ptmax13 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Και πάνω που ήθελα να ρωτήσω αν κανείς χρησιμοποιεί κάποιο app κάμερας και να είναι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα.... Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Εγώ έχω το στοκ και βγάζει τέλειες φωτογραφίες! Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Το hdr της στοκ εφαρμογής κάνει θαύματα πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Το hdr της στοκ εφαρμογής κάνει θαύματα πάντως. Συμφωνω αλλα αλλιως ειναι να εχεις τον ελεγχο.. ;) Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Παιδιά συμφωνώ απλά σε μερικές βραδυνές μακρινές βγάζει πολύ θόρυβο το hdr+ Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Ναι ρε παιδιά, όντως η stock βγάζει ωραίες φωτό, δεν αντιλέγω. Αλλά πότε πότε θες να ρυθμίσεις και λίγο το exposure ή το κλείστρο. Δεν μιλάω για επαγγελματικά πράγματα, δεν είμαι και ειδικός. Αλλά 1-2 ρυθμίσεις στην ξεφτίλα έπρεπε να τις είχε. Πολύ γυμνή εφαρμογή. Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 είναι κανείς σε N preview 3 και να του δουλεύει η εφαρμογή της alpha bank "Safe access"? Δε κάνει register και φάγαμε φόλα, καθώς για να αλλάξεις σε sms , θέλει και ένα πρόσθετο κωδικό ασφαλείας που σου δίνει η εφαρμογή...όταν δουλεύει..:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foten21 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Ερώτηση.τον τελευταίο καιρό κατά την φόρτιση μου βγάζει μία μπλε οθόνη με ένδειξη μπαταρίας και αντιστροφή μέτρηση φόρτισης που δεν έχει καμμιά σχέση με την πραγματικότητα.το χει δει κανείς άλλος;εψαξα να βρω που οφείλεται και πώς απενεργοποιείται αλλά δεν βρήκα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Ερώτηση.τον τελευταίο καιρό κατά την φόρτιση μου βγάζει μία μπλε οθόνη με ένδειξη μπαταρίας και αντιστροφή μέτρηση φόρτισης που δεν έχει καμμιά σχέση με την πραγματικότητα.το χει δει κανείς άλλος;εψαξα να βρω που οφείλεται και πώς απενεργοποιείται αλλά δεν βρήκα κάτι. Μήπως εγκατέστησες τελευταία κάποια εφαρμογή; Πχ es file explorer; Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foten21 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Μήπως εγκατέστησες τελευταία κάποια εφαρμογή; Πχ es file explorer; Όχι καμμιά σχέση.μου κάνει εντύπωση γιατί τα εψαξα όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Όχι καμμιά σχέση.μου κάνει εντύπωση γιατί τα εψαξα όλα. Μήπως το touchpal; Σίγουρα εφαρμογή σου το βγάζει αυτό, δεν είναι λειτουργία του Android. Sent from Nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Όχι καμμιά σχέση.μου κάνει εντύπωση γιατί τα εψαξα όλα. Μήπως είναι κάτι τέτοιο; http://www.androidpolice.com/2016/05/17/hey-google-please-deal-with-the-explosion-of-lock-screen-adware-in-the-play-store/ Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 είναι κανείς σε N preview 3 και να του δουλεύει η εφαρμογή της alpha bank "Safe access"? Δε κάνει register και φάγαμε φόλα, καθώς για να αλλάξεις σε sms , θέλει και ένα πρόσθετο κωδικό ασφαλείας που σου δίνει η εφαρμογή...όταν δουλεύει..:O Δεν κάνει, αλλάζει το id του τηλεφώνου όταν κάνεις αναβάθμιση δυστυχώς. Την έπαθα δύο φορές και τελικά αλλαξα σε sms. Τους πήρα τηλ όμως και μου το άλλαξαν δωρεάν γιατί κανονικά χρεώνεσαι. Sent from my Nexus 6P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Δεν κάνει, αλλάζει το id του τηλεφώνου όταν κάνεις αναβάθμιση δυστυχώς. Την έπαθα δύο φορές και τελικά αλλαξα σε sms. Τους πήρα τηλ όμως και μου το άλλαξαν δωρεάν γιατί κανονικά χρεώνεσαι. Sent from my Nexus 6P Και εγώ το ίδιο θέμα είχα κάθε φορά που άλλαζα ρομ. Το γύρισα σε sms και τελείωσε το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Φυσιολογικό φίλοι πως σας φαίνεται? Ή συνολική μνήμη είναι 2,7gb ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://goo.gl/photos/mnHTeox2jkHqeK6g9 Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Λογικά τα υπόλοιπα από τα 3 gb ram δηλαδή χρησιμοποιούνται από το σύστημα.... Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foten21 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Μήπως είναι κάτι τέτοιο; http://www.androidpolice.com/2016/05/17/hey-google-please-deal-with-the-explosion-of-lock-screen-adware-in-the-play-store/ Ακριβώς αυτό.Να σαι καλά αλλά τι είναι;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Ακριβώς αυτό.Να σαι καλά αλλά τι είναι;;;;;;; Εχεις βαλει καποια εφαρμογη απο τοτε που ξεκινησε να στο κανει; https://docs.google.com/spreadsheets/d/1JGll2kJPVoJsj_X0nvQL2OH52Gy_hVgQWo-Ijs30uag/htmlview#gid=1218206578 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Δεν κάνει, αλλάζει το id του τηλεφώνου όταν κάνεις αναβάθμιση δυστυχώς. Την έπαθα δύο φορές και τελικά αλλαξα σε sms. Τους πήρα τηλ όμως και μου το άλλαξαν δωρεάν γιατί κανονικά χρεώνεσαι. Sent from my Nexus 6P Και εγώ το ίδιο θέμα είχα κάθε φορά που άλλαζα ρομ. Το γύρισα σε sms και τελείωσε το θέμα. thanks both...αυτό ακριβώς έκανα και εγώ...και έχει και ασυμβατότητα ακόμα η εφαρμογή με το Ν...:p sms προς το παρόν λοιπόν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foten21 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Εχεις βαλει καποια εφαρμογη απο τοτε που ξεκινησε να στο κανει; https://docs.google.com/spreadsheets/d/1JGll2kJPVoJsj_X0nvQL2OH52Gy_hVgQWo-Ijs30uag/htmlview#gid=1218206578 Το μοναδικό που έχω βάλει εδώ και δύο μήνες είναι κάποιο app lock αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτό που έχει στη λίστα.κατα τα άλλα κανένα από τα παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 (edited) Φυσιολογικό φίλοι πως σας φαίνεται? Ή συνολική μνήμη είναι 2,7gb Ναι αυτή είναι η φυσιολογική μέγιστη μνήμη. Δεν βλέπω την εικόνα και δεν ξέρω αν ήθελες κάτι άλλο να δούμε. Εχεις βαλει καποια εφαρμογη απο τοτε που ξεκινησε να στο κανει; https://docs.google.com/spreadsheets/d/1JGll2kJPVoJsj_X0nvQL2OH52Gy_hVgQWo-Ijs30uag/htmlview#gid=1218206578 Θεός... Το μοναδικό που έχω βάλει εδώ και δύο μήνες είναι κάποιο app lock αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτό που έχει στη λίστα.κατα τα άλλα κανένα από τα παραπάνω. Στο έχει κάνει σίγουρα μια εφαρμογή. Τώρα, την έγραψες με ή χωρίς την θέλησή σου, ή την είχες και έκανε αναβάθμιση φέρνοντας αυτήν την μπούρδα... μόνο εσύ μπορείς να το ξέρεις... Δεν βάζεις κανένα Lookout να κάνεις ένα σκανάρισμα να δεις τι σου βγάζει; Edited May 24, 2016 by ptmax13 Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foten21 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Ναι αυτή είναι η φυσιολογική μέγιστη μνήμη. Δεν βλέπω την εικόνα και δεν ξέρω αν ήθελες κάτι άλλο να δούμε. Θεός... Στο έχει κάνει σίγουρα μια εφαρμογή. Τώρα, την έγραψες με ή χωρίς την θέλησή σου, ή την είχες και έκανε αναβάθμιση φέρνοντας αυτήν την μπούρδα... μόνο εσύ μπορείς να το ξέρεις... Δεν βάζεις κανένα Lookout να κάνεις ένα σκανάρισμα να δεις τι σου βγάζει; Το έκανα όλα οκ μου βγάζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foten21 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Τελικά παιδιά τη βρήκα τη λύση.το πρόβλημα ήταν από το app lock το οποίο μόλις κατηργησα δεν ξανά παρουσιάστηκε .σας ευχαριστώ ολους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Αν θελετε καποιες απο τις νεες λειτουργιες του android N κατεβαστε απο το xposed framework το "ANDROID N-ify" που περιεχει το multiwindow και την αλλαγη των τελευταιων εφαρμογων με διπλο πατημα του resent button. Το εχω εγκαταστησει εδω και 3 μερες και λειτουργει αψογα. Τελος, χθες αποφασισα να κανω το mod για το μικροφωνο και σημερα που το τεσταρα ολοι μου ειπαν πως με ακουγαν καλυτερα και μαλιστα με διαφορα. Αρα αν καποιος εχει προβλημα με το μικροφωνο και ειναι root μπορει πολυ ευκολα να το δοκιμα και ισως λειτουργησει. Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Καλημερα. Ρε παιδια εχω μια απορια που παρατηρησα..Οταν μιλαω σε μια κληση ο αισθητηρας εγγυτητας δεν λειτουργει η δεν εχει? Εχω βαλει ενα screen protector με ενα κενο κατω απο το πανω ηχειο αλλα κατα την διαρκεια της κλησης οταν απομακρυνω η πλησιασω την συσκευη στο προσωπο μου δεν αναβει η οθονη εκτος αν πατησω το power button. Μηπως υπαρχει καποια λειτουργεια που την εχω απενεργοποιημενη? Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.Ευχαριστω. Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts