Koultouras Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Καλησπέρα.Εδω και 6 μέρες κάτοχος τού 6p. Σήμερα και ενώ δούλευαν όλα ρολόϊ τόσες μέρες ξαφνικά εξαφανίστηκε το nexus imprint από παντού. Εννοώ δέν υπάρχει κάν σάν επιλογή πουθενά. Μιλήσαμε μέ huawei hellas κάναμε ένα hard reset καί πάλι τό πρόβλημα υπάρχει. Έχει κανένας ιδέα τί νά κάνω πρίν τό στείλω γιά service? Διάβασε σέ forums υπάρχει γενικά σάν θέμα σέ αυτό τό κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Καλησπέρα.Εδω και 6 μέρες κάτοχος τού 6p. Σήμερα και ενώ δούλευαν όλα ρολόϊ τόσες μέρες ξαφνικά εξαφανίστηκε το nexus imprint από παντού. Εννοώ δέν υπάρχει κάν σάν επιλογή πουθενά. Μιλήσαμε μέ huawei hellas κάναμε ένα hard reset καί πάλι τό πρόβλημα υπάρχει. Έχει κανένας ιδέα τί νά κάνω πρίν τό στείλω γιά service? Διάβασε σέ forums υπάρχει γενικά σάν θέμα σέ αυτό τό κινητό. Αφού μετά το hard reset το πρόβλημα υπάρχει στείλτο στο service καλύτερα αν δεν γνωρίζεις και πολλά,πιστεύω ότι μπορεί να ειναι πρόβλημα software και θα πρέπει να ξαναπεραστει η rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Τελικά ποτέ θα μας έρθει η επίσημη 7? Έλεγαν για αρχές Αυγούστου. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Τελικά ποτέ θα μας έρθει η επίσημη 7? Έλεγαν για αρχές Αυγούστου. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου Εγώ πιστεύω μετά την κυκλοφορία της καινούργιας συσκευής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Η τελευταία preview τώρα δεν βγήκε; Λογικά αρχές σεπτεμβρη θα βγει stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Και εγώ αυτό πιστεύω. Μόλις ανακοινωθουν επίσημα τα νέα νεξους θα βγει και η 7αρα. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Βγήκε και άλλη preview? Δεν έχει έρθει ota. Είναι ακόμη με του Ιουλίου. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Και εγώ αυτό πιστεύω. Μόλις ανακοινωθουν επίσημα τα νέα νεξους θα βγει και η 7αρα. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι θα βγει πρώτα το μαντολάτο, τέλος του μήνα αρχές του Σεπτέμβρη και μετά θα παρουσιάσουν τις νέες συσκευές... Είδωμεν. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Μέχρι στιγμής είναι βράχος. Κανένα κόλλημα. Πάει φοβερά. Η μπαταρία μας τα χαλάει λίγο αλλά οκ το ξέραμε. Μόνο παράπονο το sygic όπως έχω πει και στο αντίστοιχο νήμα. Τίποτε άλλο. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Λέτε να βελτιωθεί η αυτονομία με το 7; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Τόσο χάλια είναι η μπαταρία σε εσάς?Εμένα άνετα με βγάζει μια μέρα με full χρήση και με κανονικη πάνω από μια μέρα στο χαλαρό μιλάμε για 5.7 ίντσες ανάλυσης WQHD, άσε που το doze κάνει φοβερή δουλειά αν δεν χρησιμοποιείς την συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Και εδώ δεν έχω κανένα θέμα με την μπαταρία! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpan76 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Εγω εχω.Μ ε full χρηση με το ζορι βγαζω μεχρι αργα το απογευμα. Το καλυτερο που εχω δει ειναι 3 ωρες οθονη. Το καλο ειναι η ταχυτατη φορτιση Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Και εγώ 2 μήνες που το είχα ήμουν πολύ ευχαριστημένος με την μπαταρία με τη χρήση μου είχα καλύτερο shot από s6 edge plus και note 5. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Το θέμα της μπαταρίας είναι κάτι σχετικό πάντα μιλάμε για τον μέσο όρο,τώρα αν σηκωθείς το πρωί και δεν αφήνεις την συσκευή από τα χεριά,gaming,internet,ομιλία,chat και πολλά άλλα σιγουρα δεν βγάζει μέρα όπως και καμιά συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Το θέμα της μπαταρίας είναι κάτι σχετικό πάντα μιλάμε για τον μέσο όρο,τώρα αν σηκωθείς το πρωί και δεν αφήνεις την συσκευή από τα χεριά,gaming,internet,ομιλία,chat και πολλά άλλα σιγουρα δεν βγάζει μέρα όπως και καμιά συσκευή Και όμως υπάρχουν συσκευές που θέλει μεγάλη προσπάθεια για να τελειώσει η μπαταρία π.χ s7 edge Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Και όμως υπάρχουν συσκευές που θέλει μεγάλη προσπάθεια για να τελειώσει η μπαταρία π.χ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με το s7 edge αν πλακωθείς από το πρωί με 1-2 ώρες παιχνίδια μαζί με όλα τα άλλα σε βγάζει μέρα άνετα? Λέω αυτά γιατί τυχαίνει να τα κάνω καμιά φορά μέρα δεν με βγάζει τότε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpan76 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Φανταστειτε οτι το συγκρινω με note 2 3ετιας! Την ιδια χρηση κανω ,δεν αλλαξα κατι, παρα μονο συσκευη! Με το ζορι μερα... Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Φανταστειτε οτι το συγκρινω με note 2 3ετιας! Την ιδια χρηση κανω ,δεν αλλαξα κατι, παρα μονο συσκευη! Με το ζορι μερα... Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καμιά σχέση η μια με την άλλη συσκευή το 6p έχει τριπλάσια ανάλυση οθόνης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpan76 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 (edited) Οκ,αλλα εχει και καλυτερο επεξεργαστη και μεγαλυτερη μπαταρια Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 14, 2016 by panpan76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Με το s7 edge αν πλακωθείς από το πρωί με 1-2 ώρες παιχνίδια μαζί με όλα τα άλλα σε βγάζει μέρα άνετα? Λέω αυτά γιατί τυχαίνει να τα κάνω καμιά φορά μέρα δεν με βγάζει τότε Βγάζει φίλε εύκολα την ημέρα και μιλάμε για πολύ πιο φωτεινή οθόνη δεν σε ενδιαφέρει πλέον η μπαταρία τέλος το άγχος Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Βγάζει φίλε εύκολα την ημέρα και μιλάμε για πολύ πιο φωτεινή οθόνη δεν σε ενδιαφέρει πλέον η μπαταρία τέλος το άγχος Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μία χαρά ωραίος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Τι να λεμε τωρα, ο 808 και ο 810 ειναι πατατες στο θεμα ενεργεια, ακομα και αυτος που φοραει το 6p Φοραει 3450 μπαταρια και εχει και amoled οθονη. Επρεπε να πηγαινει πολυ καλυτερα. Η διαφορα θα φανει με τα επομενα Nexus, οπου μικρο/μεγαλο θα πηγαινουν καλυτερα απο τα τωρινα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Τα sot από μόνα τους δεν λένε τπτ! Όπως και η χρήση. Άλλος εννοεί βαριά τα συνεχόμενα social media και ατελείωτο browsing και άλλος Pokemon Go! Ή χρήση Maps για να πας κάπου. Ο μέσος όρος των χρηστων αν δεις στο XDA είναι στις 4-5 ώρες τη μέρα και τον βγάζει μέχρι να πέσει για ύπνο χωρίς φόρτιση! Το s7 edge όντως έχω ακούσει και εγώ για την μπαταρία του. Ας μην είχε knox και λοιπά και θα το συζητούσα. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Τα sot από μόνα τους δεν λένε τπτ! Όπως και η χρήση. Άλλος εννοεί βαριά τα συνεχόμενα social media και ατελείωτο browsing και άλλος Pokemon Go! Ή χρήση Maps για να πας κάπου. Και εγω δεν τα λαμβανω υποψιν μου. Ο ενας μπορει να βγαζει 3 ωρες οθονης και ο αλλος 6 Τους ακουω ομως οταν συγκρινουν το SOT με άλλα τηλεφωνα που ειχαν οι ιδιοι, ετσι μπορει να βγει συμπερασμα. Ο μέσος όρος των χρηστων αν δεις στο XDA είναι στις 4-5 ώρες τη μέρα και τον βγάζει μέχρι να πέσει για ύπνο χωρίς φόρτιση Ποιο xda, γελαω με τα παιδια εκει. Ατυπος διαγωνισμος sot ειναι, τους βλεπω και στο 5χ που εχω και πεφτω κατω απο τα γελια. Αλλος αναφερει 7 ωρες sot με το 5χ, και γενικα το νορμαλ που βλεπω στο θεμα του 5χ ειναι ~4 ωρες :lol: Και που και που βγαινουν νορμαλ χρηστες και ρωτανε και λενε "γιατι εγω βγαζω μονο 2-3 ωρες ρε παιδια"; Το s7 edge όντως έχω ακούσει και εγώ για την μπαταρία του. Ας μην είχε knox και λοιπά και θα το συζητούσα. Φιλε, εχω το S6 edge εδω και καμια βδομαδα. Πραγματικα, για ανθρωπους που δεν εχουν τη λοξα να πειραζουν τα κινητα τους, ειναι φανταστικο. Τρομερη εσωτερικη, τρομερη οθονη, τρομερο chipset. 2600mah μπαταρια και θεριζει με 2k οθονη. Ξερω οτι με εχετε βαρεθει να κραζω το 6p, αλλα σε μερικα πραγματα εχω απολυτο δικιο. Η εσωτερικη του 6p και ο 810 ειναι για κλαματα, ειναι εμφανεστατη η διαφορα υπερ του S6, φανταζομαι πως θα ειναι με το S7. Περιμενω με αγωνια τα νεα Νexus, ελπιζω να εχουμε καλες διαφορες απο τα τωρινα και σε τομεις που δεν ακουμε στα reviews αλλα κανουν τη διαφορα, οπως η nand, ο ηχος στα earphones κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts