goldenangel Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Καλησπέρα, Έχει κάποιος ενημέρωση σχετικά με ανταλλακτικά;... Φίλος περιμένει κάνα μήνα οθόνη κ ακόμα τίποτα πιέζει για καινούργιο αλλά μιας κ είναι εκτός εγγύησης δύσκολο το βλέπω. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΧριστουγεννιάτικο δώρο για τον φίλο από την Huawei αφού τελικά τσίμπησε ένα από τα τελευταία mate10!!!! Βέβαια τους τα είχε κάνει τσουρέκια αλλά τελικά η πίεση απέδωσε για ένα κινητό εκτός εγγύησης!!!! Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Χριστουγεννιάτικο δώρο για τον φίλο από την Huawei αφού τελικά τσίμπησε ένα από τα τελευταία mate10!!!! Βέβαια τους τα είχε κάνει τσουρέκια αλλά τελικά η πίεση απέδωσε για ένα κινητό εκτός εγγύησης!!!! Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩραίος. Πάντα τέτοια. Πάμε και κάτι για τις κρύες ημέρες που έρχονται Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 Αντιμετωπιζει κανενας προβλημα με οχι τοσο καλη ποιοτητα ηχου κλησης που σε ακουει ο αλλος και καποιες φορες να ακουει την φωνη του επιστροφη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dio1 Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 boot loop και εδώ έτσι στο ξαφνικό και εκτός εγγύησης (2.5 χρονια). Ούτε recovery mode δε μπαίνει :lol: Ξέρει κανείς ποια η κατάσταση με το service? Στη Μιχαλακοπούλου ξέρετε αν παίζουν γενικά ανταλλακτικά και αν ναι με πόσο το φτιάχνουν? Αύριο θα πάρω τηλ και θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 boot loop και εδώ έτσι στο ξαφνικό και εκτός εγγύησης (2.5 χρονια). Ούτε recovery mode δε μπαίνει :lol: Ξέρει κανείς ποια η κατάσταση με το service? Στη Μιχαλακοπούλου ξέρετε αν παίζουν γενικά ανταλλακτικά και αν ναι με πόσο το φτιάχνουν? Αύριο θα πάρω τηλ και θα ενημερώσω. Σιγα σιγα...ενα ενα νεξους θα βγαζει προβλημα, κατα συμπτωση τωρα που τελειωσαν οι ενημερωσεις...γνωστο κολπο...το εκανε και η apple στα παλια μοντελα της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dio1 Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Αύριο θα πάρω τηλ και θα ενημερώσω. Κάλεσα Μιχαλακοπούλου και μου είπαν τα εξής: Αν λύνεται με αναβάθμιση λογισμικού, κόστος 30ε. Αν είναι πλακέτα, ενδεικτικό κόστος 248ε. :lol: Το κόστος διάγνωσης χωρίς να προβούν σε κάποια ενέργεια είναι 7ε. Αν υπάρχει το ανταλλακτικό, θέλουν 2 ώρες για την επισκευή του κινητού. Οπότε υποθέτω 1-2 εργάσιμες. Αν δεν υπάρχει το ανταλλακτικό θέλουν 1 μέρα για να το παραλάβουν από το εργοατάσιο. Οπότε υποθέτω 2-3 εργάσιμες. Εμένα δεν μπαίνει καν σε recovery mode οπότε υποθέτω η πλακέτα χαιρέτησε. Αν γνωρίζει κάποιος πώς μπορώ να ελέγξω αν είναι ή όχι πλακέτα ας ενημερώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Κάλεσα Μιχαλακοπούλου και μου είπαν τα εξής: Αν λύνεται με αναβάθμιση λογισμικού, κόστος 30ε. Αν είναι πλακέτα, ενδεικτικό κόστος 248ε. :lol: Το κόστος διάγνωσης χωρίς να προβούν σε κάποια ενέργεια είναι 7ε. Αν υπάρχει το ανταλλακτικό, θέλουν 2 ώρες για την επισκευή του κινητού. Οπότε υποθέτω 1-2 εργάσιμες. Αν δεν υπάρχει το ανταλλακτικό θέλουν 1 μέρα για να το παραλάβουν από το εργοατάσιο. Οπότε υποθέτω 2-3 εργάσιμες. Εμένα δεν μπαίνει καν σε recovery mode οπότε υποθέτω η πλακέτα χαιρέτησε. Αν γνωρίζει κάποιος πώς μπορώ να ελέγξω αν είναι ή όχι πλακέτα ας ενημερώσει.Bootloader μπαίνεις; είναι ξεκλείδωτος; Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpan76 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Στο δικό μου δεν έμπαινε πουθενά,δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Ήταν πλακέτα, οριακα εντός εγγύησης ευτυχώς Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dio1 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 μπαίνω και είναι locked. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 μπαίνω και είναι locked.Πουλα το για ανταλλακτικά και πάρε άλλο. Δεν αξίζει καμία επισκευή εκτός εγγύησης. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Γνωριζει κανεις τι ακριβως κανει η ρυθμιση στους προγραμματιστες στην κατηγορια δικτυα "συνδεση επιταχυνσης υλικου"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Γνωριζει κανεις τι ακριβως κανει η ρυθμιση στους προγραμματιστες στην κατηγορια δικτυα "συνδεση επιταχυνσης υλικου"? Ειναι οταν κανεις tethering να εχεις καλυτερη και πιο γρηγορη συνδεση. Αστο ενεργο και ας μην κανεις tethering . Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Γνωριζει κανεις τι ακριβως κανει η ρυθμιση στους προγραμματιστες στην κατηγορια δικτυα "συνδεση επιταχυνσης υλικου"?Μιλάς για το tethering hardware acceleration? https://www.google.com/amp/s/www.xda-developers.com/google-pixel-2-hardware-accelerated-tethering/amp/ Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Μιλάς για το tethering hardware acceleration? https://www.google.com/amp/s/www.xda-developers.com/google-pixel-2-hardware-accelerated-tethering/amp/ Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Ναι, για αυτο λεω. Κανει δουλεια στο δικο μας η μπα? Χωρις να ειμαι σιγουρος ακριβως, αλλα, με ενεργο ειδα πιο γρηγορη καταναλωση μπαταριας με δεδομενα και wifi, παρα ανενεργο. Οσο και να εψαξα, δεν βρηκα κατι που να αναγραφει ακριβως τι κανει, αλλα, ολα ηταν σεναρια και ενδεχομενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Ναι, για αυτο λεω. Κανει δουλεια στο δικο μας η μπα? Χωρις να ειμαι σιγουρος ακριβως, αλλα, με ενεργο ειδα πιο γρηγορη καταναλωση μπαταριας με δεδομενα και wifi, παρα ανενεργο. Οσο και να εψαξα, δεν βρηκα κατι που να αναγραφει ακριβως τι κανει, αλλα, ολα ηταν σεναρια και ενδεχομενα. Δεν νομίζω ότι θα κερδίσεις μπαταρία, αν αυτός είναι ο λόγος που το ψάχνεις. Στο άρθρο που σου έβαλα λέει μέσες άκρες τι κάνει. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Δεν νομίζω ότι θα κερδίσεις μπαταρία, αν αυτός είναι ο λόγος που το ψάχνεις. Στο άρθρο που σου έβαλα λέει μέσες άκρες τι κάνει. Μηπως, οντως τρωει πιο πολυ μπαταρια ενεργοποιημενο απ' οτι κλειστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Μηπως, οντως τρωει πιο πολυ μπαταρια ενεργοποιημενο απ' οτι κλειστο?Σου απάντησα πιο πάνω. Το άρθρο δε που σου έστειλα κάνει λόγο για καλύτερη όχι χειρότερη μπαταρία. Αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι θα κερδίσεις κάτι. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Για καποιο λογω, χωρις να ξερω το γιατι, εκανα φορματ το κινητο και εχω πολυ χειροτερη μπαταρια απ' οτι πριν το κανω απο τοτε που αλλαξα μπαταρια με καινουργια. Τι σκαλωμα εφαγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Για καποιο λογω, χωρις να ξερω το γιατι, εκανα φορματ το κινητο και εχω πολυ χειροτερη μπαταρια απ' οτι πριν το κανω απο τοτε που αλλαξα μπαταρια με καινουργια. Τι σκαλωμα εφαγε? Άστο να ρολλάρει διαφορετικά κάνε πλήρες φορματ, πέρασμα δηλαδή stock firmware και δες. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 (edited) Άστο να ρολλάρει διαφορετικά κάνε πλήρες φορματ, πέρασμα δηλαδή stock firmware και δες. Factory reset εκανα απο recovery και απο εκει που ηταν εξαιρετικη η μπαταρια, τωρα σε μια ωρα χρησης πεφτει 80% απο εκει που επεφτε 90% με την ιδια χρηση. Πως γινεται αυτο να συμβαινει, τοσο μεγαλη διαφορα στην καταναλωση? Δεν μπαινω ξανα στην διαδικασια του φορματ ξανα ρε συ και στησιμο απο την αρχη ξανα ολα. *Αυτο με την επιταχυνση να πω οτι μου το εβγαλε μετα το φορματ, πριν, δεν το ειχε στις ρυθμισεις. Edited January 16, 2019 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Άλλο πράγμα το factory reset άλλο το "hard" reset που είναι το πέρασμα του firmware. Εγώ είχα ίδιο πρόβλημα με το pixel 2 xl μου. Λύθηκε μόνο με καθαρή εγκατάσταση. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Άλλο πράγμα το factory reset άλλο το "hard" reset που είναι το πέρασμα του firmware. Εγώ είχα ίδιο πρόβλημα με το pixel 2 xl μου. Λύθηκε μόνο με καθαρή εγκατάσταση. Ενω ειμαι με μαμα εκδοση αυτη την στιγμη, πως την περναω με hard? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Ενω ειμαι με μαμα εκδοση αυτη την στιγμη, πως την περναω με hard?Unlock bootloader, πέρασμα firmware, relock bootloader Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Unlock bootloader, πέρασμα firmware, relock bootloader Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Το αφησα να παει 1% και το φορτισα κλειστο μεχρι 100 και εστρωσε. Ειμαι στο 87% με συνεχομενη χρηση wifi και αναμενη οθονη 54 λεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 (edited) Λεω να περασω αυτην... https://forum.xda-developers.com/nexus-6p/development/rom-pixelexperience-t3869744 Εχετε καμια ιδεα αν ειναι καλη κλπ σε συγκριση με του statixos? *Γινεται να κανεις lock τον bootloader μετα την εγκατασταση custom rom? Edited February 4, 2019 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts