turbodog Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Καλησπερα, κατοχος nexus 6P το κινητο ειναι ακομα σε εγγυηση για 2 μηνες ακομη (αγορα 8/2016 απο σκρουτζομαγαζο), επαθε το γνωστο πλεον BLOOD. Το κινητο ειναι στοκ και αρουταριστο. Επικοινωνησα με το καταστημα που αγοραστηκε, μου ειπαν να το παω απο εκει και αυτοι θα το προωθησουν στο επισημο service. Σε οσους ετυχε, ποια ηταν η αντιμετωπιση? Αλλαγη πλακετας? Αντικατασταση τηλεφωνου με αλλο? Να υποθεσω οτι ειμαι απο τους "τυχερους ατυχους" αφου το επαθε και ειναι ακομα μεσα στην εγγυηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Καλησπερα, κατοχος nexus 6P το κινητο ειναι ακομα σε εγγυηση για 2 μηνες ακομη (αγορα 8/2016 απο σκρουτζομαγαζο), επαθε το γνωστο πλεον BLOOD. Το κινητο ειναι στοκ και αρουταριστο. Επικοινωνησα με το καταστημα που αγοραστηκε, μου ειπαν να το παω απο εκει και αυτοι θα το προωθησουν στο επισημο service. Σε οσους ετυχε, ποια ηταν η αντιμετωπιση? Αλλαγη πλακετας? Αντικατασταση τηλεφωνου με αλλο? Να υποθεσω οτι ειμαι απο τους "τυχερους ατυχους" αφου το επαθε και ειναι ακομα μεσα στην εγγυησηΑνταλλακτικά δεν υπάρχουν εδώ και καιρό , οπότε μάλλον αντικατάσταση με p10 plus θα γίνει . Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Ανταλλακτικά δεν υπάρχουν εδώ και καιρό , οπότε μάλλον αντικατάσταση με p10 plus θα γίνει . Η ακόμα καλύτερα, με mate 10 pro. Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimidi Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Καλησπερα, κατοχος nexus 6P το κινητο ειναι ακομα σε εγγυηση για 2 μηνες ακομη (αγορα 8/2016 απο σκρουτζομαγαζο), επαθε το γνωστο πλεον BLOOD. Το κινητο ειναι στοκ και αρουταριστο. Επικοινωνησα με το καταστημα που αγοραστηκε, μου ειπαν να το παω απο εκει και αυτοι θα το προωθησουν στο επισημο service. Σε οσους ετυχε, ποια ηταν η αντιμετωπιση? Αλλαγη πλακετας? Αντικατασταση τηλεφωνου με αλλο? Να υποθεσω οτι ειμαι απο τους "τυχερους ατυχους" αφου το επαθε και ειναι ακομα μεσα στην εγγυηση Εμένα το είχε πάθει πριν 5 μήνες, ευρωπαικο μοντέλο αγορασμενο από σκρουτζομαγαζο ,το πήγα κατευθείαν στη Huawei Μιχαλακοπούλου και μου έδωσαν mate 9. Δεν υπήρχαν ανταλλακτικά, τότε τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paulis Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 (edited) Παιδιά πως μπορώ να ανεβάσω μια φωτογραφία να σας δείξω κάτι?όχι από url.απο το κινητό μέσα αποθηκευμένη. Επειδή δεν το βρίσκω. Ευχαριστώ Edited June 16, 2018 by Paulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Παιδιά πως μπορώ να ανεβάσω μια φωτογραφία να σας δείξω κάτι?όχι από url.απο το κινητό μέσα αποθηκευμένη. Επειδή δεν το βρίσκω. Ευχαριστώ Έχει να κάνεις επισύναψη Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paulis Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 (edited) Το burn in το καλύπτει η εγγύηση? Έχουν οθόνες? Γνωρίζει κανείς? Αυτό αν το στείλω θα το φτιάξουν.? https://www.dropbox.com/s/p2tjr705nab5353/received_10211456758314953.jpeg?dl=0 Edited June 17, 2018 by Paulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Το burn in το καλύπτει η εγγύηση? Έχουν οθόνες? Γνωρίζει κανείς? Αυτό αν το στείλω θα το φτιάξουν.? https://www.dropbox.com/s/p2tjr705nab5353/received_10211456758314953.jpeg?dl=0Ναι το καλύπτει Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paulis Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Ναι το καλύπτει Ευχαριστώ πολύ! Είδες την φωτογραφία? Υπάρχει περίπτωση να με πουν ότι δεν είναι έντονο το burn in? Και να μου πουν δεν το καλύπτει? Για να μην το στείλω άδικα. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Υπάρχουν οθόνες? Γνωρίζει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Ευχαριστώ πολύ! Είδες την φωτογραφία? Υπάρχει περίπτωση να με πουν ότι δεν είναι έντονο το burn in? Και να μου πουν δεν το καλύπτει? Για να μην το στείλω άδικα. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Υπάρχουν οθόνες? Γνωρίζει κανείς?Φίλε μη ρωτάς εδώ για διαθεσιμότητα. Πάρε την αντιπροσωπεία να σου πουν. Καλύπτει το burn in. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Τι έγινε εδώ? https://www.dxomark.com/google-nexus-6p-review/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 παιδιά έχω αγοράσει το κινητό από το 2016 και από τότε παρουσιάζει σοβαρό πρόβλημα overheating χωρίς καν να παίζω games... απλά με απλή χρήση.. το κινητό ζεματάει... τι κάνω σε αυτή την περίπτωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Τι έγινε εδώ? https://www.dxomark.com/google-nexus-6p-review/ 70 μονο σε φωτογραφικη ικανοτητα??Με τιποτα!! Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 παιδιά έχω αγοράσει το κινητό από το 2016 και από τότε παρουσιάζει σοβαρό πρόβλημα overheating χωρίς καν να παίζω games... απλά με απλή χρήση.. το κινητό ζεματάει... τι κάνω σε αυτή την περίπτωση? Εάν είναι σε εγγύηση το πας service. Εάν όχι, καντου μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Εάν τέλος δεν διορθωθεί, το κρατάς για 2ο, για την κάμερά του, και προχωράς στο επόμενο κινητό. Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Παιδια πως γινεται να συνδεσω το κινητο με smart tv?Προσπαθω μεσω wifi με μεταδοση οθονης αλλα δεν το βλεπει ουτε η tv ουτε το κινητο...Χρειαζεται εξτρα εφαρμογη και αν ναι,ποια?Ευχαριστω... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Παιδια πως γινεται να συνδεσω το κινητο με smart tv?Προσπαθω μεσω wifi με μεταδοση οθονης αλλα δεν το βλεπει ουτε η tv ουτε το κινητο...Χρειαζεται εξτρα εφαρμογη και αν ναι,ποια?Ευχαριστω...Μόνο μέσω YouTube μπορείς.....για τα υπόλοιπα θέλει Chromecast.. Η Google θέλει να γίνει Apple τι να κάνουμε... Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Παιδια πως γινεται να συνδεσω το κινητο με smart tv?Προσπαθω μεσω wifi με μεταδοση οθονης αλλα δεν το βλεπει ουτε η tv ουτε το κινητο...Χρειαζεται εξτρα εφαρμογη και αν ναι,ποια?Ευχαριστω... Αν έχεις samsung κατέβασε https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samsung.smartviewad Αν όχι δοκίμασε αυτή νομίζω είναι δωρεάν https://play.google.com/store/apps/details?id=cast.video.screenmirroring.casttotv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Αν έχεις samsung κατέβασε https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samsung.smartviewad Αν όχι δοκίμασε αυτή νομίζω είναι δωρεάν https://play.google.com/store/apps/details?id=cast.video.screenmirroring.casttotv Η 2η δουλεψε,ευχαριστω φιλε μου Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Οι ενημερωσεις που παιρνουμε τωρα, ειναι μονο security η κανουν και καμια αλλαγη προς το καλυτερο στο κινητο? Χρηση, μπαταρια, ταχυτητα κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Οι ενημερωσεις που παιρνουμε τωρα, ειναι μονο security η κανουν και καμια αλλαγη προς το καλυτερο στο κινητο? Χρηση, μπαταρια, ταχυτητα κλπ? Δυστυχως μονο ενημερωσεις ασφαλειας ειναι... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paulis Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Παιδια οθονες δεν υπαρχουν στο service. Ειχε burn in το κινητο και μου το αντικατεστησαν μεσα σε 2 μερες με p10 plus dual 6gb/128gb. Πιεσα για mate 10 pro αλλα δυστηχως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Μετα την τελευταια ενημερωση του Ιουλιου, εχω τρομερη καταναλωση μπαταριας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Μετα την τελευταια ενημερωση του Ιουλιου, εχω τρομερη καταναλωση μπαταριας.Κατά 90% βέβαια δεν φταίει η τελευταία ενημέρωση αλλά κάτι από την πλευρά μας συνήθως. Για ψαξτο λίγο. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Κατά 90% βέβαια δεν φταίει η τελευταία ενημέρωση αλλά κάτι από την πλευρά μας συνήθως. Για ψαξτο λίγο. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Δεν αλλαξα και τιποτα στο τηλ, ουτε αφαιρεσα/προσθεσα εφαρμογες κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Δες στο μενού της μπαταρίας τη προκαλεί την μεγάλη κατανάλωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts