aphonos Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Ήρθε. Η 107. Τι καινούργιο έχει? Ελπίζω να φτιάξει το random reboot , και το χάσιμο σήματος Δεν είχα ποτέ τέτοια θέματα. Με καμία έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danaos2000 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Δεν είχα ποτέ τέτοια θέματα. Με καμία έκδοση. Ρίξε μια μάτια στην κοινότητα των windows! Χαμός γίνεται με το reboot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aphonos Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Ρίξε μια μάτια στην κοινότητα των windows! Χαμός γίνεται με το reboot Πιστεύω μόνο ότι βλέπω, όχι ό,τι γράφει ο καθένας. Ένα reboot μόνο τον ένα μήνα που το έχω, με πολύ βαριά και συνεχή χρήση. Και βεβαίως δεν έχει χάσει ποτέ το σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Πιστεύω μόνο ότι βλέπω, όχι ό,τι γράφει ο καθένας. Ένα reboot μόνο τον ένα μήνα που το έχω, με πολύ βαριά και συνεχή χρήση. Και βεβαίως δεν έχει χάσει ποτέ το σήμα. Και τα σχόλια που σου γράφουν να δεις και αυτά τα βλέπεις.. Επίσης, το να σου κάνει reboot μια φορά το μήνα και μάλιστα τέτοιου επιπέδου τιμής και χαρακτηριστικών, το θεωρείς φυσιολογικό; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aphonos Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Και τα σχόλια που σου γράφουν να δεις και αυτά τα βλέπεις.. Επίσης, το να σου κάνει reboot μια φορά το μήνα και μάλιστα τέτοιου επιπέδου τιμής και χαρακτηριστικών, το θεωρείς φυσιολογικό; Φυσιολογικότατο είναι το reboot, και μια και δυο και τρεις και πέντε φορές το μήνα. Ένα unhandled exception κάπου στον kernel ή σε κάποιον driver να έχεις και να το reboot. Αν είχες ασχοληθεί με προγραμματισμό θα ήξερες ότι αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν και ποτέ δεν μπορείς να μηδενίσεις την πιθανότητα. Η τιμή και το επίπεδο του hardware δεν έχουν καμία σημασία, είναι καθαρά θέμα software. Και επειδή όλα είναι σχετικά, με το 1020 και τα 8.1 είχα περισσότερα reboot. Τα 10 σ' αυτόν τον τομέα, όπως και σε πολλούς άλλους, είναι βελτιωμένα. Όσο για το τι βλέπω και τι διαβάζω, τα πάντα, blogs, forums, reddit, αγγλόφωνα κυρίως. Όλα όμως όσα διαβάζω τα αξιολογώ και τα σταθμίζω, δεν καταπίνω αμάσητο τίποτα. Αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Φυσιολογικότατο είναι το reboot, και μια και δυο και τρεις και πέντε φορές το μήνα. Ένα unhandled exception κάπου στον kernel ή σε κάποιον driver να έχεις και να το reboot. Αν είχες ασχοληθεί με προγραμματισμό θα ήξερες ότι αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν και ποτέ δεν μπορείς να μηδενίσεις την πιθανότητα. Η τιμή και το επίπεδο του hardware δεν έχουν καμία σημασία, είναι καθαρά θέμα software. Και επειδή όλα είναι σχετικά, με το 1020 και τα 8.1 είχα περισσότερα reboot. Τα 10 σ' αυτόν τον τομέα, όπως και σε πολλούς άλλους, είναι βελτιωμένα. Προσωπικά, κανένα reboot το μήνα δεν είναι αποδεκτό. Όχι σε final και tested product και όχι αν δεν έχω κάνει κάποια *******. Μήπως είχες προβληματική συσκευή; Με το 640 δεν έχω κανένα. Με τα 8.1. Όσο για το τι βλέπω και τι διαβάζω, τα πάντα, blogs, forums, reddit, αγγλόφωνα κυρίως. Όλα όμως όσα διαβάζω τα αξιολογώ και τα σταθμίζω, δεν καταπίνω αμάσητο τίποτα. Αυτά. Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aphonos Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Προσωπικά, κανένα reboot το μήνα δεν είναι αποδεκτό. Όχι σε final και tested product και όχι αν δεν έχω κάνει κάποια *******. Μήπως είχες προβληματική συσκευή; Με το 640 δεν έχω κανένα. Με τα 8.1. Μια χαρά είναι το 1020 μου. Τις ελάχιστες φορές που έκανε reboot ήταν σε πολύ ζόρισμα και το θεωρώ φυσιολογικό. Το ίδιο και το μόλις ένα reboot που μου έχει κάνει το 950XL. Μη γινόμαστε υπερβολικοί. Έχεις περάσει από N97 πριν φτιάξουν το firmware (μετά από πολλούς μήνες); Εκεί να έβλεπες πανηγύρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Έχεις περάσει από N97 πριν φτιάξουν το firmware (μετά από πολλούς μήνες); Εκεί να έβλεπες πανηγύρι. Off-topic Δυστυχώς και ευτυχώς δεν το πήρα. Δυστυχώς, γιατί μου άρεσε απίστευτα σαν συσκευή, ευτυχώς, γιατί όλο για προβλήματα άκου για το συγκεκριμένο. Off-topic end. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Καλησπέρα καινούριο UPDATE παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 (edited) Δηλαδή; Για insiders είναι; Edit: Μόλις έκανα αναζήτηση τη βρήκε.. MICROSOFTMDG λέει.. Τι είναι αυτό; firmware; Edited February 25, 2016 by kekropas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rozak Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Δηλαδή; Για insiders είναι; Edit: Μόλις έκανα αναζήτηση τη βρήκε.. MICROSOFTMDG λέει.. Τι είναι αυτό; firmware; Ναι, είναι το καινούριο firmware. Παράθεση Note 10+ 12/256, iPhone 12 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aphonos Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Το οποίο firmware εμένα δεν μου το έβγαζε, προσπάθησα και μια και δυο και τρεις φορές, τίποτα. Οπότε λέω ας συγκρίνω τους αριθμούς και βλέπω ότι το είχα ήδη! EURO 1X το variant μου, είναι από τα λίγα που το πήραν πολύ πιο νωρίς. Ίσως γι' αυτό να μην είχα τα προβλήματα που βλέπω ότι αναφέρονται από άλλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Καλησπέρα σας. Από χθες κάτοχος του 950XL και εγώ. Μέχρι στιγμής βέβαια δεν το έχω χαρεί γιατί δεν μπορώ να του κάνω αναβάθμιση στην .107 Συνέχεια πάει μέχρι το 26% και μου βγάζει σφάλμα μετά. Υπάρχει τρόπος να την κατεβάσω στην υπολογιστή και να την περάσω με usb? Γιατί προκοπή με την OTA δεν βλέπω... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Hard reset δοκίμασες; Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Καλησπέρα σας. Από χθες κάτοχος του 950XL και εγώ. Μέχρι στιγμής βέβαια δεν το έχω χαρεί γιατί δεν μπορώ να του κάνω αναβάθμιση στην .107 Συνέχεια πάει μέχρι το 26% και μου βγάζει σφάλμα μετά. Υπάρχει τρόπος να την κατεβάσω στην υπολογιστή και να την περάσω με usb? Γιατί προκοπή με την OTA δεν βλέπω... Ευχαριστώ Μπορεί να ήταν και θέμα του σέρβερ εκείνη την ώρα. Κλείσε το τηλέφωνο, ξανανοιξε το και προσπάθησε να το κατεβάσεις πάλι. Τι μήνυμα σφάλματος έβγαλε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Κατέβηκε.... Περίεργα πράγματα :P περιμένω να περαστεί και μετά hard reset και επαναφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 hard reset πιθανόν δεν θα χρειαστεί μετά την αναβάθμιση. Από 10 σε 10 εμένα κάθονται καλά οι αναβαθμίσεις. Από 8 σε 10 είναι τα πολλά κολλήματα. Απλά φρόντιζε να είναι φορτισμένο πριν ξεκινήσει η αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Του είχα κάνει γιατί έτσι κ αλλιώς δεν είχα και τίποτα μέσα. Έκανα και επαναφορά από το backup του 830 και όλα κορυφή. Μόνο μία απορία. Η επιλογή να δονείται το κινητό μόλις απαντηθεί η κλήση, υπάρχει σε εσάς; Δεν την βρίσκω πουθενά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Του είχα κάνει γιατί έτσι κ αλλιώς δεν είχα και τίποτα μέσα. Έκανα και επαναφορά από το backup του 830 και όλα κορυφή. Μόνο μία απορία. Η επιλογή να δονείται το κινητό μόλις απαντηθεί η κλήση, υπάρχει σε εσάς; Δεν την βρίσκω πουθενά Ρυθμίσεις -> Τηλέφωνο. Εκεί κάνεις scroll προς τα πάνω. Έχει αρκετές ρυθμίσεις προς τα κάτω. Αυτά σε tp. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Ρυθμίσεις -> Τηλέφωνο. Εκεί κάνεις scroll προς τα πάνω. Έχει αρκετές ρυθμίσεις προς τα κάτω. Αυτά σε tp. Εμ αυτό λέω. Σε tp στο 830 υπάρχει κανονικά. Στο XL απλά λείπει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Εμ αυτό λέω. Σε tp στο 830 υπάρχει κανονικά. Στο XL απλά λείπει Πλάκα κάνεις... -.- Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Πλάκα κάνεις... -.- Μακάρι να έκανα -.- Εκτός και αν είναι θέμα γιατί έχω το dual sim, μήπως παίζει κάτι εκεί. Αλλιώς μεγάλο φάουλ της ms. (ένα ακόμα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Μακάρι να έκανα -.- Εκτός και αν είναι θέμα γιατί έχω το dual sim, μήπως παίζει κάτι εκεί. Αλλιώς μεγάλο φάουλ της ms. (ένα ακόμα) Όχι, δεν παίζει αυτό που λες. Αν είναι δυνατόν.. Και να σκεφτείς ότι μάζευα χρήματα για τη συγκεκριμένη συσκευή. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Μακάρι να έκανα -.- Εκτός και αν είναι θέμα γιατί έχω το dual sim, μήπως παίζει κάτι εκεί. Αλλιώς μεγάλο φάουλ της ms. (ένα ακόμα) Κάτι άλλο φταίει. Πρώτον έφαγα το Internet ( Τα αρνητικά βγαίνουν αμέσως - Τα θετικά πότε), να βρω κάτι και βρήκα μια αναφορά μόνο στο reedit και χωρίς απάντηση μάλιστα, και δεύτερον νομίζω πως ένα παιδί με Lumia 640 μου είχε στείλει μήνυμα και με ρωτούσε πως ενεργοποιείται γιατί δεν είχε αυτή την επιλογή. Κατι παίζει με τις επιλογές η με την χώρα προέλευσης της συσκευής. Όπως με το ράδιο στο 950. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Μακάρι να έκανα -.- Εκτός και αν είναι θέμα γιατί έχω το dual sim, μήπως παίζει κάτι εκεί. Αλλιώς μεγάλο φάουλ της ms. (ένα ακόμα) Και εγώ με Xl ds δεν την έχω αυτή την επιλογή....Άρα μάλλον θα είναι θέμα ds....Αυτό φαντάζομαι εγώ. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts