sakisliako Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 (edited) Γεια σας παιδιά και από μένα..είμαι κάτοχός του κινητού εδώ και δύο εβδομάδες..τα θετικά του ειναι Πίσω κάμερα Σχεδιασμός Καλές επίδοσης Αρνητικά Μπαταρία άθλια ειδικά με 4g ανοιχτό,σκεφτομαι να πάρω άλλες δύο μαζί μ να κουβαλάω.. Μου εμφάνισε bootloop μετά από αναβάθμιση αλλά λύθηκε με hard reset Εμφανίζει ίχνη η οθόνη που ξεθωριάζουν σιγά σιγά ..ιδίως σε γκρι φόντο..είναι φυσιολογικό;θέλει σέρβις; Δεν είναι το κλασικό συννεφάκι που διάβασα σε προηγούμενα ποστ αλλά εμφανίζεται η ώρα και καμιά φορά τα notification.δηλαδη πρέπει να είναι image burn;κανένας ομοιοπαθεις;το αναγνωρίζει η εγγύηση;περιμένω να πάρω κανένα κινέζικο για δεύτερο και μάλλον θα τ στείλω σερβις Edited September 8, 2016 by sakisliako Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimi_Gr Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Το μόνο που θα ήθελα από το V20 είναι το usb type C. Επίσης το βάρος του λέει είναι στα 173gr ενώ το V10 (το ζύγισα χθες) είναι στα 204gr. Όχι ότι έχω κάποιο πρόβλημα με το βάρος του, το έχω συνηθίσει και μ' αρέσει αυτή η στιβαρή αίσθηση που δίνει. Αλλά όπως και να το κάνεις 30gr είναι διαφορά... (αλήθεια, πως προέκυψε αυτή η εξοικονόμηση βάρους ?) (με την θήκη Spigen Rouph Armor ζυγίζει ~240gr !!) Είναι κατασκευασμένο από πανάλαφρο κράμα αλουμινίου με το οποίο κατασκευάζουν και τα αεροπλάνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisliako Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 (edited) Κάποιος να με βοηθήσει παιδιά.. https://drive.google.com/file/d/0BwN-WLytdJZ1SWlSUmxtbFhaTzg/view?usp=drivesdk Στην αριστερή μεριά βλέπω ξεκάθαρα image burn Φαίνεται σε πληρη οθόνη με φωτεινότητα... Edited September 8, 2016 by sakisliako Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Κάποιος να με βοηθήσει παιδιά.. https://drive.google.com/file/d/0BwN-WLytdJZ1SWlSUmxtbFhaTzg/view?usp=drivesdk Στην αριστερή μεριά βλέπω ξεκάθαρα image burn Φαίνεται σε πληρη οθόνη με φωτεινότητα... Δεν φαίνεται φίλε μου με screenshot μόνο άμα τραβήξεις φωτογραφία από άλλο κινητό Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisliako Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Δεν φαίνεται φίλε μου με screenshot μόνο άμα τραβήξεις φωτογραφία από άλλο κινητό Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχεις υπόψιν σ αν το αναγνωρίζει το σέρβις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arachtos Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Έχεις υπόψιν σ αν το αναγνωρίζει το σέρβις; Το αναγνωρίζει αλλα παίζει να στο ξανακανει και με την καινούργια οθόνη. Εγω πια το συνηθισα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Έχεις υπόψιν σ αν το αναγνωρίζει το σέρβις; Το αναγνωρίζει αλλά πιστεύω είναι θέμα πάνελ και αργά ή γρήγορα εφόσον ζεσταθει η συσκευή θα ξαναβγει Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisliako Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Το αναγνωρίζει αλλα παίζει να στο ξανακανει και με την καινούργια οθόνη. Εγω πια το συνηθισα... Έλεος να δίνουμε τόσα λεφτά για κινητό και να έχει αυτά τα πρόβληματα .το παλιό μου huawei είναι σκυλί ..και το g5 το κάνει; παρατηρήσα ότι με μία εφαρμογή color status bar το πρόβλημα μειώνεται αλλά και πάλι δεν είναι εύχρηστο...θα το στείλω μόλις βρω καβατζα κινητό να δω μπας και αλλάξει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 (edited) Παιδια αποχαιρετω το νημα εφυγε το v10 και πηγα σε g5.Τρομερο κινητο και πολυ γρηγορο σε σχεση με το v10!! :) Ημουν σε πολυ μεγαλο διλλημα αλλα το g5 με κερδισε τελικα!! Edited September 8, 2016 by johnnyman25 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Παιδια αποχαιρετω το νημα εφυγε το v10 και πηγα σε g5.Τρομερο κινητο και πολυ γρηγορο σε σχεση με το v10!! :) Ημουν σε πολυ μεγαλο διλλημα αλλα το g5 με κερδισε τελικα!! Καλορίζικο και απροβλημάτιστο φίλε! Μπορεί να τα πουμε στο εκεί νήμα σε λίγο καιρό. Σκέφτομαι την μικρότερη οθόνη αλλά με βλέπω να την κάνω την δοκιμή, Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Ευχαριστώ πολύ Τάκη. Πανε δεν θα το μετανιώσεις! :) Sent from my awesome titan LG G5 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisliako Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Παιδιά έχω προσέξει ότι η φωτεινότητα τις δεύτερης οθόνης αργή να προσαρμοστεί σε εξωτερικές συνθήκες ..με αποτέλεσμα να μην είναι ορατή..καμιά λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Παιδιά έχω προσέξει ότι η φωτεινότητα τις δεύτερης οθόνης αργή να προσαρμοστεί σε εξωτερικές συνθήκες ..με αποτέλεσμα να μην είναι ορατή..καμιά λύση; Ναι είναι γνωστό θέμα και από όσο ξέρω δεν έχει λύση.. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Παιδιά έχω προσέξει ότι η φωτεινότητα τις δεύτερης οθόνης αργή να προσαρμοστεί σε εξωτερικές συνθήκες ..με αποτέλεσμα να μην είναι ορατή..καμιά λύση; Αυτό είναι και για μένα το μόνο μου παράπονα απο το V10. Σε ηλιόλουστο εξωτερικό περιβάλλον μου είναι αδύνατο να διαβάσω την 2η οθόνη. Και από ότι το έψαξα δεν μπορείς να αυξήσεις την φωτεινότητα της χειροκίνητα... Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisliako Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Ναι παιδιά αν τ έχεις στην τσέπη και πας να τ βγάλεις για να δεις τα notification δεν βλέπεις τίποτα. ..αναρωτιέμαι γιατί δεν τ έχουν διορθώσει από την lg...πιστεύω ότι το κινητό θα ήταν σούπερ αν είχαν διορθώσει δύο τρία πράγματα..πάντως η πίσω κάμερα είναι το ατού του..επίσης δεν κολλάει πουθενά..οθόνη έχει image burn και θα τ στείλω για σέρβις μιλησα με procordia..επίσης έπεσε θύμα bootloop..το έφτιαξα με hard reset..είναι θέμα android 6 όχι hardware.. Που μπορούμε να βρούμε μπαταρίες;δεν βρίσκω ποτθενα από ελλαδα και ενδθαφερομαι να προμηθευτών δύο γιατί για φουλ χρήση που κανω εγώ χρειάζομαι τρεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Ναι παιδιά αν τ έχεις στην τσέπη και πας να τ βγάλεις για να δεις τα notification δεν βλέπεις τίποτα. ..αναρωτιέμαι γιατί δεν τ έχουν διορθώσει από την lg...πιστεύω ότι το κινητό θα ήταν σούπερ αν είχαν διορθώσει δύο τρία πράγματα..πάντως η πίσω κάμερα είναι το ατού του..επίσης δεν κολλάει πουθενά..οθόνη έχει image burn και θα τ στείλω για σέρβις μιλησα με procordia..επίσης έπεσε θύμα bootloop..το έφτιαξα με hard reset..είναι θέμα android 6 όχι hardware.. Που μπορούμε να βρούμε μπαταρίες;δεν βρίσκω ποτθενα από ελλαδα και ενδθαφερομαι να προμηθευτών δύο γιατί για φουλ χρήση που κανω εγώ χρειάζομαι τρεις.. Στη προκορντια ;) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Πολύ ησυχία έπεσε... δεν κακό, no news - good news που λένε και οι τεϊοπότες φίλοι (?) μας... :D Λοιπόν.. για προτείνετε κάποιο καλό app για τον καιρό που να έχει και widget για την οθόνη. Γιατί το τωρινό με το accuweather δεν είναι και το πλέον αξιόπιστο... Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Πολύ ησυχία έπεσε... δεν κακό, no news - good news που λένε και οι τεϊοπότες φίλοι (?) μας... :D Λοιπόν.. για προτείνετε κάποιο καλό app για τον καιρό που να έχει και widget για την οθόνη. Γιατί το τωρινό με το accuweather δεν είναι και το πλέον αξιόπιστο... Xwidget αμέτρητα widgets Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Λοιπόν.. για προτείνετε κάποιο καλό app για τον καιρό που να έχει και widget για την οθόνη. Γιατί το τωρινό με το accuweather δεν είναι και το πλέον αξιόπιστο... Yo window Απο αξιοπιστία...εχθές το έβαλα και γω LG V10 ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jack35 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Xwidget αμέτρητα widgets Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το Xwidget τρωει μεγαλα σκαλωματα σε μενα δεν ρολαρει πολλες φορες και απο το μενου δεν πηγαινει καθολου στα weather datetime system status. Δοκιμασα απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση αλλα τιποτα τα ιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 (edited) Το Xwidget τρωει μεγαλα σκαλωματα σε μενα δεν ρολαρει πολλες φορες και απο το μενου δεν πηγαινει καθολου στα weather datetime system status. Δοκιμασα απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση αλλα τιποτα τα ιδια. Χμμμ μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Το βάζω σχεδόν σε όλες τις συσκευές που έχω πάρει και δεν είχα ποτέ θέμα. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 12, 2016 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jack35 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Χμμμ μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Το βάζω σχεδόν σε όλες τις συσκευές που έχω πάρει και δεν είχα ποτέ θέμα. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι να πω δεν βγαζεις ακρη με αυτα... :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Καλα ασχετο αλλα οι ελτζιανοi δεν την παλευουν καθολου το β20 παλι εκτος ευρωπης;Ρε δεν γ!!!!!!!!!αι. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Καλα ασχετο αλλα οι ελτζιανοi δεν την παλευουν καθολου το β20 παλι εκτος ευρωπης;Ρε δεν γ!!!!!!!!!αι. Είναι οριστικό? Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Καλα ασχετο αλλα οι ελτζιανοi δεν την παλευουν καθολου το β20 παλι εκτος ευρωπης;Ρε δεν γ!!!!!!!!!αι. Ολο πετυχημενες αποφασεις ειναι.................... Ελεος.......................... Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts