Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατεβαινει η 7.1.2 Αν ισχύει οτι εχουνε γραψει απο την αρχη κομματι του κωδικα λογω απωλειας μπαταριας απο το wifi θα φανει τις επομενες μερες!

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Beta η official;

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Beta...

Την έχω βάλει από το πρωί... Αν δω κάτι νέο θα σας ενημερώσω.

Σίγουρα δεν έχουν βάλει τις λειτουργίες που λέγανε για το δακτυλικό αποτύπωμα.

Beta...

Την έχω βάλει από το πρωί... Αν δω κάτι νέο θα σας ενημερώσω.

Σίγουρα δεν έχουν βάλει τις λειτουργίες που λέγανε για το δακτυλικό αποτύπωμα.

Μπαταρία είναι το βασικό να δούμε. Όταν έχεις μία ένδειξη ενημέρωσέ μας:)

Εγώ πάντως την έχω από το πρωί και βλέπω λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση

Πολύ μικρός χρόνος για να το πεις αυτό. Σε 2-3 μέρες ενημέρωσε.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Για stable εκδοση, ξερουμε ποτε;

Δεν θυμάμαι αν έχουν δώσει ημερομηνία άλλα λογικά δεν θα αργήσει

Κάποιος από Αθήνα να με βοηθήσει γιατί δεν το κατέχω το θέμα .Πήρα ένα 6p είχε ανοιχτό bootloader μου ήρθε μία αναβάθμιση και μόλις την έκανα δεν μπουταρει παρακαλώ όποιος μπορεί να με βοηθήσει με το αζημειοτο.

Κάποιος από Αθήνα να με βοηθήσει γιατί δεν το κατέχω το θέμα .Πήρα ένα 6p είχε ανοιχτό bootloader μου ήρθε μία αναβάθμιση και μόλις την έκανα δεν μπουταρει παρακαλώ όποιος μπορεί να με βοηθήσει με το αζημειοτο.

Πέρασε στοκ ρομ όπως την δίνει η google. Με λίγα λόγια επαναφορά του κινητού σε εντελώς στοκ κατάσταση!

https://forum.xda-developers.com/nexus-6p/general/guides-how-to-guides-beginners-t3206928

Διαβάζεις εδώ!

Πρώτα ασχολείσαι με τα απαραίτηα που πρέπει να έχει το PC σου. Παράγραφος Prerequisites

Αφού τα βάλεις αυτά τότε ακολουθείς τα βήματα της παραγράφου 10. 10. How To Flash The Factory Images (And Return To Stock)

Έτσι θα γυρίσεις σε εντελώς στοκ κατάσταση και άμα θες όπως θα δεις στο τέλος των βημάτων ξανακλειδώνεις τον bootloader(δεν είναι υποχρεωτικό αλλά αν θες το κάνεις).

*** Για να μπεις στον bootloader (fastboot mode) κρατάς πατημένα τα power και volume down μέχρι να δεςι μία εικόνα με το ανθρωπάκι του android και κάποιες άλλες πληροφορίες.

Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

Εμένα αυτά μου μοιάζουν κινέζικα πιο απλά δίνω 15 € και μου το φτιάχνετε δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου . Υπάρχει κάποιος?

Αγορίνα βάλε αυτό https://www.google.gr/amp/www.wugfresh.com/nrt/amp/

Πατα flash stock + unroot και θα γυρίσει μαμα.

Στη συνέχεια πατας lock bootloader και καθαρισες μια για παντα :)

Edited by Da_rudakos

Τι περιοχή είσαι? Μήπως είναι κάποιος κοντά σου να πεταχτεί να σε βοηθήσει

Τι περιοχή είσαι? Μήπως είναι κάποιος κοντά σου να πεταχτεί να σε βοηθήσει

Έστειλα pm αλλά δεν απάντησε, εγώ είμαι κοντά σε μέτρο και με έτοιμο υπολογιστή στη δουλειά για adb fastboot κλπ

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Για κάθε Ota upgrade πρέπει να κλειδώνουμε τον bootloader? Ή είναι η εξαίρεση το πρόβλημα του Foutre?

Δεν παίζει ρόλο ο ξεκλέιδωτος bootloader στα ΟΤΑ νομίζω. Ωστόσο ξεκλείδωτος bootloader πιθανότατα σημαίνει ότι ο χρήστης μπήκε στην διαδικασία να το πειράξει ή στην καλύτερη να περάσει χειροκίνητα την ρομ. Αν είχε custom recovery τότε αποτέλεσμα είναι το μπρικάρισμα. Ακόμα και με ρουτ έχει παρουσιαστεί κάτι ανάλογο στο xda. Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει λόγος να είναι ξεκλείδωτος για έναν χρήστη σαν τον Foutre που του φαίνονται ακαταλαβίστικα τα παραπάνω ποστ.

Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

Για κάθε Ota upgrade πρέπει να κλειδώνουμε τον bootloader? Ή είναι η εξαίρεση το πρόβλημα του Foutre?

Ακριβώς αυτό. Διευκρίνηση : Ο ξεκλείδωτος ή κλειδωμένος Bootloader δεν παίζει ρόλο στις ΟΤΑ.

Δεν παίζει ρόλο ο ξεκλέιδωτος bootloader στα ΟΤΑ νομίζω. Ωστόσο ξεκλείδωτος bootloader πιθανότατα σημαίνει ότι ο χρήστης μπήκε στην διαδικασία να το πειράξει ή στην καλύτερη να περάσει χειροκίνητα την ρομ. Αν είχε custom recovery τότε αποτέλεσμα είναι το μπρικάρισμα. Ακόμα και με ρουτ έχει παρουσιαστεί κάτι ανάλογο στο xda. Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει λόγος να είναι ξεκλείδωτος για έναν χρήστη σαν τον Foutre που του φαίνονται ακαταλαβίστικα τα από πάνω ποστ.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Μια φορά με την πρώτη δεν έχω καταφέρει να κάνω root σε μη rooted ROM.. Πάντα σε bootloop ανεξάρτητα με ποια σειρά κάνω τα φλασαρισματα. Θέλω και custom kernel..Τρέχα γύρευε..

Υπάρχει σίγουρος τρόπος; nitrogen και flash ή ElementalX

Sent from my Nexus 6P

Μια φορά με την πρώτη δεν έχω καταφέρει να κάνω root σε μη rooted ROM.. Πάντα σε bootloop ανεξάρτητα με ποια σειρά κάνω τα φλασαρισματα. Θέλω και custom kernel..Τρέχα γύρευε..

Υπάρχει σίγουρος τρόπος; nitrogen και flash ή ElementalX

Sent from my Nexus 6P

Εγώ δεν είχα ποτέ θέμα! Απλώς φλασάρω superSU. Με magisk έχω θέμα. οπότε και δεν το χρησιμοποιώ. Όχι ότι το θέλω αλλά έτσι για την διαφορά και για να δω να παίζει το OTE TV GO. Για το άλλο που ρωτάς εγώ χρησιμοποιώ flash. Έχει κάνει πιο πολύ δουλειά στην παραμετροποίηση και στο να βρει την χρυσή τομή μεταξύ μπαταρίας και απόδοσης. Ο Elemental είναι πιο βασικός και στοκ χωρίς έξτρα ρυθμίσεις by default.

Google Pixel 9 Pro XL

Ε δεν ανοίγει με όποια σειρά και να φλασαρω.. Με ποια σειρά το κάνεις; ROM kernel su

Sent from my Nexus 6P

Ε δεν ανοίγει με όποια σειρά και να φλασαρω.. Με ποια σειρά το κάνεις; ROM kernel su

Sent from my Nexus 6P

ROM - Gapps - Kernel - su αν μιλάμε για καθαρή αλλιώς χωρίς gapps. Θέλει 5 λεπτά να μπεί στο πρώτο boot πάντως! Γιατί πάντα θα κάνω εκκαθάριση cache

Google Pixel 9 Pro XL