xaris_m Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Παιδιά η κάμερα στα πόσα Mp τραβάει 16:9 και στα πόσα 4:3; Επίσης η δεύτερη οθόνη να φανταστώ δεν φωτίζει πολύ να είναι σαν φωτάκι μέσα στο δωμάτιο τη νύχτα. Στα 16Mp όταν είναι 16:9 και 12Mp όταν είναι 4:3. Δεν είναι έντονο. Ρίχνει την φωτεινότητα και δεν ενοχλεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 HΔΗ η τιμη του εχει κατεβει αρκετα και μπραβο γιατι το κινητο αξιζει πολλα περισσοτερα ΔΕΝ υπαρχει ελπιζω πολοι φιλοι να το προτιμησουν γιατι ειναι κριμα να πετανε τα λεφτα τους σε αλλου τυπου ναυαρχιδες οταν υπαρχει το v10 εκλεισα εναμιση μηνα και λειτουργει αψογα και με εκπλησει καθε μερα που περνα. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 HΔΗ η τιμη του εχει κατεβει αρκετα και μπραβο γιατι το κινητο αξιζει πολλα περισσοτερα ΔΕΝ υπαρχει ελπιζω πολοι φιλοι να το προτιμησουν γιατι ειναι κριμα να πετανε τα λεφτα τους σε αλλου τυπου ναυαρχιδες οταν υπαρχει το v10 εκλεισα εναμιση μηνα και λειτουργει αψογα και με εκπλησει καθε μερα που περνα. Συμφωνω απολυτως:) Kαι εγω μετα απο αρκετη περιπλανηση σε ναυ@ρχιδες :X απο αυριο επειστρεφω παλι στο V10:) Υποψιν δοκιμασα και S7 edge και Note 5. Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Συμφωνω απολυτως:) Kαι εγω μετα απο αρκετη περιπλανηση σε ναυ@ρχιδες :X απο αυριο επειστρεφω παλι στο V10:) Υποψιν δοκιμασα και S7 edge και Note 5. Υπάρχει δικαρτο ευρωπαϊκό; Ποιος είναι ο κωδικός του ; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twingo Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Υπάρχει δικαρτο ευρωπαϊκό; Ποιος είναι ο κωδικός του ; Όχι, δέν υπάρχει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Συμφωνω απολυτως:) Kαι εγω μετα απο αρκετη περιπλανηση σε ναυ@ρχιδες :X απο αυριο επειστρεφω παλι στο V10:) Υποψιν δοκιμασα και S7 edge και Note 5. Για πες τις διαφορές τους? Σε τι είναι καλύτερο το V10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 με το βαρος παλευεται; Σαν ιντσες οκ ειχα και παρομοιο αλλα δεν ειναι λιγο βαρυ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Για πες τις διαφορές τους? Σε τι είναι καλύτερο το V10? Σε τιποτα....αν το ρωτας υποτιμητικα. Εκτος απο καλυτερη καμερα-αποσπωμενη μπαταρια-καρτα sd. πολυ καλυτερο πιασιμο (το s7. ουτε να το κρατησεις δεν μπορεις) πολυ περισσοτερο να γραψεις....και το τοπ για μενα ευκολια ειδοποιησεων και multitasking με την 2η οθονη που διαθετει! Τωρα ενα αλλο φαουλ για μενα η τεραστια υπερευσθησια που ειχε δεν ξερω για ποιο λογο η οθονη του s7 αφου πιαστηκα παρα πολλες φορςς ενω εκανα απλα scrolling να μου ανοιγει οτι αυτο ηθελε..... Για το 300αρι ευρω παραπανω τι να πω? Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα και γουστα ειναι αυτα χωρις να θελω να δημιουργησω καμια αντιπαραθεση και κανενα VS. Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Σε τιποτα....αν το ρωτας υποτιμητικα. Εκτος απο καλυτερη καμερα-αποσπωμενη μπαταρια-καρτα sd. πολυ καλυτερο πιασιμο (το s7. ουτε να το κρατησεις δεν μπορεις) πολυ περισσοτερο να γραψεις....και το τοπ για μενα ευκολια ειδοποιησεων και multitasking με την 2η οθονη που διαθετει! Τωρα ενα αλλο φαουλ για μενα η τεραστια υπερευσθησια που ειχε δεν ξερω για ποιο λογο η οθονη του s7 αφου πιαστηκα παρα πολλες φορςς ενω εκανα απλα scrolling να μου ανοιγει οτι αυτο ηθελε..... Για το 300αρι ευρω παραπανω τι να πω? Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα και γουστα ειναι αυτα χωρις να θελω να δημιουργησω καμια αντιπαραθεση και κανενα VS. Σε καμία περίπτωση δεν το λέω υποτιμητικά. Απλά η άποψη κάποιου που είχε τα κινητά είναι πιο πολύτιμη από εκείνου που απλά διαβάζει specs και εκφέρει γνώμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Καλημέρα,απο εχθες κάτοχος της κινηταρας και δεν εχω να σχολιάσω τιποτα αφου ειναι απλα ενα ένα τέλειο κινητο!!Θελω μονο να κανω μια ερώτηση,εφαρμογές μπορούμε να κλειδωσουμε με το δακτυλικό αποτύπωμα γιατι δεν βρηκα καπου τέτοια επιλογή η εστω αν γίνεται με κάποια τρίτη εφαρμογή οπως τα σαμσουνγκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Σε καμία περίπτωση δεν το λέω υποτιμητικά. Απλά η άποψη κάποιου που είχε τα κινητά είναι πιο πολύτιμη από εκείνου που απλά διαβάζει specs και εκφέρει γνώμη Ok πιστευω να σε καλυψα οσο μπορουσα και συνοπτικα. Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Καλημέρα,απο εχθες κάτοχος της κινηταρας και δεν εχω να σχολιάσω τιποτα αφου ειναι απλα ενα ένα τέλειο κινητο!!Θελω μονο να κανω μια ερώτηση,εφαρμογές μπορούμε να κλειδωσουμε με το δακτυλικό αποτύπωμα γιατι δεν βρηκα καπου τέτοια επιλογή η εστω αν γίνεται με κάποια τρίτη εφαρμογή οπως τα σαμσουνγκ; Από που το πήρες αν επιτρέπεται κ πόσο; Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Από που το πήρες αν επιτρέπεται κ πόσο; Απο το Κάιζερ σε μαυρο χρώμα 427.Το κινητό ειναι απίστευτο σε όλα.Οπως το g4 στα 300 ευρώ παιζει μονο του ετσι και το v10 στα 400 νομιζω ειναι οτι καλύτερο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Τι λέτε; θα φτάσει ποτέ το v10 στα 300;; εκεί έχω θέσει όριο για να το πάρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DOR1K1N Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Τι λέτε; θα φτάσει ποτέ το v10 στα 300;; εκεί έχω θέσει όριο για να το πάρω... μετα το πασχα και αναλογως ποτε θα ερθει το g5,Ελλαδα.. και 350 να δωσεις το κινητο αξιζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
erixthonios Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Δοκιμασε κανεις να συνδέσει σε tv με slimport to hdmi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Το παραγγειλα κι εγω. Για ρομς σκαλισμα κλπ τι λετε θα βγουνε στο xda? Εχω καλομαθει με το g2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DOR1K1N Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Εχουν ηδη ανοιξει αρθρα στο χδα. Βεβαια με μικρή ποικιλία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Παρακολουθώ κι εγώ το νήμα του V10 σε καθημερινή βάση. Το κινητό είναι όνειρο και είστε τυχεροί όσοι μπορέσατε να το αποκτήσετε. Να είστε καλά και να το χαίρεστε. Ελπίζω κάποια στιγμή εάν πέσει και άλλο η τιμή του να μπορέσω να το αποκτήσω. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Πάντως η τιμή πέφτει κάθε μέρα! Κ εγώ δε θέλω να δώσω πάνω από 350€ για κινητό κ περιμένω! Πιστεύω να πάει σύντομα... Δεν καίγομαι κιολας για νέα συσκευή αλλά το v 10 θα είναι το επόμενο μου! Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipakos Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Και εγώ 350€ .... μαζική παραγγελία. .από τώρα. .:lol: Πάντως το κινητό είναι ένα κλικ μπροστά από πολλά. .. το μόνο μειονέκτημα δεν βλέπω να ασχοληθεί και πολύ η LG μαζί του. Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Ασχολιομαστε εμεις :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Και εγώ έχω παραγγείλει πρώτα μια θήκη, και όταν έρθει βλέπουμε... Ενδιαφέρομαι μόνο για το δίκαρτο, όποτε περιμένω να βγει το G5 μπας και πέσει η τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Και εγώ έχω παραγγείλει πρώτα μια θήκη, και όταν έρθει βλέπουμε... Ενδιαφέρομαι μόνο για το δίκαρτο, όποτε περιμένω να βγει το G5 μπας και πέσει η τιμή. Εσύ το πήγες σε άλλο επίπεδο:lol::lol::D Ωραίος... Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Στην Ή οθόνη μπροστά όταν είναι μαυρη κλειδωμένη εμφανιζει την ώρα ?? Όπως το g5 και το s7..?? H δεν ισχύει κάτι τέτοιο?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts