Jump to content

LG V10

fanatikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οχι ακομη..

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα.

Ειμαι κατοχος του V10 απο τον Ιουλιο και ενω δεν ειχα κανενα θεμα με τη μπαταρια (μου εβγαζε με γερη χρηση χοντρικα μια μερα) εδω και 2 μηνες το battery drain ειναι πραγματικα τραγικο.

Με ανοιχτη οθονη το κινητο καταναλωνει πανω κατω οσο πριν αλλα οταν ειναι σε αναμονη καιει 5% ακομα και με κλειστο το wifi (ουτε καν τα δεδομενα).

Τοσο καιρο ημουν με android L και εδω και 2 μερες αποφασισα να βαλω Μ μηπως και στρωσει.

Εκανα clean install και η κατασταση επιδεινωθηκε, λιγο μεν αλλα ορατα (ποσο χειροτερο να γινει αλλωστε).

Επειδη κοιταξα και σε φορουμς του εξωτερικου ειδα πληθος κατοχων να εχουν το ιδιο θεμα, χωρις λυση.

Εκανα εκ νεου hard reset, εβγαλα και ξαναεβαλα μπαταρια, εκλειδα το συγχρονισμο και γενικα εκανα τα παντα.

Το κινητο δε στρωνει.

Εχω πραγματικα απελπιστει.

Το ιδιο κινητο με τις ιδιες ακριβως εφαρμογες και χωρις root ή οποιοδηποτε αλλο πειραγμα μεσα σε 5 μηνες κραταει το 1/3 απ'οτι τον πρωτο καιρο, εχοντας ουσιαστικα αχρηστευτει.

Τι να κανω ρε παιδια?

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να συμπληρωσω στο παραπανω μηνυμα οτι το 5% drain ειναι με κλειστη οθονη ανα ωρα και ισχυε με android L. Mε Μ ειναι 6-7%.

Επισης, στη χρηση της μπαταριας βγαζει πρωτο με κατι 30-35% το "το τηλεφωνο ειναι αδρανες".

Σκεφτομαι να επιστρεψω για αρχη σε L και παλι αλλα δεν γνωριζω αν ειναι εφικτο.

Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη.

Ειμαι σιγουρος οτι πολλοι κατοχοι εχουν το ιδιο σοβαροτατο θεμα.

nokia 5110 - siemens c35 - ericsson T65-

nokia 7210 - samsung V200 - ericsson V800-

nokia N70 - nokia 5800 - HTC EVO 3D-

LG G2

Καλημέρα

Τι είναι ρε παιδιά το τηλέφωνο είναι αδρανές?

Ουπς ....άκυρο....

EDIT:έχει παρατηρήσει κάποιος ότι με nova launcher έχει μεγαλύτερη κατανάλωση από τον μαμά?

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by akalos

.....................

Ειμαι σιγουρος οτι πολλοι κατοχοι εχουν το ιδιο σοβαροτατο θεμα.

Δεν νομίζω, δεν έχω διαβάσει κάτι τέτοιο εδώ πέρα... Το δικό μου το έχω από τον Απρίλιο και κανένα θέμα.

Να σε ρωτήσω... μήπως συνήθιζες να φορτίζεις το κινητό όταν πλέον η μπαταρία είχε πέσει κοντά στο 0-5% ? Γιατί αυτό είναι γνωστό ότι επιδρά άσχημα στην υγεία της μπαταρίας (μιλώ για όλες τις μπαταρίες λιθίου γενικά)...

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

Πριν 2-3 σελιδες αρκετα ατομα ανεφεραν οτι τον τελευταιο καιρο εχουν δει μεγαλη πτωση της μπαταριας. Και στο εξωτερικο αν πατησεις για battery drain υπαρχουν παμπολλες περιπτωσεις συχνα χειροτερες κι απο τη δικη μου.

Παντως οχι δεν εφτανα τη μπαταρια μεχρι τα ορια της σχεδον ποτε. Συνηθως στο 20-30% την εβαζα να φορτιζει.

Απο χτες αφαιρεσα απο το doze καποιες εφαρμογες σαν το email exchange παντως και υπαρχει μια ελαφρια βελτιωση.

Σημερα το κινητο με αρκετα μετρια χρηση εβγαλε γυρω στις 10 ωρες.

Για να δουμε στην πορεια τι θα γινει.

Ειναι κριμα παντως ενα κατα τη γνωμη μου αψεγαδιαστο κινητο να υποφερει απο τετοια ζητηματα που ειναι σχεδον σιγουρα θεμα software.

LG G2

Ύποπτο ! Είσαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν έβαλε άλλος χέρι στο κινητό ?

Προσωπικά πάντως δεν μου έχει κάνει κάτι παρόμοιο. Βέβαια του έχω βάλει sd κάρτα και εκεί πλέον αποθηκεύονται οι φωτό αλλά και και αυτές που είναι στην μνήμη του κινητού έχουν παραμείνει ακλόνητες (μέχρι τώρα) στην θέση τους...

Δεν το έχεις ρυθμίσει να αποθηκεύονται αυτόματα και στο google ?

Ναι ναι απόλυτα. Οχι δεν το έχω βάλει να αποθηκεύει αυτόματα γιατί δεν είχα φανταστεί οτι θα έχω τέτοιο θέμα. Τώρα με το που τραβάω φωτογραφία την αντιγράφω κατευθείαν στο pc. Απλα ήμουν περίεργος μήπως είχε και κανένας άλλος αυτό το θέμα.

Πριν 2-3 σελιδες αρκετα ατομα ανεφεραν οτι τον τελευταιο καιρο εχουν δει μεγαλη πτωση της μπαταριας. Και στο εξωτερικο αν πατησεις για battery drain υπαρχουν παμπολλες περιπτωσεις συχνα χειροτερες κι απο τη δικη μου.

Παντως οχι δεν εφτανα τη μπαταρια μεχρι τα ορια της σχεδον ποτε. Συνηθως στο 20-30% την εβαζα να φορτιζει.

Απο χτες αφαιρεσα απο το doze καποιες εφαρμογες σαν το email exchange παντως και υπαρχει μια ελαφρια βελτιωση.

Σημερα το κινητο με αρκετα μετρια χρηση εβγαλε γυρω στις 10 ωρες.

Για να δουμε στην πορεια τι θα γινει.

Ειναι κριμα παντως ενα κατα τη γνωμη μου αψεγαδιαστο κινητο να υποφερει απο τετοια ζητηματα που ειναι σχεδον σιγουρα θεμα software.

Επειδή έχω θέμα με την μπαταρία μου λες τι ακριβώς κάνεις με το doze?

Φιλικά, Κατερίνα

Κατέβασα το Nougat launcher και δεν δουλεύει το δαχτυλικό αποτύπωμα.. Βασικά με ζήτησε μία εφαρμογή για να κλειδώνει με διπλό χτύπημα. Όταν το κλειδωνω με διπλό χτύπημα δεν δουλεύει το δαχτυλικό αποτύπωμα. Αν δεν το κλειδωσω με διπλό χτύπημα τότε δουλεύει κανονικά το δαχτυλικο αποτύπωμα. Edited by CjGeorgio
Vw CC 1.8TSI K04.. :D

Παίδες καλησπέρα,πήρα μια θήκη για το ''θηρίο'' στυλ πορτοφόλι και θέλω όταν την ανοίγω να ανοίγει και η οθόνη,πώς γίνεται;

Η θήκη είναι απλή και καλύπτει όλη την οθόνη, όχι S-view, LG Flip cover κτλπ.

Edited by SP71

Παίδες καλησπέρα,πήρα μια θήκη για το ''θηρίο'' στυλ πορτοφόλι και θέλω όταν την ανοίγω να ανοίγει και η οθόνη,πώς γίνεται;

Η θήκη είναι απλή και καλύπτει όλη την οθόνη, όχι S-view, LG Flip cover κτλπ.

Δεν έχω τέτοια θήκη αλλά λογικά πρέπει να έχει μαγνητακι για να δουλέψει

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Δεν έχω τέτοια θήκη αλλά λογικά πρέπει να έχει μαγνητακι για να δουλέψει

Μαγνητάκι εννοείς αυτό που έχουν οι θήκες S-view στην πλάτη πίσω από την μπαταρία; όχι δεν έχει...

Flandra, αφαιρεσα απ'το doze το exchange και καποιες αλλες υπηρεσιες email που εχω γιατι ειχα την υποψια οτι προσπαθουν συνεχεια να συγχρονιζουν και το doze τις απετρεπε με αποτελεσμα να κανει φοβερο drain.

Παντως παρατηρησα και το εξης ακομα.

Οταν κλεινω εντελως τα δεδομενα και το wifi καιει περιπου 2-3% ανα ωρα στην αναμονη, νουμερο φυσιολογικο.

Οταν ανοιγω το internet, ειτε wifi ειτε δεδομενα, το drain ειναι 6-7% ανα ωρα και παλι στην αναμονη.

Αρα το προβλημα υπαρχει οταν συνδεομαι στο internet.

Δεν εχω ομως καμια περιεργη εφαρμογη ουτε ειδα διαφορα με το που εκανα hard reset και ειχα το κινητο απολυτως εργοστασιακο.

Αρα δεν ειναι θεμα μπαταριας αλλα κατι παιζει με το internet.

Oσοι εχετε θεμα με μπαταρια περιπου ποσο drain εχετε ανα ωρα με ανοιχτο απλα το wifi (και το κινητο με κλειστη οθονη φυσικα)?

Και ποσο εχετε οσοι θεωρειτε οτι δεν εχετε θεμα?

Μπας και βγει καμια ακρη.

LG G2

Καλησπέρα,

Ενδιαφέρομαι για την συσκευή αλλά διαβάζοντας τα τελευταία σχόλια μπαίνω σε δεύτερες σκέψεις.

Γενικά την θεωρώ vfm συσκευή κ όμορφη. Την βρίσκω κοντά στα 400ευρώ που δεν τα θεωρώ και

λίγα.

Μαγνητάκι εννοείς αυτό που έχουν οι θήκες S-view στην πλάτη πίσω από την μπαταρία; όχι δεν έχει...

Μια που είχα για το nexus 5 το είχε στο μπροστινό καπάκι και δούλευε...Όπως και να έχει χωρίς αυτό δεν ενεργοποιείται ο αισθητήρας να ανοίγει σβήνει την οθόνη

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα,

Ενδιαφέρομαι για την συσκευή αλλά διαβάζοντας τα τελευταία σχόλια μπαίνω σε δεύτερες σκέψεις.

Γενικά την θεωρώ vfm συσκευή κ όμορφη. Την βρίσκω κοντά στα 400ευρώ που δεν τα θεωρώ και

λίγα.

Αν εννοείς την μπαταρία ποτέ δεν ήταν το δυνατό της χαρτί

Edited by akalos

Flandra, αφαιρεσα απ'το doze το exchange και καποιες αλλες υπηρεσιες email που εχω γιατι ειχα την υποψια οτι προσπαθουν συνεχεια να συγχρονιζουν και το doze τις απετρεπε με αποτελεσμα να κανει φοβερο drain.

Παντως παρατηρησα και το εξης ακομα.

Οταν κλεινω εντελως τα δεδομενα και το wifi καιει περιπου 2-3% ανα ωρα στην αναμονη, νουμερο φυσιολογικο.

Οταν ανοιγω το internet, ειτε wifi ειτε δεδομενα, το drain ειναι 6-7% ανα ωρα και παλι στην αναμονη.

Αρα το προβλημα υπαρχει οταν συνδεομαι στο internet.

Δεν εχω ομως καμια περιεργη εφαρμογη ουτε ειδα διαφορα με το που εκανα hard reset και ειχα το κινητο απολυτως εργοστασιακο.

Αρα δεν ειναι θεμα μπαταριας αλλα κατι παιζει με το internet.

Oσοι εχετε θεμα με μπαταρια περιπου ποσο drain εχετε ανα ωρα με ανοιχτο απλα το wifi (και το κινητο με κλειστη οθονη φυσικα)?

Και ποσο εχετε οσοι θεωρειτε οτι δεν εχετε θεμα?

Μπας και βγει καμια ακρη.

[ATTACH]66314[/ATTACH]

Απο το πρωί φίλε μου ανοικτό Και μια ώρα οθόνη

Δεν βλέπω κάποια διαρροή στο δικό μου

Edited by akalos

φίλε μου για να μην ψάχνεις άδικα....ρυθμίσεις/γενικές/quick cover περίπτωση να είναι τικαρισμένο...αν είναι και δεν δουλεύει δεν έχει μαγνήτη

2i6fhs-5.png

Καλησπέρα,

λίγα.

Εγώ δεν θα την έπαιρνα τώρα για 400 ευρώ. Με 450 παίρνεις το σ7 που είναι καλύτερο σχεδόν σε όλα.

ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ v10 έχω

Εγώ δεν θα την έπαιρνα τώρα για 400 ευρώ. Με 450 παίρνεις το σ7 που είναι καλύτερο σχεδόν σε όλα.

Το s7 είναι άλλη κατηγορία (σ.σ. 5.1'' οθόνη).

Δεν σου την πέφτω αλλά για τα δικά μου θέλω (μέγεθος οθόνης, αποσπώμενη μπαταρία, ράδιο και ανθεκτικότερη κατασκευή) και την ίδια τιμή να είχαν πάλι το V10 θα έπαιρνα... Ακόμα και οπτικά πιο πολύ με αρέσει το V10, καθαρά προσωπική άποψη. Το μόνο που ζηλεύω στο S7 είναι η αδιαβροχοποίηση του...

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

Το μόνο που ζηλεύω στο S7 είναι η αδιαβροχοποίηση του...

Που να δεις το S7 τί ζηλεύει από εμάς....

Και όχι σε καμία περίπτωση το S7 δεν είναι καλύτερο του V10. Ποτέ και καμία συσκευή με λιγότερα features δε μπορεί να θεωρείται καλύτερη (ή πιο πλήρης αν θες) επειδή έχει ένα πιο καινούργιο επεξεργαστή.

"V" for V10

"Greek LG V10 community" FB forum

Καλύτερο επεξεργαστή και κάμερα...

Τέλος πάντων με συγχωρείτε για τα οφφτοπικ. Στις ίντσες του β10 πραγματικά δύσκολο να βρεις αντίπαλο ακόμα και ένα χρόνο μετά τη κυκλοφορία του...

Καλύτερο επεξεργαστή και κάμερα...

Τέλος πάντων με συγχωρείτε για τα οφφτοπικ. Στις ίντσες του β10 πραγματικά δύσκολο να βρεις αντίπαλο ακόμα και ένα χρόνο μετά τη κυκλοφορία του...

Καλύτερο επεξεργαστή ναι. Αλλά αυτό δε λέει κάτι.

Κάμερα όχι. Ιδιαίτερα με κάδρο 4:3 και με τις ελαιογραφίες που βγάζει, δεν πας πουθενά.

"V" for V10

"Greek LG V10 community" FB forum

V10 μακράν καλύτερο από s7..

Send from my awesome LG G5 leather black

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm