστημα για έλεγχο. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Δοκιμάστε να κανεις επαναφορά με το Lumia recovery απο υπολογιστή...χλωμο μου φαίνεται βέβαια απο update να χαλάσει ο αισθητήρας αλλα ποτε δεν ξέρεις...ετσι θα σου περάσει πάλι το firmware απο την αρχη Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 παιδια σε πιο καταστημα να το παω στον γερμανο; η microsoft εχει service;Μη σου φαινεται χλωμο φιλε μου το τηλεφωνο το εχω σαν κενουργιο δεν μου εχει πεσει ποτε και αυτο μου το παρουσιασε μετα την ενημερωση πριν την anniversary.Απο τοτε η ωρα φαινρται ανεπεσθητα στην οθονη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts