Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά βλέπω τρελό drain από Facebook και messenger σήμερα και σε άλλες συσκευές εσείς;

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά βλέπω τρελό drain από Facebook και messenger σήμερα και σε άλλες συσκευές εσείς;

Κλασικές άχρηστες εφαρμογές,για facebook έχω τον chrome και σώθηκα,το messenger το έχω δυστυχώς αναγκαστικά άλλα δεν έχω κάποιο θέμα πέρα του συνηθισμένου

Ναι όντως για το messenger και σε άλλες συσκευές σωστή η παρατήρηση σου Βαγγέλη,ποιος ξέρει τη κάνουν πάλι :down::down:

Είναι από τις χειρότερες κακογραμμένες εφαρμογές και οι δύο ... Βέβαια για αυτούς που θέλουν να βλέπουν το καθετί με την μία τι τους έστειλαν τότε να μην παραπονιούνται. Άμα τσεκαρει κάποιος πόσα alarm και πόσα wake lock έχει η εφαρμογή θα πρέπει να την πετάξει αμεσως

Είναι από τις χειρότερες κακογραμμένες εφαρμογές και οι δύο ... Βέβαια για αυτούς που θέλουν να βλέπουν το καθετί με την μία τι τους έστειλαν τότε να μην παραπονιούνται. Άμα τσεκαρει κάποιος πόσα alarm και πόσα wake lock έχει η εφαρμογή θα πρέπει να την πετάξει αμεσως

Το να μην παραπονιουνται σχετικό είναι, σε άλλους χρειάζεται μπορεί για δουλειά ή για να επικοινωνούν διότι δεν έχουν άλλο τρόπο αναγκαίο κακό

Το να μην παραπονιουνται σχετικό είναι, σε άλλους χρειάζεται μπορεί για δουλειά ή για να επικοινωνούν διότι δεν έχουν άλλο τρόπο αναγκαίο κακό

Όπως τα λες ... Οπότε μπορουν να μπαίνουν με chrome. Η αγοράζουν power bank

Το σφαλμα ειναι του android που επιτρεπει σε εφαρμογες να ειναι battery hogs στο background και δεν τις κοβει να ησυχασουμε.

Εχουμε φτασει 2017 και ακομα το android ειναι ευαλωτο σε τετοια πραγματα και ο χρηστης δεν εχει καμια προστασια.

Το σφαλμα ειναι του android που επιτρεπει σε εφαρμογες να ειναι battery hogs στο background και δεν τις κοβει να ησυχασουμε.

Εχουμε φτασει 2017 και ακομα το android ειναι ευαλωτο σε τετοια πραγματα και ο χρηστης δεν εχει καμια προστασια.

Ίσως έχει να κάνει με τον κώδικα του λειτουργικού με την έννοια ότι για να δουλέψουν σωστά πρέπει να τρεχουν συνεχώς ή να κάνουν wakeup κάθε τρεις και λίγο.

Ίσως έχει να κάνει με τον κώδικα του λειτουργικού με την έννοια ότι για να δουλέψουν σωστά πρέπει να τρεχουν συνεχώς ή να κάνουν wakeup κάθε τρεις και λίγο.

Δεν ξέρω τι φταίει, εγώ ξέρω ότι κάθε τρεις και λίγο έχουμε θέματα, ότι η εφαρμογή Facebook εδώ και 5 χρόνια είναι battery και resources hog, ότι το standby δεν είναι αυτό που πρέπει.

Αυτα σε Windows Phone και σε iOS δεν συμβαίνουν.

Τες πα, είμαι off topic.

Θα συμφωνήσω με τον Νικ σε αυτό. Δεν ρίχνω θέμα αποκλειστικά σε FB για τις εφαρμογές. Εξάλλου αν δεν αναλύσεις σε βάθος την εφαρμογή πως λέμε ότι είναι "κακογραμμένη". Είναι και θέμα λειτουργικού

Google Pixel 9 Pro XL

Μέχρι στιγμής δεν έχω πάρει την αναβάθμιση του Ιανουαρίου. Δεν ξέρω όμως αν έχει βγει. Το άλλο που με προβληματίζει είναι αυτό το false battery κάτω από το 20%. Έχω διαβάσει πως υπήρχε πρόβλημα. Αλλά είναι εκνευριστικο καθώς δεν προλαβαίνω να το βάλω καν στο φορτιστή. Σβήνει κατευθείαν. Κατά τα άλλα πάμε καλά χωρίς προβλήματα. Ούτε root δεν έχω κάνει.

Μέχρι στιγμής δεν έχω πάρει την αναβάθμιση του Ιανουαρίου. Δεν ξέρω όμως αν έχει βγει. Το άλλο που με προβληματίζει είναι αυτό το false battery κάτω από το 20%. Έχω διαβάσει πως υπήρχε πρόβλημα. Αλλά είναι εκνευριστικο καθώς δεν προλαβαίνω να το βάλω καν στο φορτιστή. Σβήνει κατευθείαν. Κατά τα άλλα πάμε καλά χωρίς προβλήματα. Ούτε root δεν έχω κάνει.

Κοίτα για το update μην ανησυχείς θα το πάρεις... Αν βέβαια δεν θες να περιμένεις κατεβάζεις το OTA και το περνάς εσύ. Τώρα για το σβήσιμο μερικοί λένε ότι είναι hardware που εμφανίστηκε με τον 7 άλλοι ότι είναι software. Τώρα δεν ξέρω πάντως και κάποιοι που γύρισαν σε 6 πάλι το είχαν.

Είναι δεν είναι κακογραμμένη είναι από τις πρώτες σε κατανάλωση σε όλα τα επίπεδα(όχι από τώρα)και από την στιγμή που δεν είναι όλες έτσι(αντίστοιχου μεγέθους) δεν φταίει το λειτουργικό

Είμαι σε Pure Nexus me Elemental X Kernel + τον manager του, και έχω το προφίλ glassfish 2.1..

Πρέπει να κάνω κάποιες άλλες ρυθμίσεις; Κάτι άκουσα για απενεργοποίηση του touchboost (αν θυμάμαι καλά), αξίζει;

Χρησιμοποιει κάνεις κάποιον άλλο συνδιασμό kernel / cpu profile για να πετύχει μέγιστη απόδοση της μπαταρίας;

Είμαι σε Pure Nexus me Elemental X Kernel + τον manager του, και έχω το προφίλ glassfish 2.1..

Πρέπει να κάνω κάποιες άλλες ρυθμίσεις; Κάτι άκουσα για απενεργοποίηση του touchboost (αν θυμάμαι καλά), αξίζει;

Χρησιμοποιει κάνεις κάποιον άλλο συνδιασμό kernel / cpu profile για να πετύχει μέγιστη απόδοση της μπαταρίας;

Φίλε μου καλύτερα να συνεχίσεις την κουβέντα στο άλλο post περί τροποποιησεων

Η ενημέρωση ασφαλείας του Ιανουαρίου ήδη βγήκε. Αν θες, κατεβάζεις από εδώ (έκδοση M4F26J 7.1.1) και ακολουθείς τις οδηγίες από εδώ για να την βάλεις χειροκίνητα.

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Δε με βλέπω να τη βάζω χειροκίνητα. Θα περιμένω το OTA. Εκτός και αν προκύψει κάτι και κάνω πάλι format. Αν και δε το βλέπω γιατί μέχρι στιγμής όλα πάνε ρολόι.

• 3 weeks later...

Ναι αλλά πρέπει να έχεις custom recovery. Ουσιαστικά φλασαρεις το zip με όλα τα πρόσθετα του πίξελ και τέλος.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Καλησπέρα. Υπάρχει τρόπος να περάσουμε όλα τα feautures του pixel στο nexus 6p; Κάποιος εύκολος τρόπος.. Το έχει κάνει κανείς;

Μπορείς να το βρεις εδώ. Απλά πρέπει να έχεις μια Custom Recovery εγκατεστημένη στη συσκευή σου και από εκεί flashάρεις το zip .

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Ξεκινάει beta για 7.1.2 από ότι λένε μέχρι στιγμής θα είναι βελτιώσεις στο λειτουργικό και όχι κάτι που θα (φαίνεται) στον χρήστη,ότι και να είναι καλοδεχουμενο