ptmax13 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Ρε παιδια ισχυει τελικά οτι στις nexus συσκευές η Google εδωσε απεριοριστο χώρο για τις φωτογραφίες στην κανονική τους ανάλυση ? Μην αλλάξω την ρύθμισηκαι μεινω απο χώρο ... Είχε ακουστεί και γραφτεί από διάφορα site ότι πρόκειται η google να το κάνει. Αλλά επίσημα δεν έχουμε καμμία ανακοίνωση. Πάντως η είδηση βγήκε από όσους μελέτησαν τον κώδικα της εφαρμογής Photos και πιστεύω έχει κάποια βάση, απλά χωρίς επίσημη ανακοίνωση δεν μπορεί να πεί κανείς κάτι σίγουρο. Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Που το έχεις δει αυτό? Δεν ντο έχω ακούσει αλλά άμα ισχύει να το κάνω. Ωστόσο κάνοντας ένα μικρό research βλέπω ότι είναι να γίνει. Αλλά δεν μας νοιάζει! Η διαφορά του Unlimited με το original resolution έρχεται για φωτογραφίες πάνω από 16MP και βίντεο πάνω από FHD. Άρα και unlimited να έχεις σαν ρύθμιση δεν γίνεται κανένα downgrade της φωτογραφίας σου. Όπως και για εμάς δεν γίνεται ούτε στο βίντεο αν τραβάς 1080. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Στό unlimited μειώνει το μέγεθος της φωτογραφίας ενώ στο original αποθηκεύεται έως έχει άρα θα είναι στην κανονική ποιότητα και όχι όπως αποθηκεύεται στο unlimited πού λογικά ή μείωση μεγέθους θα επηρεάζει την ποιότητα,μακαρι νά τό κάνουν για νά είναι unlimited για την original ποιότητα σέ φωτογραφίες και βίντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Αν δείτε το μέγεθος μιας φωτογραφίας που έχετε στον φάκελο της κάμερας, και την ίδια φωτογραφία αφότου έχει γίνει backup, θα καταλάβαιτε ότι γίνεται συμπίεση στο unlimited. Το αν η διαφορά είναι αισθητή στο μάτι δεν γνωρίζω, δεν έχω κάνει σύγκριση. Sent from Nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 γίνεται όντως συμπίεση με πολύ προχωρημένο αλγόριθμο, τόσο ώστε η διαφορά στην ποιότητα απλά δεν υπάρχει (εκτός αν κάνεις ζουμ χ1000 και έχεις δορυφορικό μάτι..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 γίνεται όντως συμπίεση με πολύ προχωρημένο αλγόριθμο, τόσο ώστε η διαφορά στην ποιότητα απλά δεν υπάρχει (εκτός αν κάνεις ζουμ χ1000 και έχεις δορυφορικό μάτι..) Σε crop μια χαρα φαίνονται οι διάφορες. Για απλές φωτογραφίες ειναι πολυ καλες.Για πόστερ ίσως όχι όσο οι πρωτότυπες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Μετακινηθηκε κανένας προς 1+3? Πως το βλέπεται σε σχέση με το 6p? Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 (edited) Μετακινηθηκε κανένας προς 1+3? Πως το βλέπεται σε σχέση με το 6p? Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Δεν νομίζω να το λες ξεκάθαρο upgrade συνολικά . Οκ ο 820/6ram αλλά έχουμε καλύτερη οθόνη,καμερα, αυτονομία,s tereo speakers,υποστηριξη και brand ενώ παράλληλα δεν λες το hw του 6p και παρωχημένο . Παραμένει τουμπανακι βασικά. Ομολογώ οτι το σκέφτηκα , αλλά προσπερασα . Edited June 29, 2016 by vadergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 σε ένα συγκριτικό που είδα η οθόνη, το λευκό ειδικά, είναι πολύ καλύτερο του 1+3.όπως και η ταχύτητα που οκ αυτό είναι και αναμενόμενο. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Μετακινηθηκε κανένας προς 1+3? Πως το βλέπεται σε σχέση με το 6p? Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Το 1+3 εχει πολυ πολυ καλυτερο socket,πολυ ταχυτερη εσωτερικη μνημη, καλυτερο μεγεθος, πολυ γρηγορο dash charge, καλυτερες overall φωτογραφιες (και camera app) Το 6p εχει αμεσες αναβαθμισεις,πολυ καλυτερα ηχεια, πολυ καλυτερες HDR+ βραδινες φωτο, καλυτερη ποιοτητα οθονης. Για αναβαθμιση απο 6p δεν αξιζει, εκτος αν θελεις πολυ καποιο απο τα πλεονεκτηματα του 1+3 πολυ και δεν σε πειραζουν τα μειονεκτηματα. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σε ένα συγκριτικό που είδα η οθόνη, το λευκό ειδικά, είναι πολύ καλύτερο του 1+3.όπως και η ταχύτητα που οκ αυτό είναι και αναμενόμενο. Aυτο που λες δεν ισχυει. Αν καποιο ειναι ταχυτερο, αυτο ειναι το 1+3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Nikchris νομίζω αυτό λέει. Ότι η ταχύτητα είναι καλύτερη στο 1+3. Από εκεί και πέρα έχει να κάνει τι θέλει ο καθένας. Για μένα προσωπικά δεν το θεωρώ αναβάθμιση! Η οθόνη του 6p είναι τοπ για μένα και σαν μέγεθος. Η κάμερα κορυφαία (και ας πει οποίος θέλει το αντίθετο! Μην το αναλύσουμε ξανά), Η κατασκευή επίσης κορυφαία. Οσο για αναβαθμίσεις? Άμεσες! +οτι είσαι στην πηγή και το developing θεωρώ ότι είναι ότι καλύτερο χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει και στο 1+3. Ταχύτητα? Σε real life usage δεν σκαλώνει πουθενά και είναι αμεσοτατο. Τα benchmarks δεν είναι πάντα μέτρο σύγκρισης. Οπότε για μένα απλά να πάω στο 1+3 για τον 820 και τα 6gb απλά δεν αξίζει. Αλλά είναι καθαρά υποκειμενικό. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 ναι αυτό λέω ότι ταχύτητα το 1+3 είναι καλύτερη.καλά ναι ούτε εγώ θα άλλαζα το 6p με το 1+3, δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος αλλά αυτό είναι στα γούστα του καθενός και τι ζητάει. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Παιδιά καλησπέρα , θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να ανεβάσω τις φωτογραφίες από τον υπολογιστή μου στο google photos χωρίς όμως αυτές να εμφανίζονται στην εφαρμογή στο nexus Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Παιδιά καλησπέρα , θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να ανεβάσω τις φωτογραφίες από τον υπολογιστή μου στο google photos χωρίς όμως αυτές να εμφανίζονται στην εφαρμογή στο nexus Να μην κατεβάσεις την εφαρμογή στο κινητό???? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Να μην κατεβάσεις την εφαρμογή στο κινητό???? Ίσως άμα έχει κλειστό τον συγχρονισμό να μην τις δείχνει στο κινητό Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Το θέμα είναι τι να την κάνει την εφαρμογή? Άμα δεν τις ανεβάζει από το κινητό απευθείας και δεν τις θέλει και εκεί τότε ποιος ο λόγος να έχει την εφαρμογή αυτή? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Παρόλο που έχω κλειστό τον συγχρονισμό τις εμφανίζει , απλά δεν ανεβάζει στο cloud αυτές που έχω τραβήξει με το κινητό μου. Το θέμα μου είναι ότι μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα την εφαρμογή για να βλέπω τις φωτό της συσκευής.Αν τελικά την ξηλωσω υπάρχει καποια άλλη καλή εφαρμογή να κατεβασω για τις φωτογραφίες τις συσκευής ?? Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Παιδιά η επόμενη εκδοσή θα λέγεται τελικά Nougat πριν λίγο ανακοινώθηκε:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Χρησιμοποιώ το piktures Sent from my Nexus 6P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Χρησιμοποιώ το piktures Sent from my Nexus 6P Ευχαριστώ , θα το τσεκάρω. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanthast0s Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Ευχαριστώ , θα το τσεκάρω. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Επίσης πολύ καλό το QuickPic και το Focus του Franco Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 QuickPic έχω και εγώ! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Quickpic 4.5.2 μόνο, όχι νεότερη έκδοση Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanthast0s Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Quickpic 4.5.2 μόνο, όχι νεότερη έκδοση Γιατί μόνο 4.5.2 έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Δυο βιντεάκια που έκανα με δείγματα φωτογραφείων και σε αργή κίνηση στα 120 fps https://www.youtube.com/watch?v=Hd3MGzns_L0 https://www.youtube.com/watch?v=qbts3lz1sXs&feature=youtu.be Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Γιατί μόνο 4.5.2 έκδοση; http://www.androidpolice.com/2015/09/03/quickpic-developer-addresses-sale-to-cheetah-mobile-says-ads-wont-be-coming-soon/ Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts