Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά από οθόνη πως τα πάει ? Έχει τα γνωστά προβλήματα των amoled κιτρινίλα σε διάφορα σημεία και εύκολο burn in; Με το πρόβλημα στα ηχεία βρέθηκε λύσει η μόνο με ρουτ και κερναλ φτιάχνει το balance;

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Παιδιά από οθόνη πως τα πάει ? Έχει τα γνωστά προβλήματα των amoled κιτρινίλα σε διάφορα σημεία και εύκολο burn in;

Οι καινούργιες amoled δεν έχουν τα θέματα αυτά του παρελθόντος.

Modpic.gif

εγώ να την πω την αμαρτία του κινητού αν κ το λατρεύω και το θεωρώ το καλύτερο Android εκεί έξω.... έχω ένα πολύ μικρό burn in στα navigation buttons..... αλλά ίσα που φαίνεται και ευτυχώς δεν είναι μόνιμο... με ένα προγραμματάκι όπως το amoled burn-in fixer διορθώνεται απλά θέλει αρκετή ώρα για να στρώσει.

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εγώ να την πω την αμαρτία του κινητού αν κ το λατρεύω και το θεωρώ το καλύτερο Android εκεί έξω.... έχω ένα πολύ μικρό burn in στα navigation buttons..... αλλά ίσα που φαίνεται και ευτυχώς δεν είναι μόνιμο... με ένα προγραμματάκι όπως το amoled burn-in fixer διορθώνεται απλά θέλει αρκετή ώρα για να στρώσει.

Burn in Κάνουν όλες οι αμολεντ με τον καιρό τοσο σύντομα δεν ειναι φυσιολογικό. Με το πρόγραμμα που λες σε όσες οθόνες αμολεντ το έχω δει δεν ξέρω στο φόντο που βγάζει ολες δείχνουν να έχουν αλλα αλλου δεν το έβλεπα. Επισης σε κάποιο δοκιμαζοντας να χαμηλωσω την ταχύτητα τον εφέ στο χ5 αυτο σταματούσε να φαίνεται για δοκίμασε το.

Μπορείς να χρησιμοποιείς και την ενσωματωμένη αντίστροφη χρωμάτων για κάποια ώρα.

Sent from Nexus 6

Αν πράγματι ισχύει ότι υπάρχει πιθανότητα να γίνει burn in στα navigation keys, τότε το auto-fade που μπήκε στην τελευταία αναβάθμιση του Gravity Box μπορεί να αποδειχθεί και σωτήριο.

Επειδή ψάχνω να δω τι θα πάρω σήμερα πήγα σε ένα κατάστημα για να δω και παίζοντας με το nexus 6p είχε ελαφρύ burn in κλασικά . :(

Λογικό για μια συσκευη που η οθόνη της ειναι ανοιχτη 24 ωρες το 24ωρο

Sent from my Mate 8

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Αν πράγματι ισχύει ότι υπάρχει πιθανότητα να γίνει burn in στα navigation keys, τότε το auto-fade που μπήκε στην τελευταία αναβάθμιση του Gravity Box μπορεί να αποδειχθεί και σωτήριο.

Βάζεις GMD autohide keys και έτσι τα έχεις όποτε θες με swipe αλλά γενικά δεν είναι εκεί συνέχεια.

Google Pixel 9 Pro XL

Βάζεις GMD autohide keys και έτσι τα έχεις όποτε θες με swipe αλλά γενικά δεν είναι εκεί συνέχεια.

ευχαριστω για την εφαρμογη εψαχνα καιρο για κατι τετοιο

Sent from my Mate 8

Παιδες, επειδη ψαχνει να το δει φιλος που "καιγεται" να παρει το 128 αμεσα, υπαρχει καπου εκθεσιακο Δυτικη Αττικη το κινητο?

Sent from my Mate 8

Μόνο σε αυτό όμως και στο νοτε 4 που πρέπει να το έχουν από το 2014 εκεί .

Άμα δε το συνδυάσεις και με LMT τότε δεν χρειάζεσαι καν το swipe για να εμφανίζεις τα softkeys!

Άμα δε το συνδυάσεις και με LMT τότε δεν χρειάζεσαι καν το swipe για να εμφανίζεις τα softkeys!

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Google Pixel 9 Pro XL

μιλας με γριφους γεροντα... LMT???

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1330150

Google Pixel 9 Pro XL

Αν και εδώ είναι το γενικό θέμα, και επειδή δεν ξέρω για στοκ ρομ αλλά σε custom έχει επιλογή να ρυθμίσεις το expanded desktop και πρακτικά δεν χρειάζεσαι πλεον την εφαρμογή του GMD.

Ενεργοποιείς για όλες τις εφαρμογές το expanded desktop και το βάζεις να κάνει hide μόνο την Navigation bar την οποία και την εμφανίζει με swipe όπως ακριβώς και το GMD. Άρα εκεί δεν θες την εφαρμογή. Αν το κάνει και σε στοκ τότε το GMD είναι αχρείαστο έτσι και αλλιώς!

Άμα δε βάλεις και το pie του LMT τότε με τον καιρό δεν το χρησιμοποιείς καν το swipe για την Navigation bar.

Google Pixel 9 Pro XL

Αν και εδώ είναι το γενικό θέμα, και επειδή δεν ξέρω για στοκ ρομ αλλά σε custom έχει επιλογή να ρυθμίσεις το expanded desktop και πρακτικά δεν χρειάζεσαι πλεον την εφαρμογή του GMD.

Ενεργοποιείς για όλες τις εφαρμογές το expanded desktop και το βάζεις να κάνει hide μόνο την Navigation bar την οποία και την εμφανίζει με swipe όπως ακριβώς και το GMD. Άρα εκεί δεν θες την εφαρμογή. Αν το κάνει και σε στοκ τότε το GMD είναι αχρείαστο έτσι και αλλιώς!

Άμα δε βάλεις και το pie του LMT τότε με τον καιρό δεν το χρησιμοποιείς καν το swipe για την Navigation bar.

Εγω ειμαι με pure nexus δεν ξερω πως αλλα το καταφερα αυτο με το sweep & hide στην navigation bar. Απλα τωρα για να κανεις back π.χ θες 2 κινησεις με το lmt γινεται κατι καλυτερο?

Εγω ειμαι με pure nexus δεν ξερω πως αλλα το καταφερα αυτο με το sweep & hide στην navigation bar. Απλα τωρα για να κανεις back π.χ θες 2 κινησεις με το lmt γινεται κατι καλυτερο?

Με το LMT βάζεις το PIE και κάνες ένα swipe όπου σου βγάζει το Pie Και προς τα εκεί που το έχεις ορίσει το back. Εγώ ας πούμε έχω βάλει το Pie να τριγγάρεται στα δεξιά μόνο και το Back το πάνω 1/3 του pie. Οπότε κάνω swipe στο δεξιό μέρος της οθόνης και προς τα πάνω και κάνει Back. Με μία κίνηση!

https://www.dropbox.com/s/fbekjegr719nfbv/2016_04_20_12_02_15.mp4?dl=0

Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

Με το LMT βάζεις το PIE και κάνες ένα swipe όπου σου βγάζει το Pie Και προς τα εκεί που το έχεις ορίσει το back. Εγώ ας πούμε έχω βάλει το Pie να τριγγάρεται στα δεξιά μόνο και το Back το πάνω 1/3 του pie. Οπότε κάνω swipe στο δεξιό μέρος της οθόνης και προς τα πάνω και κάνει Back. Με μία κίνηση!

https://www.dropbox.com/s/fbekjegr719nfbv/2016_04_20_12_02_15.mp4?dl=0

Καταλαβα.πολυ ωραια εφαρμογη και αρκετα γρηγορη και παραμετροποιησιμη. Ευχαριστω πολυ

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.suphi.swipenavigation&hl=en

Δειτε και αυτην την εφαρμογη, πολυ πιο καλη απο το καθε LMT και PIE application.

Mε swipes απο κατω προς τα πανω, εχεις back/home/multi και οτι αλλο θελει η καρδια σου.

Μονο μειονεκτημα που βρηκα στο να κρυψεις τα softkeys; Το πληκτρολογιο χαμηλωνει παρα πολυ μετα και ζοριζεσαι καπως.

Γεια σας!

Μπορεί να ενημερώσει κάποιος αν χρησιμοποιεί 365 mail account με το Nexus 6p, και αν κάνει unlock το κινητό με τον fingerprint scanner? Ρωτάω γιατί το εταιρικό mail σε αναγκάζει να έχεις pin/password screen lock και αναρωτιέμαι αν δέχεται και το fingerprint σε περίπτωση που υποστηρίζεται από την συσκευή.

Ξεκλειδωνει κανονικά με το αποτύπωμα.

ευχαριστώ! Παρεμπιπτόντως ποιο app χρησιμοποιείς για το εταιρικό σου mail? (Exchange)

ευχαριστώ! Παρεμπιπτόντως ποιο app χρησιμοποιείς για το εταιρικό σου mail? (Exchange)

Με έχει καλύψει πλήρως το gmail. Είχα χρησιμοποιήσει και το outlook άλλο είχα προβλήματα συγχρονισμού με το calendar.