Jump to content

Microsoft Lumia 950 XL

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σ ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου. Κρατάω τις επιφυλάξεις μου.Είδωμεν...

Το viber δεν έχει βιντεοκλησεις σε περίπτωση που σε ενδιαφέρουν άμεσα.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Η τελευταία επίσημη είναι η 29. Οι άλλες είναι insider previews. Τις έχω στο 1020 και στο 630, αλλά στο 950XL δεν θα τις βάλω, ευχαριστώ.

----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για instagram υπάρχει το καταπληκτικό 6tag. Viber, Whatsapp εννοείται πως έχει κανονικά. Μόνο SnapCrap δεν έχει, αλλά αυτό είναι απίθανο να το χρησιμοποιείς, στην Ελλάδα δεν έχει μεγάλη διάδοση.

H τελευταια επισημη ειναι η .63.Δεν εχω insider και εχω την .63.

Και μένα μόνο την .29 μου δίνει δεν μου βγάζει τίποτα άλλο.Mozo cover έχει πάρει κανένας;

Mozo cover θα πάρω εγώ αλλα δεν έχει το λευκό και περιμένω να το βάλουν για να κάνω την παραγγελια.

Πάντως ελλάδα που έψαξα δεν βρήκα τίποτα

spacer.png

Και μένα μόνο την .29 μου δίνει δεν μου βγάζει τίποτα άλλο.Mozo cover έχει πάρει κανένας;

οτι πιο δυσευρετο υπαρχει στο Internet αυτη τη στιγμη...3 φορες την εκανα pre-order και ποτε δεν μου την στειλανε .Μου ειπανε οτι εξαντληθηκε.Επιστροφες χρηματων, πιστωτικες, capital controls ...ενας Γολγοθας.

Το δικο μου παντως μπηκε σε αποθηκευση....κατι το οτι τα 10αρια τελικα δεν με ικανοποιησαν κατι που οι εφαρμογες υπολείπονται σε λειτουργικοτητα σε σχεση με τις αντίστοιχες στα αντιπαλα λειτουργικα κατι με τις κουτσουρεμενες λειτουργιες η την ελλειψη αυτων (πχ double tap to unlock) θα το αφησω λιγακι και βλεπουμε.... οχι τιποτα αλλο ειχα παραγγειλει και καπακι απο τη Mozo και με ενημερωσαν οτι σταλθηκε την Παρασκευή. Τεσπα.....θα κανω μια μικρη διακοπή και θα επανελθω αργοτερα στα windows.

Απο την στιγμη που δεν με ικανοποιει ναι το εβαλα σε αποθηκευση. Το οτι εδωσα καμποσα λεφτα ειναι ασχετο με το τι σκοπεύω να κανω με τη συσκευη.

Απο την στιγμη που δεν με ικανοποιει ναι το εβαλα σε αποθηκευση. Το οτι εδωσα καμποσα λεφτα ειναι ασχετο με το τι σκοπεύω να κανω με τη συσκευη.

ποια θηκη περιμενεις?

Τη μαυρη, την ειχα παραγγειλει απο τα μεσα Δεκεμβρίου και τωρα δεησαν να τη στειλουν....

http://www.mozoaccessories.com/shop/index.php/default/lumia-950-phone-case-430.html

H συζήτηση για τις θήκες ή όποια άλλα αξεσουάρ να συνεχιστεί στο κατάλληλο θέμα:

[Επίσημο] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα)

Powerd by OnePlus 7 Pro

H τελευταια επισημη ειναι η .63.Δεν εχω insider και εχω την .63.

Εγω στο 950 τη .29 έχω δε δίνει άλλη.

- There is no place like 127.0.0.1 -

Ήρθε σε κάποιον που είναι στο fast ring νέο update??

HTC HD2

HTC Desire HD

iphone 4 5.0.1 JB

Galaxy S 2 ΛΕΥΚΟ 16GB

HTC Sensation XE

Ήρθε σε κάποιον που είναι στο fast ring νέο update??

Για συζητήσεις που αφορούν την Technical Preview έκδοση των Windows 10 Mobile παρακαλώ να απευθυνόμαστε στο αντίστοιχο topic Windows 10 technical preview (Insider Program) καθώς ανάλογες συζητήσεις στα θέματα των συσκευών είναι off topic. :)

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Φρεσκότατο full αναλυτικό review.

Microsoft Lumia 950 XL Smartphone Review

http://www.notebookcheck.net/Microsoft-Lumia-950-XL-Smartphone-Review.158457.0.html

Pro

+ fast SoC

+ expandable storage

+ USB 3.1

+ high Wi-Fi range

+ Continuum

+ Windows Hello

+ good GPS performance

+ great cameras

+ good connectivity

+ great display with accurate colors and fast response times ...

Cons

- ... and PWM

- small outliers in terms of voice quality

- appears a bit too simple

- runtimes could be better

- missing apps in the store

- small issues with Windows 10 Mobile

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Τι καλύτερο περίμενες δηλαδή; Να ψήνει καφέ;

Γιατί η φωτεινότητα δεν είναι στατική, είναι δυναμική. Θα πάει στο maximum μόνο αν βάλεις την οθόνη στον ήλιο.

Φίλε κανεις λάθος....η φωτεινότητα πάει στο maximum οποτε θες.εχει ρυθμιση

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Φίλε κανεις λάθος....η φωτεινότητα πάει στο maximum οποτε θες.εχει ρυθμιση

Γιατί επιμένετε σε πράγματα που δεν γνωρίζετε και που δεν τα έχετε τεστάρει λίγο παραπάνω ή δεν έχετε διαβάσει σχετικά; Όταν το έχεις στη χειροκίνητη ρύθμιση, το maximum δεν είναι το maximum που μπορεί να δώσει η οθόνη, είναι πολύ λιγότερο. Όταν το έχεις στην αυτόματη ρύθμιση, θα πάει στο maximum μόνο όταν η φωτεινότητα του περιβάλλοντος είναι πολύ υψηλή, αν το βάλεις στον ήλιο για παράδειγμα.

Το λέει καθαρότατα το GSMArena ("the Lumia 950XL has only average maximum brightness (335nits) if you have the brightness control set to manual, but as soon as you switch to Auto, the phone will push the brightness all the way up to 705nits given the environment is bright enough"), αλλά μπορείς να το δοκιμάσεις και μόνος σου.

εμενα μπορει καποιος να μου πει γιατι ενω οταν το πρωτο πηρα και εβαλα την καρτα μνημης περασα μερικες φωτο απο τον υπολογιστη και δουλεβε η επιλογη σε μια φωτο [ορισμως ως] &και ελεγα πχ φοντο κλπ .μολις εκανα το update του τελευταιου λογισμικου δεν κανει τιποτα οταν παραω σε μια φωτο ορισμος ως.και βαζω φοντο μονο απο την επιλογη οθονης. ευχαριστω

Για κάντε έναν έλεγχο για ενημέρωση γιατί γραφουν στο wpcentral ότι βγήκε αναβάθμιση αλλα όχι για όλους

http://www.windowscentral.com/reports-new-lumia-950-firmware-going-out-germany

spacer.png

Όντως βγήκε firmware update. Στο δικό μου που ειναι από γερμάνια μόλις γύρισα το preview από fast σε production το βρήκε και το κατέβασε.

Όντως βγήκε firmware update. Στο δικό μου που ειναι από γερμάνια μόλις γύρισα το preview από fast σε production το βρήκε και το κατέβασε.

Εγώ που έχω ελληνικό τίποτα ακόμα

spacer.png

Εγώ που έχω ελληνικό τίποτα ακόμα

Σε ιταλικό single-SIM το έχω από χθες. Θα έρθει και σε σένα κάποια στιγμή, αν και δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Firmware update είναι, δεν είναι OS update. Απλά άνοιξε το Windows Insider και επίλεξε το Production Ring αν θέλεις να σου εμφανιστεί μόλις θα είναι διαθέσιμο για τη συσκευή σου (αν παραμείνεις σε Fast ή Slow Ring, δεν πρόκειται να το δεις ποτέ).

Ποια ακριβώς η διαφορά firmware και os update; Λογικά το πρώτο έχει να κάνει με τη συσκευή επομένως είναι πιο πιθανό να διορθώσει κάτι αστάθειες στο bluetooth;

• The title was changed to Microsoft Lumia 950 XL