Eldir Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 να μην μπεις... :p περιμένω την φωτό που λες ότι σου έστειλαν και είσαι root ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οντως :cool: http://imgur.com/5Ei08tT Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 http://imgur.com/5Ei08tT είναι θολά δεν φαίνεται!!! αλλά όπως και να έχει κάποιο δικό τους εργαλείο έχουν και το βλέπουν κυνήγησε τους αν είσαι σίγουρος όμως ότι δεν έχει γίνει ποτέ root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Εγώ που το είδα από την εφαρμογή imgur φένετε καθαρά. Μέσω του site της lg μπαίνουν global service front system γράφει HTC 10 Matte Black Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckrasos Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Πιο κρυφό μενού μωρέ λέει ότι είναι ροοτ οι μ......ς. Έλεος δηλαδή. Καταγγελία γρήγορα φίλε μου μην το αφήνεις έτσι. HTC 10 Matte Black Power πληκτρολογείς στο τηλέφωνο *#546368#*960# πας στο SVC menu Bootloader Unlock Check Test και βλέπεις αν ειναι Lock η Unlock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Εγώ που το είδα από την εφαρμογή imgur φένετε καθαρά. Μέσω του site της lg μπαίνουν global service front system γράφει HTC 10 Matte Black Power το root πως φαίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 *#546368#*960# πατήστε κλήση>SVC menu και σκρολ κάτω να το δείτε δεν φέρω καμία ευθύνη αν πειράξετε κάτι...απλά για έλεγχο αν είναι ξελειδωτος.... Μόλις το τσέκαρα... φυσικά και ο Bootloader είναι κλειδωμένος Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 ε τότε λένε ότι να ναι και ψάχνουν δικαιολογίες να τα αρπάξουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 ε τότε λένε ότι να ναι και ψάχνουν δικαιολογίες να τα αρπάξουν Δεν ξέρω τι κάνουν... αλλα θα περάσουμε ωραία με την Procordia!!! Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 με αυτά κι αυτά θα το σκεφτώ πολύ να ξαναπάρω lg,κι αν μόνο από amazon.co.uk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 με αυτά κι αυτά θα το σκεφτώ πολύ να ξαναπάρω lg,κι αν μόνο από amazon.co.uk Εγώ να δεις... μακριά κ αγαπημένοι... 2 συσκευές πήρα LG... Tο G3 και το V10 και οι 2 βγάλανε πρόβλημα. Και φυσικά με τέτοια αντιμετώπιση από την Procordia... θα είμαι η χειρότερη διαφήμιση και για τις δύο. Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Πέρασε κανείς την κορεατικη? Sent from my LG-H961N using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Πέρασε κανείς την κορεατικη? Sent from my LG-H961N using Tapatalk Γιατι γίνεται για το δικό μας; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Πέρασε κανείς την κορεατικη? Sent from my LG-H961N using Tapatalk όρεξη έχεις για bricked? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Να ρωτήσω εγώ αν ξέρει κανείς από άλλο μοντέλο. Από το στιγμή που θα ξεκινήσει σε κάποια η αναβάθμιση πόσο παίρνει να βγει για όλα; Χοντρικά πάντα.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 25, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Να ρωτήσω εγώ αν ξέρει κανείς από άλλο μοντέλο. Από το στιγμή που θα ξεκινήσει σε κάποια η αναβάθμιση πόσο παίρνει να βγει για όλα; Χοντρικά πάντα.... Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα για αυτά τα θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα για αυτά τα θέματα. Το υπέθεσα για αυτό ρώτησα χοντρικά από άλλα μοντέλα. Αλλά.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 το μόνο που ξέρουμε ότι θα την δώσει μέχρι τέλος του Ιούνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 *#546368#*960# πατήστε κλήση>SVC menu, LG RCT, Display Result Εμένα μου έβγαλε αυτό... http://imgur.com/Nh1hGPO αυτό μου δείξανε στην Procordia Πάντως όπως ανέφερε ένα παιδί στο νήμα του G4 είναι σύνηθες να ρουταρεται ενα κινητο απο malware εν αγνοία του χρήστη. Ίσως κάτι τέτοιο έπαθα...δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς http://www.computerworld.c...-programs.html https://arstechnica.com/se...droid-devices/ http://www.androidauthorit...ps-fix-648735/ Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 (edited) να φαίνεται ίσως,πρέπει να κατεβάσεις μια εφαρμογή που ζητάει δικαιώματα root για να δεις αν πράγματι είσαι... παράξενα πράγματα πάντως.... να και το δικό μου Edited May 25, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 να φαίνεται ίσως,πρέπει να κατεβάσεις μια εφαρμογή που ζητάει δικαιώματα root για να δεις αν πράγματι είσαι... παράξενα πράγματα πάντως.... να και το δικό μου Κατέβασα το SuperSU εννοείται πώς μου λέει ότι ο κινητό δεν είναι ρούτ Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 και τώρα τι γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ftaios Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 (edited) *#546368#*960# πατήστε κλήση>SVC menu, LG RCT, Display Result Εμένα μου έβγαλε αυτό... http://imgur.com/Nh1hGPO αυτό μου δείξανε στην Procordia Πάντως όπως ανέφερε ένα παιδί στο νήμα του G4 είναι σύνηθες να ρουταρεται ενα κινητο απο malware εν αγνοία του χρήστη. Ίσως κάτι τέτοιο έπαθα...δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς http://www.computerworld.c...-programs.html https://arstechnica.com/se...droid-devices/ http://www.androidauthorit...ps-fix-648735/ Είπα να το δοκιμάσω και ίδιο μου έβγαλε και μένα (!?) :blink: Μόνο που το Detection time είναι 2016-09-11 12:42. Εντωμεταξύ, εκτός του ότι δεν έγινε κάποια απόπειρα, προφανώς και δεν έχει rootαριστεί (π.χ. αλλιώς πώς μας αφήνει και παίρνουμε updates?). Άντε να αποδείξεις τώρα ότι δεν είσαι ελέφαντας... Τώρα που το σκέφτομαι, το μήνυμα λέει "had been installed" - άρα πρώτον δεν υπάρχει τώρα και δεύτερον μιλάμε ότι έγινε προσπάθεια (από κάποιο malware?) να γίνει root αλλά δεν πέτυχε τελικά. Η εγγύηση χαλάει και με την προσπάθεια μόνο; Επίσης μιλάει για "rooting-related file". Δηλαδή το όνομα και μόνο του αρχείου είναι ενοχοποιητικό στοιχείο??? Edited May 26, 2017 by ftaios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 26, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Τι καινούργιο είναι τώρα αυτό με τα LG;;; Το ίδιο έχει συμβεί και στα G4! :confused: Δηλαδή οι κάτοχοι πρέπει να έχουν και αυτό το άγχος; Η συσκευή να δίνει ένδειξη root από μόνη της;;; Είναι σοβαρό αυτό... Ενημερωτικά, ο κωδικός ισχύει για όλες τις σύγχρονες συσκευές: *#546368#*xxx# (όπου xxx, ο τριψήφιος κωδικός της συσκευής πχ, 850 για το G5, 815 για το G4, 960 για το V10 κ.ο.κ.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 (edited) Είπα να το δοκιμάσω και ίδιο μου έβγαλε και μένα (!?) :blink: Μόνο που το Detection time είναι 2016-09-11 12:42. Εντωμεταξύ, εκτός του ότι δεν έγινε κάποια απόπειρα, προφανώς και δεν έχει rootαριστεί (π.χ. αλλιώς πώς μας αφήνει και παίρνουμε updates?). Άντε να αποδείξεις τώρα ότι δεν είσαι ελέφαντας... Τώρα που το σκέφτομαι, το μήνυμα λέει "had been installed" - άρα πρώτον δεν υπάρχει τώρα και δεύτερον μιλάμε ότι έγινε προσπάθεια (από κάποιο malware?) να γίνει root αλλά δεν πέτυχε τελικά. Η εγγύηση χαλάει και με την προσπάθεια μόνο; Επίσης μιλάει για "rooting-related file". Δηλαδή το όνομα και μόνο του αρχείου είναι ενοχοποιητικό στοιχείο??? Πάντως ένα θετικό της procordia είναι πως μου είπε ξερουταρε το και φερτο να το δεχτούμε κανονικά...(Ύποπτο αυτό για μένα..εξηγώ παρακάτω) Από την άλλη ρουταρισμένο κινητο σε android 6 με κλειδωμενο bootloader δεν παίζει... άρα νομίζουν ότι είμαστε ηλίθιοι... Τεσπα θα δούμε τι θα γίνει, αλλά πλέον LG (PROCORDIA) ποτέ ξανά από μένα... και από όσους μπορώ να επηρεάσω. Προφανώς δεν είμαι το πρώτο περιστατικό... και αντί να το ψάξουν και να δούνε ότι κάτι τέτοιο γίνεται προφανώς από malware... εν αγνοία του πελάτη. Να κάτσουν να τα βάλουν κάτω και να δούνε ότι κλειδωμένος bootloader και ρουτ σε android 6 δεν πάνε μαζί...Οπότε να τα δέχονται κανονικά αυτά τα κινητά στην εγγύηση. Αυτοί λένε τη λαλακια τους ότι είναι ρουταρισμένο και σε βγάζουν από μπροστά τους, μετά σου πετάνε και το " ξερουταρε το και το δεχόμαστε" για να ηρεμήσεις και να μην τους τρέχεις σε προστασίες καταναλωτή κλπ. και όλα καλά... Αν αυτή είναι σοβαρή αντιμετώπιση, απο σοβαρή εταιρία και σοβαρή εταιρία service... πάω πάσο... Προτείνω τεράστιο Χ σε αυτά τα λαμόγια παιδιά...εγώ θα τους τραβήξω όσο δεν πάει.... Edited May 26, 2017 by Eldir Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 (edited) και δεν κάνεις ένα hard reset μήπως και ξερουταριστει? ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως ένα θετικό της procordia είναι πως μου είπε ξερουταρε το και φερτο να το δεχτούμε κανονικά...(Ύποπτο αυτό για μένα..εξηγώ παρακάτω) Από την άλλη ρουταρισμένο κινητο σε android 6 με κλειδωμενο bootloader δεν παίζει... άρα νομίζουν ότι είμαστε ηλίθιοι... Τεσπα θα δούμε τι θα γίνει, αλλά πλέον LG (PROCORDIA) ποτέ ξανά από μένα... και από όσους μπορώ να επηρεάσω. Προφανώς δεν είμαι το πρώτο περιστατικό... και αντί να το ψάξουν και να δούνε ότι κάτι τέτοιο γίνεται προφανώς από malware... εν αγνοία του πελάτη. Να κάτσουν να τα βάλουν κάτω και να δούνε ότι κλειδωμένος bootloader και ρουτ σε android 6 δεν πάνε μαζί...Οπότε να τα δέχονται κανονικά αυτά τα κινητά στην εγγύηση. Αυτοί λένε τη λαλακια τους ότι είναι ρουταρισμένο και σε βγάζουν από μπροστά τους, μετά σου πετάνε και το " ξερουταρε το και το δεχόμαστε" για να ηρεμήσεις και να μην τους τρέχεις σε προστασίες καταναλωτή κλπ. και όλα καλά... Αν αυτή είναι σοβαρή αντιμετώπιση, απο σοβαρή εταιρία και σοβαρή εταιρία service... πάω πάσο... Προτείνω τεράστιο Χ σε αυτά τα λαμόγια παιδιά...εγώ θα τους τραβήξω όσο δεν πάει.... κοίτα ενα δίκιο το χουν!!από ποιον θα πάρουν αυτοί τα χρήματα τους είναι καθαρά θέμα LG,και αυτό είναι που με προβληματίζει να μην ξανά πάρω lg Edited May 26, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts