akalos Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Εξαρτάται τις παλιότερες συσκευές σου. :D Η δικιά μου προηγούμενη (note edge), σίγουρα δεν θα τα κατάφερνε καλύτερα. Είμαι στο εξοχικό, οπότε αναγκαστικά data. Το Πάσχα, είχα παρατηρήσει με την προηγούμενη συσκευή μου(note edge), σε συγκριτικό που είχα κάνει ότι με 4G είχα την ίδια κατανάλωση ή και λίγο καλύτερη από 3G. Οπότε, εδώ τουλάχιστον, με data αξίζει να πας 4G, δεν είναι τόσο ενεργοβόρο όσο ακούγεται. (Θα το βάλω και μια μέρα σε 3G, να δω μήπως δεν ισχύουν τα ίδια σε v10). Εξαρτάται και πάλι....εδώ που είμαι εχω καλύτερο σήμα 4g παρά 3 g,σε edge είναι το καλύτερο απο άποψη κατανάλωσης και ελαφρύ σερφάρισμα Πολλά παίζουν ρόλο LG V10 ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Εξαρτάται και πάλι....εδώ που είμαι εχω καλύτερο σήμα 4g παρά 3 g,σε edge είναι το καλύτερο απο άποψη κατανάλωσης και ελαφρύ σερφάρισμα Πολλά παίζουν ρόλο Με edge προσωπικά δεν μπορώ να κάνω σερφάρισμα, οπότε για μένα τουλάχιστον είναι αποκλειστικά για κλήσεις. Για 3g & 4g, έτσι είναι. Δεν είναι δεδομένο ότι το 3g θα έχει καλύτερο σήμα ή κατανάλωση. Έχει αναφερθεί και από άλλους χρήστες ότι σε αρκετές περιοχές το 4g, υπερτερεί, πέραν των ταχυτήτων & σε κατανάλωση/επίπεδο σήματος. Γι'αυτό ειδικά αν είστε σε ένα μέρος για μέρες, αξίζει να δοκιμάσετε σε ποιο από τα 2 δίκτυα αποδίδει καλύτερα η συσκευή. Δεν είναι θέσφατο πλέον ότι το 3g καίει λιγότερο ή έχει καλύτερο σήμα από το 4g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Με φωτεινοτητα 100% θες και παραπανω;Μια χαρα εισαι λοιπον.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Με φωτεινοτητα 100% θες και παραπανω;Μια χαρα εισαι λοιπον.:) Γενικά ή από το V10? Για το V10, το ξέρω ότι ως εκεί μπορεί να φτάσει, αναμενόμενα είναι αυτά τα νούμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Γενικά ή από το V10? Για το V10, το ξέρω ότι ως εκεί μπορεί να φτάσει, αναμενόμενα είναι αυτά τα νούμερα. Γενικα για ολα οσα εχουν τετοιες μπαταριες με αναλογη οθονη και για το v10 φυσικα θα σας πω μονο οτι το νοτε 4 με 70% φωτεινοτητα σε σερφινκ κυριως στις 2:15 λεπτα ειχε παραδωσει και εχει και 300 mb παραπανω μπατΑρια εκτος αν επεσα σε βλαμενη συσκευη. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Γενικα για ολα οσα εχουν τετοιες μπαταριες με αναλογη οθονη και για το v10 φυσικα θα σας πω μονο οτι το νοτε 4 με 70% φωτεινοτητα σε σερφινκ κυριως στις 2:15 λεπτα ειχε παραδωσει και εχει και 300 mb παραπανω μπατΑρια εκτος αν επεσα σε βλαμενη συσκευη. Το note 4 είχε 220mah παραπάνω μπαταρίας & δεν είχε και τη 2η οθόνη. Με note 4, μιας και το χα πριν το N.edge, επαίζα λίγο καλύτερα. Δηλαδή, σε χρήση 1 ωρας, με net σε 4g, bt (αλλά με μουσική, όχι tune in), 100% φωτεινότητα στο note 4 κατανάλωνε 25% & στο V10 30%. Πιστεύω είχε ένα 15%-20% καλύτερη αυτονομία είχε ανάλογα τη χρήση, που δικαιολογείται από την μπαταρία, μη ύπαρξη 2ης οθόνης & amoled. Όπως και να χει, ούτε και το note 4 ήταν κανένα πρότυπο αυτονομίας απλά συμπαθητικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Εγώ έχω δύο μέρες το κινητό στα χέρια μου και δηλώνω εκστασιασμενος. V 10 "Greek LG V10 community" FB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Χαχα για πες μας εντυπώσεις Παντελή!! :) Sent from my awesome LG V10 Black Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 :lol:Καλα 2 μερες τι να προλαβει να δει Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 :lol:Καλα 2 μερες τι να προλαβει να δει Εγώ πιστεύω ότι η συναισθηματική αλλά και πρακτική αξία του κινητού φαίνεται μακροπρόθεσμα. Όταν θα βλέπεις τα επόμενα μοντέλα να περνούν, και δε θα σου κάνουν αίσθηση κανένα... Σε όλα θα βρίσκεις ότι λείπει κάτι! "V" for V10 "Greek LG V10 community" FB forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Απίστευτη αίσθηση στο κράτημα αν και φοράει θήκη. Πολύ καλή οθόνη δεν βρίσκω κάτι για να παράπονεθω με εξαίρεση τις πολύ μικρές γραμμουλες που κάνει ει εύκολα από τσέπη αλλά και αυτό θα λυθεί μόλις παραλάβω το γυαλί που παρήγγειλα. Επεξεργαστικη ισχύς άφθονη και όπου την χρειάζομαι είναι διαθέσιμη χωρίς να καθυστερεί. Δεν έχω κλείσει καμια εφαρμογή από προχθές που το πήρα στα χέρια μου κια δεν καταλαβαίνει τίποτα. Εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών ακόμα κια δύσκολων όπως onenote άμεσα. Κάμερες πολύ καλές αλλά τις δοκίμασα στα γρήγορα χωρίς να το ψάξω το θέμα.θελει πολύ χρόνο για να βγάλεις καλή φώτο με manual settings οπότε το αφήνω για μετά. Το multitasking είναι σε άλλο επίπεδο και λογο 2ης οθόνης που πραγματικά το απογειωνει ως κινητό. Η μουσική του.. Οι πολύ καλή αν και δεν είδα διαφορά παίζοντας FLAC αρχεία αλλά πιθανόν να θέλει πολυ καλά ακουστικά και όχι τα μαμά τα οποία είναι καλά να το τονίσω. Και πάνε στο θέμα της μπαταρίας. Το γνώριζα ότι έχει ένα θέμα όταν το πήρα οπότε δεν με πειράζει και πολύ. Είναι ΚΙΝΗΤΑΡΑ οπότε ας είμαι αγκαλιά με τον φορτιστή.. Κλαιν.. Βέβαια για να πω την αλήθεια το φόρτισα χθες εδώ στην δουλειά ξημερώματα στις 3 και ακόμα κια τώρα είναι στο 26%. Με αφαίρεση ένα 5ωρο που κοιμήθηκα το πρωί δεν το άφησα σε ησυχία. Αλλά το dose της 6 κανει τρελή δουλεια.αυτα τα λίγα. Ακόμα ψάχνω και ανακαλύπτω. V 10 "Greek LG V10 community" FB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Εγώ παρήγγειλα μια ακόμη μπαταρία συν την δικιά του που έχει συν από το bundle με τον φορτιστή συνολο τρεις. :D χαχα. Ωραία τα σχόλια σου Παντελή! Sent from my awesome LG V10 Black Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Βέβαια υπάρχουν και κάποια μικροτερης σημασίας αρνητικά.... Το βάρος ειναι αυξημένο κια το καταλαβαίνεις αλλά η αντοχή είναι σε άλλο επίπεδο οπότε συμβιβαζεσαι. V 10 "Greek LG V10 community" FB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Βέβαια υπάρχουν και κάποια μικροτερης σημασίας αρνητικά.... Το βάρος ειναι αυξημένο κια το καταλαβαίνεις αλλά η αντοχή είναι σε άλλο επίπεδο οπότε συμβιβαζεσαι. To βάρος είναι το τίμημα για το ατσάλι που έχει επάνω της η συσκευή. Εγώ προσωπικά δεν θα το βάζα στα μείον. (όπως δεν θα έβαζα και τις διαστάσεις, αναλογικά με το μέγεθος των οθόνων που έχουν χωρέσει επάνω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 @bas13 Επειδή είδα ότι το TuneIn σου τρώει πολύ μπαταρία, δες και το V Radio. Ελληνική εφαρμογή, πολύ πιο γρήγορη και ελαφριά από το TuneIn. "V" for V10 "Greek LG V10 community" FB forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 @bas13 Επειδή είδα ότι το TuneIn σου τρώει πολύ μπαταρία, δες και το V Radio. Ελληνική εφαρμογή, πολύ πιο γρήγορη και ελαφριά από το TuneIn. Στοο screenshot έτρεχε περίπου 2.5ώρες με συνεχή ακρόαση. Θεωρείς το V radio θα έκαιγε λιγότερο? (Την κατέβασα ήδη, να τσεκάρω και ιδίοις όμμασιν :) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosid Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Να ρωτησω κατι? Το doze στο v10 που το βρισκω? Ειμαι με 6.0 και δεν υπαρχει πουθενα. Πρεπει να ειμαι root? Η ειναι ξεχωριστη εφαρμογη που πρεπει να κατεβασω? Ειχα την εντυπωση οτι ειναι ενσωματωμενο στην 6.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Νομίζω ότι δεν το βλέπεις/ρυθμιζεις πουθενά , αλλά δουλεύει μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Να ρωτησω κατι? Το doze στο v10 που το βρισκω? Ειμαι με 6.0 και δεν υπαρχει πουθενα. Πρεπει να ειμαι root? Η ειναι ξεχωριστη εφαρμογη που πρεπει να κατεβασω? Ειχα την εντυπωση οτι ειναι ενσωματωμενο στην 6.0 Δουλεύει μόνο του στο παρασκήνιο, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να επιλέξεις ποιες εφαρμογές δεν θες να μπαίνουν σε βελτιστοποίηση από το doze, αλλά να μένουν συνέχεια ανοιχτές. Πας ρυθμίσεις/γενικές/μπαταρία/χρήση μπαταρίας/Παράκαμψη βελτιστοποιήσεων, εκεί by default όλες οι εφαρμογές έχουν τεθεί υπό βελτιστοποίηση & μπορείς να επιλέξεις εσύ, ποιες θες να παρακάμπτονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Και εγώ 2 εβδομάδες έχω την συσκευή και όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο μου αρέσει,έχω βάλει και την θήκη της Spigen και έχει γίνει σαν Θωρηκτό :lol: Βέβαια βλέπω η οθόνη είναι πάλι επιρρεπής σε αμυχές τριχοειδούς τύπου πράγμα το οποίο δεν το καταλαβαίνω,το ίδιο θέμα είχα και στο Lg g2,αντιθέτως στο Lumia 640 XL 8 μήνες χωρίς προστασία με την ίδια χρήση δεν είχε το παραμικρό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Γιώργο γι'αυτό ανεξαρτήτου πιστοποίησης η οθόνη χρειάζεται μια επιπλέον προστασία :happy: Το γυαλί της Νιλκιν που πέρασα από την πρώτη εβδομάδα έως σήμερα μήνες μετά είναι άψογο.:) Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Να ρωτησω κατι? Το doze στο v10 που το βρισκω? Ειμαι με 6.0 και δεν υπαρχει πουθενα. Πρεπει να ειμαι root? Η ειναι ξεχωριστη εφαρμογη που πρεπει να κατεβασω? Ειχα την εντυπωση οτι ειναι ενσωματωμενο στην 6.0 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160811/f030b0e4ddcf0eee819fb0d8629cdf3f.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160811/70fa120b11ba37dc16fa41a266121d18.jpg Απαντήθηκε ήδη LG V10 ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 +1 για το γυαλί της nillkin. Άψογο χωρίς το παραμικρό επάνω!! Sent from my awesome LG V10 Black Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Γιώργο γι'αυτό ανεξαρτήτου πιστοποίησης η οθόνη χρειάζεται μια επιπλέον προστασία :happy: Το γυαλί της Νιλκιν που πέρασα από την πρώτη εβδομάδα έως σήμερα μήνες μετά είναι άψογο.:) Πήρα ένα πρόχειρο προς το παρόν από το e-shop χρέπι τελείως όμως δεν έχει κάτσει καλά έχει μικρές μικρές κηλίδες ενώ δεν καλύπτει και όλη την οθόνη και γύρω γύρω δεν έχει καλή εφαρμογή..Της Nillkin που λέτε το βρήκα στα 26 ευρώ στο σκρουτζ οπότε λέω άστο καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Πήρα ένα πρόχειρο προς το παρόν από το e-shop χρέπι τελείως όμως δεν έχει κάτσει καλά έχει μικρές μικρές κηλίδες ενώ δεν καλύπτει και όλη την οθόνη και γύρω γύρω δεν έχει καλή εφαρμογή..Της Nillkin που λέτε το βρήκα στα 26 ευρώ στο σκρουτζ οπότε λέω άστο καλύτερα. Τα καλά αξεσουάρ έχουν το κόστος τους αλλά αξίζει πραγματικά, εξάλλου σκέψου σε μια πτώση την ζημιά που μπορεί να προκληθεί σε σχέση με το κόστος αγοράς tempered, το συγκεκριμένο το πήρα στα 19 ευρώ όπως και του Johnny :D:D Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts