Jump to content

LG V10

fanatikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το αναβάθμιση σας ήρθε ρε παιδιά; mm?

Είσαι στο μυαλό και μαγικό.....

είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι η marshmallow ειναι.Κατεβαίνει παρα πολυ αργα ομως..Σε μια ωρα μου εχει κατεβάσει μονο 20% Ετσι οπως παει το βλέπω για πενταωρο..Υπομονη...

Το bridge βγαζει την αναβάθμιση ανεξαρτητα απο την χωρα της καθε συσκευης;

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πως βλεπετε την μμ? Μου την εβγαλε κι εμενα αλλα το σκεφτομαι να την κανω, μπορω να γυρισω πισω μετα?

Καλησπέρα.

Χρειάστηκε κάποιος φίλος εδώ να το πάει procodia?

Και αν ναι, πως εξυπηρετηθηκε? Υπήρχε καθυστέρηση?

Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Τι λεει η 6 ρε παιδια; την περασε κανεις;

Κατσε λιγο να την δουλεψουν οποιος την εβαλε

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα.

Εγω απο οτι ξερω δε χρειαστηκε τπτ kανεις μεχρις ωρας.

Edited by komias2
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Ειναι λιγο πιο γρηγορο με την ΜΜ. Θα δουμε απο μπαταρία. Το χαρακτηριστικό που μ αρέσει μέχρι στιγμης ειναι οτι προσθεσαν adaptive ρυθμιση φωτεινοτητας. Λειτουργει μαλλον καλα και χρειαζοταν, γιατί το ειχα στο χειροκινητο,κάτι που δεν ταιριαζει σε συγχρονη ναυαρχιδα.

Ειναι λιγο πιο γρηγορο με την ΜΜ. Θα δουμε απο μπαταρία. Το χαρακτηριστικό που μ αρέσει μέχρι στιγμης ειναι οτι προσθεσαν adaptive ρυθμιση φωτεινοτητας. Λειτουργει μαλλον καλα και χρειαζοταν, γιατί το ειχα στο χειροκινητο,κάτι που δεν ταιριαζει σε συγχρονη ναυαρχιδα.

Δεν καταλαβα τι θεμα εχει η φωτεινοτητα;τι εννοεις ανταπτιβ;

Καλησπερα στην παρεα, απο σημερα το πρωι ειμαι κ γω κατοχος αυτου του υπεροχου κινητου. Το μονο αρνητικο που εχω εντοπισει ειναι οι σκιες που δημιουργουνται στην μεγαλη οθονη οταν ειναι σβηστη απο την μικροτερη.. Φαινεται πιο εντονα στο απολυτο σκοταδι. Κατα τα αλλα ειναι σε ολα αψογο :)

• Administrators
Καλησπέρα.

Το σίγουρο είναι οτι τις ευρωπαϊκές συσκευές τις καλύπτει σίγουρα από θέμα εγγύησης, τώρα όντως δεν έχουμε περιστατικό εδω μέλους που να το χρειάστηκε αλλα θεωρώ πως για τη συγκεκριμένη συσκευή οποιοδήποτε ανταλλακτικό χρειαστεί, θα πρέπει να γίνει εισαγωγή με οτι αυτό συνεπάγεται.

Modpic.gif

Καλησπερα στην παρεα, απο σημερα το πρωι ειμαι κ γω κατοχος αυτου του υπεροχου κινητου. Το μονο αρνητικο που εχω εντοπισει ειναι οι σκιες που δημιουργουνται στην μεγαλη οθονη οταν ειναι σβηστη απο την μικροτερη.. Φαινεται πιο εντονα στο απολυτο σκοταδι. Κατα τα αλλα ειναι σε ολα αψογο :)

Μα ειναι δυνατον στο απολυτο σκοταδι τι σκιες αφου ειναι σβηστη η μεγαλη και απλα ο φωτισμος της μικρης διμιουργει αυτο το φαινομενο δεν ειναι καν αξιο προς συζητηση μην γινομαστε υποχονδριοι απολαυστε απολαυστε απολαυστε την κινηταρα μας μη ψαχνετε θεμα εκει που δεν υπαρχει.:)

Δεν καταλαβα τι θεμα εχει η φωτεινοτητα;τι εννοεις ανταπτιβ;

Adaptive brightness σημαινει να μπορεις να ορισεις ενα επιπεδο φωτεινοτητας στην μπαρα και ας ειναι τικαρισμενο το auto. Τοτε το τηλεφωνο θα ανεβοκατεβαζει τη φωτεινοτητα γυρω απ το οριο που εχεις θεσει αναλογα το φωτισμο. Αν τη βαλεις στο 50% θα πηγαινει αναμεσα σε 30-70% π.χ. Στη λολιποπ οταν το ειχα στο αυτοματο διαρκώς πήγαινε πολυ χαμηλα η φωτεινοτητα,ετσι εβαζα χειροκινητο που δε βολευει καθολου.

Edit. Παει και πιο χαμηλα απ το 30% στο ανωτερω παραδειγμα,απλα οταν ξαναγυρισεις στο φως την ανεβάζει εκει που την ειχες στην αρχή. Τελος παντων,ειναι καλυτερα απ το πλήρως αυτοματο της λολιποπ.

Edited by spazoklabanias

Αυτή η έκδοση MM που βγήκε μέσω Bridge θα είναι η ίδια με την ΟΤΑ όποτε αυτή βγει;

• Administrators
Αυτή η έκδοση MM που βγήκε μέσω Bridge θα είναι η ίδια με την ΟΤΑ όποτε αυτή βγει;

Ε ναι από τη στιγμή που μιλάμε για επίσημη rom.

Modpic.gif

Adaptive brightness σημαινει να μπορεις να ορισεις ενα επιπεδο φωτεινοτητας στην μπαρα και ας ειναι τικαρισμενο το auto. Τοτε το τηλεφωνο θα ανεβοκατεβαζει τη φωτεινοτητα γυρω απ το οριο που εχεις θεσει αναλογα το φωτισμο. Αν τη βαλεις στο 50% θα πηγαινει αναμεσα σε 30-70% π.χ. Στη λολιποπ οταν το ειχα στο αυτοματο διαρκώς πήγαινε πολυ χαμηλα η φωτεινοτητα,ετσι εβαζα χειροκινητο που δε βολευει καθολου.

Edit. Παει και πιο χαμηλα απ το 30% στο ανωτερω παραδειγμα,απλα οταν ξαναγυρισεις στο φως την ανεβάζει εκει που την ειχες στην αρχή. Τελος παντων,ειναι καλυτερα απ το πλήρως αυτοματο της λολιποπ.

Πολλες συσκευες εχουν λολιποπ αλλα η αυτοματη βαθμονομηση της φωτεινοτητας που εχει το v10 εγω την κρινω εξαιρετικη σε ολες σχεδον τις συνθηκες οποτε το να βαζεις την μπαρα στο 40% πχ και να περιστρεφεται εκει γυρω νομιζω περιτο εχω αλλαξει ποοοοολες συσκευες και μονο το v10 με ικανοποιει σε αυτο τον βαθμο στο θεμα φωτεινοτητας.Επισης να σου υπενθυμισω οτι το τζι2 εχει αυτη τη λειτουργια με κιτ κατ αλλα τελικα δεν εχει καμμια σχεση η βαθμονομηση με του v10 με λιγα λογια αμα ο αισθητηρας δεν τοχει οπως και να τη βαλεις δεν εχει αποτελεσμα.

Edited by komias2

Πρωτα δείγματα απο την 6 στο θεμα μπαταρίας φαίνονται εξαιρετικά αλλα θα φανει τις επομενες μερες.Παντως με τα δειγματα των πρώτων ωρών νομίζω οτι 6 ωρες οθόνης θα τις εχει ανετα.Εννοείται παιδια μετα την αναβάθμιση κάνετε επαναφορά εργοστασιακών και στήσιμο απο την αρχή,Ειναι βαρετη διαδικασια αλλα μονο ετσι καθετε αψογα η αναβάθμιση.Ολα κυλάνε ομαλά μεχρι στιγμής και μαλλον εκανε καλή δουλεια η lg αλλα θα δουμε τις επομενες μερες.Επισης οταν το εβαλα για φορτισμα δεν δούλευε η γρήγορη φορτιση με τον εργοστασιακό φορτιστή,Δοκίμασα εναν αλλον 2A που ειχα απο ενα note και δουλεύει κανονικα η γρήγορη φόρτιση.Το κανει σε κανεναν αλλον;

Πολλες συσκευες εχουν λολιποπ αλλα η αυτοματη βαθμονομηση της φωτεινοτητας που εχει το v10 εγω την κρινω εξαιρετικη σε ολες σχεδον τις συνθηκες οποτε το να βαζεις την μπαρα στο 40% πχ και να περιστρεφεται εκει γυρω νομιζω περιτο εχω αλλαξει ποοοοολες συσκευες και μονο το v10 με ικανοποιει σε αυτο τον βαθμο στο θεμα φωτεινοτητας.Επισης να σου υπενθυμισω οτι το τζι2 εχει αυτη τη λειτουργια με κιτ κατ αλλα τελικα δεν εχει καμμια σχεση η βαθμονομηση με του v10 με λιγα λογια αμα ο αισθητηρας δεν τοχει οπως και να τη βαλεις δεν εχει αποτελεσμα.

Δυστυχως ολες οι συσκευες που ειχα με αυτοματη φωτεινοτητα δε δουλευαν καλα και παντα εβαζα χειροκινητη. Στο galaxy s6 η adaptive ηταν καλη,αλλα στο v10 ενα κλικ καλυτερη. Το full auto της λολιποπ στο v10 δυστυχως την πηγαινε λιγο πιο χαμηλα απ ο,τι ηθελα και το ειχα χειροκίνητο.

Αναρωτιεμαι αν η συσκευη εχει overdrive της φωτεινοτητας στο auto οπως τα galaxy,το g5, το g4(;). Δεν αναφέρεται πουθενά πάντως.

Παιδιά υπάρχει τρόπος τα πλήκτρα αφής να είναι ενεργοποιημένα αλλά η μπάρα διαφανής και όχι μαύρη ή λευκή;

Παιδιά, έχετε θέμα με το δακτυλικό αποτύπωμα; Μετά την αναβάθμιση 1 στις 20 θα πρέπει να βάλω κωδικό για ξεκλείδωμα καθώς δεν ζητάει καθόλου δακτυλικό...

Αυτο θα έπρεπε να συμβαινει για λογους ασφαλειας μετα απο επανεκκινηση π.χ. Κωδικο ασφαλειας ή knock,τι εχεις βαλει;

Κωδικό, μετά από επανεκκίνηση συνέβαινε και στην λολιποπ, το θέμα είναι ότι το κάνει και χωρίς επανεκκίνηση