Jump to content

LG V10

fanatikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως εγώ παρέλαβα από eBay 2 θήκες μια νιλκιν 0.6 την γκρι τρομερή αίσθηση στο χερι....και μια ακομα νιλκιν μαυρη δερμάτινη με καπάκι από μπροστά πολύ ωραία 360° Προστασία του κινητού τρομερή και αυτη...όλες τις φορές επερνα κάτι κινέζικες no name και δεν έλεγαν μια.....και για προστασία οθόνης το τζαμακι της νιλκιν amazing H+ εντάξει είναι αλλού η αίσθηση της οθόνης με το τζαμακι είναι καλύτερη από την μαμά οθονη!!! Πραγματικά πολύ ποιοτικά τα προιντα της νιλκιν.....τζαμακι 7.5€ ....σιλικόνης 4.5€ και η δερματική 6.5€....τα προτείνω ανεπιφύλακτα....
J.K CUPRA R 20vt

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω μαλλον δεν θα την περασω καθολου την 6 και μου ηρθε και ΟΤΑ. Αν βγαλουν καμια 6.1.1 ισως αλλιως θα το αφησω με Lollipop. Δεν βλεπω ουσιστικες βελτιωσεις σε σχεση με την 5 και φοβαμαι και τυχον κολληματα, lags, bugs. Επισης τι εκδοση ασφαλειας εχετε ; Εγω 1-12-2015 και πως μπορω να δω χωρα προελευσης του κινητου ?

Κολλήματα δεν θα έχεις.. Ακούγεται ότι χάλασε λίγο η κάμερα αλλά δεν χρησιμοποίησα το κινητό με την λολιποπ για να σου πω σίγουρα.. Εγώ με την ΜΜ έχω την έκδοση ασφαλείας 1-3-2016

Από τον πρώτο (gogo_shopping168) παρήγγειλα εγώ την δικιά μου, διάφανη (transparent). Την παρέλαβα σε 19 μέρες από την ημέρα παραγγελίας και 18 από μέρα shipping. Πολύ καλή και λεπτή, σίγουρα δεν έχει το grip της Spigen Armor αλλά είναι πιο κομψή και λεπτή...

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

Παιδιά ποια υπηρεσία προτείνεται για να κάνω upload τις φωτός? Σκέφτομαι για Flickr, τι λέτε?

Sent from my awesome LG V10 Black

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Κολλήματα δεν θα έχεις.. Ακούγεται ότι χάλασε λίγο η κάμερα αλλά δεν χρησιμοποίησα το κινητό με την λολιποπ για να σου πω σίγουρα.. Εγώ με την ΜΜ έχω την έκδοση ασφαλείας 1-3-2016

Κανένα κόλλημα παιδιά. Ούτε ίχνος lag. Και κάμερα άψογη Φωτογραφίες κρυστάλλινες νύχτα μέρα. Η marshmallow πυροβολεί και την έχω περάσει από τις αρχές. Η μεγάλη διαφορά για εμένα είναι στην μπαταρία. Πολύ καλύτερη διαχείριση.

http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg

Καταρχήν δηλώνω ενθουσιασμενη! Απίστευτο κινητό!

Κατά δεύτερον έχω δύο ερωτήσεις

1) Όχι ότι έχει σημασία γιατί το κινητό πάει σφαίρα ούτως ή άλλως, αλλά φαίνεται κάπου πόση ραμ χρησιμοποιείται; είμαι με marshmallow

2) Στη δεύτερη οθόνη έχω βάλει μια υπογραφή. Κάτι παταω συνέχεια και μου ανοίγουν οι ρυθμίσεις της υπογραφής. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο;

Φιλικά, Κατερίνα

Για να δεις πόση Ραμ χρησιμοποιήτε από τις εφαρμογές πρέπει να ενεργοποιησεις τις επιλογές πρόγραμματιστη.

Όσον αφορά αυτό με την υπογραφή άμα πατήσεις παρατεταμένα επάνω στην υπογραφή σε βγάζει στις ρυθμίσεις της.

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Για να δεις πόση Ραμ χρησιμοποιήτε από τις εφαρμογές πρέπει να ενεργοποιησεις τις επιλογές πρόγραμματιστη.

Όσον αφορά αυτό με την υπογραφή άμα πατήσεις παρατεταμένα επάνω στην υπογραφή σε βγάζει στις ρυθμίσεις της.

Ευχαριστώ πολύ.

Φιλικά, Κατερίνα

Μετά τη πρώτη μέρα με την "6" μπορώ να πω ότι βλέπω μια καλυτερη διαχείριση της μπαταρίας, περίπου 10/15% ποσοστό πάνω από πριν...

Πριν ερχόμουν σπίτι οριακά στο 20%, σήμερα ήρθα με 34% και με πάνω από 2 ώρες κλήσεις περίπου. Φυσικά φουλ 10ωρο όπως πάντα με ενεργά τα δεδομενα (4g) και πάντα κινούμενος και όχι σε σταθερό σημείο που αυτό επιβαρύνει τη κατάσταση αλλάζοντας /ψάχνοντας "κεραίες" ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Να ρωτήσω... μπορούμε και πως να φτιάξουμε φακέλους σε κεντρική οθόνη και να βάλουμε μέσα εφαρμογές ?

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

Να ρωτήσω... μπορούμε και πως να φτιάξουμε φακέλους σε κεντρική οθόνη και να βάλουμε μέσα εφαρμογές ?

Σέρνεις το ένα εικονίδιο πάνω στο άλλο και δημιουργείται φάκελος.

Φιλικά, Κατερίνα

Σέρνεις το ένα εικονίδιο πάνω στο άλλο και δημιουργείται φάκελος.

Απλό αλλά το είχα ξεχάσει... Ευχαριστώ ! :)

Stay alive, keep riding

Χάρης

Παιδιά ποια υπηρεσία προτείνεται για να κάνω upload τις φωτός? Σκέφτομαι για Flickr, τι λέτε?

Google fotos

Vw CC 1.8TSI K04.. :D

Χε χε........

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πώς δι@ολο ανεβάζω φωτογραφίες;

Edited by SP71

Επειδή έχω φάει τον κόσμο και δεν το βρίσκω, μπορεί να μου πει κάποιος που είναι η ρύθμιση για το εφέ που κάνει όταν ξεκλειδώνω το τηλέφωνο?

Στάλθηκε από το LG V10 μου

Προς πληροφόρηση για όσους δεν το γνωρίζουν, εγώ δεν το γνώριζα, το V10 μας διαβάζει και "στικάκι" ;)

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

ρυθμισεις / κλειδωμα οθονης / εφε οθονης

Εάν καταλαβα καλα φιλε μου τι θες.

Υπάρχει σε σένα αυτή η ρύθμιση? Εμένα όχι.

Υπάρχει σε σένα αυτή η ρύθμιση? Εμένα όχι.

Έχεις βαλει κλείδωμα οθόνης γιαυτο.

Πρέπει να βγάλεις το κλείδωμα οθόνης και να επιλέξεις το ...Σύρετε

Τότε θα στο εμφανίσει σαν επιλογή

Έχεις βαλει κλείδωμα οθόνης γιαυτο.

Πρέπει να βγάλεις το κλείδωμα οθόνης και να επιλέξεις το ...Σύρετε

Τότε θα στο εμφανίσει σαν επιλογή

Ευχαριστώ πολύ. Αυτό ήταν.

Παρακαλώ. Να σαι καλά. Επίσης αφού το έφερε και η κουβέντα...εάν βάλουμε κάποια εφαρμογή για screen locker δεν λειτουργεί το δαχτυλικό αποτύπωμα.