sakis671989 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Στο λογαριασμό βάζεις και το Gmail και βάζεις να συγχρονίζει επαφές, ημερολόγιο και email Viber δεν γίνεται δεν ξερω αν θα γίνεται στην έκδοση για windows 10 που βγαίνει από στιγμή σε στιγμη 16mpixel jpeg έχω εγώ και 1080p στα 60fps Πες μας πως βλέπεις την μετάβαση Καταρχας ευχαριστω για τις απαντησεις σας...Οσον αναφορα την μεταβαση τωρα....Η αληθεια ειναι οτι ημουν απολυτα ικανοποιημενος με το s6...εκτος της μπαταριας βεβαια αλλα δεν με πολυαπασχολουσε κιολας.....απλα μου μπηκε στο μυαλο να δοκιμασω wp. το τελευταιο που ειχα ηταν το omnia I ....(καμια σχεση με τα τωρινα)....ενταξει σιγουρα θα μου λειψουν τα παιχνιδια και οι εφαρμογες του android....αλλα κατα τ αλλα μου φαινονται ολα πολυ καλα....και πιστευω οτι σε 2 χρονια το πολυ , η microsoft θα κοιταει στα ισα (στο θεμα εφαρμογων , γιατι σε αυτο υστερει) τους υπολοιπους μεγαλους κατασκευαστες κινητης...Μια ερωτηση ακομα.....το ραδιο, που ακριβως το εχει ρε παιδια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Καταρχας ευχαριστω για τις απαντησεις σας...Οσον αναφορα την μεταβαση τωρα....Η αληθεια ειναι οτι ημουν απολυτα ικανοποιημενος με το s6...εκτος της μπαταριας βεβαια αλλα δεν με πολυαπασχολουσε κιολας.....απλα μου μπηκε στο μυαλο να δοκιμασω wp. το τελευταιο που ειχα ηταν το omnia I ....(καμια σχεση με τα τωρινα)....ενταξει σιγουρα θα μου λειψουν τα παιχνιδια και οι εφαρμογες του android....αλλα κατα τ αλλα μου φαινονται ολα πολυ καλα....και πιστευω οτι σε 2 χρονια το πολυ , η microsoft θα κοιταει στα ισα (στο θεμα εφαρμογων , γιατι σε αυτο υστερει) τους υπολοιπους μεγαλους κατασκευαστες κινητης...Μια ερωτηση ακομα.....το ραδιο, που ακριβως το εχει ρε παιδια??? Στις εφαρμογές δες Ραδιόφωνο FM Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Άμα έχεις βάλει insider preview τον έχουν αφαιρέσει προσωρινά αλλιώς είναι στις εφαρμογές νομίζω fm ραδιόφωνο η το ανάποδο Να σου προτείνω κάποια app must have Next gen reader (rss) Mytube (YouTube) Mytube beta (αν θες να βλέπεις live video στο YouTube κατά τα αλλα δεν είναι έτοιμη) 6tag (instagram) Radio fm phone άμα είσαι insider Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis671989 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Για instagram εχω κατεβασει το instagram... ραδιοφωνο δεν βρισκω πουθενα ....και εχω αυτην την εκδοση. Εκδοση λειτουργικου: 10.0.14328.1000 Τωρα αν ειμαι insider δεν εχω ιδεα.Το πηρα μεταχειρισμενο το τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Του έχει περάσει πειραματική insider έκδοση του λειτουργικού. Η τρέχουσα επίσημη είναι η 10.0.10586.218 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Να το ευχαριστηθείς! Να μας ενημερώνεις για τη συσκευή. Καλορίζικο!:up:ασφαλως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis671989 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Μαλιστα...Ευχαριστω για την απαντηση...Τωρα να φανταστω δεν περνω τις επισημες??Και πως γυριζω σε επισημη?Σας επριξα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Μαλιστα...Ευχαριστω για την απαντηση...Τωρα να φανταστω δεν περνω τις επισημες??Και πως γυριζω σε επισημη?Σας επριξα.... Θα κατεβάσεις σε υπολογιστή με Windows 7 και πάνω, το Windows Recovery Tool και θα επανέλθεις σε επίσημες εκδόσεις. Θα σου περάσει ξανά την κανονική έκδοση και μετά θα κάνεις τις αναβαθμίσεις όπως έχουν έρθει σε όλους μας, μέχρι την .218! Υγ. Αυτή τη στιγμή έχεις έκδοση δοκιμαστική μέσω insider. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis671989 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Σας ευχαριστω παιδια...Και δεν μπορω καν να σας ενημερωσω αν ειναι καλη αυτη που εχω και τι της λειπει...Γιατι δεν ειχα την επισημη ποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Το παρέλαβες; Unbranded? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk θα το παραλαβω σε 4-5 εργασημες . το Unbranded δεν καταλαβαινω τη ενοεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Για instagram εχω κατεβασει το instagram... ραδιοφωνο δεν βρισκω πουθενα ....και εχω αυτην την εκδοση. Εκδοση λειτουργικου: 10.0.14328.1000 Τωρα αν ειμαι insider δεν εχω ιδεα.Το πηρα μεταχειρισμενο το τηλ. Θα έπαιρνες κανονικά τις πιο καινούργιες beta εκδόσεις αν γραφτείς με το δικό σου mail σαν insider Οποτε η γράφεσαι και συνεχίζεις η όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω κατεβαζεις το recovery και γυρνάς στην έκδοση που υπάρχει κανονικά για όλους Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Το παρέλαβες; Unbranded? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συνήθως unbranded είναι. Μπορείς όμως να το εξακριβώσεις μιλώντας με το σκρουτζομαγαζο. Το δικό μου 950 πάντως ήταν unbranded Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis671989 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Γεια σας και πάλι.Αντιμετωπιζω πρόβλημαμε το. Windows recovery tool. Ενώ είχε σχεδόν κάνειτην εγκατάσταση λογισμικου, μου βγάζει σφαλμα. Προέκυψε μη αναμενόμενο σφαλμα Δεν ήταν δυνατή η ολοκλήρωση της λειτουργίας Η προετοιμασία τύπου για το Microsoft.windowsDeviceRecoveryTool.Model.RegionAndLanguage' δημιούργησε μια εξαίρεση. Τι κάνω τωρα ????Τα φώτα σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis671989 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 (edited) Ολα καλα με το recovery tool.. Αλλαξα υπολογιστη και εγινε. Τωρα ενα αλλο θεμα με το email. Ενω στην αρχη επαιρνα κανονικα ολα τα email , απο χθες το βραδυ σταματησε να κανει συγχρονισμο και ληψη μηνυμάτων. Μου βγαζει σφαλμα. Δςν ειναι δυνατος ο συγχρονισμος με το λογαριασμο dub408-m.hotmail.com... Απο υπολογιστη μπαινω κανονικα.... απο την εφαρμογη outlook ομως οχι.... ξερει κανεις τίποτα? Edited May 10, 2016 by niotheros Απαγορεύεται η γραφή SMS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Ολα καλα με το recovery tool.. Αλλαξα υπολογιστη και εγινε. Τωρα ενα αλλο θεμα με το email. Ενω στην αρχη επαιρνα κανονικα ολα τα email , απο χθες το βραδυ σταματησε να κανει συγχρονισμο και ληψη μηνυμάτων. Μου βγαζει σφαλμα. Δςν ειναι δυνατος ο συγχρονισμος με το λογαριασμο dub408-m.hotmail.com... Απο υπολογιστη μπαινω κανονικα.... απο την εφαρμογη outlook ομως οχι.... ξερει κανεις τίποτα? Κάποιο σκάλωμα έφαγε. Είτε σε WiFi, είτε σε data σου το κάνει αυτο? Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis671989 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Σε data δεν το εχω δοκιμασει ακομα...Αλλα μου φαινεται περιεργο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernouris Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Επιτέλους έγινε η αναβάθμιση από 640 LTE σε 950 XL single sim! Για 4G+ χρειαζόμαστε άλλη SIM; Γιατί μέχρι 4G βλέπω να έχω επιλογή, εκτός κι αν συνδέεται μόνο του σε 4G+ και δείχνει πάλι μόνο 4G σαν network profile. Πολύ ικανοποιημένος από την αναβάθμιση, επιτέλους και οι εφαρμογές για 8.1 λειτουργούν και επανέρχονται πιο γρήγορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Επιτέλους έγινε η αναβάθμιση από 640 LTE σε 950 XL single sim! Για 4G+ χρειαζόμαστε άλλη SIM; Γιατί μέχρι 4G βλέπω να έχω επιλογή, εκτός κι αν συνδέεται μόνο του σε 4G+ και δείχνει πάλι μόνο 4G σαν network profile. Πολύ ικανοποιημένος από την αναβάθμιση, επιτέλους και οι εφαρμογές για 8.1 λειτουργούν και επανέρχονται πιο γρήγορα! Ίσως να μην εχει εκεί που είσαι 4G+ σήμα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Όσα έχουν αγοραστεί από το new york store έχουν εγγύηση στην Ευρώπη? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Όσα έχουν αγοραστεί από το new york store έχουν εγγύηση στην Ευρώπη? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φοβάμαι πως όχι. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernouris Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Ίσως να μην εχει εκεί που είσαι 4G+ σήμα! Ναι προφανώς, αλλά στις ρυθμίσεις της SIM δεν βλέπω επιλογή για σύνδεση σε 4G+. Μόνο 2G, 3G και 4G. Δεν γνωρίζω καν αν πρέπει να υπάρχει ξεχωριστή επιλογή 4G+ ας πούμε, μπορεί απλά με την ρύθμιση σε 4G να συνδέεται και σε 4G+, αρκεί να υπάρχει το σήμα στην περιοχή. Ψάχνω να βρω αν παίζει όντως ξεχωριστή ρύθμιση (και διαφορετικό εικονίδιο σύνδεσης στην πάνω μπάρα αριστερά) αλλά δεν βρίσκω κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 (edited) ποια τελευταια ενημερωση πρεπει να εχουν τα 950 xl ???? μολις πηρα την 10,0,10586,318 Edited May 12, 2016 by nionios4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 ποια τελευταια ενημερωση πρεπει να εχουν τα 950 xl ???? μολις πηρα την 10,0,10586,318 Αυτή είναι η τελευταία επίσημη, η .318. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Ερώτηση. Το 4G με τη σηματάκι βγαίνει στην οθόνη.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Ερώτηση. Το 4G με τη σηματάκι βγαίνει στην οθόνη.? Νομίζω σε όλα τα Lumia είναι σε 4G! Δεν ξέρω αν στα 10 το έκαναν LTE... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts