Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Έχει κάποιος ενημέρωση σχετικά με ανταλλακτικά;...

Φίλος περιμένει κάνα μήνα οθόνη κ ακόμα τίποτα πιέζει για καινούργιο αλλά μιας κ είναι εκτός εγγύησης δύσκολο το βλέπω.

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χριστουγεννιάτικο δώρο για τον φίλο από την Huawei αφού τελικά τσίμπησε ένα από τα τελευταία mate10!!!!

Βέβαια τους τα είχε κάνει τσουρέκια αλλά τελικά η πίεση απέδωσε για ένα κινητό εκτός εγγύησης!!!!

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χριστουγεννιάτικο δώρο για τον φίλο από την Huawei αφού τελικά τσίμπησε ένα από τα τελευταία mate10!!!!

Βέβαια τους τα είχε κάνει τσουρέκια αλλά τελικά η πίεση απέδωσε για ένα κινητό εκτός εγγύησης!!!!

Ωραίος. Πάντα τέτοια. Πάμε και κάτι για τις κρύες ημέρες που έρχονται

7f2a75a82441d91e1403c6038f7e3ccd.jpg

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Αντιμετωπιζει κανενας προβλημα με οχι τοσο καλη ποιοτητα ηχου κλησης που σε ακουει ο αλλος και καποιες φορες να ακουει την φωνη του επιστροφη?

boot loop και εδώ έτσι στο ξαφνικό και εκτός εγγύησης (2.5 χρονια). Ούτε recovery mode δε μπαίνει :lol:

Ξέρει κανείς ποια η κατάσταση με το service? Στη Μιχαλακοπούλου ξέρετε αν παίζουν γενικά ανταλλακτικά και αν ναι με πόσο το φτιάχνουν?

Αύριο θα πάρω τηλ και θα ενημερώσω.

boot loop και εδώ έτσι στο ξαφνικό και εκτός εγγύησης (2.5 χρονια). Ούτε recovery mode δε μπαίνει :lol:

Ξέρει κανείς ποια η κατάσταση με το service? Στη Μιχαλακοπούλου ξέρετε αν παίζουν γενικά ανταλλακτικά και αν ναι με πόσο το φτιάχνουν?

Σιγα σιγα...ενα ενα νεξους θα βγαζει προβλημα, κατα συμπτωση τωρα που τελειωσαν οι ενημερωσεις...γνωστο κολπο...το εκανε και η apple στα παλια μοντελα της.

Κάλεσα Μιχαλακοπούλου και μου είπαν τα εξής:

Αν λύνεται με αναβάθμιση λογισμικού, κόστος 30ε.

Αν είναι πλακέτα, ενδεικτικό κόστος 248ε. :lol:

Το κόστος διάγνωσης χωρίς να προβούν σε κάποια ενέργεια είναι 7ε.

Αν υπάρχει το ανταλλακτικό, θέλουν 2 ώρες για την επισκευή του κινητού. Οπότε υποθέτω 1-2 εργάσιμες.

Αν δεν υπάρχει το ανταλλακτικό θέλουν 1 μέρα για να το παραλάβουν από το εργοατάσιο. Οπότε υποθέτω 2-3 εργάσιμες.

Εμένα δεν μπαίνει καν σε recovery mode οπότε υποθέτω η πλακέτα χαιρέτησε. Αν γνωρίζει κάποιος πώς μπορώ να ελέγξω αν είναι ή όχι πλακέτα ας ενημερώσει.

Κάλεσα Μιχαλακοπούλου και μου είπαν τα εξής:

Αν λύνεται με αναβάθμιση λογισμικού, κόστος 30ε.

Αν είναι πλακέτα, ενδεικτικό κόστος 248ε. :lol:

Το κόστος διάγνωσης χωρίς να προβούν σε κάποια ενέργεια είναι 7ε.

Αν υπάρχει το ανταλλακτικό, θέλουν 2 ώρες για την επισκευή του κινητού. Οπότε υποθέτω 1-2 εργάσιμες.

Αν δεν υπάρχει το ανταλλακτικό θέλουν 1 μέρα για να το παραλάβουν από το εργοατάσιο. Οπότε υποθέτω 2-3 εργάσιμες.

Εμένα δεν μπαίνει καν σε recovery mode οπότε υποθέτω η πλακέτα χαιρέτησε. Αν γνωρίζει κάποιος πώς μπορώ να ελέγξω αν είναι ή όχι πλακέτα ας ενημερώσει.

Bootloader μπαίνεις; είναι ξεκλείδωτος;

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Στο δικό μου δεν έμπαινε πουθενά,δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Ήταν πλακέτα, οριακα εντός εγγύησης ευτυχώς

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

μπαίνω και είναι locked.
Πουλα το για ανταλλακτικά και πάρε άλλο. Δεν αξίζει καμία επισκευή εκτός εγγύησης.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Γνωριζει κανεις τι ακριβως κανει η ρυθμιση στους προγραμματιστες στην κατηγορια δικτυα "συνδεση επιταχυνσης υλικου"?

Γνωριζει κανεις τι ακριβως κανει η ρυθμιση στους προγραμματιστες στην κατηγορια δικτυα "συνδεση επιταχυνσης υλικου"?

Ειναι οταν κανεις tethering να εχεις καλυτερη και πιο γρηγορη συνδεση. Αστο ενεργο και ας μην κανεις tethering .

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Μιλάς για το tethering hardware acceleration?

https://www.google.com/amp/s/www.xda-developers.com/google-pixel-2-hardware-accelerated-tethering/amp/

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Google Pixel 9 Pro XL

Μιλάς για το tethering hardware acceleration?

https://www.google.com/amp/s/www.xda-developers.com/google-pixel-2-hardware-accelerated-tethering/amp/

Ναι, για αυτο λεω.

Κανει δουλεια στο δικο μας η μπα? Χωρις να ειμαι σιγουρος ακριβως, αλλα, με ενεργο ειδα πιο γρηγορη καταναλωση μπαταριας με δεδομενα και wifi, παρα ανενεργο.

Οσο και να εψαξα, δεν βρηκα κατι που να αναγραφει ακριβως τι κανει, αλλα, ολα ηταν σεναρια και ενδεχομενα.

Ναι, για αυτο λεω.

Κανει δουλεια στο δικο μας η μπα? Χωρις να ειμαι σιγουρος ακριβως, αλλα, με ενεργο ειδα πιο γρηγορη καταναλωση μπαταριας με δεδομενα και wifi, παρα ανενεργο.

Οσο και να εψαξα, δεν βρηκα κατι που να αναγραφει ακριβως τι κανει, αλλα, ολα ηταν σεναρια και ενδεχομενα.

Δεν νομίζω ότι θα κερδίσεις μπαταρία, αν αυτός είναι ο λόγος που το ψάχνεις. Στο άρθρο που σου έβαλα λέει μέσες άκρες τι κάνει.

Google Pixel 9 Pro XL

Δεν νομίζω ότι θα κερδίσεις μπαταρία, αν αυτός είναι ο λόγος που το ψάχνεις. Στο άρθρο που σου έβαλα λέει μέσες άκρες τι κάνει.

Μηπως, οντως τρωει πιο πολυ μπαταρια ενεργοποιημενο απ' οτι κλειστο?

Μηπως, οντως τρωει πιο πολυ μπαταρια ενεργοποιημενο απ' οτι κλειστο?
Σου απάντησα πιο πάνω. Το άρθρο δε που σου έστειλα κάνει λόγο για καλύτερη όχι χειρότερη μπαταρία. Αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι θα κερδίσεις κάτι.

Google Pixel 9 Pro XL

Για καποιο λογω, χωρις να ξερω το γιατι, εκανα φορματ το κινητο και εχω πολυ χειροτερη μπαταρια απ' οτι πριν το κανω απο τοτε που αλλαξα μπαταρια με καινουργια. Τι σκαλωμα εφαγε?

Για καποιο λογω, χωρις να ξερω το γιατι, εκανα φορματ το κινητο και εχω πολυ χειροτερη μπαταρια απ' οτι πριν το κανω απο τοτε που αλλαξα μπαταρια με καινουργια. Τι σκαλωμα εφαγε?

Άστο να ρολλάρει διαφορετικά κάνε πλήρες φορματ, πέρασμα δηλαδή stock firmware και δες.

Google Pixel 9 Pro XL

Άστο να ρολλάρει διαφορετικά κάνε πλήρες φορματ, πέρασμα δηλαδή stock firmware και δες.

Factory reset εκανα απο recovery και απο εκει που ηταν εξαιρετικη η μπαταρια, τωρα σε μια ωρα χρησης πεφτει 80% απο εκει που επεφτε 90% με την ιδια χρηση. Πως γινεται αυτο να συμβαινει, τοσο μεγαλη διαφορα στην καταναλωση? Δεν μπαινω ξανα στην διαδικασια του φορματ ξανα ρε συ και στησιμο απο την αρχη ξανα ολα.

*Αυτο με την επιταχυνση να πω οτι μου το εβγαλε μετα το φορματ, πριν, δεν το ειχε στις ρυθμισεις.

Edited by FoT1s

Άλλο πράγμα το factory reset άλλο το "hard" reset που είναι το πέρασμα του firmware. Εγώ είχα ίδιο πρόβλημα με το pixel 2 xl μου. Λύθηκε μόνο με καθαρή εγκατάσταση.

Google Pixel 9 Pro XL

Άλλο πράγμα το factory reset άλλο το "hard" reset που είναι το πέρασμα του firmware. Εγώ είχα ίδιο πρόβλημα με το pixel 2 xl μου. Λύθηκε μόνο με καθαρή εγκατάσταση.

Ενω ειμαι με μαμα εκδοση αυτη την στιγμη, πως την περναω με hard?

Ενω ειμαι με μαμα εκδοση αυτη την στιγμη, πως την περναω με hard?
Unlock bootloader, πέρασμα firmware, relock bootloader

Google Pixel 9 Pro XL

Unlock bootloader, πέρασμα firmware, relock bootloader

Το αφησα να παει 1% και το φορτισα κλειστο μεχρι 100 και εστρωσε. Ειμαι στο 87% με συνεχομενη χρηση wifi και αναμενη οθονη 54 λεπτα.

• 3 weeks later...

Λεω να περασω αυτην...

https://forum.xda-developers.com/nexus-6p/development/rom-pixelexperience-t3869744

Εχετε καμια ιδεα αν ειναι καλη κλπ σε συγκριση με του statixos?

*Γινεται να κανεις lock τον bootloader μετα την εγκατασταση custom rom?

Edited by FoT1s