msdxgr Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Παιδιά από οθόνη πως τα πάει ? Έχει τα γνωστά προβλήματα των amoled κιτρινίλα σε διάφορα σημεία και εύκολο burn in; Με το πρόβλημα στα ηχεία βρέθηκε λύσει η μόνο με ρουτ και κερναλ φτιάχνει το balance; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Παιδιά από οθόνη πως τα πάει ? Έχει τα γνωστά προβλήματα των amoled κιτρινίλα σε διάφορα σημεία και εύκολο burn in; Οι καινούργιες amoled δεν έχουν τα θέματα αυτά του παρελθόντος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 εγώ να την πω την αμαρτία του κινητού αν κ το λατρεύω και το θεωρώ το καλύτερο Android εκεί έξω.... έχω ένα πολύ μικρό burn in στα navigation buttons..... αλλά ίσα που φαίνεται και ευτυχώς δεν είναι μόνιμο... με ένα προγραμματάκι όπως το amoled burn-in fixer διορθώνεται απλά θέλει αρκετή ώρα για να στρώσει. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 εγώ να την πω την αμαρτία του κινητού αν κ το λατρεύω και το θεωρώ το καλύτερο Android εκεί έξω.... έχω ένα πολύ μικρό burn in στα navigation buttons..... αλλά ίσα που φαίνεται και ευτυχώς δεν είναι μόνιμο... με ένα προγραμματάκι όπως το amoled burn-in fixer διορθώνεται απλά θέλει αρκετή ώρα για να στρώσει. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Burn in Κάνουν όλες οι αμολεντ με τον καιρό τοσο σύντομα δεν ειναι φυσιολογικό. Με το πρόγραμμα που λες σε όσες οθόνες αμολεντ το έχω δει δεν ξέρω στο φόντο που βγάζει ολες δείχνουν να έχουν αλλα αλλου δεν το έβλεπα. Επισης σε κάποιο δοκιμαζοντας να χαμηλωσω την ταχύτητα τον εφέ στο χ5 αυτο σταματούσε να φαίνεται για δοκίμασε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 εγώ να την πω την αμαρτία του κινητού αν κ το λατρεύω και το θεωρώ το καλύτερο Android εκεί έξω.... έχω ένα πολύ μικρό burn in στα navigation buttons..... αλλά ίσα που φαίνεται και ευτυχώς δεν είναι μόνιμο... με ένα προγραμματάκι όπως το amoled burn-in fixer διορθώνεται απλά θέλει αρκετή ώρα για να στρώσει. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπορείς να χρησιμοποιείς και την ενσωματωμένη αντίστροφη χρωμάτων για κάποια ώρα. Sent from Nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Αν πράγματι ισχύει ότι υπάρχει πιθανότητα να γίνει burn in στα navigation keys, τότε το auto-fade που μπήκε στην τελευταία αναβάθμιση του Gravity Box μπορεί να αποδειχθεί και σωτήριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Επειδή ψάχνω να δω τι θα πάρω σήμερα πήγα σε ένα κατάστημα για να δω και παίζοντας με το nexus 6p είχε ελαφρύ burn in κλασικά . :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Λογικό για μια συσκευη που η οθόνη της ειναι ανοιχτη 24 ωρες το 24ωρο Sent from my Mate 8 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Αν πράγματι ισχύει ότι υπάρχει πιθανότητα να γίνει burn in στα navigation keys, τότε το auto-fade που μπήκε στην τελευταία αναβάθμιση του Gravity Box μπορεί να αποδειχθεί και σωτήριο. Βάζεις GMD autohide keys και έτσι τα έχεις όποτε θες με swipe αλλά γενικά δεν είναι εκεί συνέχεια. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arnaia Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Βάζεις GMD autohide keys και έτσι τα έχεις όποτε θες με swipe αλλά γενικά δεν είναι εκεί συνέχεια. ευχαριστω για την εφαρμογη εψαχνα καιρο για κατι τετοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Λογικό για μια συσκευη που η οθόνη της ειναι ανοιχτη 24 ωρες το 24ωρο Sent from my Mate 8 Παιδες, επειδη ψαχνει να το δει φιλος που "καιγεται" να παρει το 128 αμεσα, υπαρχει καπου εκθεσιακο Δυτικη Αττικη το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Λογικό για μια συσκευη που η οθόνη της ειναι ανοιχτη 24 ωρες το 24ωρο Sent from my Mate 8 Μόνο σε αυτό όμως και στο νοτε 4 που πρέπει να το έχουν από το 2014 εκεί . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 (edited) ευχαριστω για την εφαρμογη εψαχνα καιρο για κατι τετοιο Άμα δε το συνδυάσεις και με LMT τότε δεν χρειάζεσαι καν το swipe για να εμφανίζεις τα softkeys! ευχαριστω για την εφαρμογη εψαχνα καιρο για κατι τετοιο Άμα δε το συνδυάσεις και με LMT τότε δεν χρειάζεσαι καν το swipe για να εμφανίζεις τα softkeys! Edited April 27, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arnaia Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Άμα δε το συνδυάσεις και με LMT τότε δεν χρειάζεσαι καν το swipe για να εμφανίζεις τα softkeys! μιλας με γριφους γεροντα... LMT??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 μιλας με γριφους γεροντα... LMT??? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1330150 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arnaia Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1330150 ναι το βρηκα ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Αν και εδώ είναι το γενικό θέμα, και επειδή δεν ξέρω για στοκ ρομ αλλά σε custom έχει επιλογή να ρυθμίσεις το expanded desktop και πρακτικά δεν χρειάζεσαι πλεον την εφαρμογή του GMD. Ενεργοποιείς για όλες τις εφαρμογές το expanded desktop και το βάζεις να κάνει hide μόνο την Navigation bar την οποία και την εμφανίζει με swipe όπως ακριβώς και το GMD. Άρα εκεί δεν θες την εφαρμογή. Αν το κάνει και σε στοκ τότε το GMD είναι αχρείαστο έτσι και αλλιώς! Άμα δε βάλεις και το pie του LMT τότε με τον καιρό δεν το χρησιμοποιείς καν το swipe για την Navigation bar. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arnaia Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Αν και εδώ είναι το γενικό θέμα, και επειδή δεν ξέρω για στοκ ρομ αλλά σε custom έχει επιλογή να ρυθμίσεις το expanded desktop και πρακτικά δεν χρειάζεσαι πλεον την εφαρμογή του GMD. Ενεργοποιείς για όλες τις εφαρμογές το expanded desktop και το βάζεις να κάνει hide μόνο την Navigation bar την οποία και την εμφανίζει με swipe όπως ακριβώς και το GMD. Άρα εκεί δεν θες την εφαρμογή. Αν το κάνει και σε στοκ τότε το GMD είναι αχρείαστο έτσι και αλλιώς! Άμα δε βάλεις και το pie του LMT τότε με τον καιρό δεν το χρησιμοποιείς καν το swipe για την Navigation bar. Εγω ειμαι με pure nexus δεν ξερω πως αλλα το καταφερα αυτο με το sweep & hide στην navigation bar. Απλα τωρα για να κανεις back π.χ θες 2 κινησεις με το lmt γινεται κατι καλυτερο? Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 (edited) Εγω ειμαι με pure nexus δεν ξερω πως αλλα το καταφερα αυτο με το sweep & hide στην navigation bar. Απλα τωρα για να κανεις back π.χ θες 2 κινησεις με το lmt γινεται κατι καλυτερο? Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με το LMT βάζεις το PIE και κάνες ένα swipe όπου σου βγάζει το Pie Και προς τα εκεί που το έχεις ορίσει το back. Εγώ ας πούμε έχω βάλει το Pie να τριγγάρεται στα δεξιά μόνο και το Back το πάνω 1/3 του pie. Οπότε κάνω swipe στο δεξιό μέρος της οθόνης και προς τα πάνω και κάνει Back. Με μία κίνηση! https://www.dropbox.com/s/fbekjegr719nfbv/2016_04_20_12_02_15.mp4?dl=0 Edited April 20, 2016 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arnaia Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Με το LMT βάζεις το PIE και κάνες ένα swipe όπου σου βγάζει το Pie Και προς τα εκεί που το έχεις ορίσει το back. Εγώ ας πούμε έχω βάλει το Pie να τριγγάρεται στα δεξιά μόνο και το Back το πάνω 1/3 του pie. Οπότε κάνω swipe στο δεξιό μέρος της οθόνης και προς τα πάνω και κάνει Back. Με μία κίνηση! https://www.dropbox.com/s/fbekjegr719nfbv/2016_04_20_12_02_15.mp4?dl=0 Καταλαβα.πολυ ωραια εφαρμογη και αρκετα γρηγορη και παραμετροποιησιμη. Ευχαριστω πολυ Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.suphi.swipenavigation&hl=en Δειτε και αυτην την εφαρμογη, πολυ πιο καλη απο το καθε LMT και PIE application. Mε swipes απο κατω προς τα πανω, εχεις back/home/multi και οτι αλλο θελει η καρδια σου. Μονο μειονεκτημα που βρηκα στο να κρυψεις τα softkeys; Το πληκτρολογιο χαμηλωνει παρα πολυ μετα και ζοριζεσαι καπως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiwa78 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Γεια σας! Μπορεί να ενημερώσει κάποιος αν χρησιμοποιεί 365 mail account με το Nexus 6p, και αν κάνει unlock το κινητό με τον fingerprint scanner? Ρωτάω γιατί το εταιρικό mail σε αναγκάζει να έχεις pin/password screen lock και αναρωτιέμαι αν δέχεται και το fingerprint σε περίπτωση που υποστηρίζεται από την συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vogias Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Ξεκλειδωνει κανονικά με το αποτύπωμα. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiwa78 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Ξεκλειδωνει κανονικά με το αποτύπωμα. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ευχαριστώ! Παρεμπιπτόντως ποιο app χρησιμοποιείς για το εταιρικό σου mail? (Exchange) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vogias Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 ευχαριστώ! Παρεμπιπτόντως ποιο app χρησιμοποιείς για το εταιρικό σου mail? (Exchange) Με έχει καλύψει πλήρως το gmail. Είχα χρησιμοποιήσει και το outlook άλλο είχα προβλήματα συγχρονισμού με το calendar. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts