Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ξέρω ότι οι πρώτες παραγγελίες από το μάρκετ έχουν παράδοση τέλος Οκτώβρη-αρχές Νοέμβρη...οπότε λίγο κίτρινο το βλέπω για αύριο..:O

Δεν ειπα ομως εγω οτι εκανα παραγγελια...ή οτι περιμενω παραδοση... :happy: :p

Βλέπουμε άυριο. ;)

Edited by tfd1978

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πωωωωπωωω τι μ'εκανε τώρα... Είδα τα 3450mAh κι έφαγα μαχαιριάα... Σα γκόμενα φτιαγμένη το βλέπω τώρα χαχαχ... Εκεί που δε μ'αρεσε το ντιζάιν του καθόλου... Και με την AMOLED... τι να πω... Έχε χάρη που δουλεύω το πενάκι σαν τρελός, αλλιώς το έπαιρνα με τη μία...

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Μέχρι και το iVerge του έδωσε πάρα πολύ θετικό review

http://www.theverge.com/2015/10/20/9571535/nexus-6p-review

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

πανεμορφο :cool: περιμετρικα ειναι ιδιο με το ascend G7 (μονο γι αυτο η huawei πρεπει να δωσει στο g7 την marshmallow χεχε) Edited by ziaba

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτο δηλαδη ειναι σαν το samsung knox... Το ειχα παντα απορια αν ειναι καποια φυσικη ασφαλεια που "πεφτει" ή απλα ρυθμιση λογισμικου. Μαλιστα...

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Τι βιάζομαι; Εγώ παρέθεσα το γεγονός. Στο xda λέει ότι οι συσκευές που θα αγοραστούν από το playstore θα καλύπτονται. Αυτές που θα είναι από τρίτους πωλητές; Θα καλύπτονται;

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι βιάζομαι; Εγώ παρέθεσα το γεγονός. Στο xda λέει ότι οι συσκευές που θα αγοραστούν από το playstore θα καλύπτονται. Αυτές που θα είναι από τρίτους πωλητές; Θα καλύπτονται;

Δεν παρέθεσες μόνο τα γεγονός, αλλά το σχολίασες γράφοντας "Αντε και εις κατωτερα...".

Ξαναγράφω λοιπόν, να μη βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα και να περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις.

Σαφώς και σχολιάζω αρνητικά το γεγονός ότι μια συσκευή που είναι κατά κόρον για development έχει τέτοια δικλείδα ασφαλείας ξεκλειδώματος και μάλιστα μη αναστρέψιμη.

Θεωρείς ότι δεν είναι αρνητική εξέλιξη ή ότι τρίτοι πωλητές θα έχουν την ίδια πολιτική αντιμετώπισης όπως ή Google? Εδώ έχουμε service που βγάζουν κινητά εκτός εγγύησης με το έτσι θέλω, με τι στανιό υγρασία και δεν θα εκμεταλλευτούν τέτοια δικαιολογία;

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το CPW έχει αρχίσει να στέλνει συσκευές (32GB) στους πρώτους Ευρωπαίους (UK) αγοραστές. Παραλαμβάνουν από αύριο.

Τα μοντέλα 64/128 θα αρχίσουν να αποστέλλονται από play store τέλος της εβδομάδας για παραλαβή τις αρχές Νοεμβρίου.

παιδιά, θέλω να ρωτήσω το εξής: έχει καλό service εδώ στην Ελλάδα η Huawei; ρωτάω επειδή δεν είχα ποτέ Huawei και σκέφτομαι πολύ να το πάρω (όταν με το καλό ξεκινήσει να διατίθεται γιατί έτσι όπως το πάνε καλό 2016). για το service της LG (procordia) που έχω αυτήν τη στιγμή έχω ακούσει πολλά θετικά σχόλια. Edited by JamesMoore

H Arvato έχει το σέρβις της Huawei.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Nexus 6P Review!

Nexus 6P Camera samples: http://www.mkbhd.com/2015/10/13/95233...

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Η θήκη ADOPTED Protective Case for Nexus 6P (Clear Frost), έγινε shipped απο Play Store; Παραλαβή μάλλον αύριο.

Η συσκευή δείχνει ακόμα PENDING, αλλά πιστεύω μέχρι αύριο να γυρίσει σε PROCESSING για αποστολή την Κυριακή - με παραλαβή στην Δευτέρα.

Κανονικά... πήγα στο https://play.google.com και έβαλα την παραγγελιά.!:):clap:

ps. Υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας από Play Store μιας και δεν μένω στην Ελλάδα!

Άμα έτσι πες το νόμισα προς στιγμήν ότι το κάνες με κάποιον τροπο από Ελλάδα !

Αν δεν έχει αλλάξει κάτι από την εποχή του 4αριου που παρήγγειλα γίνεται από Αγγλία να το φέρεις.