FoT1s Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Καποιος καμια απαντηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Δεν νομίζω ότι έχουν μείνει και πολλοί με nexus που να το πειράζουν κιόλας. Γιατί δεν ρωτάς καλύτερα στο xda. Εκεί είναι σίγουρο ότι θα λάβεις απαντήσεις. Εδώ ακόμα και στην εποχή του δεν είχαμε και τόση κινητικότητα. Αν και δεν νομίζω ότι θα δεις διαφορές τεράστιες σε θέματα απόδοσης. Για lock bootloader σου απάντησα σε άλλο θέμα. Είναι τα ίδια και εδώ. Και δεν έχει λογική να κλειδώσεις και τον bootloader. Δεν θα κερδίσεις κάτι αν το κάνεις. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Δεν νομίζω ότι έχουν μείνει και πολλοί με nexus που να το πειράζουν κιόλας. Γιατί δεν ρωτάς καλύτερα στο xda. Εκεί είναι σίγουρο ότι θα λάβεις απαντήσεις. Εδώ ακόμα και στην εποχή του δεν είχαμε και τόση κινητικότητα. Αν και δεν νομίζω ότι θα δεις διαφορές τεράστιες σε θέματα απόδοσης. Για lock bootloader σου απάντησα σε άλλο θέμα. Είναι τα ίδια και εδώ. Και δεν έχει λογική να κλειδώσεις και τον bootloader. Δεν θα κερδίσεις κάτι αν το κάνεις. Καθαρα και μονο για να μην βγαινει η προειδοποιηση του bootloader οτι ειναι unlock κατα το ρεσταρτ του κινητου το ρωτησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Καθαρα και μονο για να μην βγαινει η προειδοποιηση του bootloader οτι ειναι unlock κατα το ρεσταρτ του κινητου το ρωτησα. Μόνη λύση. Μην κοιτάς το τηλέφωνο. Και έτσι θα έπρεπε να είναι. Μόνο σε κάτι Moto μπορούσες να αντικαταστήσεις αυτό το boot image. Καλό είναι που το δείχνει για να στο θυμίζει. Διαφορετικά, δες το και σαν εικόνα που δείχνει ότι είσαι ψαγμένος. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Μόνη λύση. Μην κοιτάς το τηλέφωνο. Και έτσι θα έπρεπε να είναι. Μόνο σε κάτι Moto μπορούσες να αντικαταστήσεις αυτό το boot image. Καλό είναι που το δείχνει για να στο θυμίζει. Διαφορετικά, δες το και σαν εικόνα που δείχνει ότι είσαι ψαγμένος. Εχεις καμια εμπειρια η γνωμη για την παραπανω ρομ που ποσταρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Όχι, το έχω παρατήσει το νέξους καιρό τώρα στο κουτί του αλλά και το τελευταίο εξάμηνο το είχα εντελώς στοκ. Πλέον δεν μπλέκω με custom roms κλπ. Με καλύπτει απόλυτα το στοκ με ότι δίνει. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Όχι, το έχω παρατήσει το νέξους καιρό τώρα στο κουτί του αλλά και το τελευταίο εξάμηνο το είχα εντελώς στοκ. Πλέον δεν μπλέκω με custom roms κλπ. Με καλύπτει απόλυτα το στοκ με ότι δίνει. Είπα να φυγω απο στοκ μιας και οτι ηταν να παρει απο ενημερωσεις, της πηρε & δεν θα ηθελα να το αφησω ετσι το κινητο, μιας και δουλευει κανονικα και θα ηθελα να συνεχισει τις ενημερωσεις, βελτιωσεις κλπ πλεον στην 9αρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Είπα να φυγω απο στοκ μιας και οτι ηταν να παρει απο ενημερωσεις, της πηρε & δεν θα ηθελα να το αφησω ετσι το κινητο, μιας και δουλευει κανονικα και θα ηθελα να συνεχισει τις ενημερωσεις, βελτιωσεις κλπ πλεον στην 9αρα.Δοκίμασε την. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Δεν αναφέρει ότι δεν δουλεύει κάτι. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Δοκίμασε την. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Δεν αναφέρει ότι δεν δουλεύει κάτι. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Καποιοι μονο για την μπαταρια λενε στα σχολια το πιο sos... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Καποιοι μονο για την μπαταρια λενε στα σχολια το πιο sos...Κοίτα από εμπειρία εγώ δεν έχω δει σημαντικές διαφορές ρομ σε ρομ. Τώρα αν πειράξεις πολύ κάποιον κερνελ και διάφορα τέτοια μπορεί να δεις κέρδος αλλά σίγουρα με πτώση της απόδοσης. Μαγικά δεν κάνουν. Τώρα για την μπαταρία που διάβασα μια γρήγορη που λέει κάποιος για shut down με 15-20%, αυτό σπάνια είναι λειτουργικό. Τις περισσότερες φορές μιλάμε για ελαττωματική μπαταρία. Και στο 6P υπάρχει αυτό γενικότερα. Είτε με καινούργια είτε με αντικατάσταση. Από εκεί και πέρα. Αν δε δοκιμάσεις δεν θα μάθεις. Στην τελική αν δεν κάτσει καλά την βγάζεις. 5 λεπτά υπόθεση είναι αν έχεις κρατήσει ένα nand backup. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexm92 Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Καλημέρα. Έχω αγοράσει ένα nexus 6p τον Οκτώβριο του οποίου αλλαξα την μπαταρία. Μέχρι χθες όλα καλά, αλλά ξαφνικά άρχισε να μην φορτίζει καθόλου. Ενώ φαίνεται ότι συνδέεται στο φορτιστή, γράφει plugged in can't change right now. Τα φτυσε η μπαταρία, η να μην ασχοληθώ να το ψάξω; Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpan76 Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Κάνε μια επανεκκίνηση μήπως στρώσει η δοκίμασε να το φορτίσεις σβηστό. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_sifnos Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Καλημερα!! Το κινητό μου μόλις έπεσε σε bootloop (μάλλον) !!! Μου δείχνει μόνο το logo της google. πάτησα το power με το volume down με έβγαλε σε ένα μενού (που δεν ξέρω πως λέγεται) αλλά και πάλι δεν κάνει τίποτα όποια εντολή και να δώσω!!! σώζεται η μας άφησε χρόνους?? :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Καλημερα!! Το κινητό μου μόλις έπεσε σε bootloop (μάλλον) !!! Μου δείχνει μόνο το logo της google. πάτησα το power με το volume down με έβγαλε σε ένα μενού (που δεν ξέρω πως λέγεται) αλλά και πάλι δεν κάνει τίποτα όποια εντολή και να δώσω!!! σώζεται η μας άφησε χρόνους?? :cry: Μάλλον πρέπει να ψάξεις για καινούργια συσκευή πλέον . Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Καλημερα!! Το κινητό μου μόλις έπεσε σε bootloop (μάλλον) !!! Μου δείχνει μόνο το logo της google. πάτησα το power με το volume down με έβγαλε σε ένα μενού (που δεν ξέρω πως λέγεται) αλλά και πάλι δεν κάνει τίποτα όποια εντολή και να δώσω!!! σώζεται η μας άφησε χρόνους?? :cry:Αν είσαι σε εγγύηση είσαι τυχερός. Αν δεν είσαι έχεις ελπίδα με χακ να το φτιάξεις. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Αν είσαι σε εγγύηση είσαι τυχερός. Αν δεν είσαι έχεις ελπίδα με χακ να το φτιάξεις. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Μετα απο τοσα χρονια συσκευης, δεν νομιζω να υπαρχει nexus 6p εντος εγγυησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Μετα απο τοσα χρονια συσκευης, δεν νομιζω να υπαρχει nexus 6p εντος εγγυησης.Είχα εγώ με αλλαγμένη mother Μάρτιο του 16 με χαρτιά κανονικά. Ο φίλος που του το είχα πουλήσει το πήγε πριν ένα μήνα και του είπαν πως η Motherboard έχει εγγύηση 3 μήνες. Τρελάθηκα. Αλλά επειδή δεν μπορώ να τρέχω για άλλον το άφησα και αυτός δεν το κυνήγησε. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_sifnos Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Καλημέρα σε όλους!!! Δεν έχει εγγύηση το κινητό !!! Στο ψάξιμο από εχθές για καινούργια συσκευή !! (έχει γίνει το κεφάλι μου κουδούνι από το ψάξιμο :lol: ) Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Καλημέρα σε όλους!!! Δεν έχει εγγύηση το κινητό !!! Στο ψάξιμο από εχθές για καινούργια συσκευή !! (έχει γίνει το κεφάλι μου κουδούνι από το ψάξιμο :lol: ) Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια !!!Μπορείς να το προσπαθήσεις πάντως για resurrection. Εδώ θα βρεις τις οδηγίες και το ένα ζιπ https://forum.xda-developers.com/nexus-5x/general/tool-bootloop-death-blod-workaround-t3819497 Και εδώ θα βρεις την ειδική Recovery : https://basketbuild.com/filedl/devs?dev=osm0sis&dl=osm0sis/osmods/twrp-3.2.1-0-fbe-4core-angler.img Κάνε μια δοκιμή, ίσως παίξει. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Προς ενημερωση... https://www.theverge.com/2019/4/11/18306552/google-huawei-nexus-6p-class-action-lawsuit-settlement-agreement-compensate Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Προς ενημερωση... https://www.theverge.com/2019/4/11/18306552/google-huawei-nexus-6p-class-action-lawsuit-settlement-agreement-compensate Δεν νομίζω ότι η εν λόγω απόφασ επηρεάζει κάποιον εδώ. Ούτε καν για την Ευρώπη θα έλεγα. Χωρίς να είμαι νομικός. Και το άρθρο κάνει αναφορά μόνο για US. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Έχει κάποιος στα υπόψιν του πόσο κοστίζει η αλλαγή οθόνης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camp3on Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει κάποιος που έχει κάνει αλλαγή μπαταρίας στο κινητό μας και έμεινε ευχαριστημένος; Ρώτησα σήμερα την ts solution και μου είπαν ενδεικτική τιμή 53 ευρώ. Δεν νομίζω ότι αξίζει πλέον τόσα χρήματα. Από την άλλη διαβάζω κάτι περιπτώσεις που άλλαξαν μπαταρία και μετά από λίγο διάστημα έπεσε κατακόρυφα η απόδοση της και σκέφτομαι να το λιώσω μέχρι όσο πάει και μετά να πάω για άλλη συσκευή. Τι προτείνετε; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Υπάρχει κάποιος που να πουλάει το κινητό του ? Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει κάποιος που έχει κάνει αλλαγή μπαταρίας στο κινητό μας και έμεινε ευχαριστημένος; Ρώτησα σήμερα την ts solution και μου είπαν ενδεικτική τιμή 53 ευρώ. Δεν νομίζω ότι αξίζει πλέον τόσα χρήματα. Από την άλλη διαβάζω κάτι περιπτώσεις που άλλαξαν μπαταρία και μετά από λίγο διάστημα έπεσε κατακόρυφα η απόδοση της και σκέφτομαι να το λιώσω μέχρι όσο πάει και μετά να πάω για άλλη συσκευή. Τι προτείνετε; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι εγώ έχω αλλάξει μπαταρία και έγινε καινούργιο Υπάρχει κάποιος που να πουλάει το κινητό του ? Sent from my Pixel 3 XL using TapatalkΣτείλε μου pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts