UsualSuspect Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 ρε παιδιά εσείς που τα ψάχνεται πότε λέτε να έρθει η 7? επίσης ήθελα να σας ρωτήσω το fast charging μπορώ να το απενεργοποίησω ? λογικά είναι καλύτερο για την μπαταρία να φορτίζει πιο αργά. με την χρήση που κάνω το φορτίζω σίγουρα 2 φορές την ημέρα. αν κάποια στιγμή στο μέλλον να βάλω καινούργια μπαταρία που το πάω? Τι έχετε πάθει όλοι με το fast charging ρε παιδιά ; Που τα διαβάζετε αυτά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 ρε παιδιά εσείς που τα ψάχνεται πότε λέτε να έρθει η 7? επίσης ήθελα να σας ρωτήσω το fast charging μπορώ να το απενεργοποίησω ? λογικά είναι καλύτερο για την μπαταρία να φορτίζει πιο αργά. με την χρήση που κάνω το φορτίζω σίγουρα 2 φορές την ημέρα. αν κάποια στιγμή στο μέλλον να βάλω καινούργια μπαταρία που το πάω? fast charging είναι ο φορτιστής στην προκείμενη περίπτωση αν δεν θέλεις πάρε άλλον απλό,πρόβλημα δεν υπάρχει πάντως δεν χαλάνε τόσα εύκολα οι μπαταρίες με την φόρτιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Υ.Γ.: Υπάρχει κανείς τελικά με 90Τ να μας πει για andoid system drain? Να ανεβάσει και κανένα screenshot https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160915/2c94e8fa1976bea70c6c20d11e88db66.jpg Αυτή είναι η εικόνα αυτήν την στιγμη μετά από πλήρη φόρτιση που έγινε περίπου στις 15:00 . Και ναι είμαι 90T. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160915/ed027b34f6dc530083d66efa60c49b45.jpg Στις 12 πλήρη φόρτιση Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 NRD90T image είναι online. Το θέμα είναι ότι την έχει πριν την U. Τελικά ποια είναι η τελευταία? ΟΚ σύμφωνα με το U ή Τ τότε τελευταία είναι η U αλλά το OTA είναι από U -> T. Βρέθηκε ένα bug στην U που επηρεάζει τους κατοίκους και ταξιδιώτες στην Ιαπωνία με Nexus 6P! Δεν μπορούν να ενεργοποιήσουν emergency μηνύματα! (Fixed that emergency messages are not enabled for Japanese carriers). :wacko::cry::blink: http://www.androidpolice.com/android_aosp_changelogs/android-7.0.0_r4-to-android-7.0.0_r6-AOSP-changelog.html Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Το θέμα είναι ότι και στην Τ όπως φαίνεται το android system πάλι ψηλά είναι. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosetv Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160915/b845e3949068da5665db51fbab50dc88.jpg Το εβγαλα από τον φορτιστη στις 12:30 μέχρι τώρα έχω 1ωρα οθονη και 1ωρα κλήσεις και είμαι εδώ.Ε ιμαι με την 7 με την 90Τ. Με 4g και την μία ώρα τώρα με wifi. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Για να δούμε... Πάντως θα από ότι κατάλαβα η χρήση όλων είναι περισσότερο σε δεδομένα? Διότι το drain του android system σχετίζεται άμεσα με το Wifi. Οπότε για να δούμε αν έχει φτιάξει στην 90Τ θέλουμε 12ωρη χρήση με σε wifi. Και ιδανικά μη χρήση. Idle για να δούμε αν μπαίνει σε deep sleep το κινητό. Εγώ με 90U μία έχω το drain μία δεν το έχω. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 βγήκαν και νέα services 9.6.83...Για να δούμε μπας και.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Το drain δεν νομίζω ότι είναι των Services. Τα services εδώ και 100 εκδόσεις δεν βελτιώνονται. Δεν ελπίζω σε αυτά. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 To drain είναι χαρακτηριστικό στοιχείο των services, που κραταέι κανά 2-3 μέρες πριν κατέβουν στην συσκευή και κάνουν αυτόματα update. Στην προκειμένη περίπτωση , επειδή παρατήρησα και εγώ ότι το drain κάποιες λίγες μέρες ήταν πολύ μικρό και άλλες πολύ μεγάλο, επιφυλάσσομαι να δω πως θα πάει....Οψόμεθα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 To drain είναι χαρακτηριστικό στοιχείο των services, που κραταέι κανά 2-3 μέρες πριν κατέβουν στην συσκευή και κάνουν αυτόματα update. Στην προκειμένη περίπτωση , επειδή παρατήρησα και εγώ ότι το drain κάποιες λίγες μέρες ήταν πολύ μικρό και άλλες πολύ μεγάλο, επιφυλάσσομαι να δω πως θα πάει....Οψόμεθα... Μακάρι το drain από android system να οφείλεται σε αυτό που λες! Μακάρι να ήταν τελικά τόσο απλό το όλο θέμα! Εν αναμονή λοιπόν. Τα έβαλα και εγώ για να δω τι θα γίνει! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 μπαα...από τις 6 το πρωί, είμαι στο 40% με οθόνη 1 ώρα και 15 λεπτά...Τα services τα έβαλα από το πρωί, άρα εν αναμονή της επόμενης έκδοσης android.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Το drain το έχετε από επίσημο ota? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Το drain το έχετε από επίσημο ota? Και από επίσημο ota και από καθαρό installation. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Και από επίσημο ota και από καθαρό installation. Ας ελπίσουμε να διορθωθεί άμεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Το έχουν πάρα πολλοί στο xda. Το κακό είναι ότι δεν μπορεί να εντοπιστεί η αιτία που το τριγγάρει. Είναι τυχαίο. Άλλοι αναφέρουν τα ρούτερ, άλλο τα 2.4 ή 5Ghz, άλλοι διάφορους άλλους λόγους. Γενικότερα δεν φαίνεται να διακρίνεται κάποιο μοτίβο συνθηκών που δημιουργεί αυτό το drain. Εγώ το είχα απο την πρώτη μέρα τόσο με OTA όσο και με καθαρή 90U(διαγραφή των πάντων, και της εσωτερικής του κινητού). Πριν 4 ημέρες σταμάτησε. Χθες εμφανίστηκε πάλι. Σήμερα δεν το έχω ξανα. Η χρήση είναι ίδια! 8-15:00 γραφείο σε wifi. Μετά σπίτι μέχρι τις 20:00 wifi και μετά το βράδυ εκτός wifi μέχρι τις 00:00. Ίδια χρήση ακριβώς κάθε μέρα. Ίδιες συνθήκες, ίδια μέρη. Περίεργο πραγματικά! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Πρέπει να το εντοπίσουν,μπορεί να τρέχει μαζί με κάτι το οποίο δεν δουλεύει συνεχεία ίσως και για αυτό δεν είναι όλη την ώρα μπορεί να είναι κάποιος συγχρονισμός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosetv Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160916/ebc77135824aab72a834f571e7381690.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160916/97ba54e2afc0275c4921b14db2368009.jpg Λοιπόν είμαι με 3ωρες wifi και 8ωρες με 4g Εγώ νομίζω ότι από μπαταρία τα πάει καλύτερα από την 6. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Τις τελευταίες 3 να υποθέσω ήσουν σε WiFi? Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVectroum Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Παιδιά με τα λίγα που ξέρω, υπάρχει περίπτωση από beta να τραβάει feedback μέσω wifi και γιαυτό να δημιουργεί drain? Έχει δοκιμάσει κανείς να δει κάποιο counter των mb που καταναλώνει σε αδράνεια με ανοιχτά δεδομένα και wifi? ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης μία ερώτηση, εγώ έχω ακόμα την επίσημη 6 άρα και περιμένω OTA για την 7, Γαλλική συσκευή (αν παίζει ρόλο) εχουμε κάποιο ινφο για ημερομηνίες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 (edited) Δεν είναι θέμα Beta καθώς το έχουν beta και κανονικοί users. Ημερομηνίες ενός ΟΤΑ δεν υπάρχουν. Θεωρητικός μία αναβάθμιση μπορεί να πάρει και 2 εβδομάδες για να ολοκληρωθεί σε όλες τις συσκευές. Το θέμα είναι ότι αν η google έχει εντοπίσει αυτό το πρόβλημα, ίσως έχει μπλοκάρει την διάθεση του ΟΤΑ με τον γνωστό τρόπο. Οπότε 7αρα έχουν μόνο όσοι κάτσουν αν το κάνουν χειροκίνητα ή οι beta χρήστες. Εδώ πάντως μία απάντηση από xda από έναν που το έψαξε λίγο πιο πολύ. So I've made some very interesting progress on the wifi drain. What I noticed before is that the wifi wakeups as logged in Android's batterystats didn't correlate to any TCP traffic as I was logging with the network log app. So it would only make sense that it wouldn't be TCP traffic but wifi management messages that would wake up the device, but I didn't have any means to verify that, untill @rchtk brought up the nice idea of running wireshark in monitor mode, which captures ALL wifi traffic, including the wifi management messages. So what I did was I reset the batterystats in Android at the same time I started the wireshark sniffer, so the timestamps would roughly correlate. So I did this various time to see if it was a specific message that would always be there when the device would wake up. And there was ! It's an "ICMPv6" protocol message with name "Router advertisement",which would ALWAYS be there when I saw this in the batterystats: +59s482ms (2) 041 +running wake_reason=0:"506:msm_pcie_wake:200:qcom,smd-rpm:203:fc4281d0.qcom,mpm:240:fd510000.pinctrl" +1m00s202ms (2) 041 -running wake_reason=0:"Abort:Last active Wakeup Source: wlan_wake" (which is the device being woken up by the wifi subsystem as I explained earlier). Now the interesting thing is that this message is being broadcasted by my old router (on which my device drains) every 3 seconds. BUT the device is not being woken up every 3 seconds: it will wake up on some of these messages, but not on every single one of them. BUT every single time you see the above in the batterystats, that message is there ! So in short, I feel it's pretty safe now to say that I've finally found the culprit, being this "Router advertisement" message waking up the device. Next step would be to research into this message Edited September 17, 2016 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVectroum Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Οπότε είναι θέμα συμβατότητας πρωτοκόλλου με κάποια συγκεκριμένα μόντεμ και προκαλεί δραστηριότητα άνευ λόγου οπότε και drain αν κατάλαβα καλά.. ελπίζω να λυθεί σύντομα και να μην "χαλάσει" ένα από τα βασικά προτερήματα της συσκευής μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Πρακτικά κανείς δεν ξέρει. Ακόμα δεν μπορεί κάποιος να το εντοπίσει και να το αναπαράγει με πιστότητα. Νομίζω το έχω αναφέρει κάποια ποστ πίσω τι έγινε σε εμένα. Που και τις 7 ημέρες της εβδομάδας συνδέομαι στα ίδια ρούτερ, τις δε καθημερινές και τις ίδιες ώρες! Άρα δεν είναι ακριβώς θέμα συμβατότητας. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosetv Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Τις τελευταίες 3 να υποθέσω ήσουν σε WiFi? Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Ναι ακριβώς έτσι Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts