Angeris Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Θα πατήσεις μέσα στα μηνύματα επάνω δεξιά τις τελιτσες,ρυθμισεις>σύνθετες ρυθμίσεις και ενεργοποιησε τις αναφορές παράδοσης Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμενα εδω στην Αμερικη δεν υπαρχει αυτη η επιλογη,και να σας την αλη8εια μου λειπει, ειναι απο τα πρωτα πραματα που κοιταω λολ. Μπορεις να βγαλεις ενα screenshot? Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 (edited) Καλήμερα, έχει κάνεις πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις από το Google Calendar! Edit: Sorry, κάτι είχα πειράξει στις ειδοποιήσεις από το Desktop και για αυτό δεν ερχόταν στο κινητό. Edited July 8, 2016 by djivo Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeris Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 http://i.imgur.com/4trHKYRl.png Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 http://i.imgur.com/4trHKYRl.png Επειδή δεν είμαι πολύ σχετικός , τι βλέπουμε στην φωτογραφία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Παίζει λογικά ο φίλος pokemon go Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 (edited) Και εγώ αυτό φαντάστηκα. Τον βλέπω μόνιμα με battery pack και παιχνίδι pokemon go(αν και δεν ξέρω πως το παίζει, σε εμένα δεν είναι διαθέσιμο) και Ingress. Edited July 11, 2016 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Τι ειναι το pokemon go ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Το security patch του ιουλιου σας εχει ερθει; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Τι ειναι το pokemon go ? Παιχνίδι βασισμένο στον τρόπο του Ingress Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Παιδιά το έχει δοκιμάσει κάποιος?Πιστεύω θα είναι και ποιοτικό λογού της Xiaomi http://www.gearbest.com/cables-connectors/pp_259717.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeris Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Το εβαλα λιγο να το δω, η μπαταρια εξαφανιζεται σε χρονο ρεκορ οντως. Δεν μενω ελλαδα, αλλα απο οτι ξερω μπορεις να κατεβασεις το απκ και να το βαλεις, αν και πολυ συντομα θα βγει και ευρωπη. Ουτε εμενα ηρθε ακομα το security patch του Ιουλιου. Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Το εβαλα λιγο να το δω, η μπαταρια εξαφανιζεται σε χρονο ρεκορ οντως. Δεν μενω ελλαδα, αλλα απο οτι ξερω μπορεις να κατεβασεις το απκ και να το βαλεις, αν και πολυ συντομα θα βγει και ευρωπη. Ουτε εμενα ηρθε ακομα το security patch του Ιουλιου. Πιθανόν και πιο γρήγορα από Ingress θα μαντέψω. Γενικότερα για τέτοια παιχνίδια θες κουμπωμένο battery pack ;) Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeris Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Πιθανόν και πιο γρήγορα από Ingress θα μαντέψω. Γενικότερα για τέτοια παιχνίδια θες κουμπωμένο battery pack ;) Εχει ενα batter saver option το οποιο δεν κανει τπτ χαχα, και γενικα το app θελει πολυ δουλεια ακομα, εχει χαρη που οτι εχει ποκεμον μεσα χρυσοπουλαει αλλιως θα ειχε πατωσει Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Μου ήρθε αναβάθμιση. Νόμιζα πως είναι το security του Ιουλίου, όμως ήταν αναβάθμιση για android N Beta. Είναι φυσιολογικό; Δεν είχα γραφτεί πουθενά για να την κατεβάσω! Πάντως την κατέβασα, έκανα εγκατάσταση και λειτουργεί άψογα! Είναι όμως φυσιολογικό; Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 NPD56N? ........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Μου ήρθε αναβάθμιση. Νόμιζα πως είναι το security του Ιουλίου, όμως ήταν αναβάθμιση για android N Beta. Είναι φυσιολογικό; Δεν είχα γραφτεί πουθενά για να την κατεβάσω! Πάντως την κατέβασα, έκανα εγκατάσταση και λειτουργεί άψογα! Είναι όμως φυσιολογικό; Αν δεν είχες γραφτεί περίεργο μου φαίνεται. Μάλλον ακόμα σε ΜΜ είσαι. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Αν δεν είχες γραφτεί περίεργο μου φαίνεται. Μάλλον ακόμα σε ΜΜ είσαι. Όχι, είμαι σε android N και αριθμό έκδοσης NPD56N ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- NPD56N? ........ Ακριβώς, αυτό μου δείχνει κάτω από τον αριθμό έκδοσης! Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Περίεργο πραγματικά. Λογικά κάπου έκανες καταλάθος sign στο beta πρόγραμμα. Αν κάνεις opt-out αν δεν κάνω λάθος και κάνεις μετά από λίγο check for updates θα σου έρθει το update του Ιουλίου. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Περίεργο πραγματικά. Λογικά κάπου έκανες καταλάθος sign στο beta πρόγραμμα. Αν κάνεις opt-out αν δεν κάνω λάθος και κάνεις μετά από λίγο check for updates θα σου έρθει το update του Ιουλίου. Ακριβώς...είσαι στην beta του Ιουνίου και αν το αφήσεις όπως είναι, σε μια βδομάδα πάνω κάτω θα σου έρθει update για την beta Ιουλίου...Σε γενικές γραμμές η έκδοση είναι σταθερή και δεν δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα σε καθημερινή χρήση, οπότε θα σου έλεγα να μείνεις όπως είσαι και να απολάυσεις το Nougat πριν την ώρα του:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Ακριβώς...είσαι στην beta του Ιουνίου και αν το αφήσεις όπως είναι, σε μια βδομάδα πάνω κάτω θα σου έρθει update για την beta Ιουλίου...Σε γενικές γραμμές η έκδοση είναι σταθερή και δεν δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα σε καθημερινή χρήση, οπότε θα σου έλεγα να μείνεις όπως είσαι και να απολάυσεις το Nougat πριν την ώρα του:) ΟΚ ευχαριστώ πολύ όλους σας! Πάντως να σας πω απλώς πως δεν έκανα κανένα λάθος και δεν μπήκα στο beta πρόγραμμα κάνοντας sign in κάπου! Τέλος πάντων αφού δεν υπάρχει κανένα μα κανένα πρόβλημα κι όλα τρέχουν ρολόι χωρίς μάλιστα να κάνω hard reset και στήσιμο από την αρχή, μια χαρά μου φαίνεται! Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Αν γυρίσεις πάλι σε ΜΜ θα θέλει στήσιμο πάλι. Οπότε προτείνω να μείνεις στην Ν είναι πολύ καλή . Στάλθηκε από το Nexus 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KALTS Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Παιδιά από που μπορούμε να κατεβάσουμε την Ν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 (edited) Παιδιά από που μπορούμε να κατεβάσουμε την Ν; https://www.google.com/android/beta?u=0 Γράφεσαι εδώ και σου έρχεται OTA Διαφορετικά δες εδώ Edited July 13, 2016 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KALTS Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Αξίζει να την βάλουμε ή ακόμα δεν είναι σταθερή; Γιατί με το που είχε βγει την ειχα βαλει αλλα δεν θυμαμαι απο που γιαυτο ρωτησα. Και κολλουσαν παρα πολλες εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Προσωπικά για μένα δεν αξίζει! Μπορεί να μην παίζει μία εφαρμογή, μπορεί μπορεί μπορεί διάφορα. Για έναν μήνα και κάτι που θα βγει και επίσημα, γιατί να βιαστώ! Λες και δίνει κάτι το τόσο πολύ διαφορετικό που να τρελαθώ. Από Σεπτέμβριο καλή της ώρα θα την βάλω. Προσωπική άποψη. Από εκεί και πέρα έχοντας φτάσει πλέον σιγά σιγά στο τέλος των beta είναι λογικό τα προβλήματα να έχουν ελαχιστοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό. Πιθανόν να μην αντιμετωπίσεις και κανένα. Με root και λοιπά δεν ξέρω τι παίζει για την N αν σε ενδιαφέρει. Ξέρω ότι γίνεται αλλά δεν ξέρω αν αλλάζει ο τρόπος. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts