Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μιχαλακοπουλου; ;;.. εγώ εκεί το έχω, για να ξέρω τι να περιμένω...

ευχαριστώ

OK. είδα από παλιά post ότι και εσύ εκεί το έχεις... άρα την βλέπω να περιμένω και εγώ...

πάντως όπως είπα, για αντικατάσταση θα πιεσω για mate 10 . σκέψου μήπως το κάνεις και εσύ.. ισχύς εν τη ενώσει... χαχαχα

Edited by jipakos

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μιχαλακοπουλου; ;;.. εγώ εκεί το έχω, για να ξέρω τι να περιμένω...

ευχαριστώ

OK. είδα από παλιά post ότι και εσύ εκεί το έχεις... άρα την βλέπω να περιμένω και εγώ...

πάντως όπως είπα, για αντικατάσταση θα πιεσω για mate 10 . σκέψου μήπως το κάνεις και εσύ.. ισχύς εν τη ενώσει... χαχαχα

P10 plus καθόλου άσχημα....

Στάλθηκε από το Redmi 4A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G.

Έχει ενδιαφέρον τι θα σε απαντήσουν στη αντιπρότασή σου. Σκέψου όμως πόσο κοστολογούσαν το 6P και πόσο κάνει τώρα το Mate 10.

Μία σοφή παροιμία λέει 'όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα'.

Μακάρι να στο δώσουν, εμένα δε θα με χαλούσε ένα ολοκαίνουριο P10 Plus κι ας έχει EMUI. Είναι εξαιρετική ρομ.

Το κακό είναι, όπως είπα και στον @chris1984, σας έχουν τόσο καιρό στην αναμονή.

Στους όρους των εγγυήσεων λέει ότι αν δεν επισκευάζεται τότε αντικαθίσταται με προϊόν ίσης η μεγαλύτερης αξίας.

Στους όρους των εγγυήσεων λέει ότι αν δεν επισκευάζεται τότε αντικαθίσταται με προϊόν ίσης η μεγαλύτερης αξίας.

Δεν αντιλέγω.

Μεγαλύτερης αξίας είναι το Mate 9 και P10 Plus. Το Mate 10 νομίζω ξεφεύγει τιμολογιακά.

Τελικά μου δίνουν p10 plus....μια χαρά.

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

Τι σου είπαν για το 6p? Ανταλλακτικά γιοκ?

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Και εμένα... το μπλε. Ποτέ με το καλο; ( εμένα μου είπαν από την άλλη εβδομάδα)

Ξέρεις εκδοση?

Δεν υπάρχουν ανταλλακτικά ούτε και συσκευή nexus. Δεν ρώτησα για έκδοση..λογικά την 4αρα. Ναι την άλλη βδομάδα μου πε.

Δεν υπάρχουν ανταλλακτικά ούτε και συσκευή nexus. Δεν ρώτησα για έκδοση..λογικά την 4αρα. Ναι την άλλη βδομάδα μου πε.

Επικοινώνησα σήμερα με Μιχαλακοπούλου. Δεν υπάρχουν ανταλλακτικά και θα τους πάρω τηλέφωνο την Τετάρτη να μου πουν λογικά ποιό τηλέφωνο θα μου δώσουν.Κρίμα.

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Εχω και εγώ το φαινόμενο των oled οθονών burn in... Όπως φαίνεται και εμένα εφόσον το πάω στο service θα μου προτείνουν αλλαγή. Λέτε να δεχτούν να μου δώσουν το mate 10 pro και να καλύψω εγώ την οποία χρηματική διαφορά; Edited by CPR

Εχω και εγώ το φαινόμενο των oled οθονών burn in... Όπως φαίνεται και εμένα εφόσον το πάω στο service θα μου προτείνουν αλλαγή. Λέτε να δεχτούν να μου δώσουν το mate 10 pro και να καλύψω εγώ την οποία χρηματική διαφορά;

Χωρία να γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο, δεν νομίζω να έχουν καν στον κατάλογο ανταλλαγών το Mate 10/pro ούτε με πρόταση διαφοράς χρημάτων. Δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις βέβαια για να έχουμε όλοι μία επίσημη θέση του service.

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Εχω και εγώ το φαινόμενο των oled οθονών burn in... Όπως φαίνεται και εμένα εφόσον το πάω στο service θα μου προτείνουν αλλαγή. Λέτε να δεχτούν να μου δώσουν το mate 10 pro και να καλύψω εγώ την οποία χρηματική διαφορά;

τους έκανα ακριβώς αυτή την πρόταση. μου είπαν πρέπει να στείλουν το αίτημα και θα απαντήσουν τα κεντρικά. μου άφησε να καταλάβω ότι κάτι τέτοιο είναι δύσκολο και ότι θα πάρει χρόνο χωρίς αποτέλεσμα. Σκέψου ότι το τηλέφωνο το καινούργιο έρχεται σαν ανταλλακτικό από το εξωτερικό, δεν έχουν τηλέφωνα κάπου εδώ και τα δίνουν. αν δεν βιάζεσαι και μπορείς να περιμένεις κάνε την πρόταση. αν επίσης δεν σου είναι μεγάλο πρόβλημα ή οθόνη περίμενε μέχρι το τέλος της εγγύησης και δες τότε ποιο θα δίνουν. Ίσως έχει μπει και το mate 10 στην λίστα της αντικατάστασης.

τους έκανα ακριβώς αυτή την πρόταση. μου είπαν πρέπει να στείλουν το αίτημα και θα απαντήσουν τα κεντρικά. μου άφησε να καταλάβω ότι κάτι τέτοιο είναι δύσκολο και ότι θα πάρει χρόνο χωρίς αποτέλεσμα. Σκέψου ότι το τηλέφωνο το καινούργιο έρχεται σαν ανταλλακτικό από το εξωτερικό, δεν έχουν τηλέφωνα κάπου εδώ και τα δίνουν. αν δεν βιάζεσαι και μπορείς να περιμένεις κάνε την πρόταση. αν επίσης δεν σου είναι μεγάλο πρόβλημα ή οθόνη περίμενε μέχρι το τέλος της εγγύησης και δες τότε ποιο θα δίνουν. Ίσως έχει μπει και το mate 10 στην λίστα της αντικατάστασης.

Αυτό σκέφτομαι να κάνω. Τελικά εσύ θα περιμένεις απάντηση μήπως πάρεις το Mate 10?

μπα... είμαι με ένα j5 του 2015 και έχω φρικάρει :lol::lol: δεν μπορώ να περιμενω. σου εύχομαι να πετύχεις τον σκοπό σου. στο μόνο νομίζω που μπορείς να βρει το δίκιο σου είναι στο ότι αυτο που σου δίνουν δεν έχει το μέγεθος της οθόνης που έχει το 6p. Edited by jipakos

Καλησπέρα,

Μια ερώτηση επειδή θα πάω και εγώ για αντικατάσταση μπαταρίας το 6P.

Υπάρχει πρόβλημα αν είναι root και έχει ROM?

Έχω την Pure Nexus(ακόμα στην 7 είμαι...).

Πρέπει να κάνω lock , unroot, κτλ;

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Καλησπέρα,

Μια ερώτηση επειδή θα πάω και εγώ για αντικατάσταση μπαταρίας το 6P.

Υπάρχει πρόβλημα αν είναι root και έχει ROM?

Έχω την Pure Nexus(ακόμα στην 7 είμαι...).

Πρέπει να κάνω lock , unroot, κτλ;

Μην παίζεις με την φωτιά. Στοκ και κλειδωμένο bootloader.

Πόσα άτομα μέχρι τώρα από εδώ πέρα είχαν-έχουν θέμα μην την συσκευή τους?
Πριν απο 1,5 μηνα περίπου, μου αλλαξαν μπαταρία και οθόνη στην Μιχαλακοπούλου. Εκλεινε και με 50%

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πριν απο 1,5 μηνα περίπου, μου αλλαξαν μπαταρία και οθόνη στην Μιχαλακοπούλου. Εκλεινε και με 50%

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δηλαδή πριν ενάμιση μήνα περίπου είχαν απόθεμα.

Έχει ενδιαφέρον αυτό που λες.

Υπάρχουν διαθέσιμες δύο θήκες της spigen που χρησιμοποιούσα όταν είχα το nexus 6p.

Οποιος τις θέλει ας μου στείλει pm να του τις δώσω .

Follow the White Rabbit....

Δηλαδή πριν ενάμιση μήνα περίπου είχαν απόθεμα.

Έχει ενδιαφέρον αυτό που λες.

Και εμένα με πήραν (δυστυχώς) και μου είπαν για το p10 pro.Στην ερώτηση πότε θα έχουν ανταλλακτικά μου είπαν "ένας Θεός ξέρει" οπότε δέχτηκα την αλλαγή συσκευής.Κριμα.Φυσικα είχα δει κόστος και τον τρόπος αλλαγής της οθόνης για να το έκανα μόνος μου αλλά και μεγάλη πιθανότητα έχει να πάρει το σασί και η οθόνη έβγαινε γύρω στα 180-190 ευρώ.

Και το δικό μου στο 50% σβήνει... και burn in στην οθόνη στα εικονίδια. Πάω για αντικατάσταση με p10 plus δηλαδή?
Αν είσαι μέσα στην εγγύηση ναι