Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα θέλω φορτιστή για 6p άμεσα. Μπορείτε να προτείνετε κάποια λύση.

Ευχαριστώ

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Στην αντιπροσωπεία στους Αμπελόκηπους θα βρεις τον αυθεντικό. Καλό είναι να πάρεις ένα τηλέφωνο πρώτα βέβαια να δεις αν υπάρχει διαθεσιμότητα.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Είμαι Θεσσαλονίκη υπάρχει μήπως site για να μπορώ να το παραγγείλω on line;

Καλησπέρα, επειδή ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες το κινητό να κλείνει στο 25, 30, 35% της μπαταρίας θέλω να το στείλω service, πρέπει να βάλω στοκ και να κλειδώσω bootloader;

Ευχαριστώ προκαταβολικός.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Είμαι Θεσσαλονίκη υπάρχει μήπως site για να μπορώ να το παραγγείλω on line;

Δεν γνωρίζω γιατί είναι και σχετικά καινούργιο μαγαζί αλλα ακόμα και να μην έχουν μπορείς να το ζητήσεις τηλεφωνικώς και αν το έχουν να στείλεις εσύ κούριερ να το παραλάβει. Όλα γίνονται. Νομίζω είναι και πολύ χαμηλό το κόστος του φορτιστή από εκεί.

Τι θα λέγατε να να δούμε την υγεία της μπαταρίας μας με το accuBattery όπως είπε και ο φίλος ποιο πάνω και να συγκρίνουμε δεδομένα για μια εβδομάδα ας πούμε να δούμε που βρισκόμαστε?

Το θέμα είναι να φέρουν μπαταρίες στην νέα αντιπροσωπεία στους Αμπελόκηπους που από προσωπική εμπειρία που είχα είναι και πολύ καλοί όσον αφορά την εξυπηρέτηση. Φοβάμαι μήπως δεν βγαίνουν πλέον μπαταρίες από την Huawei αλλά για 1,5 έτους κινητό και μάλιστα Nexus θα ήταν περίεργο. Βέβαια και τέτοια μεγάλη καθυστέρηση δεν δικαιολογείται.
Και να μην βγαίνουν οφείλουν να στο καλύψουν καθώς κάνει το κινητό μη λειτουργικό. Εστω καιε δικά σου έξοδα.
Κι εγω τώρα που το πρόσεξα, ανα 2% πεφτει η μπαταρια. Τι σημαινει αυτο? Εχει θεμα η μπαταρια του κινητου?
Όπως είπα και πιο πάνω το 2% οφείλεται κατά πάσα πιθανότητα σε bug του λειτουργικού. Εγώ το είχα ας πούμε από την πτώτη ημέρα! Το κινητό έσβηνε στο 0%!!!! Δεν είχε κανένα θέμα. Επειδή δούλεψα πολύ σε custom roms και kernels, το Flash kernel είχε βγάλει fix για αυτό και όντως η μπαταρία έπεφτε 1% κάθε φορά. Οπότε δεν νομίζω ότι σχετίζεται το συγκεκριμένο πρόβλημα με την μπαταρία του κινητού ως hardware.

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Edited by djkostas20

Google Pixel 6 Pro

Τι θα λέγατε να να δούμε την υγεία της μπαταρίας μας με το accuBattery όπως είπε και ο φίλος ποιο πάνω και να συγκρίνουμε δεδομένα για μια εβδομάδα ας πούμε να δούμε που βρισκόμαστε?

εγω εβαλα χθες το accubattery παντως και το ξαναεβγαλα το βραδυ, μου ξεζουμισε την μπαταρια...

Για αλλαγή μπαταρίας που ρώτησα στην ts solution μου ειπαν 35-40€ + ΦΠΑ κοστίζει.

Στο επίσημο εμένα μου είπα 10€ επειδή είμαι στον δεύτερο χρόνο εγγύησης! Δυστυχώς πάντως λόγω της έλλειψης αυτής αναγκάστηκα και άλλαξα κινητό και τώρα θα το στείλω και όσο χρόνο τους πάρει.

Google Pixel 6 Pro

Στο επίσημο εμένα μου είπα 10€ επειδή είμαι στον δεύτερο χρόνο εγγύησης! Δυστυχώς πάντως λόγω της έλλειψης αυτής αναγκάστηκα και άλλαξα κινητό και τώρα θα το στείλω και όσο χρόνο τους πάρει.
Δηλαδή ακόμα δεν έχουν φέρει μπαταρίες. Πόσους μήνες δηλαδή μπορεί να πάρει μέχρι να φέρουν στην επίσημη αντιπροσωπεία στους Αμπελόκηπους?

Δηλαδή ακόμα δεν έχουν φέρει μπαταρίες. Πόσους μήνες δηλαδή μπορεί να πάρει μέχρι να φέρουν στην επίσημη αντιπροσωπεία στους Αμπελόκηπους?

Δεν ξέρω. Αλλά αφού άλλαξα κινητό πλέον θα τους το στείλω έτσι και αλλιώς!!!! Να το έχουν εκεί πριν λήξουν τα 2 χρόνια

Google Pixel 6 Pro

Δεν ξέρω. Αλλά αφού άλλαξα κινητό πλέον θα τους το στείλω έτσι και αλλιώς!!!! Να το έχουν εκεί
Καλά θα κάνεις. Εάν έχεις κάποια εξέλιξη αν μπορείς ενημέρωσε μας.

Θα ενημερώσω! Λογικά την άλλη εβδομάδα θα το στείλω!
Ποιό αγόρασες αν επιτρέπεται;

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Τι έκδοση σου βγάζει για την stable που λες;..

Πρώτες εντυπώσεις αν και είναι νωρίς...

Ποιό αγόρασες αν επιτρέπεται;

Redmi Note 4X

Google Pixel 6 Pro

Μόλις πήρα επίσημο stable Android Oreo 8.0 με update 36,5 MB από την beta!
Μόλις ήρθε και σε μένα ....

Follow the White Rabbit....

Ωραία και από beta μας πετάει σε official;;; Χωρίς να βγούμε από εκεί;;;; Πάντως το αρχείο είναι μικρό για να έχει διάφορες η dp4 με την official

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk