Swimmer21 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 (edited) Το ZSL (Zero Shutter Lag) HDR+ καταφέρανε και το έβαλαν και στο Nexus 6p και δουλεύει άψογα ενώ ήταν αποκλειστικότητα των Pixel! http://chromloop.com/2016/11/camera-nx-v4-bring-zsl-photo-shooting-hdr-nexus-pixel-phones-way/ https://m.reddit.com/r/Nexus6P/comments/5caqcj/new_camera_nx_mod_now_with_zero_shutter_lag_this/ http://forum.xda-developers.com/nexus-6p/themes-apps/mod-camera-nx-v4-google-camera-zsl-hdr-t3494435 Edited November 11, 2016 by Swimmer21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Η 7.1 ποτε βγαινει απο μαμα google ? Ξερουμε? Έχει βγει από την Google υπό την μορφή Developer Preview. Για όσους θέλουν δλδ να γίνουν beta testers. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Ή 7 επίσημα κυκλοφορεί καιρό και εδώ που έφτασε μετά από τοσο καιρό την θεωρώ fail . Μας καλομαθαν με την MM και πήραμε κάτι χειρότερο τωρα Δε μας καλοέμαθαν. Επειδή έχεις αναφέρει πως ήσουν χρόνια ios user, η ιστορία έχει ως εξής: Αυτή η συζήτηση γίνεται κάθε φορά που βγαίνει μία νέα έκδοση λειτουργικού και συγκεκριμένα στα νήματα των Nexus συσκευών. Θα πρέπει να γίνει πιο πιεστική η Google στους developers όσο αφορά τις εφαρμογές και τα drains που προκαλούν. Έχει καιρό που βγήκε η έβδομη έκδοση. Συμφωνώ μαζί σου. Δεν είναι χειρότερη η 7. Εσύ συγκρίσεις τη τελευταία έκδοση της Marshmallow με την 7. Σαφώς και πιο έτοιμη η Marshmallow. Το θέμα είναι γιατί κάθε χρόνο δε βάζει μία "βάση" η Google. Βγαίνει η 6 (παράδειγμα) και περιμένουμε την εκάστοτε έκδοση για να γίνει πιο σταθερή. Φτάνουν την έκδοση εκεί που πρέπει και μετά φτιάχνουν μία νέα έκδοση, την 7 και πάλι ξανά το ίδιο... Φαύλος κύκλος. Εύχομαι να σταματήσει αυτό με τα pixel phones. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Δε μας καλοέμαθαν. Επειδή έχεις αναφέρει πως ήσουν χρόνια ios user, η ιστορία έχει ως εξής: Αυτή η συζήτηση γίνεται κάθε φορά που βγαίνει μία νέα έκδοση λειτουργικού και συγκεκριμένα στα νήματα των Nexus συσκευών. Θα πρέπει να γίνει πιο πιεστική η Google στους developers όσο αφορά τις εφαρμογές και τα drains που προκαλούν. Έχει καιρό που βγήκε η έβδομη έκδοση. Συμφωνώ μαζί σου. Δεν είναι χειρότερη η 7. Εσύ συγκρίσεις τη τελευταία έκδοση της Marshmallow με την 7. Σαφώς και πιο έτοιμη η Marshmallow. Το θέμα είναι γιατί κάθε χρόνο δε βάζει μία "βάση" η Google. Βγαίνει η 6 (παράδειγμα) και περιμένουμε την εκάστοτε έκδοση για να γίνει πιο σταθερή. Φτάνουν την έκδοση εκεί που πρέπει και μετά φτιάχνουν μία νέα έκδοση, την 7 και πάλι ξανά το ίδιο... Φαύλος κύκλος. Εύχομαι να σταματήσει αυτό με τα pixel phones. Θα συμφωνήσω με αυτό. Ας θυμηθούμε όλοι την Lollipop 5.0!!! Την 6.0 και τώρα την 7.0. Όλες στην αρχή έχουν θέματα. Καμία δεν ήρθε και είπαν όλοι WOW Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrixios3650 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Παιδιά έχετε δίκιο μπορούν σε μία πλατφόρμα πχ την 6 ή 7 ή οποία άλλη θέλουν να την αναπτύξουν όπως κάνει ή xiaomi στο miui να πρόσθετη καινούργια πράγματα. Αν και κάτι διαβασα ότι ή 7 έχει κάτι σαν κέλυφος που θα προσθέτουμε διάφορα καινούρια πράγματα με αναβαθμίσεις από play store κάτι σαν add on δηλαδή το οποίο τώρα είναι αδειο Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Θα συμφωνήσω με αυτό. Ας θυμηθούμε όλοι την Lollipop 5.0!!! Την 6.0 και τώρα την 7.0. Όλες στην αρχή έχουν θέματα. Καμία δεν ήρθε και είπαν όλοι WOW Εγώ μόνο 6 ξέρω και την παλιά 2.3 . Ίσως την 6 την πρόλαβαν στα καλά της τον δεκεμβρη του 15 Envoyé de mon LG-D802 en utilisant Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dachtus Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 (edited) Νταξ, έχει αρχίσει και με εκνευρίζει αυτό το drain... για να μην πω απογοητεύει 7.1.1 17% Android System 15% Android OS Edited November 13, 2016 by Johny-B Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 (edited) Νταξ, έχει αρχίσει και με εκνευρίζει αυτό το drain... για να μην πω απογοητεύει 7.1.1 17% Android System 15% Android OS Μετανιωμένος μετά λες σιγά τις διαφορές. Envoyé de mon LG-D802 en utilisant Tapatalk Edited November 13, 2016 by Johny-B Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 (edited) Ας μην ξεχνάμε ότι ή 7.1.1 ειναι developer preview και πρέπει να καταλάβουμε τι σημαίνει αυτό,οτι είναι ακόμα σε μορφή Beta : What to expect from beta software: You should expect a beta product to be “feature complete,” meaning that everything that’s intended to be in the final product has been implemented. You may experience major and minor bugs that break certain portions of the product, but rarely will you find critical bugs that require immediate attention. Beta software can go through a lot of changes, so expect frequent patches and updates. Αν δεν θέλετε τέτοιου είδους bugs περιμένετε το επίσημο release. Edited November 13, 2016 by Tsarli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Ας μην ξεχνάμε ότι ή 7.1.1 ειναι developer preview και πρέπει να καταλάβουμε τι σημαίνει αυτό,οτι είναι ακόμα σε μορφή Beta : What to expect from beta software: You should expect a beta product to be “feature complete,” meaning that everything that’s intended to be in the final product has been implemented. You may experience major and minor bugs that break certain portions of the product, but rarely will you find critical bugs that require immediate attention. Beta software can go through a lot of changes, so expect frequent patches and updates. Αν δεν θέλετε τέτοιου είδους bugs περιμένετε το επίσημο release. Μα και στο επίσημο release τα έχει κάνει μούτι με την μπαταρία. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Μία ερώτηση από έναν άσχετο . Αν κάποιος είσαι με 6 και αναβαθμίσει σε 7 ή σε 7,1 αλλά δεν του κάτσει καλά. Μπορεί μετά να γυρίσει στην 6 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Μία ερώτηση από έναν άσχετο . Αν κάποιος είσαι με 6 και αναβαθμίσει σε 7 ή σε 7,1 αλλά δεν του κάτσει καλά. Μπορεί μετά να γυρίσει στην 6 ? Μπορεί άπλα πρέπει να την περάσεις εσύ ειναι σαν να βάζεις άλλη rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Πάντως εγώ όλη μέρα ανοιχτά δεδομένα και Wi-Fi, με αρκετή ώρα την ημέρα χωρίς καλό σήμα, συγχρονισμούς πάντα ανοιχτούς, Google now τα πάντα όλα location high κλπ, δεν με απασχολεί καθόλου η μπαταρία. Είναι ίσως το μοναδικό τηλέφωνο που ακόμη και αν έχω 35-30% διαθέσιμη μπαταρία βγαίνω από το σπίτι. Προσέχω περισσότερο βέβαια. Τελευταία επίσημη. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpan76 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Πάντως εγώ όλη μέρα ανοιχτά δεδομένα και Wi-Fi, με αρκετή ώρα την ημέρα χωρίς καλό σήμα, συγχρονισμούς πάντα ανοιχτούς, Google now τα πάντα όλα location high κλπ, δεν με απασχολεί καθόλου η μπαταρία. Είναι ίσως το μοναδικό τηλέφωνο που ακόμη και αν έχω 35-30% διαθέσιμη μπαταρία βγαίνω από το σπίτι. Προσέχω περισσότερο βέβαια. Τελευταία επίσημη. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Μία από τα ίδια κι εγώ,κανένα πρόβλημα συγκριτικά με την 6 Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 (edited) Μπορεί άπλα πρέπει να την περάσεις εσύ ειναι σαν να βάζεις άλλη rom Άρα αν δεν σου βγεί ( γιατί από ότι έχω καταλάβει είναι θέμα τύχης , δεν συμβαίνει σε όλους ) και σε χαλάσει το upgrade γυρίζεις πίσω στην ασφάλεια της 6 ... Είναι δύσκολο ? υπάρχει κάπου οδηγός ? Εμένα μου έχει έρθει εδώ και καιρό ειδοποίηση για την 7.0 την οποία απλά αγνοώ . Για να πάω στην 7.1 πρέπει να κάνω εγκατάσταση στην 7 και μετά την 7.1 ? Απλά δηλαδή αποδέχομαι το upgrade της 7.0 που βγάζει το κινητό , κατεβάζει την version την εγκαθιστά και μετά ψάχνω νέα version για να βρώ το beta της 7,1 ? ή ακολουθώ άλλο δρόμο ? Edited November 13, 2016 by zakailiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Άρα αν δεν σου βγεί ( γιατί από ότι έχω καταλάβει είναι θέμα τύχης , δεν συμβαίνει σε όλους ) και σε χαλάσει το upgrade γυρίζεις πίσω στην ασφάλεια της 6 ... Είναι δύσκολο ? υπάρχει κάπου οδηγός ? Εμένα μου έχει έρθει εδώ και καιρό ειδοποίηση για την 7.0 την οποία απλά αγνοώ . Για να πάω στην 7.1 πρέπει να κάνω εγκατάσταση στην 7 και μετά την 7.1 ? Απλά δηλαδή αποδέχομαι το upgrade της 7.0 που βγάζει το κινητό , κατεβάζει την version την εγκαθιστά και μετά ψάχνω νέα version για να βρώ το beta της 7,1 ? ή ακολουθώ άλλο δρόμο ? http://forum.xda-developers.com/nexus-6p/general/guides-how-to-guides-beginners-t3206928 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Άρα αν δεν σου βγεί ( γιατί από ότι έχω καταλάβει είναι θέμα τύχης , δεν συμβαίνει σε όλους ) και σε χαλάσει το upgrade γυρίζεις πίσω στην ασφάλεια της 6 ... Είναι δύσκολο ? υπάρχει κάπου οδηγός ? Εμένα μου έχει έρθει εδώ και καιρό ειδοποίηση για την 7.0 την οποία απλά αγνοώ . Για να πάω στην 7.1 πρέπει να κάνω εγκατάσταση στην 7 και μετά την 7.1 ? Απλά δηλαδή αποδέχομαι το upgrade της 7.0 που βγάζει το κινητό , κατεβάζει την version την εγκαθιστά και μετά ψάχνω νέα version για να βρώ το beta της 7,1 ? ή ακολουθώ άλλο δρόμο ? Με ota πας με την σειρά Για την 7,1 γράφεσαι στο πρόγραμμα beta Για όλα τα άλλα στον ωραίο οδηγό που παρέθεσε ο Κώστας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 ούτε κι εγώ έχω θέμα με την 7.1. 1 Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 (edited) Μα και στο επίσημο release τα έχει κάνει μούτι με την μπαταρία. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Φιλέ μου, εγώ με την 7.0 δεν είχα κανένα θέμα.Οσο πέρναγε ο καιρός γινόταν καλύτερη.Μετα πήγα σε 7.0 custom με custom kernel και πάλι μία χαρά και όλα ενεργοποιημένα και είμαι ανάμεσα σε 4-5 ώρες.Ολα πάντα με καθαρή εγκατάσταση. Edited November 13, 2016 by Tsarli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Με ota πας με την σειρά Για την 7,1 γράφεσαι στο πρόγραμμα beta Για όλα τα άλλα στον ωραίο οδηγό που παρέθεσε ο Κώστας http://forum.xda-developers.com/nexus-6p/general/guides-how-to-guides-beginners-t3206928 Ευχαριστώ ... Τι είναι καλύτερο ? Επίσης χρειάζεται να διαγράψω τα πάντα ή κάνω upgrade όπως είναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Ευχαριστώ ... Τι είναι καλύτερο ? Επίσης χρειάζεται να διαγράψω τα πάντα ή κάνω upgrade όπως είναι ? Στο ota update δεν διαγράφεται κάτι,όσο για το καλύτερο ότι νομίζεις εσύ τι θα σε βολέψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Χτες ήταν η πρώτη φορά από το Γενάρη που το έχω, που ήθελα να αγοράσω άλλο τηλέφωνο. Έφυγα στις 3 από την πόλη μου με 100% μπαταρία και 4G ενεργό. Μετά την Αττική Οδό και ώρα 5:30 έβαλα το Sygic για να πάω Παγκράτι. Έκανα σχεδόν 45' καθώς γινόταν χαμός στο κέντρο. Πήγα σπίτι με ελάχιστη μπαταρία. Το έβαλα για φόρτιση και μετά από μία ώρα έφυγα για να πάω εκεί που ήθελα. Κατά τις 10 ήθελε πάλι φόρτιση και έβαλα το powerbank. Το έβγαλα όταν η μπαταρία πήγε στο 81%. Αρχίσαμε το χαβαλέ με το FB και στις 2 το πρωί πάλι με το powerbank. Στις 5:30 που γύρισα σπίτι είχα 26%. Σίγουρα το ξέσκισα αλλά και πάλι δε το δικαιολογώ. Η 7.1.1 που τρέχω είναι ΟΚ. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Εδώ που μένω έχουμε κανονικά 4G και δεν το κλείνω ποτέ καθώς έχω μπόλικα data. Με βγάζει τη μέρα σχετικά καλά. Έχω τα πάντα ανοιχτά από συγχρονισμούς αλλά κλειστές τις ειδοποιήσεις. Και μιλάω αρκετά. Πάνω από 1000' ο μήνα σε εξερχόμενες και αντίστοιχα σε εισερχόμενες. Επίσης ένα διωράκι χαλαρό internet κάθε μεσημέρι και βράδυ εκτός αυτό της δουλειάς. Πραγματικά δεν ξέρω αν θέλω να συνεχίσω να το έχω για πολύ ακόμη. Άγχος για τη μπαταρία. Ενώ σε όλα τα υπόλοιπα με καλύπτει μια χαρά εκεί τα χαλάει και μάλιστα πολύ. Πχ το καλοκαίρι έλιωνα τα Σάββατα στην παραλία. Από τις 3 έως ότι ώρα μας πάρει. Μετά τις 9 το βράδυ εγώ τελείωνα. Υπήρχαν μέρες που έκλεινα τα δεδομένα. Ή τις καθημερινές πάλι στην παραλία αν αρχίζαμε κανένα χαζολόγημα το βράδυ δεν είχα καθόλου. Αν τύχαινε κάτι στη δουλειά δεν μπορούσα να κάνω κάτι χωρίς powerbank. Στο μεταξύ το Pixel XL με απογοήτευσε, η Samsung με το NOTE 7 τα έκανε σκ@τ@ και ακόμη το ψάχνω. Και να πω και τη αμαρτία μου. Μου αρέσει τόσο πολύ η 7+ που δεν με νοιάζει πλέον για root ή custom καταστάσεις. Ωραία θα ήθελα το adaway και το prozt theme manager αλλά ΟΚ επιζώ και χωρίς αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 (edited) Το πρόβλημα είναι όμως ότι π.χ και το pixel xl για παράδειγμα στα πρώτα reviews δεν φαίνεται να πετάει και να είναι τόσο πάνω σε μπαταρία από το 6p ακόμα και αν σε ενθουσιαζε σαν συσκευή. Σαν αυτονομια από τα καλύτερα αυτή τη στιγμή από επωνυμη εταιρεία είναι το s7 edge νομίζω. Sent from my Pixel XL using Tapatalk Edited November 14, 2016 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Εγώ με βλέπω αν το αλλάξω να πάω σε mate. Μπαταρία βράχος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Ναι δεν θα διαφωνήσω. Και το mate απλώς στο μυαλό μου την έχω ακόμα ένα κλικ κάτω τη Huawei. Σαν Brand εννοώ. Παρότι ανεβαίνει συνεχώς. Και το είπα κιόλας επειδή το παιδί αναφέρθηκε σε pixel xl και note 7(το s7 edge δλδ σε 5,7" αντί για 5,5" :lol::lol: ) Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts