jipakos Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 (edited) μιχαλακοπουλου; ;;.. εγώ εκεί το έχω, για να ξέρω τι να περιμένω... ευχαριστώ OK. είδα από παλιά post ότι και εσύ εκεί το έχεις... άρα την βλέπω να περιμένω και εγώ... πάντως όπως είπα, για αντικατάσταση θα πιεσω για mate 10 . σκέψου μήπως το κάνεις και εσύ.. ισχύς εν τη ενώσει... χαχαχα Edited November 22, 2017 by jipakos Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 μιχαλακοπουλου; ;;.. εγώ εκεί το έχω, για να ξέρω τι να περιμένω... ευχαριστώ OK. είδα από παλιά post ότι και εσύ εκεί το έχεις... άρα την βλέπω να περιμένω και εγώ... πάντως όπως είπα, για αντικατάσταση θα πιεσω για mate 10 . σκέψου μήπως το κάνεις και εσύ.. ισχύς εν τη ενώσει... χαχαχαP10 plus καθόλου άσχημα.... Στάλθηκε από το Redmi 4A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 πάντως όπως είπα, για αντικατάσταση θα πιεσω για mate 10 . σκέψου μήπως το κάνεις και εσύ.. ισχύς εν τη ενώσει... χαχαχα Έχει ενδιαφέρον τι θα σε απαντήσουν στη αντιπρότασή σου. Σκέψου όμως πόσο κοστολογούσαν το 6P και πόσο κάνει τώρα το Mate 10. Μία σοφή παροιμία λέει 'όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα'. Μακάρι να στο δώσουν, εμένα δε θα με χαλούσε ένα ολοκαίνουριο P10 Plus κι ας έχει EMUI. Είναι εξαιρετική ρομ. Το κακό είναι, όπως είπα και στον @chris1984, σας έχουν τόσο καιρό στην αναμονή. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Στους όρους των εγγυήσεων λέει ότι αν δεν επισκευάζεται τότε αντικαθίσταται με προϊόν ίσης η μεγαλύτερης αξίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Στους όρους των εγγυήσεων λέει ότι αν δεν επισκευάζεται τότε αντικαθίσταται με προϊόν ίσης η μεγαλύτερης αξίας. Δεν αντιλέγω. Μεγαλύτερης αξίας είναι το Mate 9 και P10 Plus. Το Mate 10 νομίζω ξεφεύγει τιμολογιακά. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Τελικά μου δίνουν p10 plus....μια χαρά. Στάλθηκε από το Redmi 4A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Τελικά μου δίνουν p10 plus....μια χαρά. Στάλθηκε από το Redmi 4A μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤι σου είπαν για το 6p? Ανταλλακτικά γιοκ? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipakos Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Τελικά μου δίνουν p10 plus....μια χαρά. Στάλθηκε από το Redmi 4A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εμένα... το μπλε. Ποτέ με το καλο; ( εμένα μου είπαν από την άλλη εβδομάδα) Ξέρεις εκδοση? Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Δεν υπάρχουν ανταλλακτικά ούτε και συσκευή nexus. Δεν ρώτησα για έκδοση..λογικά την 4αρα. Ναι την άλλη βδομάδα μου πε. Στάλθηκε από το Redmi 4A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Δεν υπάρχουν ανταλλακτικά ούτε και συσκευή nexus. Δεν ρώτησα για έκδοση..λογικά την 4αρα. Ναι την άλλη βδομάδα μου πε. Στάλθηκε από το Redmi 4A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επικοινώνησα σήμερα με Μιχαλακοπούλου. Δεν υπάρχουν ανταλλακτικά και θα τους πάρω τηλέφωνο την Τετάρτη να μου πουν λογικά ποιό τηλέφωνο θα μου δώσουν.Κρίμα. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 (edited) Εχω και εγώ το φαινόμενο των oled οθονών burn in... Όπως φαίνεται και εμένα εφόσον το πάω στο service θα μου προτείνουν αλλαγή. Λέτε να δεχτούν να μου δώσουν το mate 10 pro και να καλύψω εγώ την οποία χρηματική διαφορά; Edited November 24, 2017 by CPR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Εχω και εγώ το φαινόμενο των oled οθονών burn in... Όπως φαίνεται και εμένα εφόσον το πάω στο service θα μου προτείνουν αλλαγή. Λέτε να δεχτούν να μου δώσουν το mate 10 pro και να καλύψω εγώ την οποία χρηματική διαφορά; Χωρία να γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο, δεν νομίζω να έχουν καν στον κατάλογο ανταλλαγών το Mate 10/pro ούτε με πρόταση διαφοράς χρημάτων. Δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις βέβαια για να έχουμε όλοι μία επίσημη θέση του service. Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipakos Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Εχω και εγώ το φαινόμενο των oled οθονών burn in... Όπως φαίνεται και εμένα εφόσον το πάω στο service θα μου προτείνουν αλλαγή. Λέτε να δεχτούν να μου δώσουν το mate 10 pro και να καλύψω εγώ την οποία χρηματική διαφορά; τους έκανα ακριβώς αυτή την πρόταση. μου είπαν πρέπει να στείλουν το αίτημα και θα απαντήσουν τα κεντρικά. μου άφησε να καταλάβω ότι κάτι τέτοιο είναι δύσκολο και ότι θα πάρει χρόνο χωρίς αποτέλεσμα. Σκέψου ότι το τηλέφωνο το καινούργιο έρχεται σαν ανταλλακτικό από το εξωτερικό, δεν έχουν τηλέφωνα κάπου εδώ και τα δίνουν. αν δεν βιάζεσαι και μπορείς να περιμένεις κάνε την πρόταση. αν επίσης δεν σου είναι μεγάλο πρόβλημα ή οθόνη περίμενε μέχρι το τέλος της εγγύησης και δες τότε ποιο θα δίνουν. Ίσως έχει μπει και το mate 10 στην λίστα της αντικατάστασης. Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 τους έκανα ακριβώς αυτή την πρόταση. μου είπαν πρέπει να στείλουν το αίτημα και θα απαντήσουν τα κεντρικά. μου άφησε να καταλάβω ότι κάτι τέτοιο είναι δύσκολο και ότι θα πάρει χρόνο χωρίς αποτέλεσμα. Σκέψου ότι το τηλέφωνο το καινούργιο έρχεται σαν ανταλλακτικό από το εξωτερικό, δεν έχουν τηλέφωνα κάπου εδώ και τα δίνουν. αν δεν βιάζεσαι και μπορείς να περιμένεις κάνε την πρόταση. αν επίσης δεν σου είναι μεγάλο πρόβλημα ή οθόνη περίμενε μέχρι το τέλος της εγγύησης και δες τότε ποιο θα δίνουν. Ίσως έχει μπει και το mate 10 στην λίστα της αντικατάστασης. Αυτό σκέφτομαι να κάνω. Τελικά εσύ θα περιμένεις απάντηση μήπως πάρεις το Mate 10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipakos Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 (edited) μπα... είμαι με ένα j5 του 2015 και έχω φρικάρει :lol::lol: δεν μπορώ να περιμενω. σου εύχομαι να πετύχεις τον σκοπό σου. στο μόνο νομίζω που μπορείς να βρει το δίκιο σου είναι στο ότι αυτο που σου δίνουν δεν έχει το μέγεθος της οθόνης που έχει το 6p. Edited November 24, 2017 by jipakos Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikal Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Καλησπέρα, Μια ερώτηση επειδή θα πάω και εγώ για αντικατάσταση μπαταρίας το 6P. Υπάρχει πρόβλημα αν είναι root και έχει ROM? Έχω την Pure Nexus(ακόμα στην 7 είμαι...). Πρέπει να κάνω lock , unroot, κτλ; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Πόσα άτομα μέχρι τώρα από εδώ πέρα είχαν-έχουν θέμα μην την συσκευή τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Καλησπέρα, Μια ερώτηση επειδή θα πάω και εγώ για αντικατάσταση μπαταρίας το 6P. Υπάρχει πρόβλημα αν είναι root και έχει ROM? Έχω την Pure Nexus(ακόμα στην 7 είμαι...). Πρέπει να κάνω lock , unroot, κτλ; Sent from my Nexus 6P using TapatalkΜην παίζεις με την φωτιά. Στοκ και κλειδωμένο bootloader. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpan76 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Πόσα άτομα μέχρι τώρα από εδώ πέρα είχαν-έχουν θέμα μην την συσκευή τους?Πριν απο 1,5 μηνα περίπου, μου αλλαξαν μπαταρία και οθόνη στην Μιχαλακοπούλου. Εκλεινε και με 50% Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Πριν απο 1,5 μηνα περίπου, μου αλλαξαν μπαταρία και οθόνη στην Μιχαλακοπούλου. Εκλεινε και με 50% Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δηλαδή πριν ενάμιση μήνα περίπου είχαν απόθεμα. Έχει ενδιαφέρον αυτό που λες. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Υπάρχουν διαθέσιμες δύο θήκες της spigen που χρησιμοποιούσα όταν είχα το nexus 6p. Οποιος τις θέλει ας μου στείλει pm να του τις δώσω . Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Δηλαδή πριν ενάμιση μήνα περίπου είχαν απόθεμα. Έχει ενδιαφέρον αυτό που λες.Και εμένα με πήραν (δυστυχώς) και μου είπαν για το p10 pro.Στην ερώτηση πότε θα έχουν ανταλλακτικά μου είπαν "ένας Θεός ξέρει" οπότε δέχτηκα την αλλαγή συσκευής.Κριμα.Φυσικα είχα δει κόστος και τον τρόπος αλλαγής της οθόνης για να το έκανα μόνος μου αλλά και μεγάλη πιθανότητα έχει να πάρει το σασί και η οθόνη έβγαινε γύρω στα 180-190 ευρώ. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Και το δικό μου στο 50% σβήνει... και burn in στην οθόνη στα εικονίδια. Πάω για αντικατάσταση με p10 plus δηλαδή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Και το δικό μου στο 50% σβήνει... και burn in στην οθόνη στα εικονίδια. Πάω για αντικατάσταση με p10 plus δηλαδή?Αν είσαι μέσα στην εγγύηση ναι Στάλθηκε από το Redmi 4A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipakos Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 xaxaxa περισσότερα P10+ θα υπάρχουν από αντικατάσταση παρά από αγορά. :lol: Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts