kountoura Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Δεν φταίει όμως το root για την εφαρμογή της Πειραιώς!!!! Παίζει κανονικά με root. Το πρόβλημα της είναι το xposed framework οπότε κατά πάσα πιθανότητα αυτός που το αγόρασες έχει περάσει xposed. Αν αφαιρέσεις απλώς το xposed τότε δεν θα έχεις θέμα. Τώρα αν ρωτήσω τι είναι αυτό και πως αφαιρείται θα γελάει ολόκληρο το φόρουμ έτσι? Ενω γνωρίζω ότι η συσκευη προορίζεται για αυτούς που θέλουν ροοτ κτλ, εγώ την πήρα επειδή μου άρεσε. Ποτέ δεν είχα nexus ούτε έχω χαμπάρι από ροοτ. Μήπως το καλύτερο (για μένα που δεν έχω ποτέ ασχοληθεί) θα ήταν καλύτερο το unroot? Δεν βρίσκω κουμπί στην μπάρα ειδοποιησεων για αθόρυβο δόνηση ήχο. Δεν βρίσκω επίσης πως γίνεται πάνω στην μπαταρία να γράφει το ποσοστό. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Τώρα αν ρωτήσω τι είναι αυτό και πως αφαιρείται θα γελάει ολόκληρο το φόρουμ έτσι? Ενω γνωρίζω ότι η συσκευη προορίζεται για αυτούς που θέλουν ροοτ κτλ, εγώ την πήρα επειδή μου άρεσε. Ποτέ δεν είχα nexus ούτε έχω χαμπάρι από ροοτ. Μήπως το καλύτερο (για μένα που δεν έχω ποτέ ασχοληθεί) θα ήταν καλύτερο το unroot? Δεν βρίσκω κουμπί στην μπάρα ειδοποιησεων για αθόρυβο δόνηση ήχο. Δεν βρίσκω επίσης πως γίνεται πάνω στην μπαταρία να γράφει το ποσοστό. 1) Κάνε αναζήτηση για το xposed και διάβασε. Θέλει φλασάρισμα μέσω custom recovery ένα zip αρχείο. 2) Αν δεν ξέρεις από αυτά η καλύτερη λύση για σένα δεν είναι απλά unroot. Αλλά να περάσεις stock firmware εντελώς μαμά από την αρχή για να καθαρίσει και εντελώς η συσκευή. 3) Δεν υπάρχει τέτοιο tile που ζητάς χωρίς custom rom ή extra εφαρμογή που όμως θέλει root αν θυμάμαι καλά. 4) Μπορείς μέσω UI Tuner(google it πως το ενεργοποιείς για να δείς βιντεάκια, πανεύκολο) αλλά δεν το εμφανίζει δίπλα αλλά μέσα στο εικονίδιο και δεν είναι ευδιάκριτό. Οπότε και εδώ αν το θες δίπλα δεν παίζει παρά μόνο σε custom roms. Δεν θα το βρεις στο στοκ android αυτό το feature όπως το έχουν οι περισσότερες εταιρείες στο δικό τους UI. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Πηρα τη συσκευη πριν λιγο παιδια, και θελω xposed για Nougat.. Ειμαι στο Developers 7.1.1 νομιζω... ετσι το πηρα... υπαρχει Xposed ? Επισης διαβασα οτι η MM εχει καλυτερη μπαταρια κλπ απο τη Nougat... Ισχυει ? αν ναι ποια rom προτεινετε ? Εχω και TWRP και τα παντα... ξερω να φλασαρω.. απλα το link της rom θελω... Επισης απο Nougat σε MM θελει κατι συγκεκριμενο ? η απλα με τα καταλληλα wipes φλασαρουμε την MM ??? Ευχαριστω για ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Σε μενα χωρίς xposed δεν παίζει η εφαρμογή της Πειραιως παντως.Ειμαι με root μου γραφει λοιπον rooted device detected και κλεινει. Αν βαλετε λιγο πιο παλια εκδοση δουλεύει κανονικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Εδώ παίζει κανονικότατα πάντως. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Είχα κάνει και επικοινωνία με την τράπεζα για το συγκεκριμένο θέμα με πολλά email και έφταιγε τελικώς το xposed. Τι να πω. Ίσως είναι τυχερό. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Υπάρχει τρόπος να έχουμε 16:9 στα 12mp?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Όχι αναγκαστικά πέφτεις σε ανάλυση Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Με suhide δεν παίζει της Πειραιώς αν σας βγάζει ότι φταίει αυτό; Εφόσον είστε σε MM.. Γιατί νομίζω ακόμα δεν παίζει σε N. Sent from my Nexus 6P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Ξέρει κανείς τι είναι αυτή η διεση πάνω δεξιά;;; http://i64.tinypic.com/wvog7q.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Super su είσαι ροοτ?? Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Ναι είμαι, γιατί όμως το εμφανίζει εκεί; πως το βγάζω; είμαι στη resurrection remix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Ναι είμαι, γιατί όμως το εμφανίζει εκεί; πως το βγάζω; είμαι στη resurrection remix Δες το στα settitings και με τις ειδοποιησεις Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Με suhide δεν παίζει της Πειραιώς αν σας βγάζει ότι φταίει αυτό; Εφόσον είστε σε MM.. Γιατί νομίζω ακόμα δεν παίζει σε N. Sent from my Nexus 6P Stock MM root, PN MM root, Krexus MM root, Stock N root, PN 7.0 root, Nitrogen 7.1.1 root. Σε όλες παίζει. Δεν έβαλα ποτέ suhide. Ναι είμαι, γιατί όμως το εμφανίζει εκεί; πως το βγάζω; είμαι στη resurrection remix Λογικά θα έχει κάποια επιλογή στις ρυθμίσεις της RR που να λέει τι να φαίνεται στην status bar. Sent from my Pixel XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Ξέρει κανείς τι είναι αυτή η διεση πάνω δεξιά;;; http://i64.tinypic.com/wvog7q.png Είναι ένδειξη πως ενεργοποιήσεις το root στη συσκευή μέσω του developer options. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όσοι έχουν βάλει Custom Recovery και έχουν rootαρισμενο 6Ρ και θέλετε την Developer preview 2, κατεβαστε το http://storage.googleapis.com/androiddevelopers/shareables/preview/angler-npf26f-factory-0cd1829d.zip . Φλασαρετε μέσω flash fire. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 HDR+ δεν έχουν οι custom ROM;; Δε το βλέπω στην RR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 HDR+ δεν έχουν οι custom ROM;; Δε το βλέπω στην RR Αν κατεβάσεις την Google Camera, θα την έχει την επιλογή HDR + Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Link ;; με αναζήτηση στο play Store δε την βγάζει ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην 7αρα νομίζω ήταν πιο γρήγορο το κινητό, ισχύει παιδιά; έχετε παρατηρήσει το ίδιο; Αν ναι για να πάω από την 6 στην 7 τι πρέπει να φλασαρω εκτός από ROM και gaaps;; Έχετε να προτείνετε καμία καλή να φλασαρω; ας είναι και stock δεν έχω θέμα... Xposed για 7 υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 (edited) Link ;; με αναζήτηση στο play Store δε την βγάζει ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην 7αρα νομίζω ήταν πιο γρήγορο το κινητό, ισχύει παιδιά; έχετε παρατηρήσει το ίδιο; Αν ναι για να πάω από την 6 στην 7 τι πρέπει να φλασαρω εκτός από ROM και gaaps;; Έχετε να προτείνετε καμία καλή να φλασαρω; ας είναι και stock δεν έχω θέμα... Xposed για 7 υπάρχει; Γράψε Google Camera apk mirror και θα σου βγάλει. Επιλέγεις έκδοση που θες. Arm64 nodpi Η 7αρα φαίνεται να είναι όντως πιο ελαφριά. Pure Nexus και Nitrogen είναι καλές από custom. Αλλά για τα περί custom στο θέμα τροποποιήσεων. Αν βάλεις στοκ firmware δεν θες gapps και λοιπά Xposed όχι ακόμα. Τουλάχιστον επίσημα από όσο ξέρω. Αν κάποιος άλλος dev το έχει κάνει δεν γνωρίζω. Ο dev όμως όχι. Edited November 24, 2016 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Λοιπόν από χτές που είμαι με DP2 βλέπω πολύ καλύτερη μπαταρία... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161124/961febf1223afc87e242cff9917769c6.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161124/be572e663d348c476e5b6849a107e869.jpg Και με 20 ώρες αναμονή!!!!! Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dachtus Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Λοιπόν από χτές που είμαι με DP2 βλέπω πολύ καλύτερη μπαταρία.... Επιβεβαιώνω κι εγώ με τη σειρά μου ότι με DP2, ανοικτά τα πάντα εκτός από Location και με λειτουργία πτήσης 5 ωρών, το κινητό έβγαλε 26 και κάτι ώρες με την ίδια χρήση που πριν δεν έβγαζε καν το 24ωρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Ένα link για τη ROM παιδιά; είναι prerooted;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Επιβεβαιώνω κι εγώ με τη σειρά μου ότι με DP2, ανοικτά τα πάντα εκτός από Location και με λειτουργία πτήσης 5 ωρών, το κινητό έβγαλε 26 και κάτι ώρες με την ίδια χρήση που πριν δεν έβγαζε καν το 24ωρο... Εγώ σκέψου ότι λειτουργία πτήσης δεν έβαλα καθόλου και όλο το βράδυ έχασε μόνο 2% επίσης το location το έχω στο υψηλή ακρίβεια. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ένα link για τη ROM παιδιά; είναι prerooted;; https://developer.android.com/preview/download.html#device-preview Από εδώ θα την κατεβάσεις. Είναι η official αλλά με το tool για το κινητό το ξαναρουτάρεις πολύ εύκολα .... Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Παίζω παιχνίδια και λαγκαρει ΠΟΛΥ το τηλέφωνο... Το G2 το παιχνίδι με την adreno 330 το πει σφαίρα, και το 6P κολλάει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Και'γω σήμερα παιδια με dp2 5ωρες οθόνη κοντά πρώτη φορα..Οι 2ωρες με 4G οι αλλες 3 wifi και ενδιάμεσα φλασαρα και κατι μοντακια που ηθελα και πηρα και nandroid back up! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Πως μπορω στην 7αρα να βαλω να φαινεται στη μπαταρια το ποσοστο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts