makarios91 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 αν το αγορασω απο τα καταστηματα που δειχνει το skroutz θα αντιμετωπισω προβλημα με την εγγυηση αν θα βρισκομαι στην αγγλια(για σπουδες)? Με το nexus 4 που ηταν αγορασμενο απο το google store uk δεν ειχα καποιο προβλημα με το service απο την αθηνα και θα ηθελα να ξερω αν θα εχω την ιδια αντιμετωπιση. Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 (edited) Όπως είπαμε... Το τεστ είναι εντελώς ακραία συνθήκη. Πιο άνετα και εύκολα από άλλα δεν το καθιστά πρόβλημα. Στην καθημερινή χρήση δεν γίνεται αυτό. Οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα με το κινητό. Δεν τίθεται θέμα στιβαρότητας στην πραγματικότητα. Όλα αυτά τα τεστ για όλα αυτά τα κινητά είναι πραγματικά αστεία! Προφανως και ειναι ακραιο το τεστ, αλλα προφανως και κατι δειχνει. Οταν σπαει πιο ευκολα απο ολα τα κινητα, ειναι λογικο και να λυγιζει πιο ευκολα απο όλα τα κινητα. Εγώ το Nexus 6 το αγόρασα από μια προσφορά του Κωτσόβολου στα 349 όταν στο skroutz είχε κάπου 395, αλλά μετά ανέβηκε και για πολύ καιρό "έπαιζε" ανάμεσα στα 420 και 490. Πραγματικά το χάρηκα και το χαίρομαι το συγκεκριμένο τηλέφωνο και φυσικά και θα το χαίρομαι και σαν δεύτερο όταν αγοράσω το 6Ρ με όλα αυτά τα γνωστά, roms, kernels, mods κλπ. Δηλαδή, γιατί δεν τα αξίζει το Nexus 6P τα 370; Και επίσης, αν μιλήσω προσωπικά, θα πέσει κι άλλο μέχρι το Νοέμβριο που θέλω να το αγοράσω γιατί θα έχουν βγει και τα καινούρια Nexus - Pixel όπως τέλος πάντων θα τα ονομάσουν. Για τον 810 είναι γεγονός ότι μερικές συσκευές υπερθερμαίνονταν, όμως επειδή παρακολουθώ μήνες το παρόν νήμα, δεν ήδη γενικευμένα παράπονα ότι υπερθερμαίνεται το 6Ρ. Πάλιωσε; Τι πάλιωσε όταν σαν δεύτερο έχω το G2 με το 800 και πηγαίνει μια χαρά. Και αναφέρομαι με χρήση και εγκατάσταση περίπου 300 εφαρμογών. Άντε βγήκαν και 5 μοντέλα με τον 820 και τι έγινε; Αυτομάτως όλα τα υπόλοιπα έγιναν παλιά; Και από ό,τι βλέπω και διαβάζω και εδώ και στο xda, από άποψη απόδοσης, μια χαρά τα πάει και με Marshmallow αλλά και με Nougat. Για δες αυτο: http://www.phonearena.com/phones/Google-Nexus-6P_id9587/benchmarks Πως την βλεπεις την συγκριση του 805, του 810 και του 820; Σε ολα τα επιπεδα; Ερώτηση...αλλά μην με φάτε...από S6 Edge με τρώει το χέρι μου να πάω σε 6Ρ. Φανατικός των Nexus συσκευών εδώ και χρόνια. Αν κάποιος έχει κάνει την συγκεκριμένη αλλαγή, θα ήθελα γνώμη. Φυσικά όλες οι γνώμες ευπρόσδεκτες! (κυρίως το μεγέθος με φοβίζει... ) Το ειχα πολυ προσφατα το s6 edge, θα σου πω γρηγορα γρηγορα τις διαφορες: Το μεγεθος που λες. Η διαιφορα ειναι τεραστια Δεν ξερω γιατι εχει τοσο μεγαλα bezel το 6p, χωρις να εχει capacitive buttons ή reader μπροστα. Το 6 απεδειξε οτι δεν χρειαζονται μεγαλα bezel για να εχεις καλα ηχεια Κατασκευαστικα, το s6 edge ειναι αιωνες μπροστα, πανεμορφο. Οθονη, πολυ καλυτερη το edge σαφως Καμερα, καλυτερη στο 6p, οι βραδυνες ειναι 100 χρονια μποστα με το HDR+ Η μπροστινη καμερα του 6p ειναι απο αλλο πλανητη, 13 φορες καλυτερη απο το χάλι της Sammy Perfomance θα βαλω τα ιδια. Θα το αναλυσω στο τελος Battery life λιγο καλυτερη το 6p Ηχεια καλυτερα το 6p σαφως, καλυτερη εξοδο στα ακουστικα ομως το s6 To 6p μπορει να ειναι nexus αλλα εχει πιο αργο επεξεργαστη απο το s6, και πολυ πιο αργη εσωτερικη μνημη. Μπορει δηλαδη να φας το εκαστοτε lag και stutter απο το S6 edge αλλα θα σερφαρεις πολυ καλυτερα απο τον browser της Sammy, θα εγκαθιστας πιο γρηγορα εφαρμογες απο το store, ενω το Twiz ειναι σαφως πιο ωραιο. Αν αξιζει η αλλαγη; Στην ιδια τιμη, πχ μια ανταλλαγη, ναι, αν θελεις καλυτερη καμερα και την ελευθερια των Nexus. Kαι μεγαλυτερη οθονη. Αλλιως τo S6 edge ειναι πολυ πιο μπανικο, πιο βολικο στο χερι και δεν θα μεινεις πουθενα παραπονεμενος (πλην καμερας) δεν εχω κανει την αλλαγη αλλα εχω στην οικογενεια s6 και s6 edge.. Προσωπικα θα σου ελεγα εξαρταται απο το τι ζητας.. Για αρχη τα καλα του s6/s6 edge που τα ξερεις και εσυ, καλυτερη οθονη (προσωπικα παντα αν και οχι μεγαλη διαφορα), καλυτερη καμερα με περισσοτερα καλουδια και παλι οχι τρελη διαφορα, καλυτερο μεγεθος. Το nexus απο την αλλη εχει μεγαλυτερη οθονη για μενα ειναι συν και στερεο ηχεια που ειναι παρα πολυ καλα, pure android και γρηγορες αναβαθμισεις που για καποιους ειναι μεγαλο θεμα. Αλλα για μενα το μεγαλυτερο συν ειναι η ελλειψη του knox και η ευκολια να φερεις την συσκευη στα μετρα σου πραγματικα. Αυτα πανω κατω.. Εγω παντως επελεξα το nexus αφου ειχα δει πρωτα τα s6/s6 edge. Το S6 edge δεν εχει καλυτερη καμερα απο το 6p. Ναι ειναι πολυ πιο γρηγορη σε ολα αλλα σε βραδυνες ειναι πολυ μπροστα το 6p. Χαοτικη διαφορα. Η καμερα του 6p συγκρινεται με του S7 μονο. Φίλε κάτσε εκεί που είσαι. Οι δύο συσκευές είναι πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο οπότε δεν βλέπω τον λόγο να αλλάξεις. Αν σε τρώει το χέρι σου περίμενε τα νέα Nexus έτσι ώστε να κάνεις ουσιαστική αναβάθμιση Αυτο λεω και εγω. Eχουμε φτασει Σπετεμβρη και το 6p εχει ακομα κοντα στα ~400€, οταν πχ με τα ιδια λεφτα παιρνεις 1+3 και LG G5 ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άρα θα προτιμούσα το νέξους ακόμα και αν ήταν στα 550(400 το OP3). Δηλαδη, κοντολογις για να προτιμησεις κατι αλλο αντι του Nexus 6p, θα επρεπε να κοστιζει 200€ και να εχει σερβις απεναντι απο το σπιτι σου. Mα'στα. Nexus Master race ναουμε. Και βέβαια για μένα το android στην πηγή. Ναι το oxygen OS είναι πολύ κοντά αλλά εγώ και πάλι προτιμώ να είμαι όσο πιο κοντά στην πηγή. Ειδικά για εμένα που τα μόνα που θέλω είναι ρουτ, custom tiles, ρυθμιζόμενη navbar και text only battery percentage. Όλα τα υπόλοιπα features μου είναι άχρηστα. Αν βάλει και τα 2 τελευταία η google, goodbye custom roms. Δηλαδη, θες AOSP αλλα με μοναδικη προυποθεση να εχεις οτι βαζουν οι αλλοι κατασκευαστες εδω και χρονια; :lol: Edited September 6, 2016 by nikchris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Δηλαδη, κοντολογις για να προτιμησεις κατι αλλο αντι του Nexus 6p, θα επρεπε να κοστιζει 200€ και να εχει σερβις απεναντι απο το σπιτι σου. Mα'στα. Nexus Master race ναουμε. Δηλαδη, θες AOSP αλλα με μοναδικη προυποθεση να εχεις οτι βαζουν οι αλλοι κατασκευαστες εδω και χρονια; :lol: 1) Μάλλον δεν διάβασες καλά... Αν έχει 200 τότε είναι κινητό υπό εξέταση και ας μην έχω σέρβις στην Ελλάδα. Αυτό που είπα είναι ότι προσωπικά το να έχω αντιπροσωπεία στην Ελλάδα είναι για μένα 100-150 συν στην τιμή που δέχομαι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συμφωνώ ότι το 6P έπρεπε να έχει χαμηλότερη τιμή. Όπως όμως το ίδιο υπερεκτιμημένα θεωρώ όλα τα κινητά. Τόσο το S7, άλλο τόσο τα iphone και άλλο τόσο τα OP. Για OP για μένα έπρεπε να υπήρχε maximum 300. 2) Δεν έχω αγιοποιήσει ποτέ την Google! Κάνει πολλά λάθη. Και δεν είχα πάντα nexus! Σαν το aosp όμως τίποτα για μένα εκεί έξω. Ότι της λείπουν κάποια βασικά, ναι. Αλλά θα τα βάλει σιγά σιγά. Αν πάλι, όχι. Η εύρεση καλής custom στην πηγή είναι παιχνιδάκι. Επίσης το πιο βασικό είναι το ρουτ. Κάτι που απορρίπτει πολλά κινητά. Όλα είναι κλειδωμένα χωρίς επιστροφή αν τα ξεκλειδώσεις. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Ευχαριστώ τα παιδιά που μου απάντησαν. Μένω προς το παρών με το S6 Edge, και αναμένω τα νέα Nexus. Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Ρε παιδιά τι στο διάβολο συμβαίνει; Που είναι η OTA; Ή έστω το image. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Όπως αναφέρω και σε παραπάνω ποστ δεν έχει βγει. Κάποιο λένε ότι στο 6P δεν την έχουν βγάλει λόγω του android OS drain που υπάρχει! Και για αυτό επίσημα δεν έχει βγει (βγήκε νέο security updagte για στον Σεπτέμβριο αλλά και αυτό ΜΜ). Τώρα αν αληθεύει δεν γνωρίζω. Πάντως το drain υπάρχει. Το έχω και εγώ αλλά και πάρα πολλοί χρήστες με N. Δυστυχώς μας βλέπω για Οκτώβριο όπως το πάνε. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Λίγη ώρα στα χέρια μου και δηλώνω ενθουσιασμένος! Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vogias Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Όπως αναφέρω και σε παραπάνω ποστ δεν έχει βγει. Κάποιο λένε ότι στο 6P δεν την έχουν βγάλει λόγω του android OS drain που υπάρχει! Και για αυτό επίσημα δεν έχει βγει (βγήκε νέο security updagte για στον Σεπτέμβριο αλλά και αυτό ΜΜ). Τώρα αν αληθεύει δεν γνωρίζω. Πάντως το drain υπάρχει. Το έχω και εγώ αλλά και πάρα πολλοί χρήστες με N. Δυστυχώς μας βλέπω για Οκτώβριο όπως το πάνε. Πάντως εγώ με την 7 εδώ και σχεδόν 2 εβδομάδες δεν βλέπω κάποιο drain στη μπαταρία. Έχω ακριβώς τους ίδιους χρόνους όπως και στην marshmallow. Δεν βλέπω καμία διαφορά. Είμαι πάντως με elemental kernel. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Πάντως εγώ με την 7 εδώ και σχεδόν 2 εβδομάδες δεν βλέπω κάποιο drain στη μπαταρία. Έχω ακριβώς τους ίδιους χρόνους όπως και στην marshmallow. Δεν βλέπω καμία διαφορά. Είμαι πάντως με elemental kernel. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ έχω λίγο χειρότερους αλλά το drain υπάρχει καθώς ξεπερνάει το 11% αν δεις στην ανάλυση αλλά είναι και υψηλά στα partial wakelocks του BBS. Το έχουν πάρα πολλοί το συγκεκριμένο θέμα. Δεν έχει καμία σχέση με τον Kernel Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Εγώ το παρήγγειλα σήμερα από σκρουτζομαγαζο 370 το ασήμι. Ημουν αναμεσα σε αυτό και το s7 edge αλλά πολλά λεφτά τα 580... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Για δες αυτο: http://www.phonearena.com/phones/Google-Nexus-6P_id9587/benchmarks Πως την βλεπεις την συγκριση του 805, του 810 και του 820; Σε ολα τα επιπεδα; Μα ένα τηλέφωνο δεν είναι μόνο ο επεξεργαστής. Επίσης, το feeling δεν ταιριάζει απόλυτα με τα benchmarks. Από την άλλη, θα φύγω από Nexus μόνο για κάτι πολύ "τρελό". Και επίσης, η καθημερινότητά μου είναι συνυφασμένη με φλασαρίσματα, kernels κλπ. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesopos Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Καλημέρα φίλε μου, δεν ξέρω τι γίνεται με το doze, αλήθεια. Ξέρω πως το έβγαλα στις 10:00 σήμερα και μέχρι τώρα έχει πάει στο 91% με 14 λεπτά ομιλία, και 10 λεπτά internet. Τίποτε άλλο. Όσο για τα fc στα apps, ελαττώνονται με τις μέρες, υπάρχουν όμως. Κι έχω κάνει και factory reset πριν και μετά εννοείται...περίεργα πράγματα... ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το αστείο είναι πάντως ότι βγήκαν τα factory images του Σεπτεμβρίου NRD90S για 5Χ και NRD90R για Pixel C και πάλι το 6P δεν έχει βγει... Τραγικό! 1) Το doze τρέχει από πίσω αν και έχει αναφερθεί ότι στο 6P στην 7.0 δεν λειτουργεί σωστά.(φήμες ότι αυτός είναι και ο λόγος που δεν βγάζει επίσημα το factory image). Να το πειράξεις μπορείς μέσω Naptime αλλά πρέπει να είσαι root. 2) Έκανες factory reset πριν και μετά την αναβάθμιση??? Είναι από τα πλέον κλασικά φαινόμενα αναβάθμισης σε νέα έκδοση τα FCs. Καλημέρα φίλε μου, δεν ξέρω τι γίνεται με το doze, αλήθεια. Ξέρω πως το έβγαλα στις 10:00 σήμερα και μέχρι τώρα έχει πάει στο 91% με 14 λεπτά ομιλία, και 10 λεπτά internet. Τίποτε άλλο. Όσο για τα fc στα apps, ελαττώνονται με τις μέρες, υπάρχουν όμως. Κι έχω κάνει και factory reset πριν και μετά εννοείται...περίεργα πράγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Καλημέρα φίλε μου, δεν ξέρω τι γίνεται με το doze, αλήθεια. Ξέρω πως το έβγαλα στις 10:00 σήμερα και μέχρι τώρα έχει πάει στο 91% με 14 λεπτά ομιλία, και 10 λεπτά internet. Τίποτε άλλο. Όσο για τα fc στα apps, ελαττώνονται με τις μέρες, υπάρχουν όμως. Κι έχω κάνει και factory reset πριν και μετά εννοείται...περίεργα πράγματα... Για τα FCs δεν ξέρω... Ίσως είναι συγκεκριμένες εφαρμογές. Εμένα δεν έχει καμία θέμα! Για το doze, οπως είπα υπάρχει θέμα στο 6P. Όποιος έχει 7αρα μπορεί να δει το υψηλό drain από το Android OS. Που δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση. Οι φήμες λένε ότι για αυτό και δεν έχει δοθεί ακόμα επίσημα στο 6P η 7αρα. Ασχέτως αν δεν το αναφέρουν δημόσια και αφήνουν να εννοηθεί ότι έχει δοθεί. Επίσημα Images δεν υπάρχουν ακόμα. Ενώ ήδη τρέχουν 2 factory images για τις άλλες συσκευές! Οπότε σίγουρα κάτι γίνεται με το 6P. Υπομονή και θα δούμε. Εγώ την έχω γλιτώσει όσο γίνεται με το naptime αλλά και πάλι υπάρχει θέμα. Χωρίς naptime έβγαζα, δεν έβγαζα την μέρα. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Για τα FCs δεν ξέρω... Ίσως είναι συγκεκριμένες εφαρμογές. Εμένα δεν έχει καμία θέμα! Για το doze, οπως είπα υπάρχει θέμα στο 6P. Όποιος έχει 7αρα μπορεί να δει το υψηλό drain από το Android OS. Που δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση. Οι φήμες λένε ότι για αυτό και δεν έχει δοθεί ακόμα επίσημα στο 6P η 7αρα. Ασχέτως αν δεν το αναφέρουν δημόσια και αφήνουν να εννοηθεί ότι έχει δοθεί. Επίσημα Images δεν υπάρχουν ακόμα. Ενώ ήδη τρέχουν 2 factory images για τις άλλες συσκευές! Οπότε σίγουρα κάτι γίνεται με το 6P. Υπομονή και θα δούμε. Εγώ την έχω γλιτώσει όσο γίνεται με το naptime αλλά και πάλι υπάρχει θέμα. Χωρίς naptime έβγαζα, δεν έβγαζα την μέρα. Ορίστε και η επιβεβαίωση... http://www.androidpolice.com/2016/09/08/vodafone-australia-confirms-nexus-6p-nougat-update-halted-huawei-working/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Vodafone Australia confirms the Nexus 6P Nougat update has been halted, Huawei is working on it Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Αυτό το ASAP όταν το βλέπεις... Καλό security patch Οκτωβρίου μας βλέπω. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Ας έρθει οπότε είναι έτοιμο και χωρίς προβλήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Προσωπικά γυρισα σε ΜΜ και το τηλέφωνο έχει ηρεμήσει...2h SOT και υπόλοιπο 44% Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Ας έρθει οπότε είναι έτοιμο και χωρίς προβλήματα Δεν το συζητώ... Καλύτερα να αργήσει αλλά να είναι σωστό. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Εμένα πάντως ήρθε πριν απο λίγο ΟΤΑ η nougat... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrixios3650 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Ota και factory image είναι διαθέσιμα για κατεβασμα Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Τι είναι ακριβώς το factory image? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Τι είναι ακριβώς το factory image? Σκέψου του σαν όλο το OS(όχι μόνο αυτό που βλέπεις εσύ) όπως το δίνει η google. Όλα τα OS για τα διάφορα partition του κινητού. Περισσότερο ανάλυση τι είναι το κάθε ένα google it και θα τα βρείς. Υπάρχουν οι πληροφορίες τι χρειάζεται το κάθε ένα και τι είναι. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Πολύ χοντρικά το αντίστοιχο iso που κατεβάζεις για να περάσεις τα windows κάπου Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Δεν το συζητώ... Καλύτερα να αργήσει αλλά να είναι σωστό. Ανέβηκε κωστα με fix για την μπαταρία και security september Στάλθηκε από το Pixel C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts