Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει καταφέρει κανείς να δουλέψει τα pixel icons? Κάνω την διαδικασία που λένε συνέχεια αλλά δεν γίνεται τίποτα..

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τον Pixel Launcher τον έχουν δώσει κανονικά εδώ και καιρό! Δεν αλλάζει κάτι. Ο Pixel launcher προφανώς και μάλλον αλλάζει στην 7.1.2 ή στην Ο αλλά όσο είμαστε σε 7.1.1 στο play store δεν μπορεί να σε αφήσει να κάνεις update καθώς δεν το βλέπει.

Από εκεί και πέρα όμως εγώ γύρισα σε nova ελέω d2ts αφού έτσι και αλλιώς και ο nova αν θες μετατρέπεται σε Pixel!

Google Pixel 9 Pro XL

Έχει καταφέρει κανείς να δουλέψει τα pixel icons? Κάνω την διαδικασία που λένε συνέχεια αλλά δεν γίνεται τίποτα..

Καθαρίζεις όλα τα δεδομένα του launcher αλλά δοκιμασε και του Google App.

Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Τον Pixel Launcher τον έχουν δώσει κανονικά εδώ και καιρό! Δεν αλλάζει κάτι. Ο Pixel launcher προφανώς και μάλλον αλλάζει στην 7.1.2 ή στην Ο αλλά όσο είμαστε σε 7.1.1 στο play store δεν μπορεί να σε αφήσει να κάνεις update καθώς δεν το βλέπει.

Από εκεί και πέρα όμως εγώ γύρισα σε nova ελέω d2ts αφού έτσι και αλλιώς και ο nova αν θες μετατρέπεται σε Pixel!

Τον έχουν δώσει εννοείς το apk απο apkmirror;

Έχω τον nova να μοιάζει με τον pixel αλλά δεν είναι το ίδιο. μοιάζει ναι, το ίδιο όμως δεν είναι.

Τον έχουν δώσει εννοείς το apk απο apkmirror;

Έχω τον nova να μοιάζει με τον pixel αλλά δεν είναι το ίδιο. μοιάζει ναι, το ίδιο όμως δεν είναι.

Όχι τον έχουν δώσει επίσημα στο play store. Παλαιότερα για να τον έχουμε έπρεπε να τον κατεβάσουμε με μόντα. Πλέον απλά τον κατεβάζεις από play store.

Τι εννοείς ο Nova δεν είναι το ίδιο? Εμένα το ίδιο ακριβώς είναι! ίδιος τρόπος για drawer, ίδιο G bar! Όλα ίδια με Pixel launcher. Μέγεθος εικονιδίων καθορίζεις εσύ! Φυσικά έχω Pixel icons οπότε δεν έχω κάποια διαφορά από τον pixel laucher που είχα πριν.

Google Pixel 9 Pro XL

Λέω για το Google now που το ανοίγω με ρύθμιση gesture στον Nova.

Γιατί στον Pixel Launcher πως ανοίγει???? Δεν σε πιάνω ακριβώς.

Google Pixel 9 Pro XL

Ας τα πάρουμε λίγο από την αρχή.

Υπάρχει ο pixel launcher στο play store; Μπορώ να τον κατεβάσω δηλαδή;

Όλο μου δείχνει πως δεν είναι συμβατός με την συσκευή μου.

Edited by cb600f

Ας τα πάρουμε λίγο από την αρχή.

Υπάρχει ο pixel launcher στο play store; Μπορώ να τον κατεβάσω δηλαδή;

Όλο μου δείχνει πως δεν είναι συμβατός με την συσκευή μου.

Στο Play Store υπάρχει αλλά να το κατεβάσεις από εκεί δεν θα μπορείς.... Αν κάνει θαύμα η Google και επιτρέψει την ληψη από κει. Εναλλακτικά, από το ApkMirror.

Άρα λοιπόν, μόνο από apk mirror;

Αν βάλουμε λοιπόν το apk, πως ανοίγουμε το Google now;

Στον Google launcher, βγαίνει σαν καρτέλα ας πούμε στα αριστερά.

Στον pixel πως είναι;

Στο Play Store υπάρχει αλλά να το κατεβάσεις από εκεί δεν θα μπορείς.... Αν κάνει θαύμα η Google και επιτρέψει την ληψη από κει. Εναλλακτικά, από το ApkMirror.

Γιατί δεν μπορείς να τον κατεβάσεις??? Μια χαρά με αφήνει εμένα να τον κατεβάσω! Επίσημα! Από το Play Store. Ούτε apk mirror ούτε τίποτα! Δεν ξέρω αν έχει αυτό που έχει ο Google Now αλλά ο συγκεκριμένος launcher είναι ήδη παρατημένος από την google από όσο γνωρίζω.

Το θέμα είναι γιατί τόση σκασίλα όταν ο nova γίνεται ίδιος με την Pixel???? Προφανώς κάποιος μπορεί να θέλει βέβαια τον pixel. Απλώς προσπαθώ να καταλάβω αν κάποιος έχει τον nova(αυτό κατάλαβα) γιατί να θέλει τον Pixel.

Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

Έχεις στοκ nexus 6p και σε αφήνει να κατεβάσεις τον pixel;

Πες μου τι έκανες γιατί με ενδιαφέρει

Λοιπόν, ο pixel launcher δεν κατεβαίνει από play store σε μη pixel συσκευές.

Ο Κώστας υποθέτω πως χρησιμοποιεί custom rom που πιθανόν να έχει ενσωματωμένα mods/μετατροπές build.prop, ώστε να φαίνεται η συσκευή σαν pixel. Οπότε έχει τη δυνατότητα να τον κατεβάσει από play store.

Έστω ότι μπορείς λοιπόν να τον κατεβάσεις από play store όπως ο Κώστας, ή τον κατεβάζεις από apkmirror, το Google now δεν δουλεύει με τον κλασσικό τρόπο, σαν έξτρα σελίδα του launcher. Για να γίνει αυτό, πρέπει ο pixel launcher να εγκατασταθεί ως εφαρμογή συστήματος.

sent from nexus 6

Πιθανόν να παίζει θέμα ότι έχω Krexus ωστόσο είναι από τις πιο καθαρές rom σε θέμα mod. Σίγουρα δεν βλέπω εγώ κάποια μόντα στο build.prop που να έχει αναφορά στο pixel. Επίσης όταν παλαιότερα έκανα mod για να φαίνεται ως Pixel αυτό μου το αναγνώρισε και το Play store μαρκάροντας το κινητό μου ως Pixel και όχι ως nexus 6p.

Σε κάθε περίπτωση στοκ όπως δίνει η google δεν είμαι οπότε προφανώς και κάνω λάθος στο ότι έχει δοθεί. Αλλά νόμιζα ότι κάπου το είχα διαβάσει ότι έχει δοθεί και αυτός επίσημα. Πάντως αν καποιος χρησιμοποιεί τον Nova δεν νομίζω ότι χρειάζεται τον pixel.

Google Pixel 9 Pro XL

Ο Nova launcher δεν μπορεί να ανοίξει το Google now με τον τρόπο που ανοίγει στον Google, ότι και να κάνουμε. Είναι περιορισμός που ο δημιουργός του Nova έχει αναφέρει πως δεν ξεπερνιέται.

Εγώ σαν λύση βρήκα να ορίσω ένα gesture που με βόλευε. Swipe up με ένα δάχτυλο.

Κάποιος μπορεί να πει ότι είναι καλύτερα έτσι, γιατί δουλεύει σε όποια οθόνη και αν βρισκόμαστε και δεν χρειάζεται να πάμε τέρμα αριστερά. Όπως βολεύεται ο κάθε ένας.

Έχει κανείς θέμα με την αλλαγή γλώσσας στο Gboard; 9/10 φορές από αγγλικά σε Ελληνικά κολλάει και μερικές φορές μπορεί να πάρει αρκετά δευτερόλεπτα μέχρι να ξεκολλήσει. Είναι ακριβώς η ίδια συμπεριφορά που είχε το πληκτρολόγιο όταν πρωτοεμφανίστηκε. Μόνο που τώρα (άσε που δεν είναι λύση αυτό) δεν διορθώνεται με απενεργοποίηση "της πρότασης ονομάτων". Δεν ξέρω αν είναι on topic, αλλά θα ήθελα να μάθω πως συμπεριφέρεται σε 6p.

Edited by cb600f

Είναι κάτι που έτσι και αλλιώς το χρησιμοποιούσα με το home button οπότε δεν το ήξερα καν ότι γινόταν + ότι δεν το θέλω έτσι και αλλιώς καθώς στην αρχηκή μου δεν θέλω να μπορείς να την κάνεις swipe δεξιά. Αριστερά της δεν θέλω να έχω τίποτα. Αλλά ναι αυτό δεν γίνεται!

Google Pixel 9 Pro XL

Άρα λοιπόν, μόνο από apk mirror;

Αν βάλουμε λοιπόν το apk, πως ανοίγουμε το Google now;

Στον Google launcher, βγαίνει σαν καρτέλα ας πούμε στα αριστερά.

Στον pixel πως είναι;

Προς το παρόν από το ApkMirror. Όσον αφορά το Google Now μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όπως και με το Google Now Launcher

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λοιπόν, ο pixel launcher δεν κατεβαίνει από play store σε μη pixel συσκευές.

Ο Κώστας υποθέτω πως χρησιμοποιεί custom rom που πιθανόν να έχει ενσωματωμένα mods/μετατροπές build.prop, ώστε να φαίνεται η συσκευή σαν pixel. Οπότε έχει τη δυνατότητα να τον κατεβάσει από play store.

Έστω ότι μπορείς λοιπόν να τον κατεβάσεις από play store όπως ο Κώστας, ή τον κατεβάζεις από apkmirror, το Google now δεν δουλεύει με τον κλασσικό τρόπο, σαν έξτρα σελίδα του launcher. Για να γίνει αυτό, πρέπει ο pixel launcher να εγκατασταθεί ως εφαρμογή συστήματος.

sent from nexus 6

Και παλιά σε CyanogenMod 14.1 μπορούσες να κατεβάσεις το Pixel Launcher.

Πιθανόν να παίζει θέμα ότι έχω Krexus ωστόσο είναι από τις πιο καθαρές rom σε θέμα mod. Σίγουρα δεν βλέπω εγώ κάποια μόντα στο build.prop που να έχει αναφορά στο pixel. Επίσης όταν παλαιότερα έκανα mod για να φαίνεται ως Pixel αυτό μου το αναγνώρισε και το Play store μαρκάροντας το κινητό μου ως Pixel και όχι ως nexus 6p.

Σε κάθε περίπτωση στοκ όπως δίνει η google δεν είμαι οπότε προφανώς και κάνω λάθος στο ότι έχει δοθεί. Αλλά νόμιζα ότι κάπου το είχα διαβάσει ότι έχει δοθεί και αυτός επίσημα. Πάντως αν καποιος χρησιμοποιεί τον Nova δεν νομίζω ότι χρειάζεται τον pixel.

Κώστα με πια krexus rom είσαι ? ΜΜ?

Πιθανολογω ότι ο Κώστας είναι σε συνδυασμό krexus + flash. Επειδή έχω τον ίδιο συνδυασμό να σε πληροφορήσω ότι από αυτονομία είμαι πολύ ευχαριστημένος και η ρομ ρολλαρει άριστα χωρίς κολλήματα. Μόνο το naptime έχω σαν έξτρα. Στα μείον τα αργά updates της ρομ κάτι που προσωπικά δεν με ενδιαφέρει εφόσον δουλεύει όπως πρέπει.

Σήμερα έφυγε το τηλ για Αμέρικα πιθανόν για αντικατάσταση συσκευής. Εφόσον φυσικά δεν έχει σπασμένη οθόνη (που δεν έχει) και εφόσον δεν έχει πάρει νερά (που δεν έχει) κρίμα που μου έπαθε τέτοια ζημιά. Δεν έχω παράπονο από την συσκευή αλλά κρίμα γιατί από ότι διαβασα σε φόρουμ είναι συχνό φαινόμενο πλακέτα και μπαταρια

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κατεβαίνει τώρα μέσω "VPN Ολλανδίας" :cool:

v7.1.2_Akis_K_Nexus6_P.png

v7.1.2_Akis_K_Nexus6_P_2.png

v7.1.2_Akis_K_Nexus6_P_3.png

Edited by akis_k
more photos

Έχει κανείς θέμα με την αλλαγή γλώσσας στο Gboard; 9/10 φορές από αγγλικά σε Ελληνικά κολλάει και μερικές φορές μπορεί να πάρει αρκετά δευτερόλεπτα μέχρι να ξεκολλήσει. Είναι ακριβώς η ίδια συμπεριφορά που είχε το πληκτρολόγιο όταν πρωτοεμφανίστηκε. Μόνο που τώρα (άσε που δεν είναι λύση αυτό) δεν διορθώνεται με απενεργοποίηση "της πρότασης ονομάτων". Δεν ξέρω αν είναι on topic, αλλά θα ήθελα να μάθω πως συμπεριφέρεται σε 6p.

ειχα αναφερει σε παλιοτερο ποστ οτι και εμενα το Gboard κολλουσε καποιες φορες σε πολυ ενοχλητικο βαθμο... Δεν εμφανιζε το πληκτρολογιο, τα γραμματα ηταν αορατα λες και πληκτρολογουσα στα τυφλα, εγραφα κειμενο στα ελληνικα και τα πληκτρα ειχαν τα λατινικα συμβολα και διαφορα αλλα τετοια κουλα ... τωρα τις τελευταιες μερες βλεπω οτι μου κρασαρει αραια και που και κλεινει σαν εφαρμογη.

PS: και εμενα μολις τωρα μου εσκασε η 7.1.2 ... Για να δουμε τι θα δουμε ... Με ενδιαφερει κυριως η αυτονομια γιατι καποιες στιγμες το κινητο ακομα και με energy saver απο 100% μπορει να μου πεσει σε 1-2 ωρες στο 85%

Edited by ikskarda

ειχα αναφερει σε παλιοτερο ποστ οτι και εμενα το Gboard κολλουσε καποιες φορες σε πολυ ενοχλητικο βαθμο... Δεν εμφανιζε το πληκτρολογιο, τα γραμματα ηταν αορατα λες και πληκτρολογουσα στα τυφλα, εγραφα κειμενο στα ελληνικα και τα πληκτρα ειχαν τα λατινικα συμβολα και διαφορα αλλα τετοια κουλα ... τωρα τις τελευταιες μερες βλεπω οτι μου κρασαρει αραια και που και κλεινει σαν εφαρμογη.

PS: και εμενα μολις τωρα μου εσκασε η 7.1.2 ... Για να δουμε τι θα δουμε ... Με ενδιαφερει κυριως η αυτονομια γιατι καποιες στιγμες το κινητο ακομα και με energy saver απο 100% μπορει να μου πεσει σε 1-2 ωρες στο 85%

Συμβουλή από γνώστη( όχι εγώ) . Ποτέ μην χρησιμοποιείτε το battery saver του 6Ρ. Κάνει τα πράγματα χάλια με τη διαχείριση μπαταρίας και του κάνει κακό και πιθανόν βοηθάει στο πρόβλημα του κλεισίματος πριν τελειώσει η μπαταρία.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0