geovass Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Πρεπει να πάει σε Αγγλική διεύθυνση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Άμα έτσι πες το νόμισα προς στιγμήν ότι το κάνες με κάποιον τροπο από Ελλάδα ! Σήμερα ανακάλυψα ότι υπάρχουν εταιρίες courier που λειτουργούν ως μεσάζοντες. Με πολύ απλά λόγια, σου δίνουν διεύθυνση χώρας όπου γίνονται αποστολές, τη δηλώνεις όταν κάνεις την αγορά, το παραλαμβάνει η εν λόγω εταιρία και μετά σου το στέλνει στη δική σου διεύθυνση ελλαδα. Νομίζω ότι αυτός ήταν και ο τρόπος που αγόραζαν τα παιδιά από την Ευρωπαϊκή αποθήκη το one plus one όταν δεν γίνονταν αποστολές Ελλάδα. Παραπάνω λεπτομερειες δεν γνωρίζω, τις πληροφορίες τις διάβασα εδώ από ένα φίλο που έκανε αυτή τη διαδικασία και πήρε το honor 7 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6367398 Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Μεσω του playstore Αγγλίας γίνεται; Με ποιον τρόπο; Πρεπει να πάει σε Αγγλική διεύθυνση. Ακριβώς. Εγώ πχ είχα χρησιμοποιήσει το forward2me αν θυμάμαι καλά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Εδώ μία από τις αλυσίδες ηλεκτρονικών ξέχασε να ενημερώσει τους πωλητές της ότι υπάρχει εμπάργκο πώλησης μέχρι τη Δευτέρα οπότε με το που παρέλαβαν στοκ σήμερα το πρωί έπεσε σύρμα στα τοπικά φόρα και ξεπουλήσανε :lol: Έχω ένα ασημένιο 64άρι από το πρωί :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos90 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Ξερει κανεις το πραγματικο sar ? και αν ναι ποιο κοιταμε ? το US ή το EU ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Εδώ μία από τις αλυσίδες ηλεκτρονικών ξέχασε να ενημερώσει τους πωλητές της ότι υπάρχει εμπάργκο πώλησης μέχρι τη Δευτέρα οπότε με το που παρέλαβαν στοκ σήμερα το πρωί έπεσε σύρμα στα τοπικά φόρα και ξεπουλήσανε :lol: Έχω ένα ασημένιο 64άρι από το πρωί :) "εδώ" λέγοντας??:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 "εδώ" λέγοντας??:) Αυστραλία. Όχι σε όλες τις πολιτείες, αλλά δώθηκαν κάμποσα χθες με αυτό τον τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 ok...καλορίζικο λοιπόν και να το χαρείς :) αν δε βαριέσαι, γράψε μας και 2-3 λόγια :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 (edited) Αν και ακόμα είναι νωρίς, το έχω λιγότερο από 24 ώρες, κάποια πραγματάκια μπορώ να τα γράψω. Δεν θα αναφέρω τίποτα για το Android M αφού εκτός από το fingerprint reader (το οποίο δεν χρησιμοποιώ οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη) δεν βλέπω μεγάλες διαφορές από το Ν6. Ούτε ταχύτητα κλπ, είναι περιτό να αναφέρω για smoothness σε Nexus συσκευή. Θετικά: - ποιότητα και σχεδιασμός είναι φανταστικά. Ιδανικό (για μένα) βάρος, ούτε ελαφρύ ούτε βαρύ. Σωστό ζύγισμα (σε αντίθεση με το Ν6). Γενικά το grip είναι πολύ σωστό, κάθεται πολύ καλά στο χέρι μου προσωπικά. Οι άκρες είναι τείλείως flat οπότε μπορείς να το πιάσεις πολύ ασφαλώς. Σαφώς καλύτερο από το S6 Edge που δεν πιάνεται χωρίς θήκη, το Ν6 που είναι λεπτότερο χαμηλά και πιο βαρύ προς το πάνω μέρος και το Note 5 που γλυστράει από το χέρι για πλάκα. - Η οθόνη είναι πάρα πολύ καλή. Κλάσεις ανώτερη του Ν6, αλλά ένα κλικ κάτω από το Note 5. Κυρίως σε φωτεινότητα. Το λευκό τήνει προς θερμό, αλλά γενικά προτιμώ το πολύ κρύο λευκό, οπότε για κάποιον άλλον μπορεί να είναι ιδανικό. Ευτυχώς δεν ροζίζει σε χαμηλή φωτεινότητα, αλλά και πάλι χαλάει σχετικά. Δεν με βλέπω να το κατεβάζω ποτέ κάτω από τη μέση. - Μπαταρία δεν μπορώ να πω ακόμα με σιγουριά φυσικά. Ενδεικτικά όμως, περίπου 6 ώρες το βράδυ έχασε 1% χωρίς airplane mode, χωρίς wifi με 4G+ αλλά γενικά όχι πολύ κίνηση (4-5 emails και κάποια hangout messages. Viber, facebook, whatsup κλπ δεν χρησιμοποιώ). Αν είναι καθόλου ενδεικτικό, τώρα έχω 2ω43λ SOT, 16ω περίπου που το ένγαλα από το φορτιστή , 33 λεπτά κλήσεις, 25 λεπτά youtube και 45 λεπτά spotify από 4G και είναι στο 61%. - Ενδιαφέρουσα επιλογή που δεν έχω δει σε άλλη συσκευή είναι στα USB settings που μπορείς να επιλέξεις να φορτίσεις άλλο κινητό από την μπαταρία του 6Ρ. Αρνητικά: - προς το παρόν το μόνο αρνητικό είναι το USB-C. Ξέρω ότι είναι το μέλλον μπλα μπλα μπλα. Αλλά μαζί με το τηλέφωνο δίνουν ένα μακρύ καλώδιο USB-C to USB-C και ένα μικρούτσικο (~15εκ) USB-C to USB 3.1. Επίσης ο φορτιστής είναι USB-C! Που σημαίνει ότι δεν μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις για άλλο κινητό. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι αν δεν αγοράσεις έξτρα καλώδια για να συνδέσεις το 6Ρ στον υπολογιστή πχ. έχεις 15εκ περιθώριο στο καλώδιο και επίσης για να χρησιμοποιήσεις έναν από τους ήδη υπάρχοντες φορτιστές επίσης έχεις 15εκ περιθώριο. Αφού έπρεπε να είναι έτσι, είναι μεγάλο φάουλ η παντελής απουσία ασύρματης φόρτισης. Τα "δεν ξέρω ακόμα": - ο φορτιστής δίνει 5V - 3A! Πρώτη φορά βλέπω φορτιστή να δίνει τόσο ρεύμα. Δεν ξέρω τι επίπτωση μπορεί να έχει στην μπαταρία εν ευθέτω χρόνω. Edited October 30, 2015 by lordelesar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Πολύ ωραίο γρήγορο review! Αν μπορείς κάποια στιγμή πες μας πόσο διαρκεί η φόρτιση μέχρι το 100%, την διάρκεια με βάση την χρήση σου μετά από μερικούς κύκλους για να έχει στρώσει η μπαταρία και πόσο σου βγήκε τελική τιμή. Το γλυκοκοιτάζω για αντικαταστάτη του 4 και είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο Note5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Ακολουθούν ακόμα κάποιες παρατηρήσεις μετά από κάμποση χρήση ακόμα. Θετικά: - Το πίσω μέρος είναι (σχεδόν τελείως) flat. Σε αντίθεση με το Ν6 που κάνει σβούρες πάνω σε τραπέζι και το S6 που χοροπηδάει αν δεν το έχεις σε θήκη, αυτό κάθεται σταθερά και μπορείς να το χειριστείς ή και να γράψεις με άνεση. - Αρχικά το silver ήταν το τελευταίο χρώμα που θα επέλεγα, αλλά όσο το βλέπω τόσο μου αρέσει. Η πρόσοψη δεν είναι τελείως μαύρη, αλλά φαίνεται το ασημένιο περίγραμμα όταν κοιτάς την οθόνη και το εφέ που κάνει νομίζω είναι πολύ όμορφο. Δεν το είχα δει σε κανένα unboxing ή φωτογραφία αυτό. - Πάλι στα της εμφάνισης, επίσης αισθητικά στα δικά μου μάτια είναι εξαιρετικό το πόσο συμμετρική είναι η πρόσοψη. Αν εξαιρέσεις την εμπρόσθια κάμερα, δεν έχει καμία διαφορά το πάνω μέρος από το κάτω. Ακόμα και οι γραμμές των κεραιών είναι συμμετρικά τοποθετημένες. Τα "δεν ξέρω ακόμα": - μου έχει κάνει κάποια μικρο-bugs. Για παράδειγμα κάποια στιγμή κόλλησε η περιστροφή οθόνης και ενώ ήταν portrait το περιεχόμενο (tapatalk) η διεπαφή ήταν landscape. Δηλαδή το notification bar ήταν στο πλάι. Έφτιαξε με ένα rotation lock-unlock. Ασήμαντο (πιθανότατα και τυχαίο) αλλά το Ν6 με Μ από τις preview δεν έχει κάνει κάτι παρόμοιο. Πολύ ωραίο γρήγορο review! Αν μπορείς κάποια στιγμή πες μας πόσο διαρκεί η φόρτιση μέχρι το 100%, την διάρκεια με βάση την χρήση σου μετά από μερικούς κύκλους για να έχει στρώσει η μπαταρία και πόσο σου βγήκε τελική τιμή. Το γλυκοκοιτάζω για αντικαταστάτη του 4 και είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο Note5. Τελική τιμή δεν ξέρω αν έχει νόημα να αναφέρω καθότι μένω στο εξωτερικό (όπως προανέφερα) και επίσης έχουμε και επίσημα playstore εδώ. Τα υπόλοιπα θα τα αναφέρω όταν τα παρατηρώ όπως παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Για κλάματα δυστυχώς,μηδέν αντοχές και σπάει για πλάκα και κοστίζει τόσα €....κρίμα http://techmaniacs.gr/huawei-nexus-6p-durability-test-66027-2/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Για κλάματα δυστυχώς,μηδέν αντοχές και σπάει για πλάκα και κοστίζει τόσα €....κρίμα http://techmaniacs.gr/huawei-nexus-6p-durability-test-66027-2/ μπορώ να πω ότι έχω τρομάξει κάπως από το bend test. δεν ξέρω αν είναι σε συνδυασμό με το κάψιμο που του έριξε πριν και από την υπερθέρμανση λύγισε πιο εύκολα, αλλά όσο να ναι αρκετά τρομακτικό το θέαμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 (edited) Για κλάματα δυστυχώς,μηδέν αντοχές και σπάει για πλάκα και κοστίζει τόσα €....κρίμα http://techmaniacs.gr/huawei-nexus-6p-durability-test-66027-2/ Ο ψυχάκιας στο video καίει την οθόνη.. μας κοροιδέυεις ρε φίλε?.. επίσης, στην κλίμακα Moh, τα πάει περίφημα.. διαβάστε λίγο τι λέει το Verge και μη γράφετε μλκ#$%%.. http://www.theverge.com/2015/10/30/9643538/nexus-6p-bend-test-video Edited October 30, 2015 by Shuffle Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Ο ψυχάκιας στο video καίει την οθόνη.. μας κοροιδέυεις ρε φίλε?.. επίσης, στην κλίμακα Moh, τα πάει περίφημα.. διαβάστε λίγο τι λέει το Verge και μη γράφετε μλκ#$%%.. http://www.theverge.com/2015/10/30/9643538/nexus-6p-bend-test-video +100000000 "Please close this window and advance with the productive parts of your day." Χαζευουμε τον καθε βλακα και τον κανουμε και εξυπνο με τα κλικς του youtube Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 μπορώ να πω ότι έχω τρομάξει κάπως από το bend test. δεν ξέρω αν είναι σε συνδυασμό με το κάψιμο που του έριξε πριν και από την υπερθέρμανση λύγισε πιο εύκολα, αλλά όσο να ναι αρκετά τρομακτικό το θέαμα. Ο καθένας μπορεί να δείξει ότι θέλει, θα βγούνε πολλά videos. Ίσως αυτό σε ηρεμήσει από την τρομάρα σου όσον αφορά το bend test... Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Ο καθένας μπορεί να δείξει ότι θέλει, θα βγούνε πολλά videos. Ίσως αυτό σε ηρεμήσει από την τρομάρα σου όσον αφορά το bend test... Τουλάχιστον δεν είμαι ο μόνος που επηρεάστηκε. Είπε και ο ίδιος "when I first saw the video last night I was super concerned". Μπορώ να πω ότι ηρέμησα πάλι και μπήκα σε mode "περίμενε μέχρι να γίνει available να το πάρεις". :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Παρέλαβα την θήκη (Adopted Clear) από το Play Store. Πολύ ωραία η αφή και φαίνεται ποιοτική. Τα υπόλοιπα όταν θα παραλαβω το κινητό - ελπίζω Δεύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Αν μπορείς κάποια στιγμή πες μας πόσο διαρκεί η φόρτιση μέχρι το 100% Περίπου 1ω15λ από 20% έως 100% με τον δικό του φορτιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Εχουμε καμία ενημέρωση για το ποιός και αν θα το φέρει Ελλάδα?Ελπίζω η Wind αφού εισάγει διάφορες συσκευες της Huawei ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 (edited) Υπάρχουν καθυστερησεις στα 64/128 μοντέλα απο Play Store UK. Το παρακάτω μου το έγραψε το Google Online Support; Unfortuantely, we recently discovered some unforeseen production issues. Rest assured we’re working on getting these devices shipped as quickly as possible. You will receive an additional email communication once your device has shipped. Ακούγονται και φήμες για εκπτώσεις περί τα £20 ανα παραγγελια.. Edited November 3, 2015 by geovass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Ο ψυχάκιας στο video καίει την οθόνη.. μας κοροιδέυεις ρε φίλε?.. επίσης, στην κλίμακα Moh, τα πάει περίφημα.. διαβάστε λίγο τι λέει το Verge και μη γράφετε μλκ#$%%.. http://www.theverge.com/2015/10/30/9643538/nexus-6p-bend-test-video +100000000 "Please close this window and advance with the productive parts of your day." Χαζευουμε τον καθε βλακα και τον κανουμε και εξυπνο με τα κλικς του youtube Ο καθένας μπορεί να δείξει ότι θέλει, θα βγούνε πολλά videos. Ίσως αυτό σε ηρεμήσει από την τρομάρα σου όσον αφορά το bend test... Repeat Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Το μόνο που απομένει είναι να το δοκιμάσει τώρα κάποιος ευτυχής κάτοχος από δω μέσα για να δει αν είναι όντως αληθινό το τόσο κατατοπιστικό βίντεο.....:lol::lol::confused::( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Το μόνο που απομένει είναι να το δοκιμάσει τώρα κάποιος ευτυχής κάτοχος από δω μέσα για να δει αν είναι όντως αληθινό το τόσο κατατοπιστικό βίντεο.....:lol::lol::confused::( Αν θέλει το myphone να με χρηματοδοτήσει, πάω και παίρνω ένα αύριο το πρωί, τώρα που είναι διαθέσιμο και στα μαγαζιά εδώ, και το προσπαθώ :lol::p;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos90 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Μεταξύ σοβαρού και αστείου ο τύπος που το λυγίζει είναι σαν τον Bane από τον Batman. Μιλάμε για ταυρί! :lol: Δεν γίνεται σε 10 άτομα ( νορμάλ ) να μην λυγίζει και σε αυτόν να γίνεται αυτό! Δείτε το βίντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts