Jump to content

LG V10

fanatikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες καλημέρα,επειδή ''σκάλωσα'', πώς βάζουμε-βγάζουμε εφαρμογές από τη δεύτερη οθόνη;

Καλημερες.

Ρυθμισεις / προβολη / second screen / να εμφανιζεται οταν η κεντρικη οθονη ειναι αναμμενη / στο γραναζι συντομευσεις εφαρμογων.

Για πιο σύντομα και εναλλακτικά κρατάς πατημένη την εφαρμογή που θες και τη σέρνεις για διαγραφή.

Αντίστοιχα από το συρτάρι εφαρμογών κρατάς πατημένη και σέρνεις στη 2η οθόνη για καρφιτσωμα. :cool: ;)

Στάλθηκε από GT-I9505

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για πιο σύντομα και εναλλακτικά κρατάς πατημένη την εφαρμογή που θες και τη σέρνεις για διαγραφή.

Αντίστοιχα από το συρτάρι εφαρμογών κρατάς πατημένη και σέρνεις στη 2η οθόνη για καρφιτσωμα. :cool: ;)

Ωραία φάση, δεν το χα προσέξει. :D

Να σημειώσουμε μόνο ότι απαιτεί stock launcher.

Ετσι ειναι λογω καλοκαιριου ανεβαζει κατι παραπανω αλλα δεν ιδρωνει καν.Και ενα μικρο οφ τοπικ πηρα στην γυναικα το lenovo vibe p1 και προσπαθω να βρω τροπο να ταιριαξω την μπαταρια του στο κουκλι μου χαχαχαχα ρε σεις δεν αδειαζει ουτε πυρηνικο να ηταν.:blink:
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Λοιπόν , θήκη παρήγγειλα αυτήν , Spigen Ultra Thin Slim Exact Fit Liquid Crystal (SGP11793) (LG V10)

και

Tempered glass αυτό , Nillkin Tempered Glass 0.33mm 9H για το LG H960A V10

Λίγο ακριβό βέβαια το glass , αλλά μου φάνηκε το πιο καλό.

Παρέλαβα σήμερα και τα 2 και τα τοποθέτησα στην συσκευή. Η θήκη είναι πάρα πολύ καλή, τέλεια εφαρμογή!

Με το tempered glass της nillkin το amazing Η , έπαθα πλάκα! είναι φοβερό και στην εφαρμογή του και στην υφή του και σε όλα!

αξίζει τα λεφτά του!!!

Οπότε προτείνω ανεπιφύλακτα και την θήκη και το τζαμάκι για όποιον ενδιαφέρεται! ;)

Επίσης, χρησιμοποιείτε κάποιον launcher? ο Nova Prime που είχα αγορασμένος από άλλο κινητό αξίζει να τον βάλω εδώ? Είναι καλύτερος απ της LG?

Edited by konstantinosid

Μόνο Nova launcher τπτ άλλο. Χαχα! Για μένα είναι ο καλύτερος από όλους.

Ότι και αν έχω δοκιμάσει παντα σε nova καταλήγω! :)

Sent from my awesome LG V10 Black

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Μόνο Nova launcher τπτ άλλο. Χαχα! Για μένα είναι ο καλύτερος από όλους.

Ότι και αν έχω δοκιμάσει παντα σε nova καταλήγω! :)

To μόνο θέμα που έχω με nova είναι ότι όταν βάζω ένα theme pack, τα εικονίδια σε 2η οθόνη & lock screen κρατούν την αρχική τους μορφή & όχι αυτή του νέου θέματος.

Αν γυρίσω τώρα σε stock & επιλέξω ένα θέμα, αλλάζουν όλα.

Αλλά μόλις γυρίσω σε nova τα εικονίδια στη 2η οθόνη & Lock screen ξαναγυρνούν στην αρχική τους μορφή & δεν κρατούν ούτε το θέμα του stock launcher, ούτε δέχονται φυσικά και αυτό του nova.

Αυτή η ανομοιομορφία είναι το μόνο ψεγάδι που έχω βρει.

Παρέλαβα σήμερα και τα 2 και τα τοποθέτησα στην συσκευή. Η θήκη είναι πάρα πολύ καλή, τέλεια εφαρμογή!

Κιτρινιζειιιιιι!!!!!!!

Καμιά ιδέα πως καθαρίζει?

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι κιτρινίζει;;;

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Bas με την εφαρμογή themex κάνεις extract τα icons που θες να βάλεις στην δεύτερη οθόνη. Μετά με το στοκ launcher αλλάζεις τα εικονίδια χειροκίνητα στις εφαρμογές που θες με τα εικονίδια που έκανες extract και τα βαζεις στην 2η οθονη.

Μόλις γυρίσεις Nova τα εικονίδια που άλλαξες θα παραμείνουν στην 2η οθονη κανονικά. :)

Τι κιτρινίζει;;;

Η θηκη φυσικά

Bas με την εφαρμογή themex κάνεις extract τα icons που θες να βάλεις στην δεύτερη οθόνη. Μετά με το στοκ launcher αλλάζεις τα εικονίδια χειροκίνητα στις εφαρμογές που θες με τα εικονίδια που έκανες extract και τα βαζεις στην 2η οθονη.

Μόλις γυρίσεις Nova τα εικονίδια που άλλαξες θα παραμείνουν στην 2η οθονη κανονικά. :)

Εγίνε, θα τη δοκιμάσω & αν έχω περαιτέρω απορίες, θα επανέλθω.

Ευχαριστώ. :)

Αυτό ακριβώς ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται. Θα δω και εγώ αν τα καταφερω.

Είσαι θεός!! Έγινε και πανεύκολα! ! Και δεν ρωτουσα τόσες μέρες γιατί νόμιζα ότι δεν γίνεται...

Μόνο που δεν αλλάζουν στη lockscreen

Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

Αλλαγή εικονιδίων κατάφερα να κάνω μόνο στη homescreen, ως εκ τούτου άλλαξαν μόνο στη 2η οθόνη & μόνο αυτά που αφορούν τις συντομεύσεις εφαρμογών, αυτά στη lockscreen & αυτά στη 2η οθόνη, στην καρτέλα των πρόσφατων δεν κατάφερα να τα αλλάξω. :worry:

Η θηκη φυσικά

Cif απαλά με μαλακό πανί ;)

https://www.welovesupermarket.gr/cif-krema-500ml

Edited by ovelix5

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Στην καρτέλα των προσφατων εφαρμογών δεν αλλάζουν δυστυχώς...

Cif απαλά με μαλακό πανί ;)

https://www.welovesupermarket.gr/cif-krema-500ml

Δοκιμασμένο?σ'ευχαριστώ

Νομίζω ούτε στην lock.. Στο g4 άμα αλλαζες πακέτο εικονιδίων με τον στοκ launcher και μετά γυριζες νοβα έμεναν τα εικονίδια παντού..

Νομίζω ούτε στην lock.. Στο g4 άμα αλλαζες πακέτο εικονιδίων με τον στοκ launcher και μετά γυριζες νοβα έμεναν τα εικονίδια παντού..

Πως όμως αλλάζω εικονίδιο στον app drawer?

Εγώ άλλαξα μόνο στη home screen & απλά μετά το αλλαγμένο το μετέφερα με drag & drop στη 2η οθόνη.

Δεν το έχω ψάξει.. Είμαι με νοβα από την αρχή..

Τπτ φίλε μου. Άμα βρω κάτι άλλο ενημερώνω! :)

Εάν δεν κάνω λάθος χωρίς ρουτ ο μόνος τρόπος αλλαγής εικονιδίων στο app drawer, του launcher της Lg, είναι μέσω θεμάτων από την ίδια την Lg με το lg smart world.

Εάν δεν κάνω λάθος χωρίς ρουτ ο μόνος τρόπος αλλαγής εικονιδίων στο app drawer, του launcher της Lg, είναι μέσω θεμάτων από την ίδια την Lg με το lg smart world.

Ναι, αυτο συζητάμε.

Όταν περάσεις ένα θέμα από το smartworld, ή κάποιο άλλο υποστηριζόμενο theme pack, & το ορίσεις στο stock launcher, τότε αλλάζουν όλα τα εικονίδια, και στη 2η οθόνη και σε lock screen.

Όταν όμως το γυρνάς σε nova, τότε και τα εικονίδια σε 2η οθόνη ή lock screen γυρνούν στην εργοστασιακή τους μορφή.

Φυσικά ότι theme pack & να βάλεις στο nova, ή και σε όποιο άλλο custom launcher, δεν επηρεάζει αυτά τα εικονίδια, δηλαδή σε 2η οθόνη & lock screen.

To μόνο θέμα που έχω με nova είναι ότι όταν βάζω ένα theme pack, τα εικονίδια σε 2η οθόνη & lock screen κρατούν την αρχική τους μορφή & όχι αυτή του νέου θέματος.

Αν γυρίσω τώρα σε stock & επιλέξω ένα θέμα, αλλάζουν όλα.

Αλλά μόλις γυρίσω σε nova τα εικονίδια στη 2η οθόνη & Lock screen ξαναγυρνούν στην αρχική τους μορφή & δεν κρατούν ούτε το θέμα του stock launcher, ούτε δέχονται φυσικά και αυτό του nova.

Αυτή η ανομοιομορφία είναι το μόνο ψεγάδι που έχω βρει.

Δεν υπαρχει ψεγαδι φιλε το κινητο βγηκε να χρησιμοποιητε μαμα αν αρχιζουμε και βαζουμε νοβα κοβα λοβα και διαφορα και δεν μας βγαινει δεν ειναι ψεγαδι μονο αν ειχε το κινητο τον νοβα μαμα πχ.:rolleyes:

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra