SP71 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Παίδες καλημέρα,απο εχθές το βράδυ οι ιστοσελίδες μου εμφανίζονται σε αυτή τη μορφή:"][/url] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Παίδες καλημέρα,απο εχθές το βράδυ οι ιστοσελίδες μου εμφανίζονται σε αυτή τη μορφή:http:// Και σε μένα το έκανε στο g5 και με ενα restart έστρωσε. Για δοκίμασε το. My turbo boosted black leather LG G5 is awesome Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Και σε μένα το έκανε στο g5 και με ενα restart έστρωσε. Για δοκίμασε το. My turbo boosted black leather LG G5 is awesome Έκανα,αλλά τίποτα,έσβησα και την προσωρινή μνήμη αλλά πάλι τα ίδια... ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έκανα,αλλά τίποτα,έσβησα και την προσωρινή μνήμη αλλά πάλι τα ίδια... EDIT: Έκλείσα την συσκευή και την ξανάνοιξα και εμφανίζονται πλέον σωστά οι ιστοσελίδες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 V10 κινητό 500€-600€για να δουλέψει το touch θέλει η να είναι ενεργή η οθόνη η να το πατήσεις. Galaxy s7 edge κινητο 700€-800€ το ίδιο. Xiaomi redmi note 3 pro . Με σβηστεί οθόνη πιάνει το touch και ανοίγει... Κινητό 160€.... Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Έκανα,αλλά τίποτα,έσβησα και την προσωρινή μνήμη αλλά πάλι τα ίδια... ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- EDIT: Έκλείσα την συσκευή και την ξανάνοιξα και εμφανίζονται πλέον σωστά οι ιστοσελίδες... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 V10 κινητό 500€-600€για να δουλέψει το touch θέλει η να είναι ενεργή η οθόνη η να το πατήσεις. Galaxy s7 edge κινητο 700€-800€ το ίδιο. Xiaomi redmi note 3 pro . Με σβηστεί οθόνη πιάνει το touch και ανοίγει... Κινητό 160€.... ???? Τι εννοείς να δουλέψει το touch θέλει ενεργή η οθόνη ? Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 ???? Τι εννοείς να δουλέψει το touch θέλει ενεργή η οθόνη ? Σε v10/s7 πρώτα το πατάς να ανάψει η οθόνη & μετά διαβάζει το δάκτυλο σου. Αντίθετα στο xiaomi ακουμπάς πάνω στον αισθητήρα & διαβάζει το δάχτυλο σου κατευθείαν, σε σβηστή οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 V10 κινητό 500€-600€για να δουλέψει το touch θέλει η να είναι ενεργή η οθόνη η να το πατήσεις. Galaxy s7 edge κινητο 700€-800€ το ίδιο. Xiaomi redmi note 3 pro . Με σβηστεί οθόνη πιάνει το touch και ανοίγει... Κινητό 160€.... ναι και?ποιο ειναι το προβλημα?το διπλο ταπ ταπ που θελει το 10ρι?το αλλο το ακουμπας και ανοιγει δηλαδη και αυτο τωρα τι ειναι καλο? ΥΓ οι τιμες δεν υπαρχουν αυτες που λες το 10αρι 300-400 οχι 500 - 600. το καθε τηλεφωνο εχει τις λειτουργιες του. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Σε v10/s7 πρώτα το πατάς να ανάψει η οθόνη & μετά διαβάζει το δάκτυλο σου. Αντίθετα στο xiaomi ακουμπάς πάνω στον αισθητήρα & διαβάζει το δάχτυλο σου κατευθείαν, σε σβηστή οθόνη. Σωστά, στο V10 πρώτα με double tap ενεργοποιείς οθόνη και μετά διαβάζει... και ευτυχώς δηλαδή !! Και ας μη αναφερθούμε στην ευκολία της 2ης οθόνης..... :D Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Σε v10/s7 πρώτα το πατάς να ανάψει η οθόνη & μετά διαβάζει το δάκτυλο σου. Αντίθετα στο xiaomi ακουμπάς πάνω στον αισθητήρα & διαβάζει το δάχτυλο σου κατευθείαν, σε σβηστή οθόνη. Αφού έχεις ούτως ή άλλως το δάχτυλο σου στον αισθητήρα για να το διαβάσει, δεν νομίζω να είναι κουραστικό να το πατήσεις κιόλας. Ένα δευτερόλεπτο υπόθεση είναι. Δεν χρειάζεται να πατήσεις οθόνη. Κατευθείαν το κουμπί. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Ακόμα και το Huawei Mate 8 θέλει να έχει ενεργεί οθόνη για να δουλέψει το touch. Καλή φάση να δουλεύει το touch με το άγγιγμα και όχι με την πίεση. Αυτό σημαίνει touch ακουμπάει το δάχτυλο χωρίς πίεση. Εμάς και το S7 έχει pusch button.. Χαχαχα.. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Σωστά, στο V10 πρώτα με double tap ενεργοποιείς οθόνη και μετά διαβάζει... και ευτυχώς δηλαδή !! Ευτυχώς ή ......δυστυχώς παίζεται Αφού έχεις ούτως ή άλλως το δάχτυλο σου στον αισθητήρα για να το διαβάσει, δεν νομίζω να είναι κουραστικό να το πατήσεις κιόλας. Ένα δευτερόλεπτο υπόθεση είναι. Δεν χρειάζεται να πατήσεις οθόνη. Κατευθείαν το κουμπί. Μα δεν είπε κανείς ότι είναι 10χρόνια μπροστά όσοι το έχουν σαν το xiaomi αλλά στόχος κάθε φορά είναι το καλύτερο δυνατό. Αλλιώς θα είχαμε στο 3310. Εννοείται ότι εδώ και καιρό τις λεπτομέρειες κοιτάμαι. Ακόμα και το Huawei Mate 8 θέλει να έχει ενεργεί οθόνη για να δουλέψει το touch. Καλή φάση να δουλεύει το touch με το άγγιγμα και όχι με την πίεση. Αυτό σημαίνει touch ακουμπάει το δάχτυλο χωρίς πίεση. Εμάς και το S7 έχει pusch button.. Χαχαχα.. Βασικά με την αφή δουλεύει και σε s7 edge/v10 απλά πρέπει να έχεις ανοίξει τη συσκευή. Ενώ στο xiaomi ο αισθητήρας είναι ''ενεργός'' μόνιμα. Νομίζω ότι σταδιακά έτσι θα γίνει, βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο την ταχύτητα χρήσης της συσκευής, μέχρι να μπει ο αισθητήρας μέσα στην οθόνη. (που για μένα αυτή τουλάχιστον είναι η βέλτιστη υλοποίηση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Ευτυχώς ή ......δυστυχώς παίζεται Λέω ευτυχώς γιατί προσωπικά δεν θα 'θελα με μια τυχαία επαφή του χεριού να ενεργοποιείται το κινητό. Προτιμώ το πάτημα ή το double tap. Και ας χάνω κάποια δέκατα ταχύτητας χρήσης... ;) Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Λέω ευτυχώς γιατί προσωπικά δεν θα 'θελα με μια τυχαία επαφή του χεριού να ενεργοποιείται το κινητό. Προτιμώ το πάτημα ή το double tap. Και ας χάνω κάποια δέκατα ταχύτητας χρήσης... ;) Υπάρχει επιλογή αν καλύπτεται ο αισθητήρας να μην ξεκλειδώνει. Αν το έχεις στην τσέπη δηλαδή κτλ. Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Υπάρχει επιλογή αν καλύπτεται ο αισθητήρας να μην ξεκλειδώνει. Αν το έχεις στην τσέπη δηλαδή κτλ. Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 A, μάλιστα... Αλλά τότε ξαναχάνεις τα δέκατα που έλεγα πριν στην ταχύτητα χρήσης του κινητού :rolleyes: Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 A, μάλιστα... Αλλά τότε ξαναχάνεις τα δέκατα που έλεγα πριν στην ταχύτητα χρήσης του κινητού :rolleyes: Γιατί να τα χάνεις; το βγάζεις από την τσέπη ακουμπάς το δάχτυλο και ξεκλειδώνει. (Τραβάς οπλίζεις voilà). :cool: Στάλθηκε από RN3P Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Ακόμα και το Huawei Mate 8 θέλει να έχει ενεργεί οθόνη για να δουλέψει το touch. Καλή φάση να δουλεύει το touch με το άγγιγμα και όχι με την πίεση. Αυτό σημαίνει touch ακουμπάει το δάχτυλο χωρίς πίεση. Εμάς και το S7 έχει pusch button.. Χαχαχα.. Όχι δουλευει και με κλειστή . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Γιατί να τα χάνεις; το βγάζεις από την τσέπη ακουμπάς το δάχτυλο και ξεκλειδώνει. (Τραβάς οπλίζεις voilà). :cool: Στάλθηκε από RN3P Sorry, για να καταλάβω δηλαδή... πριν ειπώθηκε ότι με επιλογή δεν ανοίγει με τυχαία επαφή, οκ? Άρα αφοϋ το βγάλεις από την τσέπη δεν πρέπει να ακυρώσεις την επιλογή ? Κάνω λάθος ? Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Όχι δουλευει και με κλειστή . Ο μπαμπάς μου το έχει και με κλειστή οθόνη δεν κάνει κάτι. ----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Sorry, για να καταλάβω δηλαδή... πριν ειπώθηκε ότι με επιλογή δεν ανοίγει με τυχαία επαφή, οκ? Άρα αφοϋ το βγάλεις από την τσέπη δεν πρέπει να ακυρώσεις την επιλογή ? Κάνω λάθος ? Αν έχεις τον αισθητήρα καλυμμένο και πατήσεις το κουμπί μία φορά δεν γίνεται τίποτα. Αν το πατήσεις όμως δεύτερη φορά τότε πιάνει κανονικά. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Για να καταλάβεις.. Στο xiaomi που έχω αν είναι καλυμμένος ο αισθητήρας και βάλεις δάχτυλο για ξεκλείδωμα σου βγάζει αυτό: https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161126/6c69373b787518d3f03a2174670a59aa.jpg Με αποτέλεσμα να μην πατηθει κάτι καταλάθος. Αν δεν καλύπτεται ο αισθητήρας τότε δουλεύει κανονικά. Στάλθηκε από RN3P Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Για να καταλάβεις.. Στο xiaomi που έχω αν είναι καλυμμένος ο αισθητήρας και βάλεις δάχτυλο για ξεκλείδωμα σου βγάζει αυτό: https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161126/6c69373b787518d3f03a2174670a59aa.jpg Με αποτέλεσμα να μην πατηθει κάτι καταλάθος. Αν δεν καλύπτεται ο αισθητήρας τότε δουλεύει κανονικά. Στάλθηκε από RN3P Μία φίλη μου έχει το Xiaomi redmi note 3 pro. Δεν δοκίμασα να το ξεκλειδώσω έχοντας το στη τσέπη η με καλυμμένο αισθητήρα. Λογικά με καλυμμένο αισθητήρα ούτε και εκείνο θα ξεκλειδώνει. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Για να καταλάβεις.. Στο xiaomi που έχω αν είναι καλυμμένος ο αισθητήρας και βάλεις δάχτυλο για ξεκλείδωμα σου βγάζει αυτό: https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161126/6c69373b787518d3f03a2174670a59aa.jpg Με αποτέλεσμα να μην πατηθει κάτι καταλάθος. Αν δεν καλύπτεται ο αισθητήρας τότε δουλεύει κανονικά. Στάλθηκε από RN3P Nαι τα κινεζικα εχουν αυτη τη λειτουργια. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 όταν έχεις την τελειότητα στα χέρια σου βλέπε v10 ασχολείσαι με το πόσο χρόνο θέλει να ξεκλειδώσεις την οθόνη χαχαχαχαχαχαχαχχα :lol::lol::lol::lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Μία φίλη μου έχει το Xiaomi redmi note 3 pro. Δεν δοκίμασα να το ξεκλειδώσω έχοντας το στη τσέπη η με καλυμμένο αισθητήρα. Λογικά με καλυμμένο αισθητήρα ούτε και εκείνο θα ξεκλειδώνει. Αυτό έχω.. όταν έχεις την τελειότητα στα χέρια σου βλέπε v10 ασχολείσαι με το πόσο χρόνο θέλει να ξεκλειδώσεις την οθόνη χαχαχαχαχαχαχαχχα :lol::lol::lol::lol::p Χαχαχα..εντάξει κουβέντα να γίνεται, αλλά η αλήθεια είναι ότι προσωπικά το θεωρώ πιο πρακτικό να ξεκλειδώνει χωρίς πάτημα. ;) Στάλθηκε από RN3P Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Αυτό έχω.. Χαχαχα..εντάξει κουβέντα να γίνεται, αλλά η αλήθεια είναι ότι προσωπικά το θεωρώ πιο πρακτικό να ξεκλειδώνει χωρίς πάτημα. ;) Στάλθηκε από RN3P η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσες να ξεκλειδώνει με την σκέψη....... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts