damierom Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Στο δικο μου δεν ηρθε τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Θα περιμένω να δω αν στρώσει. Είμαι μόνο ροοτ και κέρνελ elemental. Το greenify με το aggresive dose βοηθάει? Πιο πολλά προβλήματα δημιουργεί με πάγωμα ειδοποιήσεων, ρολογιού κλπ παρά βοηθάει Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Χα χα να φανταστεις ότι ο Κώστας έστειλε το λινκ θεωρώντας δεδομένο ότι είναι ρουτ ο φίλος .... Ε καλά εννοείται ότι το θεώρησα δεδομένο. :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Εχει δοκιμασει κανενας που ειναι ροοτ να απενεργοποιησει το noice cancelling mic; Αν ναι ειχε αποτελεσμα στην ποιοτητα της κλησης; Ρωταω γτ το κινητο το εχω σχεδον βδομαδα και γενικα εχω ακουσει αρκετα παραπονα απο τους αλλους. Εκανα και εγω ενα τεστ που οντως η ανοιχτη ακροαση ηταν πλ πιο δυνατη απο την την κανονικη (δεν με πειραζει που ειναι πιο δυνατη,ισα ισα, αλλα με ενοχλει που δεν με ακουνε μερικες φορες και δεν ξερω αν αυτο ειναι hardware ή software). Δεν εχω κανενα παραπονο απο την συσκευη και ειναι απο τις πιο καλυτερες που ειχα αλλα αυτο το θεμα με τις κλησεις με ξενερωνει.. Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Εχει δοκιμασει κανενας που ειναι ροοτ να απενεργοποιησει το noice cancelling mic; Αν ναι ειχε αποτελεσμα στην ποιοτητα της κλησης; Ρωταω γτ το κινητο το εχω σχεδον βδομαδα και γενικα εχω ακουσει αρκετα παραπονα απο τους αλλους. Εκανα και εγω ενα τεστ που οντως η ανοιχτη ακροαση ηταν πλ πιο δυνατη απο την την κανονικη (δεν με πειραζει που ειναι πιο δυνατη,ισα ισα, αλλα με ενοχλει που δεν με ακουνε μερικες φορες και δεν ξερω αν αυτο ειναι hardware ή software). Δεν εχω κανενα παραπονο απο την συσκευη και ειναι απο τις πιο καλυτερες που ειχα αλλα αυτο το θεμα με τις κλησεις με ξενερωνει.. Εγώ που το δοκίμασα το ξαναγύρισα καθώς έγινε πολύ χαμηλό το in-call volume. Δεν άκουγα κανέναν. Δεν ξέρω πως το επηρέασε αλλά δεν ακουγόταν. Όχι ότι γενικά είχα θέμα όμως και έπρεπε να το γυρίσω. Εκτός όταν στηρίζω το κινητό στον ώμο μου και το πρόσωπο μου που δεν με ακούνε. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Εγώ ρε παιδιά δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Πάντα όταν μιλάω το κραταω από κάτω και μέχρι τη μέση. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Εγώ ρε παιδιά δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Πάντα όταν μιλάω το κραταω από κάτω και μέχρι τη μέση. Ούτε εγώ έχω αντιμετωπίσει σε νορμάλ χρήση. Αν όμως θέλω να ελευθερώσω τα χέρια μου για λίγο και πρέπει να κρατήσω το κινητό στον ώμο μου με το πρόσωπο μου τότε δεν με ακούνε... Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Ούτε εγώ έχω αντιμετωπίσει σε νορμάλ χρήση. Αν όμως θέλω να ελευθερώσω τα χέρια μου για λίγο και πρέπει να κρατήσω το κινητό στον ώμο μου με το πρόσωπο μου τότε δεν με ακούνε... Μπα δεν το βάζω έτσι γτ μου έχει πέσει μία φορά κινητό και ευτυχώς έβαλα το πόδι μου αλλιώς θα εκλαιγα ακόμα :p .Έχω κ το bluetooth άλλωστε Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Ούτε εγώ έχω αντιμετωπίσει σε νορμάλ χρήση. Αν όμως θέλω να ελευθερώσω τα χέρια μου για λίγο και πρέπει να κρατήσω το κινητό στον ώμο μου με το πρόσωπο μου τότε δεν με ακούνε... Μπα δεν το βάζω έτσι γτ μου έχει πέσει μία φορά κινητό και ευτυχώς έβαλα το πόδι μου αλλιώς θα εκλαιγα ακόμα :p .Έχω κ το bluetooth άλλωστε Παίδες και εγώ δεν έχω τρελό πρόβλημα απλά μου είπαν με ακούνε πιο δυνατά με την ανοιχτή ακρόαση, αλλά όχι πως δεν με ακούνε με την κανονική.. Απλά θέλω ναβεβαιωθω πως δεν έχω ελαττωματικη συσκευή για να ηρεμησω.. Ξέρετε αν υπάρχει ανά λόγο θέμα σε άλλες ρομ η στην Ν; θέλω να ροοταρω αλλά ακόμα δεν έχω βρει χρόνο να ασχοληθώ.. Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Παιδια πήρε κανενας το update του απριλιου;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Παιδια πήρε κανενας το update του απριλιου;; επιπλεον γνωριζουμε αν ειναι απλα update στην ασφαλεια ή κανενα πιο ουσιαστικο.. Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 επιπλεον γνωριζουμε αν ειναι απλα update στην ασφαλεια ή κανενα πιο ουσιαστικο.. http://www.computerworld.com/article/3052176/security/google-fixes-39-android-flaws-15-of-them-critical.html Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 http://www.computerworld.com/article/3052176/security/google-fixes-39-android-flaws-15-of-them-critical.html Φίλε Νίκο το διάβασα απλά αναρωτιέμαι αν έχουν υποψην τους το θέμα του μικρόφωνου.. Όπως και να έχει εμένα δεν ήρθε ακόμα το update. Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Παιδια ήρθε σε κανεναν το ota update;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Μολις ηρθε στο δικο μου, 87.5 MB ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Μολις ηρθε στο δικο μου, 87.5 MB ειναι. Μπορείς να δεις ποια έκδοση εισαι;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Μπορείς να δεις ποια έκδοση εισαι;; Μπορει να μην θελει να την περασει. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Μπορει να μην θελει να την περασει. :p Χοχοχο καλο..του εχω αλλάξει τα φωτα στο να παταω για update.αν δεν το θελει δωσετο σε μενα.χαχαχα Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Περασε τη μονος σου και μην περιμένεις το update ,nexus έχεις.... Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Περασε τη μονος σου και μην περιμένεις το update ,nexus έχεις.... Βαριεμαι την διαδικασία .άνοιξε περνα κλεισε.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Την πέρασα και εγώ μήπως και έχω καμία βελτίωση ποιότητας κλήσης.. Για την ώρα όλα καλά.. Θα δούμε.. Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Βαριεμαι την διαδικασία .άνοιξε περνα κλεισε.. Τοσες φορες που πατησες το κουμπι για να δεις αν ηρθε αναβάθμιση θα την ειχες περάσει ;) Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Τοσες φορες που πατησες το κουμπι για να δεις αν ηρθε αναβάθμιση θα την ειχες περάσει ;) Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχεις δικιο την περασα γιατι θα το εσπαγα.χαχαχχα. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Εχεις δικιο την περασα γιατι θα το εσπαγα.χαχαχχα. Και είδες καμία διαφορα; Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Και είδες καμία διαφορα; Παιδια ειναι τοσο smooth το nexus που δεν μπορεις ευκολα να δεις διαφορές.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts