Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάπου διάβασα ότι κάποιοι χρήστες για να αντιμετωπίσουν το φαινομενο αυτο του battery drain στην 7.0 έκδοση κάνανε το τηλέφωνο downgrade σε παλιότερη έκδοση στην 6.0 επειδή είμαι apple user και έχω καιρό να ασχοληθω με android αξίζει να υποβαθμίσει κανείς στην 6 ή η 7 έκδοση έχει κάτι παραπάνω πιο χρήσιμο;

Μου είπατε να αγοράσω απο EU επειδή θέλω την Graphite εκδοση στα 64gb και δεν βρίσκω πουθενά στην Ελλάδα. Υπαρχει κάποιο ευρωπαϊκό κατάστημα που μπορώ να παραγγείλω;

Επίσης κάτι πολύ σημαντικό διάβασα ότι σε ορισμένα Nexus 6p έσπασε το γυαλί στην πίσω κάμερα χωρίς κάποιο λόγο είναι όντως έτσι αυτο; Έχει αντιμετωπίσει κάποιος φιλος που έχει ήδη το τηλέφωνο παρόμοια κατάσταση;

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κάπου διάβασα ότι κάποιοι χρήστες για να αντιμετωπίσουν το φαινομενο αυτο του battery drain στην 7.0 έκδοση κάνανε το τηλέφωνο downgrade σε παλιότερη έκδοση στην 6.0 επειδή είμαι apple user και έχω καιρό να ασχοληθω με android αξίζει να υποβαθμίσει κανείς στην 6 ή η 7 έκδοση έχει κάτι παραπάνω πιο χρήσιμο;

Μου είπατε να αγοράσω απο EU επειδή θέλω την Graphite εκδοση στα 64gb και δεν βρίσκω πουθενά στην Ελλάδα. Υπαρχει κάποιο ευρωπαϊκό κατάστημα που μπορώ να παραγγείλω;

Επίσης κάτι πολύ σημαντικό διάβασα ότι σε ορισμένα Nexus 6p έσπασε το γυαλί στην πίσω κάμερα χωρίς κάποιο λόγο είναι όντως έτσι αυτο; Έχει αντιμετωπίσει κάποιος φιλος που έχει ήδη το τηλέφωνο παρόμοια κατάσταση;

Σίγουρα η 7 έχει το κάτι παραπάνω άλλα ζεις και χωρίς αυτό,μπορεί το θέμα να λυθεί στην 7.1 που βγαίνει αυτό το μηνά το battery drain δεν σημαίνει ότι φεύγει η μπαταριά χωρίς λόγο,πάντα σε σχέση με την 6 που είχε καλύτερη αυτονομία ένα 10%

Αυτό με την αγορά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου δεν ξέρω για την χρήση που το θέλεις άλλα στην εκδοσή με τα 32 έχεις 25 καθαρά

Από ότι θυμάμαι εδώ μέσα δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο,τόσο εύκολα δεν σπάει πάντως(gorilla glass 4 είναι και αυτό)

Αυτή την στιγμή είμαι με ενα iPhone 6s Plus 64gb και το τηλέφωνο το χρησιμοποιώ για internet browsing, email, και έχω κάποιες φωτογραφίες επειδή έχω συνηθίσει να έχω ως ασφάλεια background τα 64gb αναρωτιέμαι εάν με 32gb θα είμαι οκ.

Το κακό παράξενο είναι ότι εδώ στην Ελλάδα δεν έχει 64ρι στο απίθανο graphite χρώμα και απο ότι βλέπω και στο Σκρουτζ ούτε 32ρι στο ίδιο χρώμα ετοιμοπαράδοτο όλα έχουν 4 με 10 ημέρες αναμονή.......

Η εκδοση 7.1 βγαίνει αυτόν τον μήνα; Αξίζει να περάσει κάποιος κάποια custom rom πχ cm 14; Φαντάζομαι όμως ότι έτσι χάνεται η μαγεία του pure android που είναι ίσως ο κύριος λόγος που θα αγοράσει κανείς ενα nexus και όχι κάποια άλλη android συσκευή.

Edited by xristos1975

Η εκδοση 7.1 βγαίνει αυτόν τον μήνα; Αξίζει να περάσει κάποιος κάποια custom rom πχ cm 14; Φαντάζομαι όμως ότι έτσι χάνεται η μαγεία του pure android που είναι ίσως ο κύριος λόγος που θα αγοράσει κανείς ενα nexus και όχι κάποια άλλη android συσκευή.

Η μαγεία των nexus είναι οι custom roms:D

Μια χαρά θα έχεις τη μαγεία του αγνού android κι έτσι.

Αυτή την στιγμή είμαι με ενα iPhone 6s Plus 64gb και το τηλέφωνο το χρησιμοποιώ για internet browsing, email, και έχω κάποιες φωτογραφίες επειδή έχω συνηθίσει να έχω ως ασφάλεια background τα 64gb αναρωτιέμαι εάν με 32gb θα είμαι οκ.

Το κακό παράξενο είναι ότι εδώ στην Ελλάδα δεν έχει 64ρι στο απίθανο graphite χρώμα και απο ότι βλέπω και στο Σκρουτζ ούτε 32ρι στο ίδιο χρώμα ετοιμοπαράδοτο όλα έχουν 4 με 10 ημέρες αναμονή.......

Για την χρήση που το θέλεις πιστεύω σε καλύπτει πόσο χώρο διαθέσιμο έχεις τώρα?

Φοβερό το graphite αυτό έχω και ηθελα

Είναι καθαρά υποκειμενικό αν αξίζει προσωπικά δεν το έχω πειράξει καθόλου με καλύπτει αυτό που προσφέρει και αυτός είναι ο λόγος που το αγόρασα,είπαν αυτό τον μηνά στην χειρότερη Ιανουάριο

Είχα την ίδια ανησυχία με εσένα στο θέμα του χώρου. Πήρα τελικά το 32 gb και με 2 gb μουσική και με 80 εφαρμογές, χωρίς όμως μεγάλα παιχνίδια, έχω ελεύθερο χώρο περίπου 18 gb. Χώρο πιάνουν τα βίντεο και οι φωτογραφίες, τα οποία όμως τα έχω όλα αποθηκευμένα στο google photos για αυτό και δεν έχω πρόβλημα χώρου. Επίσης αν σου αρέσει να αλλάζεις ρομ θα σου χρειαστεί ένα USB otg ωστα να αποθηκεύεις εκεί τα backup σου ώστε να μην δεσμεύσεις χώρο από το κινητό σου. Αυτό κάνω και εγώ.

Στο κομμάτι του πίσω γυαλιού εδώ και σχεδόν 1 χρόνο δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα. Βέβαια βρίσκεται σε θήκη από την ώρα που βγήκε από το κουτί του.

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτήν την στιγμή απο τα 55GB που είχα ελεύθερα έχω 48GB. Απλά προς το παρόν δεν μου χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω κάμερα και Video το καλοκαίρι ομως που την χρησιμοποίησα είχα φτάσει στα 20GB ελεύθερα. Θα ήθελα να έχω ας το πούμε την ασφάλεια ότι έχω αρκετά GB ελεύθερα για χρήση περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους να μην αισθάνομαι ότι περιορίζομαι, γιαυτο και εξαρχής στράφηκα στο μοντέλο με τα 64gb αλλά στο χρώμα που το ζητάω απλά δεν υπαρχει στην Ελλάδα αλλά και στο ασημένιο οι χρόνοι παράδοσης για online αγορα είναι 4-10 εργάσιμες. Ξέρει κανείς παιδιά κανένα ευρωπαϊκό κατάστημα να ψάξω μήπως βρω μαύρο 64ρι;

Η 7.1.1 βγαίνει αύριο επίσημα όπως έχουν πει. Και θα την έχουν όλοι θεωρητικά εντός 15 ημερών μέσω ΟΤΑ αν δεν θέλουν αν το κάνουν χειροκίνητα.

Google Pixel 6 Pro

Αυτήν την στιγμή απο τα 55GB που είχα ελεύθερα έχω 48GB. Απλά προς το παρόν δεν μου χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω κάμερα και Video το καλοκαίρι ομως που την χρησιμοποίησα είχα φτάσει στα 20GB ελεύθερα. Θα ήθελα να έχω ας το πούμε την ασφάλεια ότι έχω αρκετά GB ελεύθερα για χρήση περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους να μην αισθάνομαι ότι περιορίζομαι, γιαυτο και εξαρχής στράφηκα στο μοντέλο με τα 64gb αλλά στο χρώμα που το ζητάω απλά δεν υπαρχει στην Ελλάδα αλλά και στο ασημένιο οι χρόνοι παράδοσης για online αγορα είναι 4-10 εργάσιμες. Ξέρει κανείς παιδιά κανένα ευρωπαϊκό κατάστημα να ψάξω μήπως βρω μαύρο 64ρι;

Αν δεν έχεις θέμα χρημάτων παρτο, αλλιώς όχι γιατί η μεταπωληση είναι για κλάματα.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Δηλαδή; Μήπως καλύτερα να παραμείνω με τ 6s plus γιατί έψαχνα και για ανταλλαγή

Δηλαδή; Μήπως καλύτερα να παραμείνω με τ 6s plus γιατί έψαχνα και για ανταλλαγή

Άνοιξε ένα νήμα στο φόρουμ στους τεχνολογικούς προβληματισμούς.

Θα βρεις περισσότερες απαντήσεις εκεί.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Αυτό που φαντάζομαι;; :)

Ναι ναι,φλασαρω σε λιγάκι..

Edited by Da_rudakos

Πολύ καλή stable!

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G.

Όσοι έχουν περάσει Cyanogenmod 14.1 μπορούν να περάσουν τις επίσημες 7.1.1 μέσω flashfire?

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Αναμένουμε εντυπώσεις από όσους την περάσουν σχετικά με την μπαταρία αρχικά και τι προσθήκες έχει ή final έκδοση.

Τίποτα καινούριο.. και μάλιστα κάποιοι λένε ότι η τελική έκδοση έχει και παλιότερο version number από την DP2..

Εάν κάποιος θέλει να περάσει την dp2 απο που θα την βρει; Συγνώμη αλλά είμαι λίγο άσχετος με το android.......

Μολις εκανα το update και δε μου αρεσει καθολου αυτο που βλεπω σχετικα με την μπαταρια αυτη τη στιγμη! Ειναι σα να με γυρισε πισω στην dp1 και δε θελω να κατσω να το στησω απο την αρχη μπας και μετα στρωσει.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Μολις εκανα το update και δε μου αρεσει καθολου αυτο που βλεπω σχετικα με την μπαταρια αυτη τη στιγμη! Ειναι σα να με γυρισε πισω στην dp1 και δε θελω να κατσω να το στησω απο την αρχη μπας και μετα στρωσει.

Δηλαδή θες να πεις ότι μόλις το έκανες χάλασε η αυτονομία και φαίνεται αυτό άμεσα;

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Εμείς με τη beta θα περιμένουμε OTA κανονικά;

Και αν ναι, το τηλέφωνο θα κάνει clean install από μόνο του (κάτι σαν να θυμάμαι, γιαυτό ρωτάω);

Δεν έχει κάτι το περίεργο η μπαταρία σε εμένα,όλα δουλεύουν άψογα μία χαρά το 7.1.1 μέχρι στιγμής

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πάντως σαν αλλαγές έχει τις συντομεύσεις εφαρμογών ωραίο και βολικό,αλλαγές στην κάμερα,τις κινήσεις στις ρυθμίσεις, την υποστήριξη,άλλαξε και το περιβάλλον όταν κάνεις μια κλήση αυτά έχω δει μέχρι στιγμής ευχάριστες προσθήκες όλα!

Δεν έβαλαν από ότι διάβασα night mode αλλά ούτε και gestures από το αποτύπωμα.