FoT1s Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Κατεβαινει η 7.1.2 Αν ισχύει οτι εχουνε γραψει απο την αρχη κομματι του κωδικα λογω απωλειας μπαταριας απο το wifi θα φανει τις επομενες μερες! Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Beta η official; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipakos Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Beta... Την έχω βάλει από το πρωί... Αν δω κάτι νέο θα σας ενημερώσω. Σίγουρα δεν έχουν βάλει τις λειτουργίες που λέγανε για το δακτυλικό αποτύπωμα. Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Beta... Την έχω βάλει από το πρωί... Αν δω κάτι νέο θα σας ενημερώσω. Σίγουρα δεν έχουν βάλει τις λειτουργίες που λέγανε για το δακτυλικό αποτύπωμα. Μπαταρία είναι το βασικό να δούμε. Όταν έχεις μία ένδειξη ενημέρωσέ μας:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NexusNexii Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Την εγκαθιστώ τώρα και θα ενημερώσω κι εγώ αν και δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα στην κατανάλωση. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Εγώ πάντως την έχω από το πρωί και βλέπω λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Εγώ πάντως την έχω από το πρωί και βλέπω λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση Πολύ μικρός χρόνος για να το πεις αυτό. Σε 2-3 μέρες ενημέρωσε. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Είναι και λογικό νομίζω επειδή ακόμα δεν έχει δουλέψει η ρομ Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Για stable εκδοση, ξερουμε ποτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Για stable εκδοση, ξερουμε ποτε; Δεν θυμάμαι αν έχουν δώσει ημερομηνία άλλα λογικά δεν θα αργήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilismf Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 μεσα στην εβδομαδα θα δωσουν επισημα την assistant :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foutre Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Κάποιος από Αθήνα να με βοηθήσει γιατί δεν το κατέχω το θέμα .Πήρα ένα 6p είχε ανοιχτό bootloader μου ήρθε μία αναβάθμιση και μόλις την έκανα δεν μπουταρει παρακαλώ όποιος μπορεί να με βοηθήσει με το αζημειοτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 (edited) Κάποιος από Αθήνα να με βοηθήσει γιατί δεν το κατέχω το θέμα .Πήρα ένα 6p είχε ανοιχτό bootloader μου ήρθε μία αναβάθμιση και μόλις την έκανα δεν μπουταρει παρακαλώ όποιος μπορεί να με βοηθήσει με το αζημειοτο. Πέρασε στοκ ρομ όπως την δίνει η google. Με λίγα λόγια επαναφορά του κινητού σε εντελώς στοκ κατάσταση! https://forum.xda-developers.com/nexus-6p/general/guides-how-to-guides-beginners-t3206928 Διαβάζεις εδώ! Πρώτα ασχολείσαι με τα απαραίτηα που πρέπει να έχει το PC σου. Παράγραφος Prerequisites Αφού τα βάλεις αυτά τότε ακολουθείς τα βήματα της παραγράφου 10. 10. How To Flash The Factory Images (And Return To Stock) Έτσι θα γυρίσεις σε εντελώς στοκ κατάσταση και άμα θες όπως θα δεις στο τέλος των βημάτων ξανακλειδώνεις τον bootloader(δεν είναι υποχρεωτικό αλλά αν θες το κάνεις). *** Για να μπεις στον bootloader (fastboot mode) κρατάς πατημένα τα power και volume down μέχρι να δεςι μία εικόνα με το ανθρωπάκι του android και κάποιες άλλες πληροφορίες. Edited February 28, 2017 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foutre Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Εμένα αυτά μου μοιάζουν κινέζικα πιο απλά δίνω 15 € και μου το φτιάχνετε δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου . Υπάρχει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 (edited) Εμένα αυτά μου μοιάζουν κινέζικα πιο απλά δίνω 15 € και μου το φτιάχνετε δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου . Υπάρχει κάποιος? Αγορίνα βάλε αυτό https://www.google.gr/amp/www.wugfresh.com/nrt/amp/ Πατα flash stock + unroot και θα γυρίσει μαμα. Στη συνέχεια πατας lock bootloader και καθαρισες μια για παντα :) Edited February 28, 2017 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Τι περιοχή είσαι? Μήπως είναι κάποιος κοντά σου να πεταχτεί να σε βοηθήσει Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Τι περιοχή είσαι? Μήπως είναι κάποιος κοντά σου να πεταχτεί να σε βοηθήσει Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Έστειλα pm αλλά δεν απάντησε, εγώ είμαι κοντά σε μέτρο και με έτοιμο υπολογιστή στη δουλειά για adb fastboot κλπ Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Για κάθε Ota upgrade πρέπει να κλειδώνουμε τον bootloader? Ή είναι η εξαίρεση το πρόβλημα του Foutre? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 (edited) Για κάθε Ota upgrade πρέπει να κλειδώνουμε τον bootloader? Ή είναι η εξαίρεση το πρόβλημα του Foutre? Δεν παίζει ρόλο ο ξεκλέιδωτος bootloader στα ΟΤΑ νομίζω. Ωστόσο ξεκλείδωτος bootloader πιθανότατα σημαίνει ότι ο χρήστης μπήκε στην διαδικασία να το πειράξει ή στην καλύτερη να περάσει χειροκίνητα την ρομ. Αν είχε custom recovery τότε αποτέλεσμα είναι το μπρικάρισμα. Ακόμα και με ρουτ έχει παρουσιαστεί κάτι ανάλογο στο xda. Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει λόγος να είναι ξεκλείδωτος για έναν χρήστη σαν τον Foutre που του φαίνονται ακαταλαβίστικα τα παραπάνω ποστ. Edited March 1, 2017 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foutre Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Οκ παίδες ο τρόπος με το πρόγραμματακι είναι πολύ εύκολο 1000 ευχαριστώ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Για κάθε Ota upgrade πρέπει να κλειδώνουμε τον bootloader? Ή είναι η εξαίρεση το πρόβλημα του Foutre? Ακριβώς αυτό. Διευκρίνηση : Ο ξεκλείδωτος ή κλειδωμένος Bootloader δεν παίζει ρόλο στις ΟΤΑ. Δεν παίζει ρόλο ο ξεκλέιδωτος bootloader στα ΟΤΑ νομίζω. Ωστόσο ξεκλείδωτος bootloader πιθανότατα σημαίνει ότι ο χρήστης μπήκε στην διαδικασία να το πειράξει ή στην καλύτερη να περάσει χειροκίνητα την ρομ. Αν είχε custom recovery τότε αποτέλεσμα είναι το μπρικάρισμα. Ακόμα και με ρουτ έχει παρουσιαστεί κάτι ανάλογο στο xda. Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει λόγος να είναι ξεκλείδωτος για έναν χρήστη σαν τον Foutre που του φαίνονται ακαταλαβίστικα τα από πάνω ποστ. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Μια φορά με την πρώτη δεν έχω καταφέρει να κάνω root σε μη rooted ROM.. Πάντα σε bootloop ανεξάρτητα με ποια σειρά κάνω τα φλασαρισματα. Θέλω και custom kernel..Τρέχα γύρευε.. Υπάρχει σίγουρος τρόπος; nitrogen και flash ή ElementalX Sent from my Nexus 6P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Μια φορά με την πρώτη δεν έχω καταφέρει να κάνω root σε μη rooted ROM.. Πάντα σε bootloop ανεξάρτητα με ποια σειρά κάνω τα φλασαρισματα. Θέλω και custom kernel..Τρέχα γύρευε.. Υπάρχει σίγουρος τρόπος; nitrogen και flash ή ElementalX Sent from my Nexus 6P Εγώ δεν είχα ποτέ θέμα! Απλώς φλασάρω superSU. Με magisk έχω θέμα. οπότε και δεν το χρησιμοποιώ. Όχι ότι το θέλω αλλά έτσι για την διαφορά και για να δω να παίζει το OTE TV GO. Για το άλλο που ρωτάς εγώ χρησιμοποιώ flash. Έχει κάνει πιο πολύ δουλειά στην παραμετροποίηση και στο να βρει την χρυσή τομή μεταξύ μπαταρίας και απόδοσης. Ο Elemental είναι πιο βασικός και στοκ χωρίς έξτρα ρυθμίσεις by default. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Ε δεν ανοίγει με όποια σειρά και να φλασαρω.. Με ποια σειρά το κάνεις; ROM kernel su Sent from my Nexus 6P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Ε δεν ανοίγει με όποια σειρά και να φλασαρω.. Με ποια σειρά το κάνεις; ROM kernel su Sent from my Nexus 6P ROM - Gapps - Kernel - su αν μιλάμε για καθαρή αλλιώς χωρίς gapps. Θέλει 5 λεπτά να μπεί στο πρώτο boot πάντως! Γιατί πάντα θα κάνω εκκαθάριση cache Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Εμένα κάνει 10' ώσπου τελικά ξανά μπαίνω recovery.. SuperSU 2.79; Sent from my Nexus 6P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts