Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θα περιμένω να δω αν στρώσει. Είμαι μόνο ροοτ και κέρνελ elemental. Το greenify με το aggresive dose βοηθάει?

Πιο πολλά προβλήματα δημιουργεί με πάγωμα ειδοποιήσεων, ρολογιού κλπ παρά βοηθάει

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Χα χα να φανταστεις ότι ο Κώστας έστειλε το λινκ θεωρώντας δεδομένο ότι είναι ρουτ ο φίλος ....

Ε καλά εννοείται ότι το θεώρησα δεδομένο. :lol::lol::lol::lol:

Google Pixel 6 Pro

Εχει δοκιμασει κανενας που ειναι ροοτ να απενεργοποιησει το noice cancelling mic; Αν ναι ειχε αποτελεσμα στην ποιοτητα της κλησης; Ρωταω γτ το κινητο το εχω σχεδον βδομαδα και γενικα εχω ακουσει αρκετα παραπονα απο τους αλλους. Εκανα και εγω ενα τεστ που οντως η ανοιχτη ακροαση ηταν πλ πιο δυνατη απο την την κανονικη (δεν με πειραζει που ειναι πιο δυνατη,ισα ισα, αλλα με ενοχλει που δεν με ακουνε μερικες φορες και δεν ξερω αν αυτο ειναι hardware ή software). Δεν εχω κανενα παραπονο απο την συσκευη και ειναι απο τις πιο καλυτερες που ειχα αλλα αυτο το θεμα με τις κλησεις με ξενερωνει..
Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t.

Εχει δοκιμασει κανενας που ειναι ροοτ να απενεργοποιησει το noice cancelling mic; Αν ναι ειχε αποτελεσμα στην ποιοτητα της κλησης; Ρωταω γτ το κινητο το εχω σχεδον βδομαδα και γενικα εχω ακουσει αρκετα παραπονα απο τους αλλους. Εκανα και εγω ενα τεστ που οντως η ανοιχτη ακροαση ηταν πλ πιο δυνατη απο την την κανονικη (δεν με πειραζει που ειναι πιο δυνατη,ισα ισα, αλλα με ενοχλει που δεν με ακουνε μερικες φορες και δεν ξερω αν αυτο ειναι hardware ή software). Δεν εχω κανενα παραπονο απο την συσκευη και ειναι απο τις πιο καλυτερες που ειχα αλλα αυτο το θεμα με τις κλησεις με ξενερωνει..

Εγώ που το δοκίμασα το ξαναγύρισα καθώς έγινε πολύ χαμηλό το in-call volume. Δεν άκουγα κανέναν. Δεν ξέρω πως το επηρέασε αλλά δεν ακουγόταν. Όχι ότι γενικά είχα θέμα όμως και έπρεπε να το γυρίσω. Εκτός όταν στηρίζω το κινητό στον ώμο μου και το πρόσωπο μου που δεν με ακούνε.

Google Pixel 6 Pro

Εγώ ρε παιδιά δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Πάντα όταν μιλάω το κραταω από κάτω και μέχρι τη μέση.
Δημήτρης

Εγώ ρε παιδιά δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Πάντα όταν μιλάω το κραταω από κάτω και μέχρι τη μέση.

Ούτε εγώ έχω αντιμετωπίσει σε νορμάλ χρήση. Αν όμως θέλω να ελευθερώσω τα χέρια μου για λίγο και πρέπει να κρατήσω το κινητό στον ώμο μου με το πρόσωπο μου τότε δεν με ακούνε...

Google Pixel 6 Pro

Ούτε εγώ έχω αντιμετωπίσει σε νορμάλ χρήση. Αν όμως θέλω να ελευθερώσω τα χέρια μου για λίγο και πρέπει να κρατήσω το κινητό στον ώμο μου με το πρόσωπο μου τότε δεν με ακούνε...

Μπα δεν το βάζω έτσι γτ μου έχει πέσει μία φορά κινητό και ευτυχώς έβαλα το πόδι μου αλλιώς θα εκλαιγα ακόμα :p .Έχω κ το bluetooth άλλωστε

Δημήτρης

Μπα δεν το βάζω έτσι γτ μου έχει πέσει μία φορά κινητό και ευτυχώς έβαλα το πόδι μου αλλιώς θα εκλαιγα ακόμα :p .Έχω κ το bluetooth άλλωστε

Παίδες και εγώ δεν έχω τρελό πρόβλημα απλά μου είπαν με ακούνε πιο δυνατά με την ανοιχτή ακρόαση, αλλά όχι πως δεν με ακούνε με την κανονική.. Απλά θέλω ναβεβαιωθω πως δεν έχω ελαττωματικη συσκευή για να ηρεμησω.. Ξέρετε αν υπάρχει ανά λόγο θέμα σε άλλες ρομ η στην Ν; θέλω να ροοταρω αλλά ακόμα δεν έχω βρει χρόνο να ασχοληθώ..

Παιδια πήρε κανενας το update του απριλιου;;

επιπλεον γνωριζουμε αν ειναι απλα update στην ασφαλεια ή κανενα πιο ουσιαστικο..

επιπλεον γνωριζουμε αν ειναι απλα update στην ασφαλεια ή κανενα πιο ουσιαστικο..

http://www.computerworld.com/article/3052176/security/google-fixes-39-android-flaws-15-of-them-critical.html

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Φίλε Νίκο το διάβασα απλά αναρωτιέμαι αν έχουν υποψην τους το θέμα του μικρόφωνου..

Όπως και να έχει εμένα δεν ήρθε ακόμα το update.

Μολις ηρθε στο δικο μου, 87.5 MB ειναι.

Μπορείς να δεις ποια έκδοση εισαι;;

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Μπορει να μην θελει να την περασει. :p

Χοχοχο καλο..του εχω αλλάξει τα φωτα στο να παταω για update.αν δεν το θελει δωσετο σε μενα.χαχαχα

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Περασε τη μονος σου και μην περιμένεις το update ,nexus έχεις....

Περασε τη μονος σου και μην περιμένεις το update ,nexus έχεις....

Βαριεμαι την διαδικασία .άνοιξε περνα κλεισε..

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Την πέρασα και εγώ μήπως και έχω καμία βελτίωση ποιότητας κλήσης.. Για την ώρα όλα καλά.. Θα δούμε..

Βαριεμαι την διαδικασία .άνοιξε περνα κλεισε..

Τοσες φορες που πατησες το κουμπι για να δεις αν ηρθε αναβάθμιση θα την ειχες περάσει ;)

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τοσες φορες που πατησες το κουμπι για να δεις αν ηρθε αναβάθμιση θα την ειχες περάσει ;)

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχεις δικιο την περασα γιατι θα το εσπαγα.χαχαχχα.

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Και είδες καμία διαφορα;

Παιδια ειναι τοσο smooth το nexus που δεν μπορεις ευκολα να δεις διαφορές..

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»