Jump to content

LG V10

fanatikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα!

200 ευρω σφραγισμενο αξιζει το 2017; σαν κινητο μαρεσει πολυ απλα φοβαμαι λιγο πως θα "γερασει" λαμβανοντας υποψιν οτι ειναι ηδη 2 χρονια απο την κυκλοφορια του.

Που ειναι αυτο; 200;ευρω για πες θελω και γω το κινητο ειναι φονεας γιγαντων. :)

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμένα πάντως το Μάη που παρουσίασε ξαφνικά πρόβλημα με το wifi (σταμάτησε να λειτουργεί και δεν έπαιζε με τίποτα) χρειάστηκε αλλαγή πλακέτας και μου την έκαναν κανονικά. Βέβαια χρειάστηκε να περιμένω γύρω στο 20ήμερο όπου αναγκάστηκα και έκανα τηλέφωνο το Sony Z3 Tablet που έχω ωστόσο έκαναν την αλλαγή πλακέτας και μου ήρθε πάλι το τηλέφωνό μου πίσω.

Αλλαγή με G5 δεν θα δεχόμουν. Οι όροι της εγγύησης γράφουν με ίδιο ή ανώτερο μοντέλο αν δεν υπάρχει στοκ. Το G5 ούτε για πλάκα δεν είναι ανώτερο. Να δεχόμουν αλλαγή με v20 και γκρίνια αλλά όχι με G5 !!!

Μαϊμούδαρχος

Παιδιά η νουγκατ έχει βγει; Γιατί έκανα έναν έλεγχο πριν λίγο και μου λέει πως έχω το τελευταίο λογισμικό και είμαι σε marshmallow...

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αν δεν είναι ευρωπαϊκό δεν καλύπτεται σε καμία χώρα της Ευρώπης,λογικά για να είναι εκτός εγγύησης δεν είναι αφού όλα τα eu έχουν δύο χρόνια

τι εννοείς LG εξωτερικού?

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Τσέκαρα το μοντέλο κα είναι ευρωπαϊκό! Υπάρχει ελπίδα; Θα το πάω στην procordia

Τσέκαρα το μοντέλο κα είναι ευρωπαϊκό! Υπάρχει ελπίδα; Θα το πάω στην procordia

φυσικά που αλλού

Παιδιά η νουγκατ έχει βγει; Γιατί έκανα έναν έλεγχο πριν λίγο και μου λέει πως έχω το τελευταίο λογισμικό και είμαι σε marshmallow...

δοκίμασες με bridge?

φυσικά που αλλού

δοκίμασες με bridge?

Όχι. Απλά ρωτάω γιατί θα το έχω το απόγευμα στα χέρια μου...

Οκ ευχαριστώ πολύ!

Το ίδιο και σε μένα ! Μήπως κάτι δεν πήγαινε καλά με την ΟΤΑ και την απέσυραν ? Ελπίζω προσωρινά...

Έχουν περάσει 2 μήνες από τότε που αποσύρθηκε η ΟΤΑ ενημέρωση για την Nougat και έκτοτε δεν ξαναεμφανίστηκε... Λέτε να είναι οριστικό αυτό και να γίνεται η μετάβαση στην 7 μόνο μέσω bridge και άδικα να περιμένω ? (Όχι ότι καίγομαι κιόλας ε?...)

Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει επίσημη απάντηση από την LG και που να ρωτήσω ?

Edited by harmon17

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

• 2 weeks later...
αξιζει σημερα να το παρω με 160 ευρω ανακατασκευασμενο;

λετε να παθει bootloop?

ή να κατευθυνθω σε lg v20 με 305 ευρω;

Για 160 € αν είναι σε άψογη κατάσταση προσωπικά θα το έπαιρνα 100%. Και επίσης, πάλι προσωπική άποψη, δεν θα έδινα ούτε € παραπάνω για να πάρω το V20, πόσο μάλιστα σχεδόν τα διπλά... (εννοείται για συσκευές στο ίδιο επίπεδο κατάστασης)

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

Για 160 € αν είναι σε άψογη κατάσταση προσωπικά θα το έπαιρνα 100%. Και επίσης, πάλι προσωπική άποψη, δεν θα έδινα ούτε € παραπάνω για να πάρω το V20, πόσο μάλιστα σχεδόν τα διπλά... (εννοείται για συσκευές στο ίδιο επίπεδο κατάστασης)

Και εγω στο lg v10 ημουν αλλα φοβαμαι πολυ το ενδεχομενο bootloop και μετα ψαχνομαι ενω με το lg v20 θα εχω το κεφαλι μου ησυχο

Παρηγγειλα το τερας αλλα πηρα την εκδοση H900 η οποια υποστηριζει την B7 και την b3.

Την Β20 δεν την υποστηριζει, υπαρχει καποια διαφορα αναμεσα σ αυτες; ή ειναι οκ;

Παρηγγειλα το τερας αλλα πηρα την εκδοση H900 η οποια υποστηριζει την B7 και την b3.

Την Β20 δεν την υποστηριζει, υπαρχει καποια διαφορα αναμεσα σ αυτες; ή ειναι οκ;

αν είσαι σε μεγάλη πόλη πιθανολογω ότι δεν θα έχεις πρόβλημα, εκτός μάλλον ναι

όπως και να χει θεωρώ εδώ και καιρό ότι είναι απαραίτητο το κινητό να υποστηρίζει και UMTS 900mhz,και φυσικά την B20

Edited by akalos

Δεν ηξερα, δεν ρωταγα;

Τελος παντων, σερρες μενω, λετε να σταθω τυχερος;

ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ:

https://www.getdroidtips.com/lg-v10-android-8-0-oreo/

Edited by kosrafpar

και δω http://www.gadgetraid.com/2017/08/android-oreo-update/

αλλά επίσημο τουϊτ δεν έχω δεί

Να βαλω thermal paste στον επεξεργαστη μολις το παραλαβω για να μειωσω τον κινδυνο απο ενδεχομενο bootloop ή και να μην το κανω θα ειναι το ιδιο;

Μακάρι να πάρουμε και την Oreo

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

security patches σίγουρα...

βγήκε και σχετική ανακοίνωση

Θα είναι κρίμα να μην την πάρει πάντως

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!!

Δυστυχως ....Το πρωι κολλησε στα καλα καθουμενα, εβγαλα την μπαταρια και απο εκεινη την ωρα βγαζει μονο μια πρασινη οθονη. Ουτε hard reset. Κολλαει στο δευτερο yes. Πηρα το service και κανονισα να το παρουν αλλα ειμαι επαρχια και θα καθυστερησουμε.... Δυστυχως....
Φιλικά, Κατερίνα

και δω το ίδιο

https://forum.xda-developers.com/lg-v10/help/demigod-crash-handler-lg-v10-t3646771

ωχχχχχ....τι είναι αυτό πάλι

?

και δω το ίδιο

https://forum.xda-developers.com/lg-v10/help/demigod-crash-handler-lg-v10-t3646771

ωχχχχχ....τι είναι αυτό πάλι

?

Αυτο ακριβως... Εχουμε καμια ιδεα τι γινεται με ανταλλακτικα? Θα τον φαω τον μηνα?

Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

Το εχω στα χερια μου επιτελους αλλα υπαρχει ενα προβλημα... Μου εμφανιζει σαν ενα κιτρινο πλαισιο που αχνοφαινεται πανω απο την οθονη, τι ειναι; θελει αλλη οθονης για να διορθωθει;