Kanenask Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Έκανα restore για να δούμε Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μετά το restore σε πήγε στην MM ή στην Ν??? Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Μετά το restore σε πήγε στην MM ή στην Ν??? Sent from my Nexus 6P using Tapatalk https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160922/74ca388222df44158bb69ed59e8d7ed1.jpg Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160922/ac9e5cfddbd63871cb3cea6cbd71e508.jpg Γιατί μου το έχει απενεργοποιημένο αυτό παιδιά; Και δεν με αφήνει και να το ενεργοποιήσω. Στο p9 lite που έχω υπάρχει και είναι ενεργοποιημένο κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpan76 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Μολις εκαναν restore κι εγώ.απο το πρωί μολις ανοιγω το ρολόι ( για ξυπνητήρι) έχω bootloop.... Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Μπες στο System ui tuner μετα πατα γραμμη κατάστασης και θα δεις τις επιλογες για την μπαταρια Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σου γράφει το ποσοστό της μπαταρίας όταν είσαι στις ρυθμίσεις, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να στο δείχνει και κανονικά δίπλα στο εικονίδιο πάνω δεξιά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Σου γράφει το ποσοστό της μπαταρίας όταν είσαι στις ρυθμίσεις, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να στο δείχνει και κανονικά δίπλα στο εικονίδιο πάνω δεξιά.. Υπάρχει τρόπος κανονικότατα και αναφέρθηκε. Μέσω του UI tuner. Αλλά όχι δίπλα στο εικονίδιο όπως λες! Αλλά μέσα στο εικονίδιο. Όπου φυσικά δεν είναι και το πιο εύκολο να το διαβάσει κάποιος. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpan76 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Ακομα και μετα το restore ( και αφου εφαγα 3 ωρες το βραδυ) το προβλημα συνεχιζει.το ξυπνητήρι στις 7:30 αντι να χτυπησει ξεκινησε να κανει bootloop το τηλεφωνο.απενεργοποιησα το ρολοι σαν εφαρμογη αλλα αν μου το ξανακάνει με βλεπω για arvato.δεν ειμαι root Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 bill1984aggelidi aν θες ενημέρωσε με αν είδες διαφορά στην μπαταρία , γιατί μου έχει περάσει και μένα μέρες τώρα από το μυαλό να κάνω ένα restore. Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Μετά από 4 μέρες στην cm13 έχω να πω πως η nougat είναι τραγική σε μπαταρία. Είχα για ένα μήνα την dp5 και το τηλέφωνο ήταν τρομερό. Έβαλα την κανονική και άρχισα πλέον να φοβάμαι για το αν θα με βγάλει την εργάσιμη. Γυριζα σπίτι και είχα 50% μπαταρία χωρίς να ανοιξω τίποτα από το τηλέφωνο. Πολλές φορές δεν το εβγαζα από την τσέπη μου. Τώρα με την cm13 τα πράγματα είναι αρκετά καλύτερα αλλά όχι όπως στην dp5. Μακάρι να φτιάξει γιατί είναι κρίμα 10 μήνες μετά να αρχίσουμε να κοιτάζουμε αλλού. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVectroum Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Παιδιά γεγονός έχει drain, σε γενικές γραμμές ή διάφορα δεν ειναι τεράστια αλλά δεν είναι ή solid μπαταρία που συνηθίσαμε με την mm. Στην ουσία αυτό που παρατηρώ είναι αστάθεια κατα την χρήση δηλαδή το βράδυ το doze κάνει την δουλειά αλλά όταν είσαι στο wifi κατά την διάρκεια της μέρας ο ρυθμός πτώσης μπαταρίας αλλάζει από μόνος του . Ας ελπίσουμε να λυθεί . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Ακομα και μετα το restore ( και αφου εφαγα 3 ωρες το βραδυ) το προβλημα συνεχιζει.το ξυπνητήρι στις 7:30 αντι να χτυπησει ξεκινησε να κανει bootloop το τηλεφωνο.απενεργοποιησα το ρολοι σαν εφαρμογη αλλα αν μου το ξανακάνει με βλεπω για arvato.δεν ειμαι root Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχεις αναβαθμίσει την εφαρμογή από το playstore? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpan76 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Ναι,για υποστηριξη της 7 υποτίθεται! Ειναι δυσκολο να ξαναγυρισω σε MM και να κανω καθαρη εγκατασταση? Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Υπάρχει τρόπος κανονικότατα και αναφέρθηκε. Μέσω του UI tuner. Αλλά όχι δίπλα στο εικονίδιο όπως λες! Αλλά μέσα στο εικονίδιο. Όπου φυσικά δεν είναι και το πιο εύκολο να το διαβάσει κάποιος. Μπορείς να μου τον εξηγήσεις λίγο πιο αναλυτικά σε παρακαλώ γιατί δεν το βρίσκω με τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Μπορείς να μου τον εξηγήσεις λίγο πιο αναλυτικά σε παρακαλώ γιατί δεν το βρίσκω με τίποτα? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Μ έφτιαξες, ευχαριστώ πολύ! Αν και δε φαίνεται σχεδόν καθόλου, αλλά φτάνει που το βρήκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 bill1984aggelidi aν θες ενημέρωσε με αν είδες διαφορά στην μπαταρία , γιατί μου έχει περάσει και μένα μέρες τώρα από το μυαλό να κάνω ένα restore. Οκ θα ενημερωσω αλλά να ξέρεις ότι το hélium de λειτουργεί σωστά για τα δεδομένα σου Envoyé de mon Nexus 6P en utilisant Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μετά από 36 λεπτά μείον 4% δε νομιζω να αξίζει να κάνετε ριστορ. Περισσότερα τό βράδυhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160923/2056e7fb717e46b2e96073e3ff3d01a4.jpg Envoyé de mon Nexus 6P en utilisant Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpan76 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Ο οδηγος της πρωτης σελιδας των τροποποιήσεων ισχυει ή εχει αλλάξει κατι τωρα στην 7? Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Έχω επισυνάψει την πηγή οπότε μπορείς να τσεκάρεις. Λογικά δεν νομίζω όμως. Η διαδικασία στα νεξους ήταν πάντα ίδια! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpan76 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Έχω επισυνάψει την πηγή οπότε μπορείς να τσεκάρεις. Λογικά δεν νομίζω όμως. Η διαδικασία στα νεξους ήταν πάντα ίδια! Οκ σ ευχαριστω πολυ Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 (edited) Ρε παιδιά μία μικρή βοήθεια μπας και έχει κάνα κόλπο κανείς.. βλέπω κάποιο βίντεο πχ στο YouTube ή στο twitch.. Και ξαφνικά αραιά και που βέβαια, ανοίγει το Google voice προφανώς επειδή ξεγελαστηκε από τον ήχο του βίντεο.. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό; Υπάρχει ίσως κάποιο tip για αυτό; ( Εκτός βέβαια από το να απενεργοποιήσω το Google voice) Edited September 23, 2016 by tonysac Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Οκ θα ενημερωσω αλλά να ξέρεις....... Από ο,τι βλέπω δεν υπάρχει διαφορά , άρα περιμένουμε την 7.1 για να λυθεί το πρόβλημα . Ευχαριστώ για την ενημέρωση Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Από ο,τι βλέπω δεν υπάρχει διαφορά , άρα περιμένουμε την 7.1 για να λυθεί το πρόβλημα . Ευχαριστώ για την ενημέρωση Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Πάει καλύτερα αλλά όχι όπως παλιά με ΜΜ Συνέχεια με 4G ήμουν και με GPS https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160923/fe7326217c890db4228f9fbbea2e242f.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160923/1083056fa7609136a127562c4782ecf9.jpg Envoyé de mon Nexus 6P en utilisant Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Το πρόβλημα εντοπιζεται έντονα μόνα σε WiFi και Bluetooth. Οπότε αν είσαι σε δεδομένα δεν έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Εγώ είμαι όλη μέρα σε wifi και bluetooth και δεν βλέπω διαφορά στην αυτονομία με την 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Είσαι από τους τυχερούς! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts